Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu arada 4 kilo 140 gr 50 cm ogluş...

oooooooooooooooooooooooooooooooooo

emir gelmiş hoşgelmiş ley ley limi limi leyyyyyyyyyyyyyyyy halayıda benden yigit oglanın

canım maşallah çok iyi kilosu falan allahım uzun ve güzel bir ömürnasip eylesin anasına babasına hayırlı bir evlad olsun amin.................

Canım gözün aydın, hayırlı olsun, rabbim en ve daha güzel günleri göstersin sana ve ailene inşallah ,
bu arada 4 kilo 140 gr 50 cm ogluş...

Emir gelmişşş yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgelmiş sefa gelmiş rabbim hayırlı ömürler nasip etsin ona inşallah
en kısa zamanda detay bekliyoruz canım

Zeytoşummmm gözünaydın tatlııımmm
çekirdeğin gelmiş sonundaa,biraz iri bi çekirdekk maşallah
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı uzun ömür versiiinn yawruna

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

anaaammmmmmmmmmmm süprizzzzzzz olduuuuu buuuuuu.........

maşaalllaaahhh tosuunnn gelmiş...

emiriimmm hoşgeldiinnn annenle, babanla mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorummm....

Zeytiniiiim
öncelikle geçmiş olsun canım. iyi olmana çok sevindim. belki istediğin gibi olmamış ama ikinizde sağlıklısınız şuan önemli olan o
Emir in o yumuk ellerini tosuncuk totosunu öpüyorum Allah ona sağlıklı güzel ve uzuun bir ömür versin. hayırlı bir evlat olsun inşallah. gerçi belli hayırlı olduğu hele bak sünnetini de olmuş gelmiş yirim ben onu yirim
ayrıntıları konuşuruz sonra tatlım.

canumm
kız sen niye bozuyon kalp ritiminiiii
Allahh sana ve eşine saglık versinnnnnnnnnnnnn
gerisii önemli değil bebek herzaman gelirr
şimdi iyice oklanbini düzelttttttttttt bakim vallahii veririm odunuuuuuuuu

şaka bir yanaa hemen basla tedavine canımm
çok geçmiş olsun

ooooooooooooooo emir paşamızda geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım zeytinnnnnnnnnnnnnnn

sıkıntılı olmuş ama olsun saglıkla almısın ya bebeğini kucagınaaa o yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr

masallahh herseyi gayet iyiymişşşşşşşşşşşşşşşş

herkese güüünaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmm stresli günler geride kaldı artık bitti gitti yepyeni huzurlu sağlıklı günlerin var önünde bi kere stres kesinlikle yasak bundan sonra tamamiyle güzel şeylere odaklanıyoruz tamam mıııııı

ritim bozukluğu ne derece ciddi bi rahatsızlık bilemiyorum ama eşimin abisindede var adam bir pantolon firmasında depocu gibi bişey günde belkide 200 300 kilo taşıyor en hafif çuvalları 40 kg kadar oluyomuş önemli derecede bişey olsa onları yapamazdı herhalde sen iyi bir doktora git ne gerekiyorsa yaptır bişeyciğin kalmayacak evelallah

yağmurlu bir haftasonu hiç hoş diil
herkes uyuyooo (kayınvalidemlerdeyiz) ama biz açııız bebişimleeee çok acıktıkk yarım saattir donuyorum yatakta... eşimde maaşallah şuan bile mış mış sesler çıkarıp uyuyooo

hooop bi aşure kaptım geldiim hadi bize afiyet olsun
sabah sabah aşureee :44:

hadi canım geçmiş olsun süpriz oldu bize de maşallah kilosu da iyi zaten o kilo ile normal çok zor oldu hayırlı vlatlar nasip etsin rabbim nazarlardan korusun amin

günaydıınnnn, mess erzurumdan bildiriyoorrrr...kar yağışlı, bembeyaz heryer çok güzeellll...

seyzoşuumm kıyamam yaaa evde hamile var uyunur mu ama yaa...neyse aşure göndermişin miniğe...

vitoomm konuştun mu kaynananla ne diyor zat-ı muhterem? merak ettimm...

ışılımdan da ses yok epeydir...aybikeden de dimi? herkes iyi olsun da...

2 gündür giremiyorum nete konulardan uzak kaldım bu arada emir bebek hoşgelmiş dünyaya allah saglıkla buyutmek nasıp etsin

cumu günü doktora gittim bebeği ve keseyi gördük bebek 7,2 mm di ağrılarım var ağrılarımın ise 2 tane büyük çatlayan ama döllenmeyen yumurtadan olduğun söyledi 10 haftaya kadar küçüleceğini söyledi şimidilik yumurtaların bir sorun olmayacağından bahsetti haftaya cuma gene gideceğim kontrol için kalp atışları içinde 7 haftasında belli olacağını söyledi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum allahım tüm isteyenlerin dualarını isteklerini kabul etsin en kısa zamanda bir bebek nasip etsin

Hoşgeldin Emir bebeğim...Allah ım sağlık ve hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah.Zeytin im gözün aydın.Allah ım analı babalı büyütsün...

Kaplang senden çok umutluydum ve dualarım sizlerle zaten her zaman.Gözün aydın canım.Allah ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

Vitoşum sıra sende inşallah...

Adoşum ben iyiyim.Her gün şükrediyorum bir günü daha atlattık diye.Hep çevremde ikizler erken doğduğu için gözüm korkmuş bir kere.Burda kızları görüyorum ya 40.hafta 39.hafta felan doğuyor bebişler.Darısı da bana inşallah.En azından küvözde kalmazlar,sağlıkla doğarlar inşallah.Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Korktuğumuza uğratmasın inşallah...

Perimi ve idilgamı her zaman soruyorum sizlere,dua ediyorum ama yanlış hatırlamıyorsam geçen gün perim girmiş ve herkesi sormuş yazmış beni unutmuş ama

Alyam,seyzenim,ışılım,erdoğanım,meeesttrrm,bojum,eylemim,asosum,hafzakım,deragunum ve unuttuğum kim varsa umarım sizlerde iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…