- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.781
emiri emzirdim kucagımda uyurken kızlara bakayım dedim.perim yımırtalarına cooooooook sevindim..allahım devamınıda nasip etsin.bu arada dediğin gibi uykusuz hergece hemde hergece ama bu aşk herseye deger.sizleri cooooooook öpüyoruzzz
zekana hayran kaldım bebişimm
tesbih varsa daha kolay olur yawrımm
ben de bazen evden işe, işten-eve giderken yolda okuyaamm
parmak hesabı yapıyam unutuyom sonra
Kızlar haziran annelerinde benimle aynı haftada bir kadının bebeğinin kalbi durmuş almışlar çok moralim bozuldu
yarın için içimi korku kapladı dua edin banada olurmu yarın bebeğimi sağlıkla göreyim
ayyy bi geldik iş güç - hasretler - gitler geller - uğurlamalar beklemeler derkennnnnn hastalandım evdeyimde daldım topiğimizeeee PERİM dürtelemese yine giremicektimmm
ayyy bi sürü bbebişlerimiz olmuşşş maşallahhhh maşallahhh resimlerini kendilerini herşeyleri çok merak ediyorum aslında bi telefon zinciri oluşturabilsek iyi olucaktı
haberleşmek içinnnnn güzel olucaktııı yaaaaa
bende çok üşütmüşümmmm aman yarabbimmmmm raporlu yatıyorumm
KIZZZ POJUUUUUUU haftaya BURSA dayımmm kızzzzzzz bi kahve içelim buluşup :))))))
tamamm PERİMMMCİMMM ayy özlemişimm yaa herkeslerrii
biz bu arada dayımı kaybettik aslında ondan dolayıda keyfim olmadı giremedim girip keyif kaçırmakta istemedeim o yüzden annemle zaman geçirmeye çalıştım hep birde akşam direk sky kocisşle bağlan tüm gecede onunla inanın bsayar görmek istemez hale geldim :))
kocişte dönmeyi artık kafasına iyce yerleştrıdı şimdi 1 aylık gelicek sonrasında 10 gün orda 1 ay burda bakalım idare edicez inşallahhhhhh
ahhahahhahahh elle rahim filmi ne kadannnnnnnnnnnnnnn ilkellllllllllllllllllllllllllllllllllllllBende preseed kullandığım zamanlar acaba spermleri buna koyup preseed gibi sıksam daha uzağa gidebilirmi diye sapkın düşüncelere kapılmıştımmmmmmmm ev tipi aşılama misaliiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhah kendi kendimi aşılıyorummm
Yaaaaaaaaa pıtırçığı göstermez belki edepli kuzuşumuzzz oy yerim haaaa onuuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlar haziran annelerinde benimle aynı haftada bir kadının bebeğinin kalbi durmuş almışlar çok moralim bozuldu
yarın için içimi korku kapladı dua edin banada olurmu yarın bebeğimi sağlıkla göreyim
sağolunnnnnn Allah razı olsunnnnnnnnnn,
Ellerinize Dillerinize yüreğinize sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkk,
Allah tez zamanda sizlere de bebiş nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
can dostlarımmmmmmm çokkkk sağolunnnnnnnnnnnnnnnn
Allah herşeyi gönlünüze göre versin nasıl mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmm,
bulutların üstüne çıkmış gibiyimmmmmmmmmmmmmm
Yaaa seyzosummmmmmm ben aglarken guldururummmmmmmm guldururken dusundururummmmmm ebettgeçmiş olsum pidiloşum dayın içinde başın sağolsun. çok üzüldüm inan şok oldumAllah geride kalnlara sabır versin tatlım...
inşallah iyileşirsinde, işiniz eviniz düzene girer en kısa sürede rahata ve bebişlerine kavuşursun canım
çok özledik senii çooook
yaa perim naaptın yaw
eşim panik yaptı yaa gülüyor musun ağlıyor musun diyeee krize girdim resmen
ah canım benim hemen sen geldin aklıma zaten okudm bende haberi ve çok üzüldüm.sen içini ferah tut yarın git kızını gör gel
Yaaa seyzosummmmmmm ben aglarken guldururummmmmmmm guldururken dusundururummmmmm ebettbebis gelmeyerek hayal gucumu oldukca gelistirdi bu gidisle dogumu ayda yapmayi dusunuyorum nasil?
hayırlı sabahlar kızlar
deroşumm ne güzel ailenle bir doğum günü kutlamışsın canım
nedenolmuyor canım komik olucak ama nedenolmuyor diye doktora gittiniz mi 6 ay çok uzun bi zaman değil kaç yıllık evlisiniz :44:
vallahi siteye üye olmaya çalışırken ne yazdıysam kabul etmedi bende galiba bunalım bi anımda nedenolmuyor yazıverdim :)) doktora gittik eşimin sperm testinde bi sorun yok benim hormon testimde normal ama geçen ay progesteron testi yapıldı yumurtamın çatlamadığını söyledi dr çatlatma iğnesi falan dedi ama biraz da beklememizi önerdi çok anlamadım bende yumurta çatlama sorunu mu var yoksa o ay içinmiydi tamamen karışmış durumdayım
ve reglim 2 gün gecikti hala adet sancısı çekiyorum gibi ama bilmiyorum. yarın sabah idrar testi ptesi de kan yapcam kırmızılar gelmezse..
ve reglim 2 gün gecikti hala adet sancısı çekiyorum gibi ama bilmiyorum. yarın sabah idrar testi ptesi de kan yapcam kırmızılar gelmezse..
Heyooooooo kızlarrrr kızancıklarrrrrrrrr pıtırcıklarrrrr günoşşşşşşşş teşden giriorummmmmm doktota geldiklıık heyecan yaptm bakalm neler dicekkkkkkkkkk hahohehiiii hani diriet doktorcularrr hafzommm seyzommmmmm hadi pıtırcıklarııı bülüşcanlarıııı görün de gelinnnnnnnnn ayyy çok heyrcanlıııı çok cicişşşşş yaaaaa!!!!!!
Heyooooooo kızlarrrr kızancıklarrrrrrrrr pıtırcıklarrrrr günoşşşşşşşş teşden giriorummmmmm doktota geldiklıık heyecan yaptm bakalm neler dicekkkkkkkkkk hahohehiiii hani diriet doktorcularrr hafzommm seyzommmmmm hadi pıtırcıklarııı bülüşcanlarıııı görün de gelinnnnnnnnn ayyy çok heyrcanlıııı çok cicişşşşş yaaaaa!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?