- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.541
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın dogummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kontrollllllllllllllllll varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nts de agrııııııııııı cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
doktor bugun eve bile göndermek istemyrum seni dediii
ama yarın sabah erkenden gelll dediiiiiiii
kızlar inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
demek hayırlısı 12.12.2012 ymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dua ed,n nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah , rabbim yar ve yardımcın olsun canım ......kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın dogummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kontrollllllllllllllllll varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nts de agrııııııııııı cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
doktor bugun eve bile göndermek istemyrum seni dediii
ama yarın sabah erkenden gelll dediiiiiiii
kızlar inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
demek hayırlısı 12.12.2012 ymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dua ed,n nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım vitoşum çok sevindim,hadi bakalım gözün aydın.Kavuşacaksın inşallah yarın denizine.Bende Allah tan başka bir şey isteseymişim dilek kapım açıkmış.Ben yazdım yarına olsaydı diye bilmiyordum.Ardından sen yarın dedin.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım rast getirsiin yardımcın olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah , rabbim yar ve yardımcın olsun canım ......
hicbi belirti vermedi messim hatta esim yoktur bende varikosel cok agrili oluyormus demisti daha cok hafif dedi doktor sayiyi etkilememis mesela ama seklini bozmus ve hareketini azaltmis. Ameliyatta %90 basari elde ederiz dedi doktor amcaHakkimizda hayirlisi olsun kuzum urolaga gorunmek kesinlikle faydali kimse gitmiomus urologa sperm sayisi az olunca hemen asilama veya tup bebege basvuruluyor sorun halledilmeye calismiyor dedi doktor. Ama bu degerlerle asilamada basari yakalayabiliriz hatta spontan gebelik bile gelisebilir fakat zaman alir dediiiii anooooyyyyy messim yorulduk yaaa of pofff yilmak yok sen bu ayi degerlendirdin mii
erm sayisini hatirliyor musun ml olarak? Bizim 16 milyon ml de normali 20 milyonmus totalde 40 milyon mesela ama ml de olan sayi onemliymis bizim hem sayi dusuk hemde hiz hizi %14 mesela morfoloji de 6 krugere gore bunlar
merhaba nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar varmı bir gelişme canım inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız canım
Allah yardımcın olsunnnn tatlım beniimmmmm..çok güzel bir tarih....
bizi habersiz bırakma...
canım tontilişkomm
demek prensoşuna kavşuyosun yarııınnn
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem,şıp diye geliversin zilloşumuz
ikinizi de sağlıkla bekliyooozzz
ama nasıl haberdar olcaz yaaa
eşine söyle haber versin bize,girsin garılaa gulübüneee
hihohaaaayyyyyttt geliyoooooooooo
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
geçmiş olsun perim hayırlısı olsunn
vitoommmm yarın dualarımız seninle hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?