- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.461
Günaydın canlar nasılsınız
hafzakım başka başka doktorlarada gitsen :44:
Tamam bebişin iyi olsun önemli diil ama psikolojin bozuluyoo o noolcek :44:
Araştırdın mı var mı örnekleri 9 ay lekelenmesi olan :44:
mesoşuum sana totem yaptımTutarsa söyliycem ne olduğunu
Hakkında hayırlısı olsun tatlım
:44::44::44::44::44: Sıkıntı yaşatmasın bebeğine zarar vermesinde hafzoşumm...
Canım uygun bizamanda yaptırıcam şuaralar zor..ank.da yaptırmak istiyorum..şubatı bulur gibi...hatta iğne olucaksam yine tüplü deneyelim diyorum bakalımmm...
sayende iyiyiz tatlıım bize heyecan yaşattın mutlu ettin umut oldun
allah sana ve bebişine sağlık versin
AaaaTakvimini de eklemişsiiin
amin inşallah allahım hepimize ve bebeklerimzede sağlık versin canım diğer topikten arkadasım söyledi bende baktım dün yaptım daha benim bebiş bir hücre insana benzemiyor şu an senin bebiş baya herseyi oluşmuş canım ne güzel aalhım kucağınada almayı nasip etsin
yavrular ban geldim
Size bir iyi bir kotu haberim var
iyi haber:2 ay sonra dun itibariyle adet oldum artik korunma surecinin olk etabini bitirmis durumdayim 1 ay aha bitterse bebesim gelebilir sanirim 3. Adeti beklemek istemiyorum subatta guzel haberi aliriz umarim
Kotu habere gelince ;dusuk yaptigim bir ay boyunca o kdar stres yaptim ki ve sonrasinda da 2 ay adet olamayisimla birlikte strese bagli kalbimde ritim bozuklugu olustu hastanelerde kosusturuyorum bugunki testle kesin tani konulacak ve ilaca baslayacagim .kendi dr la gorustum ilacin bebege zarari olmazmis olee iste.demem o ki stresin kimseye yarari yok.
Esuntosumum kaani gelmis gordum cok tatli
Zeynebin de odasi ve kiyafetlerine bayildim zaten gelmesi de yakin
Adosumunda pirtlatmasina ne kaldi ki bi de denizin cicilerini goreydik iyiydi
Zeytinimin de cekirdegi kesin geldi haberimiz yok geldiyse hosgeldi keyif ve mutluluk getirsin eve ins
Hafzagim stres yapma kuzum birsey olmayacak bebisine bak gor icini rahat tut bol su ic ve dinlen
mehmet deryamin kuzulari boyle sabretsinler gelmesinler hemen
Perim kuzun gelecek seninde bak kaplaniminkiler geldi ins devami da saglikla gelir canim gozun aydin :)))
bojum canimin ici seninde yakindir uzulme sakin
bi de ben kaldim galiba bekleyen(
herseyin hayirlisi artikin unuttugum kimse kalmamistir ins
aaa seyzenimm bi de deryaagunumle isilim var optum epiciginizi
Uzun mu oldu ne
canım geçmiş olsun inşallah kısa sürede normal ritmine döner kalbinSadece bebiş için atan o kalbin tez zamanda mucizeni bulsun inşallah
zaman çabuk geçiyor bende anlamadımbigün bi bakıcam oooh bebişim kucağımdaaa sağlık olsun yeterki... senin randevu 3 te di mi? rapor da al haftaya gitme işe kutlama yapın 7 gün 7 gece
inşallah bekleyen herkes en hayırlı en kısa zamanda bu duyguları yaşar...
günaydın hatunlar;
nasılsınız umarım herkes iyiydir kaplang dr a ne zman gidecen ? Keseyi görürsün degerin çok iyi maşallah inş.ikizdir kızzzzzzzzzzzzzz hadi hayırlısı darısı diger kızların başına inş.ikiz ikiz üçüz üçüz versin rabbim dileyen herkese amin..............
Hafzak üzülme canım bebegin iyiyse varsın leken olsun ne olacak canım dokuz ay boyunca kusan tüküren yada yatarak hamilelik geçiren insanlar var boşver bebegin saglıklı olsunda varsın leken olsunnnnnnnnnn ne olacak yaaaaaaaaaaaaaa
Vitoooooooo az kaldı son 8 günnnnnnnnnnnnnnnnnn huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvv heyecn tavan yaptı bende
Periiiiiiiiiii karaböcükkkkkkkkkkk kızzzzzzzzzzz nerelerdesin sen anaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledik vallaaaaaaaaaaaaaaaa yavrummmmmmmmmmmmmmmm
Derya yok nerde? Zeytin çekirdegi pörtletti galiba sesi solugu yok nerde? :26::26:
Bizde yarın dr gidecez kntrole bakalım deniz hanım kaç kilo olmuş boyu ne olmuş dogum pozisyonuna girmiş mi ?
Hamınızııııııııııı öptükkkkkkkkkkkkkkkk
Yavrular ban geldim
Size bir iyi bir kotu haberim var
İyi haber:2 ay sonra dun itibariyle adet oldum artik korunma surecinin olk etabini bitirmis durumdayim 1 ay aha bitterse bebesim gelebilir sanirim 3. Adeti beklemek istemiyorum subatta guzel haberi aliriz umarim
Kotu habere gelince ;dusuk yaptigim bir ay boyunca o kdar stres yaptim ki ve sonrasinda da 2 ay adet olamayisimla birlikte strese bagli kalbimde ritim bozuklugu olustu hastanelerde kosusturuyorum bugunki testle kesin tani konulacak ve ilaca baslayacagim .kendi dr la gorustum ilacin bebege zarari olmazmis olee iste.demem o ki stresin kimseye yarari yok.
Esuntosumum kaani gelmis gordum cok tatli
Zeynebin de odasi ve kiyafetlerine bayildim zaten gelmesi de yakin
Adosumunda pirtlatmasina ne kaldi ki bi de denizin cicilerini goreydik iyiydi
Zeytinimin de cekirdegi kesin geldi haberimiz yok geldiyse hosgeldi keyif ve mutluluk getirsin eve ins
Hafzagim stres yapma kuzum birsey olmayacak bebisine bak gor icini rahat tut bol su ic ve dinlen
Mehmet deryamin kuzulari boyle sabretsinler gelmesinler hemen
Perim kuzun gelecek seninde bak kaplaniminkiler geldi ins devami da saglikla gelir canim gozun aydin :)))
Bojum canimin ici seninde yakindir uzulme sakin
Bi de ben kaldim galiba bekleyen(
Herseyin hayirlisi artikin unuttugum kimse kalmamistir ins
Aaa seyzenimm bi de deryaagunumle isilim var optum epiciginizi
Uzun mu oldu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?