Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım hoşgeldinnnnn iyiki geldinnnnn yazdım listeye tatlımmmmmmmm, Nisan 8 9 10 gibi yumurtlaman canımmmmm bu hafta ve haftaya sıkı çalışşşş hadiii olacak bu defa inşallahhhh stres yokkkkkkk

hoşbuldum canım benimmm

inşallah bu ay buradan elimiz boş çıkmayız...

bu ay Rabbimin izniyle bomba gibiyim...

ohh be yemeklerimi yaptım kızımı da uyutmuştum uyanır birazdan...duşumu da aldım ve geldim...
derinsu nerdesin verdin mi kan? inşallah hamilesindir canım
burası iyi oldu ya perisokocum biraz hareket neşe hareket geldi valla

29 günde bir regl oluyorum... reglin sanırım 13, 15 ve 16. günleri ideal bizim için... benim sat ım 25 mart tı senin?

benm sat 26 marttaydı canmm..suan 9.günüm bende 12,14,16 die
biliyorum ama eminde değilim..akıntıdan anlıyorum genelde..
sen bi teknik uyguluyomusun :)

Kızlarrr ben alışverişe gidip geliyorumm temizlik malzemesi meyve sebze alicimmm. Malum 2 gündür evde yoktum ortalığı toparliyim bidee. Gelince görüşürüz canlarımmm. Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii Derinsuberfummmmm halaya az kaldıııı haberini bekliyoruz

canım kan yarın verebilicem ama şimdi yeni test aldım bekliyim mi 3 4 saat acaba şimdi yapayım mı

valla tamam hemen yazacamm

Ben 8,5 aylık evliyim canım hiç korunmadık ama bebiş yok hala annemin tek tüpü kapalıymış ben 4 sene sonra dogmuşum korktugum o aslında bendede varsa böyle bir sorun..bu arada ben 6 ayı doldurunca yine gitmiştim doktora 1 seneyi doldurmam gerektigini şuan bir sorun gözükmedigini söyledi.eşimde gitti o da normal.ama bebiş yok dayanamadım dün başka doktora gittim 9 aylık evliyim dedim kısa süre dedi ama klomene başladı yinede..inş.bir işe yarar..bu benim evlendiğimden beri 2.gecikmemdi normalde saat gibidir..birde bat günü 3 4 damla kahverengi leke gelmişti ve kesilmişti.aradan 2 gün gecti adet oldum.hiç böyle olmazdı hiç leke gelmezdi benden adet öncesi..ilk defa başıma geldiği için çok umutlanmıştım yerleşmedir belki diye ama olmadı..belki öyleydi tutunamadı bilemiyorum ki belkide kimyasaldı..ama neticede öyle bile olsa saglıklı bir gebelik olmayacaktı demekki..tabi bunlar uydurmalarım belkide :)) herşey geliyo insanın aklına bebek diye kafayı sıyırcaz artık :) hayırlısı hakkımızda..

Ohh ellerine sağlık Ayçamm bencedee çok iyi olduuu. Ben bu ayda hamiş değilim yaa içime doğuyor. Yok bende bişe.
canım kan yarın verebilicem ama şimdi yeni test aldım bekliyim mi 3 4 saat acaba şimdi yapayım mı

Bak bende gaza geldim şimdi alışverişe gidicem bende şu erken testlerden mi alsam Ayy alıcam heyecan yaptımmm, bişimi tutcam bendeee. Çıkmicak biliyorum ama test sapıklığı benimki işteee. Biraz tut istersen bişini canım. Aynı marka mı aldın testii

benm sat 26 marttaydı canmm..suan 9.günüm bende 12,14,16 die
biliyorum ama eminde değilim..akıntıdan anlıyorum genelde..
sen bi teknik uyguluyomusun :)

hayır canım sadece bu ay bıraktığım incir kürünü (havuçlu) yumurtlama günlerimde tekrar yapmaya karar verdim... inşallah işe yarar... bende akıntımı kontrol ediyorum..

sen yazmıştın ya bir kaç önceki msjında "reglim geç oldu" diye.. benimde bu ay 3 gün geç oldu reglim normalde günü gününe olurdu... öyle olunca rahim gebeliğe hazırlanıyormuş diyolar... burada da okudum öyle regl leri düzensizleşen hanımlar 2-3 ay içinde veya hemen hamile kalmışlar... inşallah bizde bu ay hamile kalırız...

yaşın kaç canım? ilk bebeğin mi?

Bu arada bata 1 gün kala test yapmıştım 2 tane.birinde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı diğeri ise saatler sonra pozitif oldu çift çizgi çıkmıştı.inanamamıştım hatta görünce..ama sonuç bugün adetimin 5.günü.:) testlerde yalancı çıktı :)

Ohh ellerine sağlık Ayçamm bencedee çok iyi olduuu. Ben bu ayda hamiş değilim yaa içime doğuyor. Yok bende bişe.

Bak bende gaza geldim şimdi alışverişe gidicem bende şu erken testlerden mi alsam Ayy alıcam heyecan yaptımmm, bişimi tutcam bendeee. Çıkmicak biliyorum ama test sapıklığı benimki işteee. Biraz tut istersen bişini canım. Aynı marka mı aldın testii

canımm üzülme daha olur allahın izniyle vakti gelmemiş demekki..
hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz :) dua et canm,birbirimze dua edelim..
hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş haberlerimizi alırız inşallahhh

Serinsu silik de olsa çıktıysa ilk testte, bebiş de vardır inşallah canım... Hadi yap da iyice emin ol... Ayy ne güsel yaaaa, şimdiden tebrik ederim seni

Kızlar yeni bi test aldım geldim 3 4 saat bekliyim mi yapayım mı kan tahlili yarın yaptırabilecem ancak

canım hayırlı ve müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah...

iyi alışverişler perimm...

evet canmm bende okumustum öyle bişeler,inşallah dediğin gibidir..
24 yaşındayım ilk bebeğim olcak allahn izniyle..
seninki canmm..ne zamandır evlisin?

Serinsu silik de olsa çıktıysa ilk testte, bebiş de vardır inşallah canım... Hadi yap da iyice emin ol... Ayy ne güsel yaaaa, şimdiden tebrik ederim seni

heyecandan yanlış yazmışım "derinsu" canım kusura bakma

İnşallah canım sende üzülme emi..dedigin gibi vakti saati gelmemiş demekki..ama benle evlenenler dogum yaptı sonra evlenenler bile yakında doguracaklar..cevremde yeni dogmuş bebek görünce dayanamıyorum.bunlar napıyolarda hamile kalıyorlar demekten alıkoyamıyorum kendimi..yumurtaları hazır bekliyor maşallah :) darısı başımıza en kısa zamanda inşallah.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…