- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.501
günaydıınnnn, mess erzurumdan bildiriyoorrrr...kar yağışlı, bembeyaz heryer çok güzeellll...
seyzoşuumm kıyamam yaaa evde hamile var uyunur mu ama yaa...neyse aşure göndermişin miniğe...
vitoomm konuştun mu kaynananla ne diyor zat-ı muhterem? merak ettimm...
ışılımdan da ses yok epeydir...aybikeden de dimi? herkes iyi olsun da...
2 aşılamam öncesinde ben her sabah ve akşam aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yuttuyodum aşılama öncesi ve regl tarihime kadar peygamber s.a.v efendimiz demişki bu kara taneler ölümden başka her derde devadır sizlede deneyim ben aşılamamın birazda tutmasını buna bağlıyorum peygamber s.a.v. efendimizin dediklerine herzaman dikkat etmişimdir sizlerde inanarak tevekkül ederek için canlarım bol bol dua edin bende sizler için bol bol dua edeceğim
2 gündür giremiyorum nete konulardan uzak kaldım bu arada emir bebek hoşgelmiş dünyaya allah saglıkla buyutmek nasıp etsin
cumu günü doktora gittim bebeği ve keseyi gördük bebek 7,2 mm di ağrılarım var ağrılarımın ise 2 tane büyük çatlayan ama döllenmeyen yumurtadan olduğun söyledi 10 haftaya kadar küçüleceğini söyledi şimidilik yumurtaların bir sorun olmayacağından bahsetti haftaya cuma gene gideceğim kontrol için kalp atışları içinde 7 haftasında belli olacağını söyledi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum allahım tüm isteyenlerin dualarını isteklerini kabul etsin en kısa zamanda bir bebek nasip etsin
bende gittim oralara biliyorum nasıl kar yağıyor
insanlar kardan nefret ettim deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar yüzüme aaaaa kar ne güzel işte neden bıktın diye ama o kar bu kar diil ki
yok öyle bi soğuk ve kar :44:
yaa bu kar tutması ne? var mı gerçekten böyle bişey :26:
gözün aydın canımnaaaptın ailene söyledin mi nasıl tepki verdiler eşin ne dedi hiç ayrıntı vermiyorsun yaw anlat biraz.. sen neler hissediyorsun
.............................mehmetderya......... .................vitaminc
alya35........................... 35.............. .........................35
seyzen..........................100............... .......................100
19asos03........................10................ .......................10
hafzak...........................100.............. .......................100
meessttrraa.....................80................ .......................80
eylemsevcan....................75................. ......................75
TOPLAM.........................400............... .......................400
hadi kızlar tıkandık kaldık. biraz destek arkadaşlarınız için ayıracak 10-15 dk yok mu? hiç okumayan bu dualara katılmayan arkadaşlar var... onlar adına okundu dualar ama bi katkılarını görmedik henüz ayıp oluyor biraz yanılıyor muyum? burası sadece kendi sıkıntılarımızı yazıp kçatığımız yer diil... ortak bir paylaşım alanı. benim fikrim bu tabi herkes istediğini yapmakta özgür :44:
meessttrraa....................100................ .....................100
kaplang..........................150......................................150
TOPLAM.........................570............... .......................570
Ağzınıza sağlık... ttiğiniz dualar size dönsün sizi bulsun inşallah
meessttrraa.....................80................ .......................80
TOPLAM.........................400............... .......................400
hadi kızlar tıkandık kaldık. biraz destek arkadaşlarınız için ayıracak 10-15 dk yok mu? hiç okumayan bu dualara katılmayan arkadaşlar var... onlar adına okundu dualar ama bi katkılarını görmedik henüz ayıp oluyor biraz yanılıyor muyum? burası sadece kendi sıkıntılarımızı yazıp kçatığımız yer diil... ortak bir paylaşım alanı. benim fikrim bu tabi herkes istediğini yapmakta özgür :44:
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
merhaba benim bugun regl günüm ama herzaman 2 önceden olurdum bekliyorum çok umudum yok nedense gögüslerim şiş ve ağrıyor ne sağıma ne soluma yatabiliyorum göğüslerim yüzünden belim ağrıyor kasıklarım değilde yumurtalarımı rahmimmi bilmiyorum orda biyer ağrıyor ayrıca biraz bastırınca oraya ozamanda ağrıyo çok umutsuzum aslında biraz heycanlanmayada başladım üzülmekte istemiyorum testi yapsammı yapmasanmı diye ikilemdeyim çok yakın bir arkadaşım var dün telefonda konuşuyoduk git yaptır kan testi sonuç kesin çıkar sende rahat edersin en azından ümit etmezsin diyor ama korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18:
slmmm gecmişi okuyamadım agrım var fazla kalamıcam...pazartesi normal kontrol için gittiğimde suyumun iice bittiğini ögrendiğimiz için acil yatış yapıldı normal dogumu 2 gün bekledik olmadı ve carsamba sabahı zzorunlu sezeryanla 8.50 de emirim dünyaya gözünü actı resim ve ayrıntılı dogumumu biraz daha kendime gelince yazıcam.bu arada oğluşum sünnetli dogdu teyzeleri.. sizleri seviorum görüşürüz...
bu arada 4 kilo 140 gr 50 cm ogluş...
canım bende bal dövülmüş çörek otu tarcın karabiberi karıştırıp adetim başlayınca başlayıp 11 gün yutmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?