- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.521
hayra çıksın rüyan tez vakit kurtulur kucağına alırsın bebisiniii
günaydııınnn..iyi haftalaarr...
asoşum iyi olmana sevindim...vitoma katılıyorummm..tadını çıkaarr...daha zaman var alırsın kilo nasılsa... bulantılarının geçmesi iyi olmuş..
vitommm ben bile etkilendim, gözlerim doldu...az kaldı..koklamaya, duymaya, öpmeye...
adoşum çok iyi dayanıyorsun valla son üç haftaya kadar çalışamazdım ben mümkün diil. Bugün bile gidemedim okula. Sabah bi ateş basması mide bulantısı baş ağrısı... :26: Ateş geçti ama kalkamadım başımın ağrısından midemde çok kötü
Kızına daMaaşallah babası gibi uzun ama anası gibi seksi olacak bence
Hayırlısıyla atlatırsın doğumunu da inşallah canım
amcamız bize oto koltuğu aldı kızlar
kızlar benim bebeişim erkekmişhayırlısı olsun rabbim
hayırlı olsun Allah sağlık versin tatlım da nasıl yaaaa daha ben hafzak öğrenemediik
sen ne çabuk öğrendin deragünüm :44:
selam kıslar ne haber ben bugün biraz hasta gibiyim havada yagmurlu kasvetli çok sırtım agrıyoo sabah midem bulanıyodu ama şimdi çok şükür daha iyiyim neyseki işyerinde ki son haftam cuma günü son günüm çok şükür çabuk geçsede evimde yatsam sallansam yuvarlansam
Cts günü dr gittim kıızım çok iyi maşallah kilomuz 2.651 boyumuzda 49.,5 cm olmuş dr babası gibi uzun boylu olaacak bu kız dedi ben 1.64 üm eşim 1.90 boyunda
Bu cts yine gidecegiz dr nstye baglanacagız bakalım ilk kez randevu saatinden yarım saat önce gel dedi nst için
38.haftamızda da çatı muaynesi olacagız ayyy ondan biraz tırsıyorum ama ne yapalım kader
Bizden haberler bunlar ama dr kızım dogum pozisyonuna girmiş mi diye sormayı unuttum bakalım bu hafta sorarım inş.:26:
Vitoooooooooo çok az kaldı hayırlısıylaaaaaaaaa sultanın geliyiiiiiiiiiiiiiiii
güle güle kullan şekerimmmmmmmm
daha dogrusu bebişin kullansınn
kız adoş dikkat ett..
doktor ztn bebeğin ters olsaydı sana söylerdii sen merak etmeee
benim zillii tam 2 -3 kere döndüü en sonunda anası gibi katır inadı oldugundan geri ters döndüüüü
her biçimde kestircekmişim kendimi yaniiiiiii
masallahh denizz kızımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun saglıkla gelsinn dee
daha erkenmiş canım
4boyutluda fln mı baktıı,
erkekler genellikle erken belli olur evet ama
daha 12. haftada bile tam net demiyorlarrrrrrrrrrrr
evet canım biz de şaşırdık doktorun yardımcısı da çıkıntıyı gösterdi hayırlısı olsun ikili testte daha net olur fark etmez yanıldık derlerse de üzülmem ama ben hep erkek istemişimdir
:13::13::13::13:günaydınnnn....
allah sağlıklı büyütmeyi de nasip etsin ....oldu olmadı derken cinsiyeti bile belli şimdi miniğin...
periimmm geçmiş olsun..önce üroloğa görünmekte fayda var..benimkinde varikosel yok ama sayı yine de az...çift taraflıysa olması gerekli tabii ameliyat..ama hiç hissetmemiş mi eşin..ağrı oluyormuş..şişiyormuş filan..ameliyat sonrası bakımda çok önemliymiş..iyice araştır perim...inşallah aşılamada tutar da eşin ameliyatın stresini daha hafif yaşar....
hafzakımm ne gıcık eltiymiş ki okendi meleğini doya doya seveceksin inşallahh benim kuzenim de öyle yaptıydı..bana vermeden pat hemen içeri götürdüydü...annem şöyle bi 10 sn aldı o kadar...niye öyle oluyorsa..:44::44:
erm sayisini hatirliyor musun ml olarak? Bizim 16 milyon ml de normali 20 milyonmus totalde 40 milyon mesela ama ml de olan sayi onemliymis bizim hem sayi dusuk hemde hiz hizi %14 mesela morfoloji de 6 krugere gore bunlar:13::13::13::13:günaydınnnn....
allah sağlıklı büyütmeyi de nasip etsin ....oldu olmadı derken cinsiyeti bile belli şimdi miniğin...
periimmm geçmiş olsun..önce üroloğa görünmekte fayda var..benimkinde varikosel yok ama sayı yine de az...çift taraflıysa olması gerekli tabii ameliyat..ama hiç hissetmemiş mi eşin..ağrı oluyormuş..şişiyormuş filan..ameliyat sonrası bakımda çok önemliymiş..iyice araştır perim...inşallah aşılamada tutar da eşin ameliyatın stresini daha hafif yaşar....
hafzakımm ne gıcık eltiymiş ki okendi meleğini doya doya seveceksin inşallahh benim kuzenim de öyle yaptıydı..bana vermeden pat hemen içeri götürdüydü...annem şöyle bi 10 sn aldı o kadar...niye öyle oluyorsa..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?