- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kıs siz ne çabuk sayfa attıryorsunuz başka bişeye bakana kadar sayfa başını almış gitmiş leynnn
aminnnnn kızlar sizde amni deyiverin.3 kişinin amin dediği dua kabul olurmuş
kıs siz ne çabuk sayfa attıryorsunuz başka bişeye bakana kadar sayfa başını almış gitmiş leynnn[/QUO
minnoşş ben sana özelden cvp yazamadm,burdayım bak..
daha özele gücüm yetmiomus msj için
kuzuşumm sana hoşgeldin kartı atmıştım görmedin sanırsam.tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin.100 mesaj oldummu tamamdır.seninde gücün yeter
aminnnnnnnnnnn
kendime battaş arıyordum canım seninde 23 nisanmış batın ne güzel 23 nisan çocuk bayramına denk geldi bizde topikte bebek bayramı yaparız inş.
kuzuşumm sana hoşgeldin kartı atmıştım görmedin sanırsam.tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin.100 mesaj oldummu tamamdır.seninde gücün yeter
ayyy canmmm benmmm tsk ederimmm bol bol msjjj yazmalıyımmm
ayyy canmm inşallahhh 23 nisanda hayırlı hamiş
haberlerimizi alırızz :)) inşallahh hayırlısıylaa
bu ay hepimz hamiş kalırızzzzz :) aminnnn
kislarrrrr burda saatt 14.00 ben artikk bi kipirdayip kalkayim yerimdennnn 1 saatlik yuruyusss sporumu yapimmmmmm gelimmmmm
bu aksamki yemek monumuz : ( duyan gelmis bibrine benzemez yemekelr )
yumurtali ispanak -- yogurt (kendime ozel yapiyorumm)
mercimek corbasi
kiymali makarna
tatli meyveli yogurt :))
ayy hertelden oldu bu aksamki monuuuu
Canım bu iş teklifi aldığım yer devlete göre çok çok iyi maaş veriyor yabancı hocalar çalışabiliyor sadece umudum yoktu ama çağırdılar bakalım 2. kez. Ama hamiş olursam nasıl olcak yaa sürekli ayakta çocukların peşinde koşucamm bilmiyorummmCANIMM bence is teklifine olumlu bakk orda harala gurele calisirken hamisligi unutursun ve inan daha kolay hamile olursunnnn
gecen hafta bizim ank dan gelen misafirlerimizde bayan ing ogremeniydi oda ank da bi kollejde calisiyodu yanliz kollej sartlarida bayaa agirmisss
cnmmm haberin vardir ama ben yinede soyllim sanirim KPS kalkti ogretmenlerden heleki ing ogrtmi acigi cok fazla es durumunla birlikte ben senin yerinde olsam hemen devlete muracat ederdimmmm super olur senin icin inanilmaz rahat edersin kii masslarida eskiye oranla gayet iyi benim arkadas kolejde daha az aliyoduu
ben devlet memuru olarak soyluyorummmmmmmmmm :)))
oraya yazıl buraya yazıl topic topic dolana dolana helak oldum şu forumda
ama olsun bide burayı denemekte fayda var kızlar
benide eklerseniz mutlu olurummm bi heyecan katalım şu bekleyişe artık.
Bat 10 Nisan, batasıca gelemez inş
kendime battaş arıyordum canım seninde 23 nisanmış batın ne güzel 23 nisan çocuk bayramına denk geldi bizde topikte bebek bayramı yaparız inş.
Canım bu iş teklifi aldığım yer devlete göre çok çok iyi maaş veriyor yabancı hocalar çalışabiliyor sadece umudum yoktu ama çağırdılar bakalım 2. kez. Ama hamiş olursam nasıl olcak yaa sürekli ayakta çocukların peşinde koşucamm bilmiyorummm
Ekledim canikommm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnnnnnn
Derinsuberfummmm gittin miiiii kan vermeyee ayy çokk heyecanlıııııııı
inş.canım hepimiz hamile kalırız. korunmayı bırakalı kaç ay oldu canım
bende bornovaliyim ama canakkaleli olduk yillardiir simdide Londradayim 6 aydir gurbetgurbet oturuyoruz bakalim :)))
devlette calistigim icin 1 yiillikta ucretsiz izin alarak geldim esimin pesinden bakalim bebisle doneriz insallahhhhhhhhhhhh
hosgeldin aramiza cnmm
hadii insallahh BAHARLA BIRLIKTE KELEBEKLERIMIZ KONUCAK GOBUSLERIMIZEEEEE
ya benim bat 24 nisan .enderfts ile bi gün farkla birbirimize battaş olmuştuk.muhteşem üçlü olalım
aaa derin kaşla göz arasında kayboldu inş hayırlı haberle gelir ne zaman gitti heycanlandım bende uzun zaman oldu halay çekmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?