- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
evet canmm bende okumustum öyle bişeler,inşallah dediğin gibidir..
24 yaşındayım ilk bebeğim olcak allahn izniyle..
seninki canmm..ne zamandır evlisin?
Bu arada bata 1 gün kala test yapmıştım 2 tane.birinde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı diğeri ise saatler sonra pozitif oldu çift çizgi çıkmıştı.inanamamıştım hatta görünce..ama sonuç bugün adetimin 5.günü.:) testlerde yalancı çıktı :)
slm ben yeni üye oldum ama 2 senedirde burayı süreklı okur takıp ederim 3 senelik evli 2,5 senedirde anne olmaya calısıyorum.bır kımyasal gebelık yasadım agustosta cok zor donemler atlattım ve gonal f kullanıp 15 gün öncede catlama iğnesi oldum gonal f ile bile herkezın en az 5 yumurtası olurken benim bır olmustu yıne saatlerce aglayarak ve dondum ama ruyalarımın etkısıyle bugun test yaptım cıft cızgı ve sok oldum.kanda verdım aksam 7 de alıcam.yanlış sayfaya yazdıysam duygularımı affedın.bugune kadar 3 doktor degıstırdım ve son doktorum mukemmeldı.dıcem su acı,hüsran bazen maddiyatın tükenmesi,insanların sana süreklı sorması,hamile bayan görünce cogalan acı insallah herkez bırgun anne olur esimin ayın 13 ünde dogum gunu işallah benim hediyem bebeğim olucak....
29 yaşındayım... 9 senedir evliyim bir kızım 8 yaşında var.. Rabbim bağışlasın... 2. yi düşüneli nisanda 1 sene oldu... bu ayda olmazsa dr kapıları gözüküyo bana... inşallah Rabbim kendi kapısından başka yerlere muhtaç ettirmez...
slm ben yeni üye oldum ama 2 senedirde burayı süreklı okur takıp ederim 3 senelik evli 2,5 senedirde anne olmaya calısıyorum.bır kımyasal gebelık yasadım agustosta cok zor donemler atlattım ve gonal f kullanıp 15 gün öncede catlama iğnesi oldum gonal f ile bile herkezın en az 5 yumurtası olurken benim bır olmustu yıne saatlerce aglayarak ve dondum ama ruyalarımın etkısıyle bugun test yaptım cıft cızgı ve sok oldum.kanda verdım aksam 7 de alıcam.yanlış sayfaya yazdıysam duygularımı affedın.bugune kadar 3 doktor degıstırdım ve son doktorum mukemmeldı.dıcem su acı,hüsran bazen maddiyatın tükenmesi,insanların sana süreklı sorması,hamile bayan görünce cogalan acı insallah herkez bırgun anne olur esimin ayın 13 ünde dogum gunu işallah benim hediyem bebeğim olucak....
Hoşgeldin canımmm bebişin yolda geliyordur artık zamanı gelmiş canımmmm, bikaç ay içinde bekleee, inşallah o ay bu ay olurrr. Çizgi çıktıysa belki kimsayal gebelik yaşamışsındır canımmmm. İnşallah bu sefer sıkıca tutunur bebişinnnnnn
canmm bakk ne güzel bi çocugun var,aklında olmıcakmıs gibi
bi düşünce olmasın..bende acaba diye aklımda sorular oluyo..
cok güzel dua etmişsin aminnn inşallahh..
ayyyyy hoşgeldin canım. çift çizgi çok güzel bir haber :119::119::119::119: seni şimdiden tebrik ederim. bugünün ikinci hamiş haberi . aman nazar değmesin maşallahhhh..
sabreden derviş muradına ermiş, inşallah hayırlı uğurlu olur :)))))
Ayyy inanmıyorum canımmm okurken nasıl duygulandım anlatamammmmmO kadar sevindimki senin adınaaaa. Kan sonucunda süper çıkar dilerim. Çok mutlu oldum inan. Allah tamamına erdirir inşallah arkadaşım.
tsk ederim cok sıkıntılar cektım yınde sukurler olsun daha zorlarını cekenlede var.tek dilegim insallah buda kımyasal olmaz.kızlarrr hiçbiriniziz tanımıorum ama mucadalemiz aynı tüm anne olmak isteyenlere de dua edicem bu gece belki bilirsiniz ama ben size güzel bı dua söylemek isterim ben hep bunu sölerım.RABBİM HAKKIMDA HAYIRLISINI EYLE,HAKKIMDA HAYIRLI OLANADA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE...dualarım sızler ve kendımle.
insallah hayırlı haberler veririm cok tsk ederim kızlar..sevincim yarım korkularım var insallah kan sonucum bana tam mutluluğumu vericek
allaha emanet olun ben sonuç için hazırlanıp cıkıorum görüsmek üzere kızlar dua edın nolur...
herkese mrb. Benide eklermisiniz BAT 14 nisan. sürekli giremesemde sonucu yazarım burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?