- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.921
Ilacsiz tupe daliyoruzzzz allahin izniyle bugun karar degistirdik bu ctesiiii toplAMA pti salii koymaaA bu hafta bana Cokk dua lutfenn Seyzenım dualarınızı beklıyorum m Allah yar. Ve yardım ımız. Olsun Allah'a emanet öptüm
Tek yumoşşşş cnm alını ak ctrsııııı lab da spermle buluşturulacak tabı yumosum kalıtelıyse sonranda bana koyulacAk e zaten yumos kalitesizse asida tutmazmis ya Allah dedik c mcm
Ilacsiz tupe daliyoruzzzz allahin izniyle bugun karar degistirdik bu ctesiiii toplAMA pti salii koymaaA bu hafta bana Cokk dua lutfenn Seyzenım dualarınızı beklıyorum m Allah yar. Ve yardım ımız. Olsun Allah'a emanet öptüm
evet bebisim de hazir toplanmisken yumos bikac tane toplansa dollenip en kaliteli embryolar konsa sanaaa hem masrafli hem zor bi surec yapilmisken saglam olsun ablamdan 7 yumos felan toplandi ilkinde en kaliteli 2 si transef oldu 1 tanesi kaldiii iste dogduuu :))) ay cok heyecan aptmmm bebis gelioooo ama tek yumos die killandim bennnn bide tuoten once kullanilan igneler felan rahmi hazirliooo yuumurtayi daha kaliteli yapiooo benden iyi biliosun beisim bunlariiiiii iyice konus doktorla cogu ticari kaygiyla bizim umutlarimizi kiriyor biliosun. Cok heyecan yaptm bennn artik oyle bi noktadayiz ki gercekten hepimizin tedavisi olumlu gecsin insallahhhh uzulmeyelim artik daha fazlaaaa
cumanız mübarek olsuuuun
bugün meleğimle birlikte bol bol dua edicez sizlere kızlar... öpüldünüüüüüüüz
günaydın kızlar......
kızlar merhaba
gecende girdim tam okurken benm zilloşş uyandıı
şimdi yine gecmişi okuyayım dedimm yine sızlanmaya basladııı
öncelikle herkese cok tesekkür ediyorumm
pojummmmm sagol kaç defa aradınnn,sende asılama yapmışınn tutcak gelcek bebişin inşşşşşşşşşşşşşş hayırlısıylaaa
perimmmm mesajını aldım ama bnm msj hkkım yoktu cvp veremedim çok sagoll tatlımmmm.sende içini ferah tut.gelcek bu ay bebişin
benm dogum biraz sıkıntılymıs,kordon dolanmış boynuna,e birde tersdi bebğim neysee ama odaya geldim 11de ben uyandıgımda saat 2ydii
mahvodum
bir yanımdan aglama sesi geliyooo gözümü açmaya calısıyorumm ok acılmıyoo aglıyorum ama aglayamıyormusumm yasniii öyle tuyhaf birsykiiii öyle bir duygu kiii
görmek istiyorum gözlerim kapalııı ama meleğim yanımdaa
güzel bir gece geçiridk hastanede
çok usluydu ilk geceee
salı gecesine kadarrr,
sarılık oldu meleğimm 12 saat fototterapi gördü,ağla ağla içim çıktı en sonunda bende hastaneliko lucaktımm
allahtan yanındaydık odadaydık da gözümün önüdeydii.
simdi içim acıyooo hergün ayak topugundan kan alıyorlarr bugünde son alınısı olduu değerlerinde düşüş var inşş tekrarr etmezzçnolur dua edin kızlarrrrrrrrr
ilerde daha detaylı anlatıyrımmm
ağlamaya basladı miniğimmm
öpüldünüzz
günaydın canıııımmmm sen nerde yaşıyodun iremnevacıımm kar var mı olduğun yerde
hep birlikte üzülüyor hep birlikte seviniyoruz canım çok istiyorum tedavilerinizden sonuç almanızı inan. başka derdim yok çok şükür yaa mesoşum, perim, idiloşum, bojouum, alyaaam, eerdoganıım, aybiceem de hamiş olsa daha ne istiyimiki elin parmakları kadar bile diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?