- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.881
yavrum sen rahim filmi çekilmemişmiydinnn
ama çektirmediysen hiç korkma çok kolay hiç canın yanmayacak inşallahh
dualarım seninle.ve inşallah bu son aşılama ve son çaba olur senin için
tüm yüreğümle dualarım seninle.inşallah 2013sana uğurlu gelecekkk
ben iyiyim tatlım korunma sürem bitti bu ay çalışmalara başlıyorum inşallahhh
bende seni çokkkk öpüyorum.herşey güzel gönlünce olsunnn
Kızlar dün verdiğim kan sonucumu şimdi almış bulunuyorum.. Bat ım 18.11.2012 çıkan değer ise 704,57..
Dualarım hepinizle..
canım allah tamamına erdirsin insallahh sağlıkla kucagna alırsınn.. :) değerin çok güzell çıkmışş :)
kusmayan hamile olur mu yaaa :26:
bende olmaz dedim kendi kendimeeveee hadeee ilk çıkarışım şerefineeee
periiiim çok heyecanlıyııımne güzel geçmiş operasyon süper... bence tutacak hemde tek diil en az iki yumoş cepte pardon göbişte
kusmayan hamile olur mu yaaa :26:
Bende olmaz dedim kendi kendimeeVeee hadeee ilk çıkarışım şerefineeee
periiiim çok heyecanlıyııımNe güzel geçmiş operasyon Süper... Bence tutacak hemde tek diil en az iki yumoş cepte Pardon göbişte
godofmercy Gözün aydın canım.Allah ım tamamına erdirsin inşallah...
Perim dualarımız seninle.Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah...
İdilgam inşallah senin filminde kolay geçer ve ardından hemencecik geliverir bebişin...
Adoşum sen ve bebiş iyiymişsiniz,bizi habersiz bırakma...
Asosum geçmiş olsun,dikkat et kendine ve bebişe...
Hafzağım,seyzenim,meessttrraamm sizleri çok seviyorum...Meessttrraamm Rabbim sana da en yakın en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah...
Ben dün gece 2 kez ağzım kan dolu uyandım,diş etimdeki sorundan dolayı erken doğuma yol açabilir dediği için dr um tedavi olamadım.Birde 1 haftadır karnım taş gibi sert ve acayip kasılıyor.Bebişlerin yeri çok dar olmalı.Dokununca sertlikten anlaşılıyor.Normalde kontrolüm pazartesiydi ama bugün öğleden sonra eşimle giderim belki dr a.İdrar yollarımda da enfeksiyon veya mantar oldu galiba.Kaşıntım var...Bende durumlar böyle kızlar...Bana da dualarınızda yer verin.İnşallah yılbaşından önce gelmez bebişlerim hayırlısı ile.Amin...
godofmercy Gözün aydın canım.Allah ım tamamına erdirsin inşallah...
Perim dualarımız seninle.Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah...
İdilgam inşallah senin filminde kolay geçer ve ardından hemencecik geliverir bebişin...
Adoşum sen ve bebiş iyiymişsiniz,bizi habersiz bırakma...
Asosum geçmiş olsun,dikkat et kendine ve bebişe...
Hafzağım,seyzenim,meessttrraamm sizleri çok seviyorum...Meessttrraamm Rabbim sana da en yakın en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah...
Ben dün gece 2 kez ağzım kan dolu uyandım,diş etimdeki sorundan dolayı erken doğuma yol açabilir dediği için dr um tedavi olamadım.Birde 1 haftadır karnım taş gibi sert ve acayip kasılıyor.Bebişlerin yeri çok dar olmalı.Dokununca sertlikten anlaşılıyor.Normalde kontrolüm pazartesiydi ama bugün öğleden sonra eşimle giderim belki dr a.İdrar yollarımda da enfeksiyon veya mantar oldu galiba.Kaşıntım var...Bende durumlar böyle kızlar...Bana da dualarınızda yer verin.İnşallah yılbaşından önce gelmez bebişlerim hayırlısı ile.Amin...
canımmmm geçicek bütün bu sıkıntılar...dayanacaklar inşallah ocağa kadar....
doktor ne dicek bakalım...
dualarımızdasın deryaammm....çok az kaldı...beslenmene dikkat et, bol süt içiyorsun dimi?...
süt deyince aklıma geldi, anneler banyodan sonra bebeğinize verdiğiniz süt rahatlatıyormuş bebeği...sıcak tarhana misali
bebeğin banyosundan sonramı bizim banyomuzdan sonramı :44::44:
ay nasıl ciddi sordum ama
anne banyosundan sonra heyecanlı annem beniimmmmm....
bebeğini yıkayamadığın zamanlar da sen sıcak duş al hemen git emzir...
ayy evet yaa öle bi sordum ki hemen messim yaa kusuruma bakma
erzurumda kar yağıyomu hala yarında ist.a yağacakmış bekliyoz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?