Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben bojomu tebrik etmiştim ama unuttum kusura bakma bojom kafam çok karışık :18: az once düşündüm daha geçen ay yaptırmıştı sanki bojom ama bu ay yine mi yaptırdıki diye zaman nasıl geçiyorsa benim için
o zaman bana cezaaa
bojomoda en güzelindennn

Son düzenleme:
Hayırlı cumAlar hayırlı hafta sonları tüm dıleklerımızin gercek olduğu mutlulukların tepemızden hıc eksık olmadıgı ömürler dılııorum muckxxx

benimde gelip gidip topice bakasım geldi bugün iyiyim diye ama bugünde kimseler yok :26:
herkese iyi hafta sonları

tamam Asoşummm sorun yok
ceza yok ceza yok
no ceza yess bebişşş :)

hafzoşum görmedim canımm kusura bakmaaa :/ evett allahın izniyle kızımız olcak :) NİL düşünüyoruz allah kısmet ederse :) sen hiç düşündün mü

anladım zaten canım benim dedim kesin görmedi ohooo bizimkinin adı elbisesi ayakkabıları vs. vs. hazır bi bezi yok anlıycan canım yaa eşim sağolsun sevgiliyken hediye diye kız bebek eşyaları alırdı bana
ismi hafsa olucak ama ikinci bir isim daha düşünüyoz da ona karar veremedik

ben yaklaşık 1 yıl önce bu kulübe üye olurken kızımın ismi ile üye oldum kii uğurlu gelsin kızım bi an önce gelsin diye ne günlerdi bee sanki üstünden çok uzun zaman geçmiş gibi

kizlarrrr gunaydinnnn herkese mutlu haftasonlariii sabahin kor saatinde uyandim pidiskoma dualar edereeekkk. Allahim nolurr hayirlisiysa kavustur bizi bebeklerimize diyerekk... eeennn en icimden diliyorum son kalan anne hasreti cekenlerimiz icinnn... Hepinizi oyle cok seviyorumkiii aileden biri olduk artik hepimizzz...

Hadi pidiskomm bugun tum dualarimiz seninle rahat olll Allahin izniyle olacak insallah. Sans yaninda olsun meleklerim seninleolsun. Asilama gunu telefonda bana soyledigin gibi gozlerini kapat ve o cok istedigin bebisini gozunun onune getir... Canm heyecanli pozitif prensesim benimmm. Biz hic pes etmedik yilmadik hep pozitif olduk inandik ben inaniyorum artik zamani geldi kardiskom... Seni cok seviyorum....

günaydıınnnn..idilgaa inşallaaah güzel haberlerle geliirrr....

hafzoşumm maşallaahh bir tek bebeğin kalmış..sağlıkla gelsinn annesinin kucağına...öyle seviniyorum kiii sizin adınızaa...

seyzoşum nasılsın? doktora gidicektin sanki buaralar....

herkese iyi haftasonları...

Günaydınnn kızlar mesaimin bitmesine bi saat kaldı neysekii tatil benim içinde başlayacak inşallah

pidilgam dualarımız seninle inşallah yumoşun en kalitelisinden oluşmuştur spermlerde zaten kaliteli bir tane çıksa yeter güzel haberlerle gel canımmm annelik özleminin son günü olsun inşallah

deragunn canım hoşgeldin gel tabii nirdesin sen

Messim canım yaaa rabbim sana çok yakın zamanda bir evlat nasip edicek çok içimden geçti bak valla ezanda okunuyo şuan perim bana hep şey derdi ben seni hep anne olarak görüyorum derdi şimdi ne söylediğini daha iyi anlıyorum çünkü bende seni hep öle görüyorum Inşallah güzel haberini alıcağımız günler çok yakın

asosummm bende bazen geliyom gidiyom kimseler yok :44: Bozuntuya vermiyorum

Bebişkolaaaaaaaaar son dakika haberi veriyorumm pidişkomuzu aradım az önceee yumoşu çatlamış mecbur aşılama yapılcaka birazdan diyorrr sperm yıkama yağlamadalarmış şimdiiiiiii ya ben onun bu aşılamasından çok ümitliyim 3. aşılama çünküüüü tutma ihtimali çok yüksekkk. Her işte bi hayır vardırrr belki böylesi hayırlı onun içinnn inşallah yaaaaaaaaaaaa dualarımız onunlaaaa bugünnnnn

seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Kaplang Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

meessttrraa NOBAT: 27 Kasım

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay aşılama yaptırdı

Perisoko: Bu ay aşılama yaptırdı

İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

teşekkür ederimm hafzoşumm...olsa da olmasa da iyi ki varsınızzz... bir de böyle evimden arkadaşlarımdan uzakta olunca sizi yanımda hissediyorum...

bu 3 aşılama da bu ay tuttaaaaaarrrr....

bojumun testine az kaldıııı....:13:

Son düzenleme:

Mesoşummmmmmmmm inşallahhh bitanemmm canım benimmmmmmmmmmm ya benm aşılamadan beri sol tarafta sancı var geçmedi hiçç yanlışlıkla bi yere değsem veya bastırsam basıyorum çığlığı, kalan yumoşlar kistleşti sanırım. hahhahha haydi lişliliilllillililillllillililil yaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr idişiiimmmm aşılanıooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ayyyyyyyyyyyyy

şimdiden başlayalıımmmmmmm sonraa sayfalar yetmez halayaaaaa....

canımcım oluyor öyle ağrılaarrrr..ama neden bilmiyorummmm...hayra yoralımmmmm...

dinlen bol bol...gerek yok diyorlar ama bence yorulmamak çok önemli...benim 5.6.gün rahmim düşüyor sandım aşağı, öyle ağırlaştı ve o durumda babamın peşinde koşuşturdum..iğneler, stress... ahhh şu stresi ve düşünme diyorlar ya onu aldırabilseydiikk...o zaman da tavşana dönerdiikkkk

2 gündür kabus görüyorum gece yaa....uyanıyorum pat diyee... gündüz uyuyorum

ama bu günleriiii kendi kendime herkesin sevincine çıldırmalarımııııı gülerek hatırliicaaaammmmm....beklemekte güzel yauuu...yine de kırmızlar gelmesin, biraz da o durumu tecrübe edelim hep beraber....

Canikomm yarın adet günün dimi kıyamet günü erkenden yapmıştınn Bugün de yaptın mııı ? Adet olacak gibi mnisinnn?? Ya inşallah olmazsınnnnnnnnnnnnn..

Bana olmicaksın gibi geliyor ! :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…