Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
oyyy pek tatliymis bebisimizin koltuguuu kucuk popisini ona koyup oturcak demek kuzummmmmhayirli olsun canim

Bu arada yazdigini okudum o okumayanlar arasinda bn de varim ama fatiha okumayi bilmiyorum cok onceden ilk basladigimizda internette arastirdim bulamadim :26:

Ama ben bu topikteki herkese hergun dua ediyorum hergun ama bildigim tum dualari okuyup dileklerimi siraliyorum. Bu yeterli degil mi fatiha olmasi sart mi? Herkes kendini bilir ben burda kimsenin de kendi sorunlarini yazip kacacak kadar bencilce davrandigini dusunmuyorum. Surekli kizlar size dua ettik diye dillendirmesekte kimin ne dusundugu artik herkes biliyor 1 sene oldu tanisali bisuru sey pasylastik burda iyisiyle kotusuyle. Illa herkes fatiha okumali diye bi sart yokk icimizden ettigimiz bi dua veya samimi bi dilek herseyden onemli bence...

Perim derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah.Varikoselden ameliyat olupta birkaç ay içinde bebişi olan bir sürü kişi var.Yeter ki ameliyat olup sağlığına kavuşsun eşin.Gerisi göz aydınlığı olur inşallah...

Deragunum hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah bebişlermiz...

Hafzak ım canım sıkma canını.Senin bebişinde yolu yarıladı sayılır.Çok şükür ki bebişin var,yoksa insanın daha çok zoruna gider o yapılan hareket hiç hoş değil çünkü...

Vitoşum naptın canım?Geri sayım başladı.12 aralık olsaydı bebişin doğumu aynı gün olurdu benimle doğum tarihi...

Seyzenim oto koltuğu çok güzelmiş.Sağlıkla kullansın inşl.bebişin...

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı.Çok şükür kazasız belasız atlattık.Şimdi 2 hafta sonraa kontrolümüz.İnşallah o günede bebişlerim göbüşümde gideriz hayırlısıyla sağlıkla.Amin.Dr um yılbaşına kadar doğmazlarsa küvöze girmezler dedi.Dinlenmen ve dikkat etmen gerek dedi.İnşallah Allah ımın izniyle Ocağı bulur doğmaları.Amin.Dr umun dediği aslında normaldeki beklenen tarih 10 Ocak ama bakalım zaman ne gösterecek...
Bebişin biri doğum pozisyonunu almış.Başı aşağı doğru,diğeride makat gelişli dedi dr um.Yani Allah korusun ama şuan doğum gerçekleşecek olsa biri normal doğar ama diğeri için sezeryan olman gerekir tekrar dedi.Ama bakalım 2 haftayı bulursak kontrolde değişedebilir dedi.Ben zaten Allah bilir ama sezeryan olsun istiyorum,ikiz oldukları için bebişler.Hayırlısı olsun bakalım...

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın dogummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün kontrollllllllllllllllll varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nts de agrııııııııııı cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

doktor bugun eve bile göndermek istemyrum seni dediii
ama yarın sabah erkenden gelll dediiiiiiii

kızlar inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

demek hayırlısı 12.12.2012 ymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

dua ed,n nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım vitoşum çok sevindim,hadi bakalım gözün aydın.Kavuşacaksın inşallah yarın denizine.Bende Allah tan başka bir şey isteseymişim dilek kapım açıkmış.Ben yazdım yarına olsaydı diye bilmiyordum.Ardından sen yarın dedin.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım rast getirsiin yardımcın olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah , rabbim yar ve yardımcın olsun canım ......

hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah , rabbim yar ve yardımcın olsun canım ......

sagolun kızlar cok tesekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm

deryacım darısı senin basına tam tamına gününü doldurucaksın korkma içimde hiç kötü bir his yokkk
küvöze girmesinlerde tam olsun yeter o boşverrrrrrrrrrrr

erm sayisini hatirliyor musun ml olarak? Bizim 16 milyon ml de normali 20 milyonmus totalde 40 milyon mesela ama ml de olan sayi onemliymis bizim hem sayi dusuk hemde hiz hizi %14 mesela morfoloji de 6 krugere gore bunlar

ay kaplangımın sayfasına dalmışım görmemişim perimm yazdığını...

yorulduk hemde ne yorulduk canım şu uygun zaman bir türlü gelmedi...biz bu ayı değerlendirdik. ama takip yapmadım. 2 güne bir oldu çalışma..ve taa regliye kadar sürdürmeyi düşünüyorum adam yeter diycek ama ayrılık zamanımız yaklaşıyor o yüzden gıkı çıkmıyor değerlendirdik değerlendirmesine de size bahsetmemiştim sonuçlar kesinleşene kadar detay vermicektim. geçen hafta eşim hasta demiştim böbrek yetmezliği başlangıcı olabilir dedi doktor değerlere göre..bu bir hafta resmen uzayda geçti benim için...kimseye söyleyemedik, bihafta sonra yani dün tekrarlandı test bu sefer normal çıktı. doktor diyor ki ilk test yanlış yapılmıştır hır hır hırrrrrrr....nasıl yaniii...tamam bir üşütme varda böbrek yetmezliği aman dikkat nedirrrrrr? buarada bu nedenle bir sürü ilaç ve antibiyotik aldı... şimdi bu ilaçların bizim spermlere etkisi nasıl bilemiyorum..beklicez bakalım...Allaha çok şükür eşim iyi, moralimiz de düzeldi..Allah bizi her türlü sınıyor...en önemlisi sağlık onu hatırlatıyor....

