Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ilacsiz tupe daliyoruzzzz allahin izniyle bugun karar degistirdik bu ctesiiii toplAMA pti salii koymaaA bu hafta bana Cokk dua lutfenn Seyzenım dualarınızı beklıyorum m Allah yar. Ve yardım ımız. Olsun Allah'a emanet öptüm

[SUB][/SUB]
Neeeeeee neler duyuyorummmmmmm anooyyyyyyooooohooooooooo kuzuuuuuuuuu super bi karar bu ama tek yumos vardi nasi olcakkkkk daha cok olmasi gerekmiomuuu tp bebis iciiinnnnn anoyyyy bu asilamandan cok umitliydm ama hayirlisi bebegmmmm

Pojukkkkk ne egzantirik bi gaciyim la bennnn hahahahaha seyzosummmm evet cok oxelim bebegim 12 ay her ay kendini hamis sanip hepsinin foss cikmasin mutevellit cok ozelim ebet bebegmmmmm

Pidilimmm heyecan yaptmmm tam anlat neler oliyyyyyyyyy kardiskommmmmm

Tek yumoşşşş cnm alını ak ctrsııııı lab da spermle buluşturulacak tabı yumosum kalıtelıyse sonranda bana koyulacAk e zaten yumos kalitesizse asida tutmazmis ya Allah dedik c mcm

Tek yumoşşşş cnm alını ak ctrsııııı lab da spermle buluşturulacak tabı yumosum kalıtelıyse sonranda bana koyulacAk e zaten yumos kalitesizse asida tutmazmis ya Allah dedik c mcm

evet bebisim de hazir toplanmisken yumos bikac tane toplansa dollenip en kaliteli embryolar konsa sanaaa hem masrafli hem zor bi surec yapilmisken saglam olsun ablamdan 7 yumos felan toplandi ilkinde en kaliteli 2 si transef oldu 1 tanesi kaldiii iste dogduuu :))) ay cok heyecan aptmmm bebis gelioooo ama tek yumos die killandim bennnn bide tuoten once kullanilan igneler felan rahmi hazirliooo yuumurtayi daha kaliteli yapiooo benden iyi biliosun beisim bunlariiiiii iyice konus doktorla cogu ticari kaygiyla bizim umutlarimizi kiriyor biliosun. Cok heyecan yaptm bennn artik oyle bi noktadayiz ki gercekten hepimizin tedavisi olumlu gecsin insallahhhh uzulmeyelim artik daha fazlaaaa

Cannmcm bu ilacsiz olucak yaniiii asilamadannn 1 ustttt gibii tup fiyatindada deil yumurta kontrol edilmisss olucak zaten kalitesizse normallede asilama aaa tutmazzz cnmcm AMA dr cok sewdimmm Ben ortakkkk verdik karari hayirlisi bakalim kalitesizse yapilmicakkkk zaten sonraki ay tam dalarizzzz ilacliii o zaman bunda tutarsa super olur ılacda yuklenmemış olurum tutmazsadaaa azbirazzz paramiz gıder dedık cnm m be hayırlısı Allah ol desın yeterkı

kızlar merhaba
gecende girdim tam okurken benm zilloşş uyandıı
şimdi yine gecmişi okuyayım dedimm yine sızlanmaya basladııı

öncelikle herkese cok tesekkür ediyorumm

pojummmmm sagol kaç defa aradınnn,sende asılama yapmışınn tutcak gelcek bebişin inşşşşşşşşşşşşşş hayırlısıylaaa

perimmmm mesajını aldım ama bnm msj hkkım yoktu cvp veremedim çok sagoll tatlımmmm.sende içini ferah tut.gelcek bu ay bebişin

