Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canlarımmmmm beboslarmmmmmmm hastanedeymmmmmmmm bekliorummmmmm çok heyecanlıyımmmmmm 1 30 da aşılanacammmmm dua edin aşklarımmmmmm hepiniziiii çok seviormmmmmmm anoyyyyy çok heyecanlıyımmmmmm m

ayyy bi sen mi perim tüm topik heycandan kuduruyoz
ediyoruz tabi canım benim hayırlısı ile meleğin gelicek belkide meleklerin rabbim muradına kavuştursun seni inşallah

ben geldim kızlar kanamam bitti şükür hafif lekelenmem var pazartesi gitcem dr hayırlısı
godof cumm hayırlı olsuunnnn
perim bojom aşılanın gelin bebişlerinizleeee inşallahh
hepinizi çok özledimmmm

Canlarımmmmmm bebişler yıkanıooooo onları beklioruuuzz alıp aşılanıcaz inşallahhhh Allahım hayırlıysa nasip etsinnnn tüm isteyenlereee içi sırada bizde kalanlara inşallahhhhhh canlarmmmmmmm ayy nası heyecan yaptm yaaaa hahahah seviorm siziiiiii

heycan yapmamaya çalış perim eşinin elini tut herşeyin güzel olacağına inan bol bol dua et

tanımadan etmeden nasıl heyecanlanıyoruzzzz bir bilseeeennnn...

inşallaaahhh hayırlısıylaaaa geliceeekkk

şimdiye bitmiştir herhaldeee yatıyorsunduurrrr.....

geçiversin hemen bugünlerrr.bojumla tuttunsun spermcanlar yımırtalarınızaa.....:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

alyaaaaammmm evet bekleyen biz varızzz.. o doktor da yani moral vericeğineee...

çalışmaya devam canımcım....bende aşılama düşünüyorum ama yinee..

özlettin kendiniii

Canlarmmmmm bitanelerimmmmmmmmmmmm arabanın arkasında yatıyorum suan eve gidiyoruz çok başarılı geçti işlem Allah yüzümüze güldü sperm yıkama sonrası değerler süperdi maşallah doktor supermen olmuş bunlar dediiiiii!!!! Sayı 420 milyon olmuşş ileri hızlı %5 iken %75e çıkmış inanamadıkkkk toplamda 4 yumoşa yapıldı aşılama Allahım sonunu hayır etsin inşallah iyiki varsnz canlarmmmm dua eden dilleriniz dert görmesinnn hepinizi çok seviyorummmm

maşaaallaahh kuzuummmmmmm değeerrrr süppeerrrr..bence oldu bu işşş hattaaa ikizz bile olabiliirrrrr...
vallaa bizde bu değerr olsaydııı tutardıı...varikosel başlangıç ve etkilememiş çok fazla demek kii....hareketliliği de gayet iyii.....

hadi sebastiaannnn getir testiii.....

Hahhaha mesosum benmmmmmm doktorda begendi cok umutlu konustuuuu Allahim nasip etsin hayirliysa insallahhhh anoyyyy ikiz miiiii hahahaha sebastiannn tekrar sahalardaaaaaa hahahhaha

Degerler cok guzel canim 2 gundur dua ediyorum sana her namazdan sonra insallah bu asilama tutacak canim sen simdi iyice dinlen yorulma asilamayida kafandan at dusundukce insan stres yapiyo baska seylerle mesgul olcanim burda insallah yeni yilda bayram yapacagiz halaylar cekecegi aaaaaayyyyyy cooooookkkkk sevindim

CNNmcm iyiyimm denk gelipppp cenelenemedik Ben bu ay filme ve ardiindannn son kez asilamaya karat verdimm yarin 4de film duamiiii ununtmYin telden yazmayaa cLisiyorum. Cok zorrr. Baharcim sen nasilsin

CNNmcm iyiyimm denk gelipppp cenelenemedik Ben bu ay filme ve ardiindannn son kez asilamaya karat verdimm yarin 4de film duamiiii ununtmYin telden yazmayaa cLisiyorum. Cok zorrr. Baharcim sen nasilsin

yavrum sen rahim filmi çekilmemişmiydinnn
ama çektirmediysen hiç korkma çok kolay hiç canın yanmayacak inşallahh
dualarım seninle.ve inşallah bu son aşılama ve son çaba olur senin için
tüm yüreğümle dualarım seninle.inşallah 2013sana uğurlu gelecekkk
ben iyiyim tatlım korunma sürem bitti bu ay çalışmalara başlıyorum inşallahhh
bende seni çokkkk öpüyorum.herşey güzel gönlünce olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…