- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.861
canlarımmmmm beboslarmmmmmmm hastanedeymmmmmmmm bekliorummmmmm çok heyecanlıyımmmmmm 1 30 da aşılanacammmmm dua edin aşklarımmmmmm hepiniziiii çok seviormmmmmmm anoyyyyy çok heyecanlıyımmmmmm m
canlarımmmmmm bebişler yıkanıooooo onları beklioruuuzzAlıp aşılanıcaz inşallahhhh allahım hayırlıysa nasip etsinnnn tüm isteyenlereee içi sırada bizde kalanlara inşallahhhhhh canlarmmmmmmm ayy nası heyecan yaptm yaaaa hahahah seviorm siziiiiii
Kızlar dün verdiğim kan sonucumu şimdi almış bulunuyorum.. Bat ım 18.11.2012 çıkan değer ise 704,57..
Dualarım hepinizle..
Kızlar dün verdiğim kan sonucumu şimdi almış bulunuyorum.. Bat ım 18.11.2012 çıkan değer ise 704,57..
Dualarım hepinizle..
Canlarmmmmm bitanelerimmmmmmmmmmmm arabanın arkasında yatıyorum suan eve gidiyoruz çok başarılı geçti işlem Allah yüzümüze güldü sperm yıkama sonrası değerler süperdi maşallah doktor supermen olmuş bunlar dediiiiii!!!! Sayı 420 milyon olmuşş ileri hızlı %5 iken %75e çıkmış inanamadıkkkk toplamda 4 yumoşa yapıldı aşılama Allahım sonunu hayır etsin inşallah iyiki varsnz canlarmmmm dua eden dilleriniz dert görmesinnn hepinizi çok seviyorummmm
maşaaallaahh kuzuummmmmmm değeerrrr süppeerrrr..bence oldu bu işşş hattaaa ikizz bile olabiliirrrrr...
vallaa bizde bu değerr olsaydııı tutardıı...varikosel başlangıç ve etkilememiş çok fazla demek kii....hareketliliği de gayet iyii.....
hadi sebastiaannnn getir testiii.....
Canmmmm maşallahhhh hayırlı uğurlu olsunnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlmmm m
maşallaahhhh..değeriinn inşallaahh daha da yükseliirrr....tekrar tebrikleerrrr..ve halaysız olmaazz...
CNNmcm iyiyimm denk gelipppp cenelenemedik Ben bu ay filme ve ardiindannn son kez asilamaya karat verdimm yarin 4de film duamiiii ununtmYin telden yazmayaa cLisiyorum. Cok zorrr. Baharcim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?