- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.801
kızlar ben geldimmmm
kızım olucak kızıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ultrasyonu çok iyi değildi göremedi ama bence kız dedi ama kız işte yaa kız kıııııııııızzzzzzzzzz
prensesim geliyo yaz perim
Allah'ım yaa heycanımı anlatamıycam
Allah gönlüne göre verdiiiii..........bu heyecanın hiç bitmesiinnn hafzzoşuummmmbir prenses daha geliyoooorrr.....
iyimiş di mi meleğimiizzz?......
kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibihayırlısı rabbim
asosuummmmm canim bakkk vitosumuz da oyle kanadi kanadi hemde cok agir kanadi yanii bak cok sukur bebisini kucagina aldi simdiiiiiiicanim bi doktora gorun sikinti yapmaaa biseycik olmaz Allahin izniyle hersey guzel olucak inannn olumlu dusun kotu bisi dusunme lutfennn haberdar et bizi kuzuummmm
Hafzosummmmm dedim sana prenses dieeeeeee hissettim ebettt Allah honlune gore verdi bebisimmmm ayyy ne guzel susleriz onu yaaaa adi ne olcakkkk belli mi canimmm haadi gozun aydinnnnnnn
Kizlarrrrr sona kadar benle eslik eden uc yumosumla sali gunu asilaniyorummmmmmmmmmmmm
2 gün geçtiyse..bugün neden yapmıyorsun? :44::44::44::44::44::44:
yapta sevineliimmm....
Canmcmmm ni test yapıvet adetin geçtiyse bişi varsa çıkat hadiii kuzummmm güzel haberlerle inşallahhh
Kızlar sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra test yapayım diye geldi aklıma o kdr alışığım ki tek çizgiye ama duramadım akşam üzeri yaptım( midem bulanıyodu çünkü acep dedim yine psikolojik olarak mı gebe bıraktım kendimi ) veeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyonuz kısmetseeeeee :)) ŞOKtayım, pazartesi kan tahlili yaptırcam. Dualarım hepimizle. Öpüyorum mucxxxxxx
Canim o kdr adet sancisi cekiyordum ki bi kac gun gecte olsa gelecek diye dusundum. 2 gundur midem bulaniyo terlemeye basliyorm durduk yere.. Biz de 6 ay kadar denedik ama ben bu ay gittigidiyordan ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk ve daha ilk ayda tuttu,denemediysen dene hesaplayicilar yaniltabiliyor. Kizlar her gece dua ettim etmeye de devam edecegim hepimiz icin. Canim bak her sey guzel olacak,olumsuz dusunmek yok.. Pazartesi kan tahlilinden sonra durumu yazarim.yaaaaaaaaaaaaa ne güzzzeeeeeeeeeeeeeellll...bak 2 gün iyi bile dayanmışsın..ama haklısın o kadar bezdirdi ki tek çizgiler bbizi..canım inşallah değerinde yüksek çıkar ve hayırlısıyla aşırsın bebeğini kucağınaa....
ve meess hemen kendi kendine sorar acaba ben de birgün böyle şok olacak mıyım....:44::44: olacam inşallah hatta düşüp bayılmayı düşünüyorumm..
Canim o kdr adet sancisi cekiyordum ki bi kac gun gecte olsa gelecek diye dusundum. 2 gundur midem bulaniyo terlemeye basliyorm durduk yere.. Biz de 6 ay kadar denedik ama ben bu ay gittigidiyordan ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk ve daha ilk ayda tuttu,denemediysen dene hesaplayicilar yaniltabiliyor. Kizlar her gece dua ettim etmeye de devam edecegim hepimiz icin. Canim bak her sey guzel olacak,olumsuz dusunmek yok.. Pazartesi kan tahlilinden sonra durumu yazarim.
canım yumurtan çatlamıyor mu kesin mi bu çatlamayan yumurtaların kiste dönüşme olasılığı var biliyorsun dimi bence sen doktoruna yada başka bir doktora git ayrıntılı görüş eğer sorun o ise yumurta takibin yapılır ve sadece bir iğne ile yada klomenle bile hamile kalabilirsin durumun için detaylı bilgi al doktorundan canım
Canim o kdr adet sancisi cekiyordum ki bi kac gun gecte olsa gelecek diye dusundum. 2 gundur midem bulaniyo terlemeye basliyorm durduk yere.. Biz de 6 ay kadar denedik ama ben bu ay gittigidiyordan ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk ve daha ilk ayda tuttu,denemediysen dene hesaplayicilar yaniltabiliyor. Kizlar her gece dua ettim etmeye de devam edecegim hepimiz icin. Canim bak her sey guzel olacak,olumsuz dusunmek yok.. Pazartesi kan tahlilinden sonra durumu yazarim.
kızlar ben geldimmmm
kızım olucak kızıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ultrasyonu çok iyi değildi göremedi ama bence kız dedi ama kız işte yaa kız kıııııııııızzzzzzzzzz
prensesim geliyo yaz perim
Allah'ım yaa heycanımı anlatamıycam
asosuummmmm canim bakkk vitosumuz da oyle kanadi kanadi hemde cok agir kanadi yanii bak cok sukur bebisini kucagina aldi simdiiiiiiicanim bi doktora gorun sikinti yapmaaa biseycik olmaz Allahin izniyle hersey guzel olucak inannn olumlu dusun kotu bisi dusunme lutfennn haberdar et bizi kuzuummmm
Hafzosummmmm dedim sana prenses dieeeeeee hissettim ebettt Allah honlune gore verdi bebisimmmm ayyy ne guzel susleriz onu yaaaa adi ne olcakkkk belli mi canimmm haadi gozun aydinnnnnnn
Kizlarrrrr sona kadar benle eslik eden uc yumosumla sali gunu asilaniyorummmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar iyi haftalar malesef senelik izin bitti çalışmaya başladım evde oturmak güzeldi her güzel şey gibi onunda sonu geldi herkeze güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibiHayırlısı rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?