Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
adoşuummmmm ev hanımımııııı oldun seennnn...ohhh keyfine baakkkkk şimdii...deniziimm de uslu olacak daha şimdiden annesini hiç üzmedii....maşallah sizee..

seyzenimin ki bana kız olacakmış gibi geliyoorrr.... bekliyoruz meraklaaaa

geldimki kimse yok lekelenmemin rengi koyu kahve oldu yine kızlar dua edin bize cuma babmız gelcek cumartesiye randevu aldık sağlıklıdır inşallah bebeğim belki kesin cinsiyetide söyler

ohh sefanız olsun yatın göbiş büyütün ana kız adoşum yavaş yavaş yap yorma kendini

Evet adoşumm yaaa hafsa geliyoo hafsa hatun Adoşumm bana bir sözün vardı bebişin olunca demiştin... Ama şimdi değil sen denizimizi doğur rahatla bi al onu kucağına ondan sonra nasılsa burdayız bi yere gittiğimiz yok

geldimki kimse yok lekelenmemin rengi koyu kahve oldu yine kızlar dua edin bize cuma babmız gelcek cumartesiye randevu aldık sağlıklıdır inşallah bebeğim belki kesin cinsiyetide söyler

GÖZÜN AYDIN CANIM EŞİNDE GELİYO BEBİŞİNİDE GÖRÜCEN
LEKELENMELERİNİN SEBEBİ RAHİMİN Mİ YİNE ASOSUM DOKTORUN NE DİYOR YAT DİNLEN CANIM MÜMKÜNSE HİÇ KALKMAMAYA ÇALIŞ

Son düzenleme:
Avatarımı değiştim biz sarışınız herhalde kızımda sarı olur Gözleride renkli olsun olmuşken dimiiiii

AY KIZLAR YAAA BU AVATAR BANA ÇOK YAKIŞTIIIII PEMBE EKRAN İÇİNDE AYYYYY

Son düzenleme:
pidiloşumdan haber yok muu???
bojoumla buluştular mı ki :44:
perimde girmemiş bugün yan gelipp yatıyodur kesin

adoşuum ne güzel ev hanımı olmuşsun yaw ohh sefanız olsun kızınla
bebişimin cinsiyeti belli diil daha :44: meraktan çatlıyorum ama doktor da 29 una gün verdi. bugüne kadarda hiç bişey demedi kıza benziyor erkeğe benziyor diye benimde kafam karışık biraz. bişey hissetmiyorum sağlık olsun diyorum sadece :26:
ayyy bi anket mi açsam yaw. ben eşim ve mestroşum kız diyoruz; diğer herkes, annemgiller, kaynanamgiller, okul arkadaşlarım, eltim, öz kardeşim dahil erkek diyo
tabi ki önemli olan sağlık ben ikisinede hazırım

bunlarda Deniz le deniz(in) anasına

Son düzenleme:
Avatarımı değiştim biz sarışınız herhalde kızımda sarı olur Gözleride renkli olsun olmuşken dimiiiii

AY KIZLAR YAAA BU AVATAR BANA ÇOK YAKIŞTIIIII PEMBE EKRAN İÇİNDE AYYYYY

avatarın aynı benim çocukluğum tatlım sen en iyisi bana bak ben sana bi resim yolliyim gözümde mavidir zaten :26: ayyy ne kaa kendini beğenmiş biri oldum ben yaaa :26:

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen..........................50................ ......................50
meessttrraa...................80.................. ....................80

TOPLAM.......................430................. ....................430

Filmimmmm temizzz cikti. Cok sukur tek yumosla ctesiiii asii torenimm var allahin iznıyle son asımızda sızleri aramızda görmekten çok mutlu oluruz dualarınızı beklıyoruz hıhoyt telde gülen yüz yok bol gülücükler yolluyorum herkese muckxxxxxxx

idilimmmmmmmmm çok sevindim temiz çıkmasınaaaa
inşallahhhh aşılamanda sana bebişini getirecekkkk

