Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
oooooooooooooooooooo add hanimlarida aramizda goruyoruzzz hosgeldinnnnn cnmmcmmmmm :))))

durumlar nedirrr sat nobat noldu ne bittiii ???????????

idilgaaaaaaaaammmmmmmmmmm bebişimmmm burdayımmmm yavrummmm ya bugün işyeri inanılmaz yogunduu ayyy bayılazaammmmmmmmmmm :=) kıs ben 30 martta kan testi yaptırdım bacım 1.28 çıktı degerii veee halaaaaa adet olmadım bekliyorummm ne yapimm yaaaaa beynim sulandıı artıkın kafam almıyooo bebişlikle ilgili hiçbişeyiii mala döndümmmmm :)))))))))))) sen neler yaptın ne güsel bizim yerimizede egleneydinnnn zilliiiiiii :=)
Ne yapim göbişimde yok barii avatarım ikilze üçüzle dolsun dedim sonrada göbişim dolarr kısss belkiiimmmmmm inş.hepimizin ki en kısa zamandaaa aminnnnnnnnnnnnn :=)

allaha emanet olun ben sonuç için hazırlanıp cıkıorum görüsmek üzere kızlar dua edın nolur...

canım okurken gözlerim doldu inş.rabbim gönlüne göre veriir ve bizde burda bayram eder senin için halaylar çekerizzz güsel haberlerle gelllllllll :=)

çok eğlenceli bi topik bayıldım. bu ay klomen ve pregny kullandım. NOBAT 18 NİSAN. BU ARADA pıhtılaşma sorunu nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Son düzenleme:
kızlaaaaar bu topiğin enerjisine bayıldım. ben de burada olmak istiyorum. BAT: 29 Nisan

arkadaşlar bu arada gebelik için tedavi görenleriniz varmı neler yapıyorsunuz:))))

bende polikistik over var ben bu ay soğan kürü yapıyorum. daha önce hamile kalıp düşük yapmıştım. bir kere hamile kaldığım için eşim için araştırma yapılmamıştı. bu ay spermiyogram yaptırdık. çok şaşırdım. sperm sayısı çok iyi ama morfolojisi bozuk çıktı. yani onca sperm arasında işe yarayan sperm sayısı az çıktı. önümüzdeki ay aşılama yapacağız. eşimede keçi boynuzu kürü başladık. hayırlısı olur inşallah. sen neler yapıyorsun?

nobat 5 nisan ama ben buay zaten olamayacam dr öyle dedi
ben inşallah mayısta olurum diye umut ediyorum

kislarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm sporumu yaptimmmmm kahvemidee ohhhh sefam olsunnn durumundayimmmm

burda varmi gelismee en son 1 kisi tahlile gidiyoduuuuu??????????????????????????

canimin iciiii voltranlarimmmmmmmm

PERIMM AYCACAN nim :))))) basbasa kalmisizzzzzzzz

kahveleri ben yapiimmmda gelinn hepberaber icelimmmmmm demek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (

aycaya sut - ayran bize ohhh sefalii kahvee :))

canimmm PERIMM sen tablo yaptin mi ben goremedim ???

Pittiriğim hoşgeldinnnn 7den sonra belli olucak derinsuberfunun sonucuuu, bende gittim meyve sebze felan aldım.
Erken gebelik testi alcaktım, almadım. Hamiş değilim bence bu ay

Bugünki Menü Fırında terbiyeli tavuk Pirzola
Salata
Dondurma mı ıslak kek mi karar veremedimmmm

Yapamadım pittiriğimmm yüklenmio dosya buraya biraz çoğalalımmm yaparız bi şekildeeeeee. Ay ben aldıklarımı yerleştiriym ortalığı topliymmm iyice pespaye oldummm bennnnnnnnnnnnnnn

idilga içi iç kahveyi benim yerime de...

aycacimm bu ara boll protein yemeye caliss gerci sen daha tecrubelisin annecikk olarak ama ben yinede duramiyorum istee:))))

bollll kiwi , ceviz , badem , et (ama iyi pissin), bolll sutt urunuuuu

ayy bi an once hamis olsakta bide onlari paylassakkkk :)))))))

bizim PERIYLE kirklarimiz karisicakk ben oyle inaniyorum bakalimmmm senin bebisde bizimkilerin ablasii olucak 2 ay farklaaa:))))))

ayy bana sorarsan cnmcmm islak kakolu kek uzeri sade dondurmaaaaaaaaaaaaaa

yuhhhhhhhhhhhhh banaaaa seviyorummm tatliyiii bennnnnnnn :)))

ama biz perhizdeyiz tatli yerine meyveye verdik kendimizi
ananasin faydalarini yeni kesfettimmm acayip bisey tavsiye ediyorummmmm tumm tatli ihtiyaqcinida gideriyooo yaglarida eritiyoooo
superrrrrrrrrrrrrr

ayy benimde cilt bakimim kaldiiii yarina :))

PERICIM sen is icin yarinmi gidiceksin gorusmeye gittinmi bugunn ne yaptin ?????????

amin canım amin..içinden geçirdiğin her şey tüm güzel duygular gerçek olacak inşallah..
her akşam yatmadan önce sütümü içiyorum...her sabah yumurta yiyorum kızıma da tıkıyorum tabi
öğlen atıştırıyorum bol bol ceviz fındık fıstık ...bulantıma da leblebi çok iyi geliyor...
benim susam tanem sizinkilerin abisi ya da ablası olacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…