Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

salı günü prensesimle sana dua edicez canım perimm inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeyecek

Ayşe hafsa olcaktı ama ayşeler çok geveze oluyo diye Hafsa melek diyoruz şimdilik ama daha kesin değil biri hafsa olucakta diğeri farketmez

Canım sanırım biraz düşünmemek gerekiyor.. Ben Laboquick marka aldım 20 tane 5 tane de gebelik hediyesi vardı.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Moral bozmak yok herşeyin bir çözümü var.

Canlarımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dün gece 1:30 da çatlatma iğnemi vurdummmm yarın sabah 11 de gidiyoruz önce sperm verilicek sonra 1:30 da aşılancammmmm Allah yardımcım olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı bekliyorum melek kalplilerimmmmmmmmm.. .. Nolur yeni yıla meleğimle gireyim... Öyle çok istiyorumki nasip etsin Allahım artık noluurrrrrrrrrrrr

Seyzoşummmm yaz annem bana ordan 300 kendime de okicam bugünnnnnnnnn

Ankara bembeyaz bu arada çok güzel kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hayırlısı olsun inşallah benimde üctane vardı inşallah seninde bu asılaman tutacak sakın stres yapma bu aksam ve yarın sana bol bol dua etcem ay cok sevindim

Kaploşummmmmmmmmmmmmmmm seni o topikten alıp buraya davet ederken hissettim o ay hamiş kalcağını bide topiğimiz sihirli tabiiiii Hamiş olmadan çıkmak yokkkkkk ayyy canım çok heyecanlıyım yaaaa. Sana bişi sorucam ikinci aşılamanda ilkinde farklı olan sadece yumurta sayın mıydı?

Ponjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm AŞIDAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM nerdesin gel çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmm

len bi baktım topiğeee karaböcüküüümm beni çaaarıyoooo
derhal zıpladııımmm :))
PERİİİİİİİİİİİİMMMM hadi hayırlısı bakalııımmm aşıdaşıımm beniimmm
ayyy çok heyecanlı yaaaa
inşallah yeni yıla bebişlerimizle gireriiiiiiizzzz

PERİİİMMM
heyecanlanma dicem ama ben de aşılama öncesi gece doğru düzgün uyuyamadıımm
karmakarşık rüyalar gördümm
ama işlem sırasında çok rahattımm bol bol dua okuduumm,sen de öyle yap
hayırlısıyla bebişiin seninle olsuuunnnnn inşaallaaahhh
senin için de çoookkk dua edicem melek kalpli kara böcüküüümmm

HAFZOŞUUUUUMMM
gözünaydın canıımm prensesin mii geliyooooo tatlııııııımmmmm süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
minnoş prensooşş yiriimm onu yiriiiimm
minnak hafzoşşş

Ya sorma ponjummmm bende dün hep rüya gördüm geceee duhtur gacı dioki tam emin diilim ikiz de olabilir üçüz de diooooo hahahahha Allahoım hayırlara çıkarsın yaaa bugün nasıl uyicam bilmiyorummm normalde böyle panik heyecanlı bi insan diilim hatta kendi düğünümde bile milleti ben yatıştırdım gelin olarak heyecan yapmayın yeaaaaa diyerek Ama bu bebiş bende panik atak yarattı Ya bide şaka gibiiiiiiiiiiiiiiii ben taaaammmmmmmmmmmmmmmm 31 Aralıkta öğreniyorummmmmmmmmmmmm

anaamm tarihe baaaakk
tam gece 12deee test yaaaapppp
hayırlısıylaa gelsiiinn bebişkollaaaaaaayyyyyyyyy hihohaaaayyyttttt

selaammmmmmm... herkesler iyi gibii....

asoşumu bende merak ettiimmmm...nedir durumuu? allahım korusun onu da bebeğini de....

perimmm süperr tariihhhhhhhhhhhh...inşallaahhh gelir o ikizzleeerrr, üçüzleerrrr...

hafzoşuuuuummm
gözünaydın canıımm prensesin mii geliyooooo tatlııııııımmmmm süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Minnoş prensooşş yiriimm onu yiriiiimm
minnak hafzoşşş

sağol canımmm darısı gönlünüzden geçenle birlikte başınıza olsun inşallah
iviiiiittttttt minnak hafzoşşşş

anaamm tarihe baaaakk
tam gece 12deee test yaaaapppp
hayırlısıylaa gelsiiinn bebişkollaaaaaaayyyyyyyyy hihohaaaayyyttttt

Anoooooooooyyyyyyy dayanabilir miyim o kadarrr bide sinerji heyecan yapıp tuvaletten noel anne gibi göbeğimi tutup HO HO HO yapıp gelemezsem salonaa vay halimeeeeeeee İnanmak önemli kuzummm ikimizde inanalımmm aşıdaşımmm bebeişlerimiz geliriz bu ay hatta seninki gelmiş de yerleşiomuş bile anasının rahmişinee ayyy ne tatlı olur haaa yirim seniii ponjukoommm
selaammmmmmm... herkesler iyi gibii....

asoşumu bende merak ettiimmmm...nedir durumuu? allahım korusun onu da bebeğini de....

perimmm süperr tariihhhhhhhhhhhh...inşallaahhh gelir o ikizzleeerrr, üçüzleerrrr...

Messimmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimize gelsin inşallah canım benimmmmmmmmmmmmm sen yoksun Ankara kar kış kıyamettttttttttttttttt

inşallaahhh siz bitutturunnn bende gidiceemm aşılamayaaaa...hattaa kıskandıımmm...canımm acaayiippp aşılanmaakk istiyooorrrr...

yaa ankaraamm beyazlar içindeymiişşş...yakışıırrrr... ama periimmm erzurumdayımmm burayıı görmelisiinnnn..:18::18::18::18:

evet canım yumurta sayımdı ilkinde 1 tane vardı 2cisinde 3 tane oldu sana tavsiyem aşılamadan sonra banyo yapma eve gidince yat uyu taki öbür güne kadar banyo yapma canım ben beklemiştim bir gün canım spermler 48 saat kalıyor içeride sıcak banyo onlara zarar veriyor benim bildiğim

Bebeğime....