Cnmcm ıcını ferah tut cnm Allah'ın ıznıyle hersey çok güzel olucakkkk sehzadelerımız nurtopuuu gıbı gelıcek ınsallah . Bu arada karbonatlısu yap ıdrarınıııı yaptıktan sonra orayı o ılık karbonatlısu ıle yıka Bol yaban mersını al aktardan suyunu kaynattt ıcccc cnm. Dışın ıcınde sırkelısuyla gargara yap ve karanfıl cıgne cnm. Ay yıne aktarbacııı ruhum gırdııı ıcıme mucksssss bana dua etmeyı unutma deryam öptüm güzel dumalı arkadasım benım

idilimmmmmmmmm çok sevindim temiz çıkmasınaaaa
inşallahhhh aşılamanda sana bebişini getirecekkkk

Canım mm komşumçumm benım zor bi gundu atlattikkkk insallah hayirlisiiii olur cnmcm eeee seni de bekleme suren bitmisss ay hep beraberrr olurmu olur ayy insallah BAHArimm benim

wuuuuuu süper habeeerrrr... düplerde temiizzzzzz...gelsiinnnn bebiişşşş...
ama filmden sonra bazı doktorlar korunun, bazıları da çalışın çalışın bir iki ay sonra gelin diyor...:44::44::44::44:
sanırım senin de zamanlama sorunun var idilimmm....koca ve yımırtlama zamanını denk getirmek olay bizde....
hayırlısı neyse bakalımmm...keşkeeee bende aşılansaydıımmmm bu müthiş heyecanı paylaşsaydıımmmm

ayy hadi hepinzin ki tutsuunnnn yıkılsın buraaaaaa....artık halay malay kesmeezzz

Canlarım günaydınnnnnnn dün giremedim yattım sürekliii Canlarım güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlısı olurrr.

Assosummm canım benim sıkıntı yapma lütfennn benim en yakın arkadaşımın da ilk aylarda adet kanaması gibi kanaması oldu çok şükür şimdi oğluşu kucağında 8 aylıkk Endişelenmekte haklısın ama tevekkel ol tatlım Allahın izniyle bişeycik olmazzz

Mehmetimderyammm canım benimmmm bizim bebişler yeni yıla anneleriyle mi girmek istiyorlar acaba Yok kuzum sen kendini strese sokma inş zamanında geleceklerrr

Pidilimle konuştukkk herşey yolunda cmts aşılancakkk pojuumla görüşmüşlerrrrrrr Çok sevmişler birbirleriniii öpmüşler koklamışlarrrrrrrrrrr

Canişkolarr ya ben aşılamadan sonra çok kötü oldummm tansiyonum düştüüüü soğuk terler boşalttımmmmmm rahmim çok kasıldı sancılandımmm. Doktor 10 senede 1 olur bu dedi. Anormal bi durummuş benimkisi ficudumun bilmemne reaksiyonu varmışşş tee Allahımm neden normal bi insan olamıyorumm Dün de devam etti sancılar bugün de hafif hafif varrr. Olsun bebişim hayırlısıyla gelsin de gerisi önemli değillll

Özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Pontikler

çok şükür tatlıım sağlık olduktan sonra gerisi gelir inşallah. aşılamanda hayırlı uğurlu olsun. iyi düşün iyi olsun canım

periiim geçmiş olsun sabret canım yat yatabildiğin kadar. niye normal diilim diye de üzülme. sen normal olamazsın çünkü ÖZELSİN... hem zor elde edilen şeyler kıymetli olur di mi ya. kıymetline inşallah kavuşmuşsundur canım

selammm....

bojumla idilimmm ilk buluşmayı gerçekleştirdi demeekk... devamı da gelsiiinnnnn....

periimmm o sancılaarrr belki tık tık sancılarıdırrrrr...sperm yumurtaaaaa tık tıkkk bak yakalarsaammmm tık tıkkkkk.....

günaydoş yawrulaarr
asayiş berkemal mii

PERİİİİİİİİMMMM aşılaman hayırlı olsunn bebişiimmm meleğin gelsin hayırlısıylaaa
len ne zottirik hatunsunn hee % 1sin yawrıımm
bebişin gelsin dee bu ağrılar vız gelir tırıs gider darling
yorma kendini,bol bol dinlen

teyzeleri 10 gün önceki fotomuz bi felak nas ayetel kürsü ne biliyosanız artık okuyun benim miniğime maşallah deyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…