Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
idiliimmmmm işte bende onu denemek istiyoruummm ilaçsıızzzz...bu daha kadının normal yumurtlayabildiği ama sperm kuyruk-baş anomalisinin fazla olduğu durumlarda uygulanıyormuş...yani sperm yumurtayı dölleyemiyor..ben sırf ilaçsız olduğu için istiyorum... inşallah tek seferde olur idiliimmmmm...

her şekilde dua eden herkese teşekküür ederimmmm....ah bir olaydıı

vitoommm üzülme canımmm hafzakım dediği gibi artık nerdeyse bütün bebekler sarılık oluyor..biraz sıkıntılı ama atlatır..hayırlısıyla doğdu çok şükür...

kızlar benim pazar günü adetim...ama bugün 21 aralık dedim test yapıcam benim için kıyamet kopacak mı kopmayacak mı...ama kocaman tek çizgi...
çift çizgi olsaydı kıyamet kopacak ve hayatımın yeni bir dönemi başlicaktı....

neyse bakalım hayat devam ediyor...

günaydınn periiimmm bugün çok enerjikiiimmm

DURUMLAR NASIL PERİM YATIYON DİMİ AMAN ÇOK AYAKTA DURMA test nezaman ne kadar kaldı test gününe

daha pazara çok var messim yaa olsada çıkmama ihtimali var hayırlısı pazarı bekleyelim bakalımm

bu sayılmaz ki belli olmaz daha... pazarı bekle tatlım hatta pazartesi yi bekle
ay bu bir hafta 10 gün nasıl geçecek herkesten bi haber bekliyoruz inşallah hepsi de olumlu olur

günaaayydoooooooşşşşşşş
hepinize sağlıklı,mutlu huzurlu bi gün diliyoooooooomm
nice güzel günler diliyoooooooommm
bu güzel kış gününe güzel bi şarkıyla başlamaya ne dersiniz bebişkolaaayyyyy
huhuuuuuuuvvvvvv

izleyin süpeeerrr :))
yıllardır favorimdir rokçu guşş :)

deepnot: açamayanlar "singing bird-still loving you" olarak aratsın

Şarkıcı Kuş (Video, Klip, Flash)

ay bojummm bugün herkes çok enerjik ne güzelll

daha pazara çok var messim yaa olsada çıkmama ihtimali var hayırlısı pazarı bekleyelim bakalımm

bu sayılmaz ki belli olmaz daha... pazarı bekle tatlım hatta pazartesi yi bekle
ay bu bir hafta 10 gün nasıl geçecek herkesten bi haber bekliyoruz inşallah hepsi de olumlu olur

21 aralık olmasaydı yapmazdım kiiii canlarıımmm....belirtilerin hepsi regli belirtisiii...o yüzden beklerdimm...

dedim ki ya çıkarsa kıyameti koparırııııımmmmm

günaydın enderim geçen sana yazdım ama görmedin herhalde bebişin kızı dimi canım isim ne düşünüyon karar verdiniz mi

hafzoşum görmedim canımm kusura bakmaaa :/ evett allahın izniyle kızımız olcak :) NİL düşünüyoruz allah kısmet ederse :) sen hiç düşündün mü

biz geldik teyzelerii :119: cumamız mübarek olsun pidilimin perimin bebişleri tutsun :119:
akşam babamız gelcek inşallah çok heyecanlıyız

vitom geçmiş olsunnnn
bojoommmm aşılama yaptırmışsın unutmuşum ben kaçmış gözümden balımmm rabbim tutturur inşallah seninkinide o zaman
bojoma
periye
pidile bu hafta dualarımız

geriye alya mesoş aybicem perdoğan kalıyoooo

allahım bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla
herzaman hakkımızda hayırlısını eyle
evlerimizden rahmetini bereketini esirgeme
yuvalarımızı neşesiz kollarımızı bebişsiz bırakma
doğum yapmış arkadaşlarımızın bebişlerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eyle
karnımızdaki bebişlerimizi bizlere bağışla sağlıklı sıhhatli vede hayırlı bir şekilde doğurmayı nasip eyle
bojom la perimin aşılamasını pidilimin tüplü dalışını hayırlı eyle yavrularını kucaklarına almayı nasip eyle
alyama perdoğanıma mesoşuma aybiceme iremneva da varrr onlarada hayırlı vakitte bebişlerini nasip eyle
evlerimize haram lokma girmesine izin verme allahım
bizleri senden başka kimseye muhtaç etme
ailelerimizi koru
sağlığımıza sıhhatimize bugünkü günümüze binlece kez şükürler olsun rabbim
dualarımızı kabul eyle
amin...

amin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…