bizimki de ml de 18 milyon civarı çıkıyor. hareketlilik fena değil..tamamen beslenme ve düzensiz hayattan diyor doktorlar..aşılama günü değerleri biraz daha iyiydi ama tam sonuç hatırlamıyorum...hazirandı baya olmuş yaaa
aynen bize de o söylendi olur ama zaman alır..biz o zamanı doldurduk...uzakta olmasam..1 sefer daha aşılama denerim.. sonra tüp...

duanın her türlüsü makbuldür canım benim..seyzenim doğumlara az kaldı diye söyledi...
hepimiz artık dediğin gibi biliyoruz, tanıyoruz birbirimizi....

canım tontilişkomm
demek prensoşuna kavşuyosun yarııınnn
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem,şıp diye geliversin zilloşumuz
ikinizi de sağlıkla bekliyooozzz
ama nasıl haberdar olcaz yaaa
eşine söyle haber versin bize,girsin garılaa gulübüneee

hihohaaaayyyyyttt geliyoooooooooo
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:

maysttroommm canım beniimm bununla geçmiş olsun
çok şükür tahlil yanlışmışş,nasıl oluyosaa o da artııkk
onlar için sorun yok tabii,stresi sıkıntıyı siz çekiyosunuz nasıl olsa
ağzını burnunu kırcan bunların heee

sen antibiyotiği falan dert etme datlum,etkilememiştir rahat ol
gelsin minnoşun hayırlısıylaaa

karaböcüümm geçmiş olsun bitanem
eşin hemencik ameliyat olsun hemencik bebişinnn gelsiiiiiinnnn
tıpta herşeyin çaresi var ama birazcık uğraşıyoz işte napalım
bu ay için de umudunu yitirme bebişiimm,beraber aşılancazz beraber olcazz inşaallaaaaahhhhhhhhhhhh

bu arada ben de 4 doz inne kullandım klomenden sonra,dün akşam son dozu yaptım
bu akşam da çatlatıp patlatma innemi yapıcam,perşembe sabah 10.30 daaaaaaaaa
naraaninooonoooommmmmmm

rüyalarıma bile giriyoo heee
hastanede koşturup duruyos dr.u bulamıyoossss
işlem gecikiyo falan, ayyy farkında olmadan çok stres yapmışım heraldee
hayırlısı olsuunnn bakalıımm
dualarınızı eksik etmeyin tontilişkolar

merhaba nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar varmı bir gelişme canım inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız canım

bojummmmm canımmmm hadi bakalımmm tutsun aşılamaaaa bayram edeliiimmmm

tşk ederiimmm canım bu ayda bu stresle geçti yımırt haftası...ama denemeye devaammmm

merhaba nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar varmı bir gelişme canım inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız canım

yukarıda yazdım kaplangım son durumu...çalışmalara devam..tamamen doğal çalışma bizim ki...tutması mucize..bakalım daha çok var regliye...bol ceviz yiyorum buaralar o kadar...

ye cevizi al bebeği kürü uygulanmakta bu ay....

sayfanda çok güzelmiş...hepsini okudum valla ben bizim kızlara çok alıştım...başka sayfaya bakınca ihanet ediyormuşum gibi geliyor

allah senin sayfanda umutla bekleyenlere de önce sabır sonra sağlıklı evlat versin, ve tüm bekleyenlere amin....

len Adoş yosmasıı neydiyyoonn leeeennnn
özledim seniiii yawrıımmmmmm
deniz kızımız napıyo,ne zaman kavuşucaksınız belli mi

PERİİİİİİİİİİMMMM belli oldu mu aşılaman ne zaman olcak benim perşembeeee
sana yazdım gördünnü
bkz.2-3 sayfa öncesi

peri canım geçmiş olsun allah başka dert vermesin şifası olsun ama bende bu ameliyettan hemen sonra hamile kalan çok duydum inş.sende hemencecik hamiş kalacaksın amin

vitoooooooooooooooooo ohohohohoohhhhhhhhhhhhhh son gecen kızın karnındayken ona iyice sarıl şarkılar söyle ohhh allah bir sesde ve çok kolay bir dogum nasip esin haber ver bizede canım

hafzak allahım böyle insanlardan seni ve aileni uzak tutsun canım içinde art niyet olan insandan allah hepimizi korusun canım üzülme boşver sende bebişini onun kucagına vermezsin benim kzım çok kıymetli öyle herkesin kucagına veremem dersin çatlatsınnnnnnnnn pisler

massstraaaaaaaaaa az kaldı seninde bebişine canım öyle hissediyorum hadi bakalım

bende bugün vdeydim sırt agrım vardı öyleeeee işte ama iyiyim çok şükürrrrrr denizde iyi maşallah

derya oglanlar 10 ocakta dogarsa denizde 10 ocakta dogacak hohohuhuhuhvvvvvvvvvvv artıkın senin oglanlardan birini alırız denizeeeeeeeeee dogumdaş olacaklar nede olsa

Allah yardımcın olsunnnn tatlım beniimmmmm..çok güzel bir tarih....

bizi habersiz bırakma...

geçmiş olsun perim hayırlısı olsunn
vitoommmm yarın dualarımız seninle hadi hayırlısı

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar yarın yanıma gelin yaaaaaaaaaaa ben cokk duygusala bagladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((((((((

keske görüşebilseydik aynı şehirlerde olsaydık (((((((((((((((((((

cebimi vereyim aleni birsekildeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))
haberdarr olunnnnnnnnnnn

kocam giremezmişş klızıyla ilglenncekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gül gül öldümmmmmmmmmmmmmmmm

gittim kuaföreeeeeeeeee sacıma dalgalı fön çekt,irdimm havam olsun yarın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…