benm dogum biraz sıkıntılymıs,kordon dolanmış boynuna,e birde tersdi bebğim neysee ama odaya geldim 11de ben uyandıgımda saat 2ydii
mahvodum
bir yanımdan aglama sesi geliyooo gözümü açmaya calısıyorumm ok acılmıyoo aglıyorum ama aglayamıyormusumm yasniii öyle tuyhaf birsykiiii öyle bir duygu kiii
görmek istiyorum gözlerim kapalııı ama meleğim yanımdaa

güzel bir gece geçiridk hastanede
çok usluydu ilk geceee

salı gecesine kadarrr,
sarılık oldu meleğimm 12 saat fototterapi gördü,ağla ağla içim çıktı en sonunda bende hastaneliko lucaktımm
allahtan yanındaydık odadaydık da gözümün önüdeydii.
simdi içim acıyooo hergün ayak topugundan kan alıyorlarr bugünde son alınısı olduu değerlerinde düşüş var inşş tekrarr etmezzçnolur dua edin kızlarrrrrrrrr

ilerde daha detaylı anlatıyrımmm
ağlamaya basladı miniğimmm
öpüldünüzz

haydaaaa sürprizlerle dolusun tatlım yaaw şu aşı ve tüp için toplu bi dua mı etsek aceba diyorum :44: bi ara konuşalım bunu...
ben bu tüp-aşılama karışımı olayı daha önce duymuştum tüp kadar ayrıntılı diil ama aşılamadan bir üst seviye sanırım.:44: hayırlısı olsun pidiloşum özel bi dilek duam var perime okumuştum sana da okuyum pazartesi salı inşallah tutar canım

hep birlikte üzülüyor hep birlikte seviniyoruz canım çok istiyorum tedavilerinizden sonuç almanızı inan. başka derdim yok çok şükür yaa mesoşum, perim, idiloşum, bojouum, alyaaam, eerdoganıım, aybiceem de hamiş olsa daha ne istiyim iki elin parmakları kadar bile diil

Son düzenleme:
cumanız mübarek olsuuuun
bugün meleğimle birlikte bol bol dua edicez sizlere kızlar... öpüldünüüüüüüüz

günaydınnnn

ayyy heryer bembeyaz herkes çok mutlu ve grip
kızlar bugün içim bi enerji dolu pozitif enerji yollama sırası bende galiba müdür işe gelmedi ondan mı acaba yatış var bugün tüm gün topikteyimmm

tam süpriz oldu bu canım yaaaa hadi hayırlısı inşallah ama doktorun çok mantıklı konuşmuş bence tam yapılması gereken buymuş gibi duruyo öle bi izlenim oluşturdu bende dua nedemek canım ederiz tabii yeterki miniklerimiz gelsinler

oyy senin zillini yeriiimm yutarım ham ederimmm
üzülme vitoşumm sarılık hemen her bebek geçiriyor yeterki doktor kontrolünde olsun eskiden evde geçirirdi çocuklar sarılığı hiç korkma ağlama kii sütün filan kesilir sonra Allah korusuntekrar etmez inşallah canım çok nadir oluyo tekrarı sen içini rahatlat bişeycik olmayacak

Gunooooossssss can kuslarrrrrrrrrrr napiosunuzzzzzz heyoooooooo kar yagmis gece Ankarayaaa suan yok ama manzara superrrrrr

Pidiskommmm mikro enjeksiyon deseneeeeeeeeeeeee oldu bu issssss hadi bismilllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Seyzosummmm dua eden dillerin dert gormesinnn benim canimmmmm

Iroossss gunos canimmmmmmmmm

Hafzosummmmmm enerjimi yerimmmm seni de yerimmm bebisini de yerimmmmm ham yaparimmm kuzularim benimmmm canlarimmmmmmm teyzesinin prensesii ooo

Vitommmmmm ya miniciktir dokunmaya kiyamazsinnn yerim onu yaaaa op kokla o kuzuyu bizim yerimizeeeeeee

inşallah seyzoşum inşallah olucak dualarımızla gelicek bebişlerimiz bir sürü teyze olucaz bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…