- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.961
bojom hangi 6 yoksa sende aşılama mı yaptırıyosun
.................
ben bojomu tebrik etmiştim ama unuttum kusura bakma bojom kafam çok karışık :18: az once düşündüm daha geçen ay yaptırmıştı sanki bojom ama bu ay yine mi yaptırdıki diye zaman nasıl geçiyorsa benim için
o zaman bana cezaaa
bojomoda en güzelindennn
tamam Asoşummm sorun yok
ceza yok ceza yok
no ceza yess bebişşş :)
hafzoşum görmedim canımm kusura bakmaaa :/ evett allahın izniyle kızımız olcak :) NİL düşünüyoruz allah kısmet ederse :) sen hiç düşündün mü
Günaydınnn kızlar mesaimin bitmesine bi saat kaldı neysekii tatil benim içinde başlayacak inşallah
pidilgam dualarımız seninle inşallah yumoşun en kalitelisinden oluşmuştur spermlerde zaten kaliteli bir tane çıksa yeter güzel haberlerle gel canımmm annelik özleminin son günü olsun inşallah
deragunn canım hoşgeldin gel tabii nirdesin sen
Messim canım yaaa rabbim sana çok yakın zamanda bir evlat nasip edicek çok içimden geçti bak valla ezanda okunuyo şuan perim bana hep şey derdi ben seni hep anne olarak görüyorum derdi şimdi ne söylediğini daha iyi anlıyorum çünkü bende seni hep öle görüyorumInşallah güzel haberini alıcağımız günler çok yakın
asosummm bende bazen geliyom gidiyom kimseler yok :44: Bozuntuya vermiyorum
teşekkür ederimm hafzoşumm...olsa da olmasa da iyi ki varsınızzz... bir de böyle evimden arkadaşlarımdan uzakta olunca sizi yanımda hissediyorum...
bu 3 aşılama da bu ay tuttaaaaaarrrr....
bojumun testine az kaldıııı....:13:
Mesoşummmmmmmmm inşallahhh bitanemmm canım benimmmmmmmmmmm ya benm aşılamadan beri sol tarafta sancı var geçmedi hiçç yanlışlıkla bi yere değsem veya bastırsam basıyorum çığlığı, kalan yumoşlar kistleşti sanırım.hahhahha haydi lişliliilllillililillllillililil yaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr idişiiimmmm aşılanıooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ayyyyyyyyyyyyy
2 gündür kabus görüyorum gece yaa....uyanıyorum pat diyee...gündüz uyuyorum
ama bu günleriiii kendi kendime herkesin sevincine çıldırmalarımııııı gülerek hatırliicaaaammmmm....beklemekte güzel yauuu...yine de kırmızlar gelmesin, biraz da o durumu tecrübe edelim hep beraber....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?