Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bizi çekiştiriinnnnnn ama buraya da yazııınnnnn anacuuğğuummmm

Film den sonraaaa belkim bende asilanicuuk haplara bSladim bakalim ay ayniii ay yakalarmiyiz oyoyoyoy Alahim hayirlisiysa nasil etsin ayy ezan basladi bu isaretmiki hadi insalah

Film den sonraaaa belkim bende asilanicuuk haplara bSladim bakalim ay ayniii ay yakalarmiyiz oyoyoyoy Alahim hayirlisiysa nasil etsin ayy ezan basladi bu isaretmiki hadi insalah

Pidilimmmmmmmmmmm bak onu dicem sanaaaaaaaaa 3. aşılamayla şansını %60 a çıkarıosun bu defa tutma ihtimali çok çok yüksek Allahın izniyleeee ee bide rahim filmiii düşünemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm Allahın izniyleee olur bu seferrr yaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh film yıldızı ol hemen aşılat bebekimmm ayyyyyy çok heyecan yaptımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Messimmmmmmmmm Alyammmmmmmm sizde katılırsanız tam olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mucxx herkesii cokkkk opuyorumm uyuyakalmisim simdi kalkippp hazirlanim kocise supriz olsunnn sun bizimm evililik yildonumu ve kocisin yasgunusuydu pasta kesip kutadik AMA bugeceeee yemekli icmekli kutlamaamiz var hadi bakalim nice kutlammaliii yasamlaraaaa sizii sewiyorumucx

Canım benimmmmmmmmmmmmm enişteme nice mutlu yaşlar olsun inşallahhh bitanemmmmmmmmmmmm size de huzur doluuu bol bebişliiiiiiiiiii sağlıklı mutlu senelerrrrrrrrrr aşkınız daim olsun bebeğimmmmmmmm çocuk sesleriyle çınlasın sıcacık yuvanız inşallahhhh öpüyorum bitanmmmmmmmmmm

perimm nasıl güzel yazmıssın yaa cok duygulandım allahın izniyle en kısa zamanda bebişin seninle olur,dualarım tüm bebişini bekleyenlerlee..hayırlısıyla en kısa zamanda bebişleriniz göbüşünüze konsunnn..AMİN

yaa ben ne diyim sana be gülüüüm ne diyim
inşallah sen de eşinde daha fazla beklemezsiniz meleğinizin gelmesi için. yarın herşey yolunda gitsin ve bebişin (bebişlerin) göbişine yerleşsin
sıkıntı ve kederlerin bitmesi ve dileklerinin kabul olması için sana dua ettim canım. inşallah yerini bulur AMİN

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen..........................50................ ......................50
meessttrraa...................50.................. .....................50

TOPLAM.......................400................. ....................400

ben geldimmm
vay anasını sayın seyirciler neler olmuş topikte
hamileler doğurmuş
hamilelik için uğraşanlar hamile kalmış
kararlar verilmiş
aşılamalar tamam
idilim film yıldızı olmaya karar vermiş
ohoooo daha neler neler
lan bu telefonda niye değişti bu site hiç kimsenin bebeğini göremiyorum kimler çevrimiçi hiçbirşey belli deği açıkcası telefondan takip etmek tam eziyete dönüştü
internetin başına oturmuşken size de bakayım dedim bebişkolarım Dd
bizde haber yok herşeyler aynı hala adet olmuş değilim yapacak birşey yok ilaç oldu 3 kutu bu arkadaştan haber gelmezse bilin ki hormondan çatlamıştır
doktora göre hava hoş diyom '28 yaşındayım artık doğuramıcam' adam diyo 'biz 30 da evlendik' hey Allahım hepsi beni mi bulur
iyi haberleri bekliyorum kuzular
perim inş aşılaman sorunsuz geçer canım
idilim korkma bak dr un eli hafifmiş D
bojumm hadi inş seninki de göbüşe kondu sayılır

messimle ben kaldık sanırım(emir_bebekmessim bu sana )(bu da bana) DD
asosum inş bir daha kanaman olmaz kuzum dikkat et hep yatt
bebişi olanlara

Bojum ve perim hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.Gelsin yılbaşı bebişleri.Allah ım yardımcınız olsun,rast getirsin işinizi.Dularım sizlerle...

İdilgam nice güzel yıllara eşinle ve bebişlerinle inşallah...Yeni yılınız ve eşinin yeni yaşı sizede hayırlı bebişler getirsin inşallah...

Doğum yapanlar kayboluyor walla :)Zeytinim,vitoşum umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...

Adoşum,eylemsevcanım sıra bizlere geliyor hayırlısıyla.Allah ım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi.Tek duam bu.Allah ım yar ve yardımcımız olsun,her şeyden önce sağlık sıhhat versin inşallah.Amin...

Günaydın hanımlar güzel annişler nasılsınız hasta olan annişlere acil şifalar diliyorum iyi bir gün geçitmeniz dilegiyle......

günaydoş yawrularr
bugün PERİM aşılanıcaaakkk
dualarımız PERİMLLEEEEEE
olcak bu iş olcaakkkkkk
Allah hayırlısını versin inşaallaahhh
hihoohaaaayyytt :119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119:

selam kızlar;

bugün benim işyerinde ki son günüm çok şükür artıkın ev hanımlıgına terfi edecegim sonrada kızımı bekleyip annelige Allahın izniyle terfi edecegim inş.amin...

çok şükür sıkıntımız yok bakalım arada bşr sag kasıgım agrıyoo o kadar

pericim inş.üçüzlerin olur bacım amin.

herkesi yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk idi nerdesin yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canlarımmmmm beboslarmmmmmmm hastanedeymmmmmmmm bekliorummmmmm çok heyecanlıyımmmmmm 1 30 da aşılanacammmmm dua edin aşklarımmmmmm hepiniziiii çok seviormmmmmmm anoyyyyy çok heyecanlıyımmmmmm m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…