Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aSOŞŞŞŞKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO asossiiiiiiiiiiiiiiiiikooooooooooooooooooooooooooooooo ayyyyyyyyyyyy :26::26:

Bebişkooo nasılsın geçtimi bulantılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr erkek mi gelio lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzuuuu anlamadım neden ayrı şehirlerde kalmak zorundasınız kiiiiii??? 9 ay git kocanın yanında yatsanaaa kısssssssssımmmmmmmmmmmmmmm

kullanma darling boşver
ağzın bal yisiinn karaböcüküümm
ben hiçbişii hissetmiyom şimdilik,hayırlısıyla tutsun ikmizin deee
her zaman dua ediyom,isim isim hepiniz için

ASOŞUUUUUUUMMMMM çok şükür tatlıımmm
erkekin olcakkk senin benceeee
yatış matış olsun ikiniz de sağlıklı olun daaa
hasret elbet bir gün biter tatlişkoomm

aman kızlar ben kendi memleketimde kalcam çalıştığımız yyani kocişle yaşadığımız yerde hastane sıkıntı e kocam çalışmak zorunda annem burda bakcak bana kocam hafta sonları geliş gidiş yapcak 3 saatlik yol erkekmi bilmiyorumki yaa ama dün sanki hareketlerini hissettim normalde 2. anneler hissedermiş bu haftalarda bebişin haraketlerini ama hissettim ben

ben burdayım yaa perim yaaaa

Göztersin dee teyzesi göstermezse cici mici yok ona beklesin ozaman

perim zikirmatik diyolar okudukça tıktık basıyon ona 1 milyoncularda filan var ben onlardan aldım işe gidip gelirken yolda okuyorum yaa Nasıl bende fena sayılmam dimi perimmm

olsun canım bebişim sağlıklı olsunda
biz burda erkek dedik gitti valla
hareketleri için istisnai durum olabilir diyolar neden olmasın ben hareket hissetmedim henüz ama minik dokunuşlar 3. Aydan beri hissediyorum

bende minik dokunuşlar hissediyorum böyle arada dalgalanma gibi çok tatlı maşallah teyzesi rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

ev tipi aşılama mııııııııııııııı :

Koptuğum an bu andır ya deli diycekler yada kovucaklar

bende minik dokunuşlar hissediyorum böyle arada dalgalanma gibi çok tatlı maşallah teyzesi rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
MAŞALLAH MİNİĞİNE CANIM GÜÇLÜ KUVVETLİ DEMEKKİ
İNŞALLAH CANIM İSTEYEN HERKESE RABBİM BU ANLARI BU DUYGULARI NASİP ETSİN BİZEDE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

kız kocamı özledim ben hoş yanımda olsada bize 9 ay molaa
ama arada benim vaziyet aynen şöyle
ben
kociş
ben
kociş
ben
kociş
sonra en son ben
neyse hayırlısı

Anoooyyyyyyy ben ne kadar eski çağ insanıyımmm ne kadar ilkellll yaşıyorummmm ilk insan gibiyim yemin ederimmmm

hahahha eee süpermişşşşşşşşşşşşşşşş bende alıcam zikirmatikkkkk vay beeeeeeee

Heeeeeeeee şimdi anladımmm bebekommm haklısın anneciğin baksın sanaaa minik yavrusuna torununaaa şımar sende onla ne güzellll keşke benim annem de yakın olabilseee insan hamişken daha çok arar annesini eminimmm ben aşılama için bile anne gel dien bi insanım çok özlüyorum çok düşkünüm ki onaaaaaaaaaaa

canım benimmmm bebişiniz sağlıkla doğsun gerisi önemli diilllllllll enişte gelir gider bol boolllllll

ev tipi aşılama mııııııııııııııı :

Koptuğum an bu andır ya deli diycekler yada kovucaklar

Kızlaaaaaarr........... Nası bi duygu o pıt pıtları hissetmek. Böyle gaz pıtpıtı gibimiii :26: Yaaa duygusallığın içine şeettim evet ama hep merak ederdim ben göbüşümden çok huylanırım mesela yorgan bile değmicek üstüne o derece. Gıdıklanıyor musunuz nasıl oluyorr nasılll

kız kocamı özledim ben hoş yanımda olsada bize 9 ay molaa
ama arada benim vaziyet aynen şöyle
ben
kociş
ben
kociş
ben
kociş
sonra en son ben
neyse hayırlısı

hahahhahhahahahahah koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm : vvvv

İkonlarla ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi asosumm süpersinnn hahha kıyamam yerim seniiiiiiiiiiiiii

kız insan öle oluyo valla ama olsun
pıtpıtlar içinde bişey yüzüyomuş gibi sanki bişey dokunup kaçıyo gibi darısı sana perimm hayırlısı ile herkeslere bojuma messime alyama pidilime

ilkel insanım benimmm en yakın zamanda sende yaşıycaksın onları boşver öğrenme yaşıyyınca görüceksin hissediceksin
ama gaz pıtpıtının hafifi gibi bişey
Ozaman perim seninki seni hep gıdıklayacak

Kızlar haziran annelerinde benimle aynı haftada bir kadının bebeğinin kalbi durmuş almışlar çok moralim bozuldu
yarın için içimi korku kapladı dua edin banada olurmu yarın bebeğimi sağlıkla göreyim

Asosoummm yerim senin anlatışınııııııııııııııııııııı oooyyyyyyyy azgın farem benim yaaaaaaaaaaaaaaa accık ucundan bişi olmaz yaaa

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Offff Allahım acısını dindirir umarımmm canım kötü düşüncelere kapılma çağırma onlarııı kışkıııışşşşşşşşşşş Allah korusun yaaaa canm benmmmm düşünme öyle şeylerrr. Arkadaşımıza çok üzüldüm amaaaa

emiri emzirdim kucagımda uyurken kızlara bakayım dedim.perim yımırtalarına cooooooook sevindim..allahım devamınıda nasip etsin.bu arada dediğin gibi uykusuz hergece hemde hergece ama bu aşk herseye deger.sizleri cooooooook öpüyoruzzz

Kızlar ben çıkıyorum yarın yine mesai var Gidiyim eve yatıyım hemen zaten moralim bozuldu bu olaya rabbim sabırlar versin
evet perim kötü düşünmek yok inşallah bişey olmayacak

hepinizi öpüyorum
perim idilim asosum bu akşam çok güldürdünüz beni sizde kahkahalara boğulunnn emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…