Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hayra çıksın rüyan tez vakit kurtulur kucağına alırsın bebisiniii

amin vcanımm aminnn
oh oh bulantılarının geçmesi güzel işteeee

kiloyuda takma kafana ne güzelll deliii :))

benim gibi ilk baslarda şişersen görürsün günüüüü
ztn ilerleyen zamnlarda alıcaksın kiloo boşver şimdi tadını cıkarrrrrrrrrr

günaydııınnn..iyi haftalaarr...

asoşum iyi olmana sevindim...vitoma katılıyorummm..tadını çıkaarr...daha zaman var alırsın kilo nasılsa... bulantılarının geçmesi iyi olmuş..

vitommm ben bile etkilendim, gözlerim doldu...az kaldı..koklamaya, duymaya, öpmeye...

darısıı hemencecik seninde basınaaaaaaaa messommmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kıslar ne haber ben bugün biraz hasta gibiyim havada yagmurlu kasvetli çok sırtım agrıyoo sabah midem bulanıyodu ama şimdi çok şükür daha iyiyim neyseki işyerinde ki son haftam cuma günü son günüm çok şükür çabuk geçsede evimde yatsam sallansam yuvarlansam

Cts günü dr gittim kıızım çok iyi maşallah kilomuz 2.651 boyumuzda 49.,5 cm olmuş dr babası gibi uzun boylu olaacak bu kız dedi ben 1.64 üm eşim 1.90 boyunda

Bu cts yine gidecegiz dr nstye baglanacagız bakalım ilk kez randevu saatinden yarım saat önce gel dedi nst için

38.haftamızda da çatı muaynesi olacagız ayyy ondan biraz tırsıyorum ama ne yapalım kader

Bizden haberler bunlar ama dr kızım dogum pozisyonuna girmiş mi diye sormayı unuttum bakalım bu hafta sorarım inş.:26:

Vitoooooooooo çok az kaldı hayırlısıylaaaaaaaaa sultanın geliyiiiiiiiiiiiiiiii

adoşum çok iyi dayanıyorsun valla son üç haftaya kadar çalışamazdım ben mümkün diil. bugün bile gidemedim okula. sabah bi ateş basması mide bulantısı baş ağrısı... :26: ateş geçti ama kalkamadım başımın ağrısından midemde çok kötü

kızına da maaşallah babası gibi uzun ama anası gibi seksi olacak bence
hayırlısıyla atlatırsın doğumunu da inşallah canım

valla seyzenim ne yapim bu hafta zor geçecek belli yani ama bitsin hayırlısıyla inş.yaa

Evet anası gibim çok seksiiiiiiiiiii olacak yelloz deniz hanım

amcamız bize oto koltuğu aldı kızlar

hayırlı olsuunnnn..çok güzelll... kazasız belasız büyüsün koltuğundaa...hemencecik uyuyolar bunlarda yau....bu arada geçmiş olsun seyzoşum...dinlen iyice, uyu bol bol....

vitooommm tşk ederim tatlımm aminnnnn..bu kadar tatlı annelerin duası kabul olacak elbet...

adoşummm geçmiş olsunnn...bu kadar dayandın az kaldı...

hayırlı olsun Allah sağlık versin tatlım da nasıl yaaaa daha ben hafzak öğrenemediik
sen ne çabuk öğrendin deragünüm :44:

o zaman kız canım sizinki doktor dedi hatta yanındaki yardımcıyı çağırdı onlar da şaşırdı erken ama çıktı pipi diye :) bir sonraki kontrolde size de söylerler kız anneleriiiii

amcamız bize oto koltuğu aldı kızlar

Eki Görüntüle 572838

güle güle kullan şekerimmmmmmmm
daha dogrusu bebişin kullansınn

kız adoş dikkat ett..
doktor ztn bebeğin ters olsaydı sana söylerdii sen merak etmeee
benim zillii tam 2 -3 kere döndüü en sonunda anası gibi katır inadı oldugundan geri ters döndüüüü
her biçimde kestircekmişim kendimi yaniiiiiii

masallahh denizz kızımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar benim bebeişim erkekmiş hayırlısı olsun rabbim

hayırlısı olsun saglıkla gelsinn dee

daha erkenmiş canım
4boyutluda fln mı baktıı,
erkekler genellikle erken belli olur evet ama
daha 12. haftada bile tam net demiyorlarrrrrrrrrrrr

evet canım biz de şaşırdık doktorun yardımcısı da çıkıntıyı gösterdi hayırlısı olsun ikili testte daha net olur fark etmez yanıldık derlerse de üzülmem ama ben hep erkek istemişimdir

güzel hatunlar nasılsınız bakalım

adoşum denizin normal olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bizimde bebek eve geldi eltimin bebeği dün akşam gittim gördüm onu çok minik 2800gr. ama çok minikkk birde kızlar okadar oturdum orda ama bebeği bir kere bile kucağıma vermediler eşim saat 10:30 da geldi daha ellerini yıkamadan kapıdan girer girmez yengem (eltim) al amcası diye eşimin kucağına verdi. zoruma gitmedi desem yalan olur ama olsun benimde bebişim var Allah izin verirse bende onu alırım kucağıma inşallah.

