Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu arada benimmm NOBAT 27 NISAN nobatdas araniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
muhtemel yimirtlama tarihim 11-12 nisan

ayyy kelebegimin konmasiii icinnnnnnnnn hamislik listesine adimi altin harflerle yazdirmak icinnnn elimden gelen tumm cabalari gosterecegimeee soz veriyormmmmmm :)))))))))))))

hayatm ben 9 aylık evliyimm,3 ay oldu bırakalı canm,bu 4.ay
olcak,yalnz ben ilk aylarda yumurtlama bilmiodum :))
senin kaç ay oldu ve ilk bebişin mi olcak..

bende 2.5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 6 ay oldu ama ben ilk iki ay yumurtlama günü falan bilmiyordum dikkat etmedim şubat ayı bi kimyasal gebelik yaşadım.ilk bebeğim olacak inş.

ben az kacar sporumu yapar gelirimmmm topikcanlarrrrrr

opuyorummm herkesi allaha emanet olunnnn
muckssssssss

yaaa minnoşş hamişlik andı olduuu cookk güzelll.. :))))))

bende 2.5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 6 ay oldu ama ben ilk iki ay yumurtlama günü falan bilmiyordum dikkat etmedim şubat ayı bi kimyasal gebelik yaşadım.ilk bebeğim olacak inş.

inşallahh canmmm..hayırlısıyla bu ay hamişizdir..peki doktra
gittn mi hiç..herhangi bişe için,gebelikle ilgili..

canlarım hayırlı olsunn....

yeni bir nefese ihtiyacımız vardı zaten...

benim bat 23 nisan neşe doluyor insan...

inşallah müjdelerimizi bu ayın içinde alırız...

perim idilgammm benim yumurtlama tarihlerim neler yahu? heryerde başka yazıyo... sat 25 mart bat 23 nisan...

inşallahh canmmm..hayırlısıyla bu ay hamişizdir..peki doktra
gittn mi hiç..herhangi bişe için,gebelikle ilgili..

gittim canım bebek yapmaya karar verdiğimiz ilk ay doktora gittm önceden önlem olsun diye allatn ultrasonla muayene olsum doktor bana yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi ama enfeksiyon var dedi ilaç ve folik asit verdi kullandım.üstünden 5 ay geçince stres oldum niye olmuyor hala diye tekrar doktora gittim ordada alttan muayene oldum enfeksiyon geçmiş az akıntı var dedi ilaç verdi hiç bi sorunun yok stres yaparsan olmaz ama dedi bekliyorum işte artık alıştım bu ay stres falan kalmadı bende..verdiği ilaç vajinal florayı düzeltecekmiş daha kolay hamile kalınıyormuş

bi battaaşşş dahaaa bu ayyy uğur getircek bize
allahn izniyle..

mesaim dolacak bişeye :18::18::18:elimi sürmedim.işlerimi toparlayayım.ben kaçtım kuzular.hepiniz öpildünüz.yarın sabah görüşürüz inşşş

bi battaşımız daha geldi hoşgeldin canım muhteşem dörtlü olduk

merhaba kızlar bende bebiş isteyenlerdenim..bu ay çok umutluydum adetim 3 gün geçince sevinmiştim ama sonu yine hüsran oldu..biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık.dün doktora gittim klomen verdi bugün başladım.haftaya perşembe tekrar gidicem yumurtalarıma bakacak sanırım..bu arada bat 30 nisan ama klomeni ilk defa kullananlarda gecikme olabiliyormuş diye okudum.umarım gecikirde 9 ay gelmez..hepimizinde inşallaaaahhh...amiiin..

anladım canmm ben henüz muayeneye gitmedim hiç..ama bu ayda bişe
cıkmazsa gitcem bende artık..ama bu ay farklı bi umut var bende :))
bol bol dua edelim..inşallahhh hayırlısı olurr..

mrb canm bu ay benmde 3 gün gecikmisti ilk defa
bnde cok umutlanmıstım ama olmadı..havalardan gecikti sanırım..
inşallah bu ay hamile kalırızz allahın izniyle..kac yıllık evlisin ve ne zamandır
korunmuyosun canmm..

bi battaaşşş dahaaa bu ayyy uğur getircek bize
allahn izniyle..

bu ay nedense bahardan mıdır hormonlardan mıdır nedir içim kıpır kıpır yerimde duramıyorummm..................

Rabbimin izniyle bu ay müjdelerimiz gelecek inşallah...

battaşımmm iyi şanslar.....

aminn canmm aminn inşallahh yarabbimm
battaşımm bu günlerde bizim yumurtlama günlerimz yakınn..
sen ortalama olarak gününü biliyomusun..

Canım hoşgeldinnnnn iyiki geldinnnnn yazdım listeye tatlımmmmmmmm, Nisan 8 9 10 gibi yumurtlaman canımmmmm bu hafta ve haftaya sıkı çalışşşş hadiii olacak bu defa inşallahhhh stres yokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…