Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canimm benim insallahhh c mcm inslhhhh

periii hayırlı olsun canım, rabbim gönlüne göre versin , yeni yıla çift kişilik rezervasyon yaptırdım sana al çiftini partiye gidelim

günaydııınnn

periiiimm canım o değerler ne kadar güzel öle maşallah doktorun bile şaşırmış bende şaşkınlık ve sevinç içindeyim canım galiba olucak yani inşallah olmaması için hiç bir engel yok artık bundan sonrası Rabbimin nasibi bol dua canım bol dua ve bana bir abla söledi eşinin duası kadın için çok etkiliymiş eşin sana ve bebişine bol bol dua etsinn ayy olucak gibi yaaa çok inandım ben perisoko

idilgam korkma canım hiç bişey hissetmeyeceksin inşallah çabucak olup biticek inşallah tüplerinde bir sorun yoktur ocakta da senin aşılamanın halayını çekicez

bojuuummm şafak kaç bitanemmm teste kaç var

godofmercy canım tebrikler ne kadar zamandır bebiş bekliyordun değerin çok güzel maşallah yakında kesenizi görürsünüz

canım allah tamamına erdirsin insallahh sağlıkla kucagna alırsınn.. :) değerin çok güzell çıkmışş :)

enderiiimmm canım senin bebişinde kızmıydı ilk sayfada yazmıyooo
ışılla senin kızdı diye hatırlıyorum
bi kaç sorum olacaktıda
bu arada ışıl nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :44:

kusmayan hamile olur mu yaaa :26:
bende olmaz dedim kendi kendimee veee hadeee ilk çıkarışım şerefineeee

periiiim çok heyecanlıyııım ne güzel geçmiş operasyon süper... bence tutacak hemde tek diil en az iki yumoş cepte pardon göbişte

güzel bir gün olsun....

canım geçmiş olsun, nazar çıkmış iştee... daha gerisi gelmesin de bir kere kustuydum dersiinnn ilerde..

60 dua benden yazar mısınnnnn seyzoşuummm.....

godofmercy Gözün aydın canım.Allah ım tamamına erdirsin inşallah...

Perim dualarımız seninle.Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah...

İdilgam inşallah senin filminde kolay geçer ve ardından hemencecik geliverir bebişin...

Adoşum sen ve bebiş iyiymişsiniz,bizi habersiz bırakma...

Asosum geçmiş olsun,dikkat et kendine ve bebişe...

Hafzağım,seyzenim,meessttrraamm sizleri çok seviyorum...Meessttrraamm Rabbim sana da en yakın en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah...

Ben dün gece 2 kez ağzım kan dolu uyandım,diş etimdeki sorundan dolayı erken doğuma yol açabilir dediği için dr um tedavi olamadım.Birde 1 haftadır karnım taş gibi sert ve acayip kasılıyor.Bebişlerin yeri çok dar olmalı.Dokununca sertlikten anlaşılıyor.Normalde kontrolüm pazartesiydi ama bugün öğleden sonra eşimle giderim belki dr a.İdrar yollarımda da enfeksiyon veya mantar oldu galiba.Kaşıntım var...Bende durumlar böyle kızlar...Bana da dualarınızda yer verin.İnşallah yılbaşından önce gelmez bebişlerim hayırlısı ile.Amin...

parmak kaldırıyorum ben varım hamileliği öğrendim öğreneli hiç olmadı inşallahta olmaz inşallah seninde kısa sürer canım

canımmmm geçicek bütün bu sıkıntılar...dayanacaklar inşallah ocağa kadar....
doktor ne dicek bakalım...

dualarımızdasın deryaammm....çok az kaldı...beslenmene dikkat et, bol süt içiyorsun dimi?...

süt deyince aklıma geldi, anneler banyodan sonra bebeğinize verdiğiniz süt rahatlatıyormuş bebeği...sıcak tarhana misali

oooyy canım benimm yaa inşallah doğumdan sonra düzelicek hepsi tedavinide olursun ozaman deryam stres sıkıntı yapma sıksık kontrole git dinlen arkadaşımda ikiz doğurdu hemde tam vaktinde doğurdu inşallah sende bitanem tam vakti saatinde doğurursun yakışıklıları hem kaşıntında var sen bugün git bencede belki ilaç kullanman gerekebilir

bebeğin banyosundan sonramı bizim banyomuzdan sonramı :44::44:

ay nasıl ciddi sordum ama

seyzoşummm ilk çıkarışını kutluyorum canım aynen nazar bozar kusmadım demezsin
:118::118::118::118::118::118::118::118:

huhuhuvv kızlar ;

ben evdeyim ütü yaptım,hastane çantamı düzenledim,şimdi de bana herşey yakışıra bakıyommmmmmmmmmm :):):):)

iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok denizimde iyi galiba cts dr gidicez

deryaaaaaaaaaaa üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inş.gönlünce olur dogumun canım ikizlerin anasıııııııııııııı

periiiiiiiiiiiiii hep aklımdasın meessttrraa ve sana çok çok dua ediyorum tabii hepinize idi ve alya ya da inş.hepiniz sırayla hamiş kalacaksınız aminnn..

buarada bende hamileyken hiç ama hiç kusmadım

hafzak kızın oluyomuşşşşşşşşşşşşş ohhhhhhhhhhh maşallah
degmesin hafza hanım geliyo yani ayyyyyyyyyyy ne hoş

bence seyzenin ki erkek daha belli olmadı dimi:26:ya da ben kaçırdım mı yaaa????

yalarımmmmmmmmmmmm hamınızııııııııııııııııııı
e

ayy evet yaa öle bi sordum ki hemen messim yaa kusuruma bakma

erzurumda kar yağıyomu hala yarında ist.a yağacakmış bekliyoz bakalım

kar durdu canımcım...ama başlar gibi..hava ılık...kardan çok çatıdan sarkan buzlar ilgimi çekiyor benim yaa çok tehlikeliii...kafam yukarda yürüyoruummmm
yağmayan yere yağsın insan mutlu oluyor. ama abartmasın kar, soğuk..milletin işi, gücü aksamasın, kimse sıkıntıya girmesin...Allah evsizlere, dışarda ki hayvanlara yardım etsin...amin..
burda hiç kedi köpek görmedim hayvancıklar sığınıyor mecburen biyere...bizim diğer şantiyeye gelmiş biaylık kadar bir köpek..yenge bakar diye getirmişler
bir otelde köpek bakmadığım kalmıştı..ona da baktım 3 gün. ama hayvancık hastaydı. öksürüp duruyordu, birde eşim yattığım yerde istemem dedi.daha fazla durduramadım...
gönderdik... şantiyede biyer yapmışlar..sobalı mobalı bekçi de var...iyi olacak inşallah tontiğimm...

anammm çenem düştüüü..buarada benim az kaldı yine reglime...büyük ihtimalle adet olucam..arada bisancı giriyor...hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…