Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım..yıkandıktan sonraki sperm sayınız neydi hatırlıyor musun? belki söylemiştin ama hatırlayamadım ben...:44::44:

kaplangım benim hadi hayırlı olsun benimki 1258di adetim üç gün geçikmişti doktor değerin güzel demişti seninki çok daha iyili hayırlı olsun bebeişim tekrar

Okadar uzun yazmıştım hepsi silindiiiiiiiiiiii

Kaplang canım gözün aydın halayınıda çekiyorum hemen hemde ikiz halayııı

Periiiimmm hoşgeldin bitanemmm özledik ama seniiii Hayırlısı demek lazım herzaman bitanemmm bak doktorun negüzel gerçekçi konuşmuş sizinle zaman kaybetmenizi istememiş inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek canım bu ay bebeğine kavuşucaksın inşallah

bojumm sendemi aşılama yaptırıyon hadi inşallah çifter üçer beşer sevinç yaşatırsınız bize inşallah

vitom boşver canım yaaa keyif senin değilmi istediğin yerde oturursun 3 gün küserler 4. Gün barışırlar anne bunlar kaynanada olsa annedir bişey olmaz sen nereyi istiyosan orada otur canım tamam maddi sıkıntı var ama sonuçta bu geçici bi durum herzaman böle olacak diye birşey yokki sen bu zamanlarda üzme kendini

messimm hadi sende sende aşılama yaptır bak kaplang ın 2. Si tuttu şans yüksek demekki hadiiii

yok messimm okadarda değil ilk bebeğimiz şimdi doğduu bismillah hem sizinkiler bizim dualarımızla en kısa zamanda gelicek

Yine lekeee geldiiiiiii

kızlar anlaşıldı ben dokuz ay böle lekelerle mücadele edecem

Artık görünce sen genemi geldin ne ara geldin hiç duymadım modundayız

şaka bi yanada kızlar yaa hiç geçmiycek herhalde buuu:44:

:44::44::44::44::44: sıkıntı yaşatmasın bebeğine zarar vermesinde hafzoşumm...

canım uygun bizamanda yaptırıcam şuaralar zor..ank.da yaptırmak istiyorum..şubatı bulur gibi...hatta iğne olucaksam yine tüplü deneyelim diyorum bakalımmm...

hafzakım başka başka doktorlarada gitsen :44:
tamam bebişin iyi olsun önemli diil ama psikolojin bozuluyoo o noolcek :44:
araştırdın mı var mı örnekleri 9 ay lekelenmesi olan :44:

Son düzenleme:

Eve geldim ilk isim semen analizine bakmakti

Sayi 52 milyon/ml
Sayi 124,8 milyon/ejakulat
Hareketlilik 88 toplam (%)
Hareketlilik 86 ileri (%)

Semen hazirlama sonrasi
Sayi 36 milyon/ml
Hareketlilik 100 toplam(%)
Hareketlilik 100 ileri (%)

Yaziyor canim doktor gayet iyi demisti bu sonuca

Arkadaslar ikiz deyip duruyolar korktum kedindi degerimden beta hcg degerinden anlasiliyomu acaba ikizmi tek bebekmi canim seninde hayirli olsun

aslında net bi bilgi yok bununla ilgili döllenme zamanıyla ilgili sanırım her bünye farklı bi de. ama yarın belli olur usg de ikizse iki kese oluşuyor hayırlısı canım Allah gönlünün muradını versin

Arkadaslar ikiz deyip duruyolar korktum kedindi degerimden beta hcg degerinden anlasiliyomu acaba ikizmi tek bebekmi canim seninde hayirli olsun

aslında net bi bilgi yok bununla ilgili döllenme zamanıyla ilgili sanırım her bünye farklı bi de. ama yarın belli olur usg de ikizse iki kese oluşuyor hayırlısı canım Allah gönlünün muradını versin

mesoşuum sana totem yaptım tutarsa söyliycem ne olduğunu
hakkında hayırlısı olsun tatlım

hem de çok iyi bizim test sonucuna göre... hatta ikiz bu nedenden dolayı bile olabilir...

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...

canımmmmm beniiiimmmm..düşünmen yeterliiiii...duygulandım şimdi amaaa

hayatta herşey gönlünce olsun, en mutlusu, en sağlıklısı, en güzeli.....

benim hakkında ne düşünüyorsan Allah sana on katını versin (biraz esnaf tabelası gibi oldu )
tatlım benim... senin güzel kalbin sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…