Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
elini alıp ....mi diceksin amaaa giricekkkkkkkk :))) napimmm sorimmmm didimmmm

cmmm ben sana özell msj dan telimi yolluyorum haberleşirizz cnmcmmm sen çıkamasan bilem bankana gelirimmmm yine gelirimm yuowwwrımmmm :))

zafer'in orda buluşalımm Pidilimmm
kucağımda oyuncak bi bebek olucakk,kırmısııı
deli sanıp kaçma sakın kırırım kafanıı

ayyyyyyyyyyyyyyyyy süperr olurrr gellll PERİMMMMMM sendeeee ayyyyyyy vallaaaaaaa çok güzel olurrrrrr

POJUM bende karnıma yastık bağlarımmmm öyle buluruz birbiirimizii :)))))))

acıdımıııııııııııııııııııııııı

adamın eli nasılll kısımmmmmmmmmm :))))

kızlar siz adamı gülmekten öldürürsünüz
kız adamın elini napcan elini sokmuyo ki oraya aleti sokuyo sonra cubuğu aletin içinde geçirip rahmine sıvıyı gönderiyo sıvıda şıp diye kanallardan geçip içerde birikiyo bi tıkanıklık yoksa

Inşallah pidilim yarın randevumuz var bakalım cinsiyetini öğrenebilirsek yazıcam

ayyyyyyyyyyyyyyyyy süperr olurrr gellll PERİMMMMMM sendeeee ayyyyyyy vallaaaaaaa çok güzel olurrrrrr

POJUM bende karnıma yastık bağlarımmmm öyle buluruz birbiirimizii :)))))))

birbirimizi bulmamız çok kolay olcak bencee
iki saftirikk eveett

Leeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn Geliommmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben de kafama bebek bezi bağlicam ordan tanıyın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahahahah ben size birbirinizin resmini gönderirim yavrularrrrrrrrrr gidip başkasının üstüne atlamayınnn ponjummmmmmmmmmm pidiloşıummmmmmmmmmmmm dieeeeeeeeeee ooff kahve içerken fotonuzu istiorummm ya faceden yada pidiloşum wassuptannnnn oofff içim gidio haaaaaaaaaaaa

Görüşmeyinnn leeeeeeeynnnnnnnnnnn

İRRRRRROŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Sen iste oraya ada geliriz kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahhahahhahahh elle rahim filmi ne kadannnnnnnnnnnnnnn ilkellllllllllllllllllllllllllllllllllllll Bende preseed kullandığım zamanlar acaba spermleri buna koyup preseed gibi sıksam daha uzağa gidebilirmi diye sapkın düşüncelere kapılmıştımmmmmmmm ev tipi aşılama misaliiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhah kendi kendimi aşılıyorummm

Yaaaaaaaaa pıtırçığı göstermez belki edepli kuzuşumuzzz oy yerim haaaa onuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

ahaahahaa haaaa manyaaaxxxxxx
ne tahtın laa gafanaaa prima mııı

gönder gelsin foto yawrıımmm

Herkeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşler getttiiiiiiiii ben hala kendi kendime konuşuyom yaaa laaaaaaaaa

Seviyam sizi ve beniiiiiiiiiiiii N

Ahada 200 fatiham kaldı onları da okuyuverem parmakla sayıyorum her 10 da 1 çeltik atıyorum kağıdaaaaaaa Ne kadar zekiyim

ev tipi aşılama evet anlıyorum
sen de katıl bize yawrıımm,beraber içelim kaaveleri

bu arada benim preseeed çok az kaldı kullanmıcam ama
bi ota .oka yaradığı yok afedersin
dr.a da demediydim zati böle bi halt yiyom diyee :26:

gelin gelin yalunuzum bu yaban ellerde zati ama ben buluşmaya nasıl gelirim neyi nereme takarım bilemedim direk eve davet ediyom sizi

zekana hayran kaldım bebişimm
tesbih varsa daha kolay olur yawrımm
ben de bazen evden işe, işten-eve giderken yolda okuyaamm
parmak hesabı yapıyam unutuyom sonra

Ya pidiloşun fotosu kalmadı pcde formatladık ama senin facede var siz bakışına tanırsınız zaten birbirinizi yaaaaa hahahhah Ya bendede hiçbi işe yaramadı ama faydalı bişe olabilir haaa biz bi faydasını görmedik gören var fekat benimde enjektör bitti ama preseed var hala nası gıdım gıdım kullandıysam ben aşılamadan sonra ilişki verirse yapsammı diorum ama tırstım ya ters teperse die senin iş oldu haaa dikkat et kendineee içime doğuyor valla
gelin gelin yalunuzum bu yaban ellerde zati ama ben buluşmaya nasıl gelirim neyi nereme takarım bilemedim direk eve davet ediyom sizi

sen de suratına bebiş maskesi tak direk bebişimmmmmmmm yaaaaaaaa ben bebiş istiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün sapıttım evet.

perim hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
:119: ikili taramamız temiz çıktı çok şükür bebişime önce kız dedi sonra burda bi çıkıntı var erkek olabilir en iyisi bişey demeyelim dedi :44: hayırlısı olsun 2 gün önce lekelenmem oldu iğne kullanıyorum artık ayrıca rapor verdi sana 9 ay yatış gözüküyo dedi kocam orda yalnız ben burda annemde kalcam hasret bizi bekliyo ama yavrumuz için değer o sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım öle işte hepini çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…