Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm ben yeni üye oldum ama 2 senedirde burayı süreklı okur takıp ederim 3 senelik evli 2,5 senedirde anne olmaya calısıyorum.bır kımyasal gebelık yasadım agustosta cok zor donemler atlattım ve gonal f kullanıp 15 gün öncede catlama iğnesi oldum gonal f ile bile herkezın en az 5 yumurtası olurken benim bır olmustu yıne saatlerce aglayarak ve dondum ama ruyalarımın etkısıyle bugun test yaptım cıft cızgı ve sok oldum.kanda verdım aksam 7 de alıcam.yanlış sayfaya yazdıysam duygularımı affedın.bugune kadar 3 doktor degıstırdım ve son doktorum mukemmeldı.dıcem su acı,hüsran bazen maddiyatın tükenmesi,insanların sana süreklı sorması,hamile bayan görünce cogalan acı insallah herkez bırgun anne olur esimin ayın 13 ünde dogum gunu işallah benim hediyem bebeğim olucak....

evet canmm bende okumustum öyle bişeler,inşallah dediğin gibidir..
24 yaşındayım ilk bebeğim olcak allahn izniyle..
seninki canmm..ne zamandır evlisin?

29 yaşındayım... 9 senedir evliyim bir kızım 8 yaşında var.. Rabbim bağışlasın... 2. yi düşüneli nisanda 1 sene oldu... bu ayda olmazsa dr kapıları gözüküyo bana... inşallah Rabbim kendi kapısından başka yerlere muhtaç ettirmez...

Hoşgeldin canımmm bebişin yolda geliyordur artık zamanı gelmiş canımmmm, bikaç ay içinde bekleee, inşallah o ay bu ay olurrr. Çizgi çıktıysa belki kimsayal gebelik yaşamışsındır canımmmm. İnşallah bu sefer sıkıca tutunur bebişinnnnnn

ayyyyy hoşgeldin canım. çift çizgi çok güzel bir haber :119::119::119::119: seni şimdiden tebrik ederim. bugünün ikinci hamiş haberi . aman nazar değmesin maşallahhhh..
sabreden derviş muradına ermiş, inşallah hayırlı uğurlu olur :)))))

canmm bakk ne güzel bi çocugun var,aklında olmıcakmıs gibi
bi düşünce olmasın..bende acaba diye aklımda sorular oluyo..
cok güzel dua etmişsin aminnn inşallahh..

Ayyy inanmıyorum canımmm okurken nasıl duygulandım anlatamammmmm O kadar sevindimki senin adınaaaa. Kan sonucunda süper çıkar dilerim. Çok mutlu oldum inan. Allah tamamına erdirir inşallah arkadaşım.

perisokomm yaa benmde ilk defa reglim bu ay 3 gün gecikmişti..
öyle bişe oluyomu,hani rahim kendini hazırlıyomus falan..
inşallahh öledir..

canmm bakk ne güzel bi çocugun var,aklında olmıcakmıs gibi
bi düşünce olmasın..bende acaba diye aklımda sorular oluyo..
cok güzel dua etmişsin aminnn inşallahh..

olacak inşallah canım Rabbimin izniyle... benim tek pişmanlığım neden bu kadar çok ara verdim diye düşünmem... bunda da vardır bir hayr gerçi... zamanı varmış demek ki deyip kendimi avutuyorum.. ben hemen olur sanıyordum.. çünkü çevremdeki herkesin istedikleri an oldu... ben ne bileyim öyle hemen olmadığını..

tsk ederim cok sıkıntılar cektım yınde sukurler olsun daha zorlarını cekenlede var.tek dilegim insallah buda kımyasal olmaz.kızlarrr hiçbiriniziz tanımıorum ama mucadalemiz aynı tüm anne olmak isteyenlere de dua edicem bu gece belki bilirsiniz ama ben size güzel bı dua söylemek isterim ben hep bunu sölerım.RABBİM HAKKIMDA HAYIRLISINI EYLE,HAKKIMDA HAYIRLI OLANADA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE...dualarım sızler ve kendımle.

Ayyy inanmıyorum canımmm okurken nasıl duygulandım anlatamammmmm O kadar sevindimki senin adınaaaa. Kan sonucunda süper çıkar dilerim. Çok mutlu oldum inan. Allah tamamına erdirir inşallah arkadaşım.

tsk ederim arkadasım allah isteyen herkeze saglıkla sıhatle evlatlar nasip etsin

ayyyy ne tatlı yazmışsın, benim de gözlerim doldu inan burda kimse birbirini tanımaz ama herkes birbirinin iyiliğini ister. hep bereber seviniriz. üzülmeyiz, birbiirmize destek veririz. güzel duaların ve paylaşımın için çokkkkk ama çokkk teşekkürler. inşallah hakkında en hayırlısı olur. çok kalpten söyledim kıssss... :))))) allah hepimizin yüzünü güldürsünn... amiiiiinnnnnn

canmm cok sevindm senin adınaaa..inşallah hayırlı haberler
verirsin bizee :)

insallah hayırlı haberler veririm cok tsk ederim kızlar..sevincim yarım korkularım var insallah kan sonucum bana tam mutluluğumu vericek

allaha emanet olun ben sonuç için hazırlanıp cıkıorum görüsmek üzere kızlar dua edın nolur...

insallah hayırlı haberler veririm cok tsk ederim kızlar..sevincim yarım korkularım var insallah kan sonucum bana tam mutluluğumu vericek

canım ya çoook sevindim..allah tamamına erdirsin...saat 7 de sana bin kat mutluluk gelsin inşallah...

allaha emanet olun ben sonuç için hazırlanıp cıkıorum görüsmek üzere kızlar dua edın nolur...

canımmm inşallah güzel haberlerinin devamını da alırız, stres yapma lütfen, bebişin üzülmesinnnnnn.
benim mesaim de bitiyor kızlar, yarın sabah görüşmek üzere, hepinize bol bbeişler diliyorum...

herkese mrb. Benide eklermisiniz BAT 14 nisan. sürekli giremesemde sonucu yazarım burdan.

iyii akşamlarr kızlarr,bnmde mesai bitti cıkıyorumm,
inşallahh hayırlıı haberlerr alırızz allahın izniyle..
yarn grşrzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…