- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.761
perim hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
:119: ikili taramamız temiz çıktı çok şükür bebişime önce kız dedi sonra burda bi çıkıntı var erkek olabilir en iyisi bişey demeyelim dedi :44: hayırlısı olsun 2 gün önce lekelenmem oldu iğne kullanıyorum artık ayrıca rapor verdi sana 9 ay yatış gözüküyo dedi kocam orda yalnız ben burda annemde kalcamhasret bizi bekliyo ama yavrumuz için değer o sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım öle işte hepini çok seviyorum
Ya pidiloşun fotosu kalmadı pcde formatladık ama senin facede var siz bakışına tanırsınız zaten birbirinizi yaaaaahahahhah Ya bendede hiçbi işe yaramadı ama faydalı bişe olabilir haaa biz bi faydasını görmedik gören var fekat benimde enjektör bitti ama preseed var hala nası gıdım gıdım kullandıysam ben aşılamadan sonra ilişki verirse yapsammı diorum ama tırstım ya ters teperse die senin iş oldu haaa dikkat et kendineee içime doğuyor valla
sen de suratına bebiş maskesi tak direk bebişimmmmmmmmyaaaaaaaa ben bebiş istiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün sapıttım evet.
perim hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
:119: ikili taramamız temiz çıktı çok şükür bebişime önce kız dedi sonra burda bi çıkıntı var erkek olabilir en iyisi bişey demeyelim dedi :44: hayırlısı olsun 2 gün önce lekelenmem oldu iğne kullanıyorum artık ayrıca rapor verdi sana 9 ay yatış gözüküyo dedi kocam orda yalnız ben burda annemde kalcamhasret bizi bekliyo ama yavrumuz için değer o sağlıklı sıhhatli olsunda ne yapalım öle işte hepini çok seviyorum
herkeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşler getttiiiiiiiii ben hala kendi kendime konuşuyom yaaa laaaaaaaaa
Seviyam sizi ve beniiiiiiiiiiiiin
ahada 200 fatiham kaldı onları da okuyuverem parmakla sayıyorum her 10 da 1 çeltik atıyorum kağıdaaaaaaaNe kadar zekiyim
aman kızlar ben kendi memleketimde kalcam çalıştığımız yyani kocişle yaşadığımız yerde hastane sıkıntı e kocam çalışmak zorunda annem burda bakcak bana kocam hafta sonları geliş gidiş yapcak 3 saatlik yol erkekmi bilmiyorumki yaa ama dün sanki hareketlerini hissettim normalde 2. Anneler hissedermiş bu haftalarda bebişin haraketlerini ama hissettim ben
ahhahahhahahh elle rahim filmi ne kadannnnnnnnnnnnnnn ilkellllllllllllllllllllllllllllllllllllllBende preseed kullandığım zamanlar acaba spermleri buna koyup preseed gibi sıksam daha uzağa gidebilirmi diye sapkın düşüncelere kapılmıştımmmmmmmm ev tipi aşılama misaliiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhah kendi kendimi aşılıyorummm
Yaaaaaaaaa pıtırçığı göstermez belki edepli kuzuşumuzzz oy yerim haaaa onuuuuuuuuuuuuuuuu
bende minik dokunuşlar hissediyorum böyle arada dalgalanma gibiçok tatlı maşallah teyzesi rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Anoooyyyyyyy ben ne kadar eski çağ insanıyımmm ne kadar ilkellll yaşıyorummmm ilk insan gibiyim yemin ederimmmmben burdayım yaa perim yaaaa
Göztersin dee teyzesi göstermezse cici mici yok ona beklesin ozaman
perim zikirmatik diyolar okudukça tıktık basıyon ona 1 milyoncularda filan var ben onlardan aldım işe gidip gelirken yolda okuyorum yaaNasıl bende fena sayılmam dimi perimmm
Heeeeeeeee şimdi anladımmm bebekommm haklısın anneciğin baksın sanaaa minik yavrusuna torununaaa şımar sende onla ne güzellll keşke benim annem de yakın olabilseee insan hamişken daha çok arar annesini eminimmm ben aşılama için bile anne gel dien bi insanımaman kızlar ben kendi memleketimde kalcam çalıştığımız yyani kocişle yaşadığımız yerde hastane sıkıntı e kocam çalışmak zorunda annem burda bakcak bana kocam hafta sonları geliş gidiş yapcak 3 saatlik yol erkekmi bilmiyorumki yaa ama dün sanki hareketlerini hissettim normalde 2. anneler hissedermiş bu haftalarda bebişin haraketlerini ama hissettim ben
ev tipi aşılama mııııııııııııııı:
Koptuğum an bu andır ya deli diycekler yada kovucaklar
kız kocamı özledim ben hoş yanımda olsada bize 9 ay molaa
Ama arada benim vaziyet aynen şöyle
ben
Kociş
ben
kociş
ben
kociş
sonra en son ben
Neyse hayırlısı
kız kocamı özledim ben hoş yanımda olsada bize 9 ay molaa
ama arada benim vaziyet aynen şöyle
ben
kociş
ben
kociş
ben
kociş
sonra en son ben
neyse hayırlısı
anoooyyyyyyy ben ne kadar eski çağ insanıyımmm ne kadar ilkellll yaşıyorummmm ilk insan gibiyim yemin ederimmmm
hahahha eee süpermişşşşşşşşşşşşşşşş bende alıcam zikirmatikkkkk vay beeeeeeee
heeeeeeeee şimdi anladımmm bebekommm haklısın anneciğin baksın sanaaa minik yavrusuna torununaaa şımar sende onla ne güzellll keşke benim annem de yakın olabilseee insan hamişken daha çok arar annesini eminimmm ben aşılama için bile anne gel dien bi insanımçok özlüyorum çok düşkünüm ki onaaaaaaaaaaa
canım benimmmm bebişiniz sağlıkla doğsun gerisi önemli diilllllllll enişte gelir gider bol boolllllll
[sıze=2]kızlaaaaaarr........... Nası bi duygu o pıt pıtları hissetmek. Böyle gaz pıtpıtı gibimiii :26: Yaaa duygusallığın içine şeettim evet ama hep merak ederdim ben göbüşümden çok huylanırım mesela yorgan bile değmicek üstüne o derece. Gıdıklanıyor musunuz nasıl oluyorr nasılll[/sıze]
Kızlar haziran annelerinde benimle aynı haftada bir kadının bebeğinin kalbi durmuş almışlar çok moralim bozuldu
yarın için içimi korku kapladı dua edin banada olurmu yarın bebeğimi sağlıkla göreyim
Asosoummm yerim senin anlatışınııııııııııııııııııııı oooyyyyyyyy azgın farem benim yaaaaaaaaaaaaaaa accık ucundan bişi olmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?