Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kendime battaş arıyordum canım seninde 23 nisanmış batın ne güzel 23 nisan çocuk bayramına denk geldi bizde topikte bebek bayramı yaparız inş.

Son düzenleme:
kislarrrrr burda saatt 14.00 ben artikk bi kipirdayip kalkayim yerimdennnn 1 saatlik yuruyusss sporumu yapimmmmmm gelimmmmm

bu aksamki yemek monumuz : ( duyan gelmis bibrine benzemez yemekelr )

yumurtali ispanak -- yogurt (kendime ozel yapiyorumm)
mercimek corbasi
kiymali makarna
tatli meyveli yogurt :))

ayy hertelden oldu bu aksamki monuuuu

kendime battaş arıyordum canım seninde 23 nisanmış batın ne güzel 23 nisan çocuk bayramına denk geldi bizde topikte bebek bayramı yaparız inş.

ayyy canmm inşallahhh 23 nisanda hayırlı hamiş
haberlerimizi alırızz :)) inşallahh hayırlısıylaa
bu ay hepimz hamiş kalırızzzzz :) aminnnn

güzelllll menüüüü :)) ohhh afiyettttt

Canım bu iş teklifi aldığım yer devlete göre çok çok iyi maaş veriyor yabancı hocalar çalışabiliyor sadece umudum yoktu ama çağırdılar bakalım 2. kez. Ama hamiş olursam nasıl olcak yaa sürekli ayakta çocukların peşinde koşucamm bilmiyorummm

Ekledim canikommm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnnnnnn

Derinsuberfummmm gittin miiiii kan vermeyee ayy çokk heyecanlıııııııı

konumuzla alakasiz amaaa :)))))) yine gidaciligim tuttuu :)))

ispanak folik asit icin onemli sebzelerden biri kizlar boll yemeye calisinnn ama cokk dikkatli yikayarak simdi yeni semizotuda cikiyorrr o da cok faydaliiii

bu arada ispanagi dograrken bicakla dogramadan ellerinizle kopartip tencereye atmaya calisin ve piser pismez ayni gunde yiyin cunku ispanak ertesi gune kaldiginda toksik etki yapabiliyor
yani yiyebileceginiz kadar yapin ve yiyinn

ispanak tarifi :

tencereye 1 butun sogani blendirladiktan sonra zeytin yagi dokun uzerine ispanaklari didin tenceyi atese koyup kapagi kapatin oylece hic su falan koymadan kendi halinde birakin arada karistirin sonrasinda pisme durumuna gecince aralayarak kisi saysina gore yumurta kirip tuzunu ve sekerini koyup kagini kapatin

cokk guzel oluyo bide bunu yogurtlayinca ohhhhhhh

puf nokta
sebze yemeklerine zeytinyagliya seker konmasi gerekir yaaa seker yerine 1 havucta dograyabilirsiniz oda bayaa seker cunkuu

HAYY ALLAHHH YINE TUTAMADIMM KENDIMIII DOKTURDUM NE VAR NE YOKKK
:))))))))

aaa derin kaşla göz arasında kayboldu inş hayırlı haberle gelir ne zaman gitti heycanlandım bende uzun zaman oldu halay çekmeyeli

ya benim bat 24 nisan .enderfts ile bi gün farkla birbirimize battaş olmuştuk.muhteşem üçlü olalım

CANIMM INSALLAH OLSUN O ZAMAN BU isinnn hamileliginde daha kolay gecer inan cocuklarla sen sakrak hareket derkennnn daha mutlu dinc ve saglikli hamislik gecirirsinnnn benceee
hadi bakalimm hayirlsiiii cnmcmmmm
bizim topikteki bebekler buyuynce senin kolleje yazdiririz sende indirim yaptirirsin cnmcmm :)))

Anladim canim. Bende yari bornovali sayilirim pinarbasindaydim bende. Gurbt ellerde ayni topraga basmis birini bulmak ne guzel. Bu arada kurstayim. Gec yaziyorum kusura bakmw canim.

aaa derin kaşla göz arasında kayboldu inş hayırlı haberle gelir ne zaman gitti heycanlandım bende uzun zaman oldu halay çekmeyeli

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELSİN bize bile bekleme zor geliyo dimi canım birde onu düşünsene heyecandan eli ayağı birbirine karışmıştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…