- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.741
acıdımıııııııııııııııııııııııı
adamın eli nasılll kısımmmmmmmmmm :))))
elini alıp ....mi diceksin amaaa giricekkkkkkkk :))) napimmm sorimmmm didimmmm
cmmm ben sana özell msj dan telimi yolluyorum haberleşirizz cnmcmmm sen çıkamasan bilem bankana gelirimmmm yine gelirimm yuowwwrımmmm :))
zafer'in orda buluşalımm Pidilimmm
kucağımda oyuncak bi bebek olucakk,kırmısııı
deli sanıp kaçma sakın kırırım kafanıı
Yaaa bende istiyorummmm bende gelmek istiyorum buluşmayaaa bananeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süperr olurrr gellll PERİMMMMMM sendeeee ayyyyyyy vallaaaaaaa çok güzel olurrrrrr
POJUM bende karnıma yastık bağlarımmmm öyle buluruz birbiirimizii :)))))))
acıdımıııııııııııııııııııııııı
adamın eli nasılll kısımmmmmmmmmm :))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süperr olurrr gellll PERİMMMMMM sendeeee ayyyyyyy vallaaaaaaa çok güzel olurrrrrr
POJUM bende karnıma yastık bağlarımmmm öyle buluruz birbiirimizii :)))))))
birbirimizi bulmamız çok kolay olcak bencee
iki saftirikk eveett
kızlar siz adamı gülmekten öldürürsünüz
kız adamın elini napcan elini sokmuyo ki oraya aleti sokuyo sonra cubuğu aletin içinde geçirip rahmine sıvıyı gönderiyo sıvıda şıp diye kanallardan geçip içerde birikiyo bi tıkanıklık yoksa
Inşallah pidilim yarın randevumuz var bakalım cinsiyetini öğrenebilirsek yazıcam
Leeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn Geliommmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben de kafama bebek bezi bağlicam ordan tanıyın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahahah ben size birbirinizin resmini gönderirim yavrularrrrrrrrrr gidip başkasının üstüne atlamayınnn ponjummmmmmmmmmm pidiloşıummmmmmmmmmmmm dieeeeeeeeeee ooff kahve içerken fotonuzu istiorummm ya faceden yada pidiloşum wassuptannnnn oofff içim gidio haaaaaaaaaaaa
Görüşmeyinnn leeeeeeeynnnnnnnnnnn
İRRRRRROŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Sen iste oraya ada geliriz kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahhahahhahahh elle rahim filmi ne kadannnnnnnnnnnnnnn ilkellllllllllllllllllllllllllllllllllllllBende preseed kullandığım zamanlar avaba spermleri buna koyup preseed gibi sıksam daha uzağa gidebilirmi diye sapkın düşüncelere kapılmıştımmmmmmmm ev tipi aşılama misaliiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhah kendi kendimi aşılıyorummm
Yaaaaaaaaa pıtırçığı göstermez belki edepli kuzuşumuzzz oy yerim haaaa onuuuuuuuuuuuuuuuu
gelin gelin yalunuzum bu yaban ellerde zati ama ben buluşmaya nasıl gelirim neyi nereme takarım bilemedim direk eve davet ediyom sizileeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn geliommmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben de kafama bebek bezi bağlicam ordan tanıyın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hahahahah ben size birbirinizin resmini gönderirim yavrularrrrrrrrrr gidip başkasının üstüne atlamayınnn ponjummmmmmmmmmm pidiloşıummmmmmmmmmmmm dieeeeeeeeeee ooff kahve içerken fotonuzu istiorummm ya faceden yada pidiloşum wassuptannnnn oofff içim gidio haaaaaaaaaaaa
görüşmeyinnn leeeeeeeynnnnnnnnnnn
irrrrrroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sen iste oraya ada geliriz kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Herkeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşler getttiiiiiiiii ben hala kendi kendime konuşuyom yaaa laaaaaaaaa
Seviyam sizi ve beniiiiiiiiiiiiiN
Ahada 200 fatiham kaldı onları da okuyuverem parmakla sayıyorum her 10 da 1 çeltik atıyorum kağıdaaaaaaaNe kadar zekiyim
Ya pidiloşun fotosu kalmadı pcde formatladık ama senin facede var siz bakışına tanırsınız zaten birbirinizi yaaaaaev tipi aşılama evet anlıyorum
sen de katıl bize yawrıımm,beraber içelim kaaveleri
bu arada benim preseeed çok az kaldı kullanmıcam ama
bi ota .oka yaradığı yok afedersin
dr.a da demediydim zati böle bi halt yiyom diyee :26:
gelin gelin yalunuzum bu yaban ellerde zati ama ben buluşmaya nasıl gelirim neyi nereme takarım bilemedim direk eve davet ediyom sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?