deragunum pipimi gördünüz ayyyy gerçekten baya erken görmüşünüz ben 13+1 de gittiğim halde bile kız yada erkek demediler o yüzden kız diyorum ama kesin sonucu cumartesi öğrencez inşallah

seyzoşumm koltuğuna bişlemek nasip olsun minikine inşallah sende ayy bebişim naptın diyee sölene sölene temizle onuu emiiiiiii

adoşuuumm gözün aydın işten kurtuluyosun darısı başımıza

kızlar yaa benim bu belimdeki ağrı yelmiş komşu abla öle söledi ondada olmuş çocuklarında yel ne dedim ahanda böle ağrı işte dedi

evet canım biz de şaşırdık doktorun yardımcısı da çıkıntıyı gösterdi hayırlısı olsun ikili testte daha net olur fark etmez yanıldık derlerse de üzülmem ama ben hep erkek istemişimdir

mevlam gönlüne göre versin deragunümm
net görmezse sölemezdi merak etme erkek demek ki ayy ne güzel erkek istiyodun erkek olduu ikili testi yaptırıcan mı canım ben yaptırmadım eşimde bende istemedik doktorum bile istemedi isterseniz yaptırın siz bilirsiniz dedi.

Tatliii annelerimmmmmm pontik bebislilerimmmmmmmmmmm naparsiniz ozledimkiiiiii cokkkk!!!!

Dun urologa gittik esimde cift tarafli varikosel cikti ileri derecede diil ama bebis olmasini engelliyor iste ameliyat dedi doktor bu ay asilama denicez gene de ama bence olmicakk. Esim ameliyat olucak... Ahhh oysaki cocukken opusunce hamis kalinir sanirdim... Ne cetrefilli ne zor ne yipratici bi surec oldu umarim sonucu guzel olurrr herseyin hayirlisiiii ben kocama deliler gibi asigiimmm bu en buyuk mutluluk banaa... Bebisimiz de gelecek er yada gec biliyorum asla umidimi yitirmedim yitirmicem bizim de yavrumuz olacakkk aliyorum kokusunuuuuuu ( 1 senedir ayni muhabbet bende de) ahahhahahhhahhahha seviyorum siziiiii caniskolarrrrr opuyorummm kocaman kocamnnnn

:13::13::13::13: günaydınnnn....

kızlar benim bebeişim erkekmiş hayırlısı olsun rabbim

allah sağlıklı büyütmeyi de nasip etsin ....oldu olmadı derken cinsiyeti bile belli şimdi miniğin...

periimmm geçmiş olsun..önce üroloğa görünmekte fayda var..benimkinde varikosel yok ama sayı yine de az...çift taraflıysa olması gerekli tabii ameliyat..ama hiç hissetmemiş mi eşin..ağrı oluyormuş..şişiyormuş filan..ameliyat sonrası bakımda çok önemliymiş..iyice araştır perim...inşallah aşılamada tutar da eşin ameliyatın stresini daha hafif yaşar....

hafzakımm ne gıcık eltiymiş ki o kendi meleğini doya doya seveceksin inşallahh benim kuzenim de öyle yaptıydı..bana vermeden pat hemen içeri götürdüydü...annem şöyle bi 10 sn aldı o kadar...niye öyle oluyorsa..:44::44:

hicbi belirti vermedi messim hatta esim yoktur bende varikosel cok agrili oluyormus demisti daha cok hafif dedi doktor sayiyi etkilememis mesela ama seklini bozmus ve hareketini azaltmis. Ameliyatta %90 basari elde ederiz dedi doktor amca Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum urolaga gorunmek kesinlikle faydali kimse gitmiomus urologa sperm sayisi az olunca hemen asilama veya tup bebege basvuruluyor sorun halledilmeye calismiyor dedi doktor. Ama bu degerlerle asilamada basari yakalayabiliriz hatta spontan gebelik bile gelisebilir fakat zaman alir dediiiii anooooyyyyy messim yorulduk yaaa of pofff yilmak yok sen bu ayi degerlendirdin mii

erm sayisini hatirliyor musun ml olarak? Bizim 16 milyon ml de normali 20 milyonmus totalde 40 milyon mesela ama ml de olan sayi onemliymis bizim hem sayi dusuk hemde hiz hizi %14 mesela morfoloji de 6 krugere gore bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…