- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
- Konu Sahibi Masalsularam
-
Canım hoşgeldinnnnn iyiki geldinnnnn yazdım listeye tatlımmmmmmmm, Nisan 8 9 10 gibi yumurtlaman canımmmmm bu hafta ve haftaya sıkı çalışşşş hadiii olacak bu defa inşallahhhh stres yokkkkkkk
29 günde bir regl oluyorum... reglin sanırım 13, 15 ve 16. günleri ideal bizim için... benim sat ım 25 mart tı senin?
Kızlar yeni bi test aldım geldim 3 4 saat bekliyim mi yapayım mı kan tahlili yarın yaptırabilecem ancak
Kızlar yeni bi test aldım geldim 3 4 saat bekliyim mi yapayım mı kan tahlili yarın yaptırabilecem ancak
ohh be yemeklerimi yaptım kızımı da uyutmuştum uyanır birazdan...duşumu da aldım ve geldim...
Derinsu nerdesin verdin mi kan? Inşallah hamilesindir canım
Burası iyi oldu ya perisokocumBiraz hareket neşe hareket geldi valla
kızlarrr ben alışverişe gidip geliyorumm temizlik malzemesi meyve sebze alicimmm. Malum 2 gündür evde yoktum ortalığı toparliyim bidee. Gelince görüşürüz canlarımmm. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii derinsuberfummmmm halaya az kaldıııı haberini bekliyoruz
mrb canm bu ay benmde 3 gün gecikmisti ilk defa
bnde cok umutlanmıstım ama olmadı..havalardan gecikti sanırım..
inşallah bu ay hamile kalırızz allahın izniyle..kac yıllık evlisin ve ne zamandır
korunmuyosun canmm..
Ohh ellerine sağlık Ayçamm bencedee çok iyi olduuu. Ben bu ayda hamiş değilim yaa içime doğuyor. Yok bende bişe.ohh be yemeklerimi yaptım kızımı da uyutmuştum uyanır birazdan...duşumu da aldım ve geldim...
derinsu nerdesin verdin mi kan? inşallah hamilesindir canım
burası iyi oldu ya perisokocumbiraz hareket neşe hareket geldi valla
canım kan yarın verebilicem ama şimdi yeni test aldım bekliyim mi 3 4 saat acaba şimdi yapayım mı
benm sat 26 marttaydı canmm..suan 9.günüm bende 12,14,16 die
biliyorum ama eminde değilim..akıntıdan anlıyorum genelde..
sen bi teknik uyguluyomusun :)
Ben 8,5 aylık evliyim canım hiç korunmadık ama bebiş yok halaannemin tek tüpü kapalıymış ben 4 sene sonra dogmuşum korktugum o aslında bendede varsa böyle bir sorun..bu arada ben 6 ayı doldurunca yine gitmiştim doktora 1 seneyi doldurmam gerektigini şuan bir sorun gözükmedigini söyledi.eşimde gitti o da normal.ama bebiş yok dayanamadım dün başka doktora gittim 9 aylık evliyim dedim kısa süre dedi ama klomene başladı yinede..inş.bir işe yarar..bu benim evlendiğimden beri 2.gecikmemdi normalde saat gibidir..birde bat günü 3 4 damla kahverengi leke gelmişti ve kesilmişti.aradan 2 gün gecti adet oldum.hiç böyle olmazdı hiç leke gelmezdi benden adet öncesi..ilk defa başıma geldiği için çok umutlanmıştım yerleşmedir belki diye ama olmadı..belki öyleydi tutunamadı bilemiyorum ki belkide kimyasaldı..ama neticede öyle bile olsa saglıklı bir gebelik olmayacaktı demekki..tabi bunlar uydurmalarım belkide :)) herşey geliyo insanın aklına bebek diye kafayı sıyırcaz artık :) hayırlısı hakkımızda..
Ohh ellerine sağlık Ayçamm bencedee çok iyi olduuu. Ben bu ayda hamiş değilim yaa içime doğuyor. Yok bende bişe.ohh be yemeklerimi yaptım kızımı da uyutmuştum uyanır birazdan...duşumu da aldım ve geldim...
derinsu nerdesin verdin mi kan? inşallah hamilesindir canım
burası iyi oldu ya perisokocumbiraz hareket neşe hareket geldi valla
canım kan yarın verebilicem ama şimdi yeni test aldım bekliyim mi 3 4 saat acaba şimdi yapayım mı
Ben 8,5 aylık evliyim canım hiç korunmadık ama bebiş yok halaannemin tek tüpü kapalıymış ben 4 sene sonra dogmuşum korktugum o aslında bendede varsa böyle bir sorun..bu arada ben 6 ayı doldurunca yine gitmiştim doktora 1 seneyi doldurmam gerektigini şuan bir sorun gözükmedigini söyledi.eşimde gitti o da normal.ama bebiş yok dayanamadım dün başka doktora gittim 9 aylık evliyim dedim kısa süre dedi ama klomene başladı yinede..inş.bir işe yarar..bu benim evlendiğimden beri 2.gecikmemdi normalde saat gibidir..birde bat günü 3 4 damla kahverengi leke gelmişti ve kesilmişti.aradan 2 gün gecti adet oldum.hiç böyle olmazdı hiç leke gelmezdi benden adet öncesi..ilk defa başıma geldiği için çok umutlanmıştım yerleşmedir belki diye ama olmadı..belki öyleydi tutunamadı bilemiyorum ki belkide kimyasaldı..ama neticede öyle bile olsa saglıklı bir gebelik olmayacaktı demekki..tabi bunlar uydurmalarım belkide :)) herşey geliyo insanın aklına bebek diye kafayı sıyırcaz artık :) hayırlısı hakkımızda..
Kızlarrr ben alışverişe gidip geliyorumm temizlik malzemesi meyve sebze alicimmm. Malum 2 gündür evde yoktum ortalığı toparliyim bidee. Gelince görüşürüz canlarımmm. Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii Derinsuberfummmmm halaya az kaldıııı haberini bekliyoruz
hayır canım sadece bu ay bıraktığım incir kürünü (havuçlu) yumurtlama günlerimde tekrar yapmaya karar verdim... inşallah işe yarar... bende akıntımı kontrol ediyorum..
sen yazmıştın ya bir kaç önceki msjında "reglim geç oldu" diye.. benimde bu ay 3 gün geç oldu reglim normalde günü gününe olurdu... öyle olunca rahim gebeliğe hazırlanıyormuş diyolar... burada da okudum öyle regl leri düzensizleşen hanımlar 2-3 ay içinde veya hemen hamile kalmışlar... inşallah bizde bu ay hamile kalırız...
yaşın kaç canım? ilk bebeğin mi?
Serinsu silik de olsa çıktıysa ilk testte, bebiş de vardır inşallah canım... Hadi yap da iyice emin ol... Ayy ne güsel yaaaa, şimdiden tebrik ederim seni
canımm üzülme daha olur allahın izniyle vakti gelmemiş demekki..
hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz :) dua et canm,birbirimze dua edelim..
hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş haberlerimizi alırız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?