Bu ay tam 5 ay oldu yolunu gözleyeli, Allah'tan seni dileyeli 5 ay oldu bebeğim... Ne zaman geleceğini bilmediğin o en değerli varlığın hasreti ne büyükmüş meğer. Bunu daha önce bilmiyordum. Gerçekten birgün gelecek misin? Gelir misin? Bunu bile bilmiyorum henüz, sadece deliler gibi istiyorum. Ne yüce bir duyguymuş anne olmayı istemek, bir o kadarda zor bazen...
Bu isteğin en büyük sebebi ne biliyor musun meleğim? Babana duyduğum sonsuz aşk... Onu öylesine seviyorumki, ondan ve benden mucizevi bir parçayı içimde taşıyacak olduğumu düşünmek kalbimin deli gibi çarpmasına neden oluyor. Aslında 3 senedir var bu şiddetli istek içimde. Nasıl olur henüz 6 ay oldu evleneli dersen dur hemen anlatayım bebeğim.
Tam 3 sene önceydi, babanın aşkı düşmüştü yüreğime. O gün, ona aşık olduğum yerde, birlikte tiyatro eğitimi aldığımız Müjdat Gezen Sanat Okulunun kapısındaydık. Bale eğitimi alan ufacık bi kız çocuğu vardı, pembe tüllü elbisesinin içinde prensesler gibiydi... Gördüğüm her çocuğu sevdiğim gibi hemen yanına gittim, baban vardı yanında o prensesin. Öyle şefkatle seviyorduki onu, 'ne tatlı bişeysin sen' diyordu durmadan. O an kalakaldım. Babanla göz göze geldik. Zaten aramızdaki elektrik kilometrelerce uzaktan bile fark edilebilir türdendi. Elimde olmayan , tutamadığım, durduramadığım bi şekilde içimden 'Allah'ım ben bu adamla evlenmeliyim ondan bebeğim olmalı' dedim... Tam o gün o saatte diledim gelmeni. 3 sene geçti. Evlendik, tutku dolu, mükemmel bi aşkla. Hemen seni çağırdık bebeğim. Gel istedik. Neyi bekleyecektikki? Zaten etrafımız senelerce bebek isteyip hala bekleyen çiftlerle doluydu. Engellemedik hiç. Baban bak gör ilk aydan hamile kalırsın dedi hep. Olmadı. Durumu bilen kişiler 'oo dur bakalım daha çok erken, bir sene dolsun hele bi benim iki sene sonra oldu' , 'aman canım sende 5 ay çok kısa olur elbet', dese bile bana çoktu... Ben hep gelmeni istedim, olabildiğince erken....
Neler yapmadımki gelmen için... Belkide bunlardı gelmeyişinin sebebi, çokmu taktım kafaya?... Kürler, rahim filmleri, testler... Tamam bu ay düşünmeyeceğim desemde, 4 gün sonra başladım belirti yolu gözlemeye... Ah meleğim, insan deliler gibi istediği birşeyi aklından çıkaramıyormuş...
Sonra baban... Benim dünyamın merkezi, hayat ışığım, evet meleğim o benim. Kanatlarını birtek benim görebildiğim bir melek. Nasıl istiyor gelmeni bebeğim. Yüzümde arıyor hergün hamilelik izlerini, işin komiği hep ay şüphe duymuyor hamile olduğuma! Aaa aşkım tırnağım kırılmış desem, aaa karıcığım yoksa hamile misin diyor. Şimdiden senin konforunu düşünmekle meşgul. Şuan boş odamız yok evimizde bu yüzden baban misafir odasındaki yatağı kaldırıp oranın senin odan olmasını istiyor. Sonra senin televizyonun üzerinde duran patiklerini seviyor hergün, onlarla konuşuyor. Baban kolay ağlamaz bebeğim, ama ağlamak bile öyle yakışırki ona, deniz mavisi gözleri iyiden iyiye parlar. Hergün işe giderken 'söz ver evde kendini yormayacağına' der bana, 'bebeğimiz tutunmaya çalışıyorsa bişi olmasın'... Geçen gün bunları söylerken gözleri doldu bebeğim, 'gelse artık' dedi sesi kısık, yorgun... Gelsen artık...

hahahah bi zamanlar film yıldızı furyası başlatmıştıkkkk şimdi de hamiş kalamayanların hepsi aşılamayaaaaaaaaaaaa Ayyyyyyy orası daha fenadır bebişim Allah kolaylık versinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canımmmmm teşekkürler tavsiyen içinn ben bi hafta banyo yapmayı düşünmüyorum kokmuş kokmuş gezecem evde Yeterki olsunn hayırlısıyla herşeye razıyımm....

Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn gel de iki lafın belini kralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pidiliçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Telden yaziyorum yanlisliklar olanilir gulen yüz yapıcam o da yok herkese güzel ask dolu yumurta ve bebiş dolu bir hafta diliyorum sabah pojmla konuştuk film yıldızı öğütlerimi aldım tostumu yedim bekliyorum hihoutyt kahveleşicizz arkadasimla buxom topikteki ilk bulusma sanirsam bu arada asilananlar denemeleri ihmal etmeyin durmak Yok calismaya dewam

hatırlıyor ve

gelsinler artık...

:13::13::13::13::13: eveeett şimdi aşılamaa modaaaaa...inşallaahh seneye bu zamanlara kalmayızzz...:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…