Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

zeytinim benim yerime oğluşunu öp
O kucağındayken hepimize dua et melek o melek sende lohusasın duan kesin kabul olur hepimiz o anları yaşayalım

zekana hayran kaldım bebişimm
tesbih varsa daha kolay olur yawrımm
ben de bazen evden işe, işten-eve giderken yolda okuyaamm
parmak hesabı yapıyam unutuyom sonra

kızlar ben program indirdim internetten zikirmatik kolay oluyor..nasılsa pc hep açık gidiyom geliyom sayı yazıyom....

internette araştırın...bulamazsanız mail atiim..nerden indirdim hatırlamıyorum da...:44::44::44:

allah sabır versin arkadaşa...

inşallah iyi olacak hafzakım yaa...moralini bozma da kuzun etkilenmesinn...

geçmiş olsum pidiloşum dayın içinde başın sağolsun. çok üzüldüm inan şok oldum Allah geride kalnlara sabır versin tatlım...
inşallah iyileşirsinde, işiniz eviniz düzene girer en kısa sürede rahata ve bebişlerine kavuşursun canım
çok özledik senii çooook

yaa perim naaptın yaw
eşim panik yaptı yaa gülüyor musun ağlıyor musun diyeee krize girdim resmen

ah canım benim hemen sen geldin aklıma zaten okudm bende haberi ve çok üzüldüm.sen içini ferah tut yarın git kızını gör gel

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................150.....................................150
seyzen..........................50................ ......................50
meessttrraa...................50.......................................50

TOPLAM.......................250................. ....................250

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
internet kafeden giriyorum kızlar zamanım kısıtlı o yüzden,
gelişmeleri görmeden yazıyorummmmm,
kendinize çok iyi bakınnnnnn
birtanelerimmmmmmmmmm

sağolunnnnnn Allah razı olsunnnnnnnnnn,
Ellerinize Dillerinize yüreğinize sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkk,
Allah tez zamanda sizlere de bebiş nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
can dostlarımmmmmmm çokkkk sağolunnnnnnnnnnnnnnnn
Allah herşeyi gönlünüze göre versin nasıl mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmm,
bulutların üstüne çıkmış gibiyimmmmmmmmmmmmmm

Kuzummmm napiosunnn ozledimmmm seniiii cok az kaldiiiiiii oleyyyyyyyyyyy

Yaaa seyzosummmmmmm ben aglarken guldururummmmmmmm guldururken dusundururummmmmm ebett bebis gelmeyerek hayal gucumu oldukca gelistirdi bu gidisle dogumu ayda yapmayi dusunuyorum nasil?

vallahi siteye üye olmaya çalışırken ne yazdıysam kabul etmedi bende galiba bunalım bi anımda nedenolmuyor yazıverdim :)) doktora gittik eşimin sperm testinde bi sorun yok benim hormon testimde normal ama geçen ay progesteron testi yapıldı yumurtamın çatlamadığını söyledi dr çatlatma iğnesi falan dedi ama biraz da beklememizi önerdi çok anlamadım bende yumurta çatlama sorunu mu var yoksa o ay içinmiydi tamamen karışmış durumdayım

bugünde ist.da hava çok güzel ve soğuk

eylemsevcoş gelmiişşş canım yaa evde istirahattesin dimii ayy ne güzel yaaa kendine fatmana ve oğluşuna iyi bak arada bizide haberdar et kendinden

perim eski haline döndü enerjik karaböcük oldu yine

seyzoşum sende okudun dimi baktım takvimine benle aynı haftada böle bi tuhaf oldum inşallah 10:30 da minikimi sağlıklı sıhatli bir şekilde görürüz canım yaa dua edin bana 10 buçuğa kadar olur mu

eşim yine gelemiiiyoooo kontrole kızlar yaa kızdım dedim cinsiyetini öğrenirsem sana sölemiyce eve gelene kadar ama

Son düzenleme:

canım yumurtan çatlamıyor mu kesin mi bu çatlamayan yumurtaların kiste dönüşme olasılığı var biliyorsun dimi bence sen doktoruna yada başka bir doktora git ayrıntılı görüş eğer sorun o ise yumurta takibin yapılır ve sadece bir iğne ile yada klomenle bile hamile kalabilirsin durumun için detaylı bilgi al doktorundan canım

Heyooooooo kızlarrrr kızancıklarrrrrrrrr pıtırcıklarrrrr günoşşşşşşşş teşden giriorummmmmm doktota geldiklıık heyecan yaptm bakalm neler dicekkkkkkkkkk hahohehiiii hani diriet doktorcularrr hafzommm seyzommmmmm hadi pıtırcıklarııı bülüşcanlarıııı görün de gelinnnnnnnnn ayyy çok heyrcanlıııı çok cicişşşşş yaaaaa!!!!!!

hadi bakalııımmmmmmmmmmm...tam çözemediğim yerler var periimmmm şifreli yazmışııınn...

aşılama için günü belli olsuunnnnnnnnnnn bu sefeeerrr.....

kızlar ben geldimmmm

kızım olucak kızıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ultrasyonu çok iyi değildi göremedi ama bence kız dedi ama kız işte yaa kız kıııııııııızzzzzzzzzz

prensesim geliyo yaz perim
Allah'ım yaa heycanımı anlatamıycam

perimmm canımm inşallah sende çok güzel haberleri ile gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…