Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarr insallahhh 2013 hepimize uğur getirirrrrr :)) nasılsınızzz

çok şükür enderiiim iyiyiz sen nasılsın minik kızın napıyoo

ender benim kıcım artık göbeğime kadar yükseldi biliyomusun daha 19. haftamdayım gece uyandı biş molasına bi baktım bebişimin sertliği göbeğimle aynı yerde yaa benim bebişim çok hızlımı büyüyo? ne ara okadar yukarıya çıktı :18:

bizde iyiyiz cok şükür canımm minik kızımda iyi 9 ocakta kontrolümüz var insallah hersey yolundadır :))yok canım normal bu aralar :) hızlıca büyücek sonradan büyümesi cok agırlascak :) hareketlerini hisediomusun

ayyy cok güzeller seyzenim allahım saglıklaa giymeyi nasip eder insallahhh :)))

günaydın canım çok güzel bir haber allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah bu mutluluk gibisi yok canım çok sevindim

saol enderiim inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza da giydirmekte nasip olur.

kaplangım canım nasıl gidiyor hamişlik

günaydın canım hamilelik zormuş hep kolay sanırıdım benim miğde bulantım kusmam olmadı çok şükür ama birşey yiyemiyorum hep acım sulu gıdalar yiyorum daha çok çorba gibi ama oda tok tumutor aç kalınca kan şekerim düşüyor bir tuaf oluyorum 2 hafta önce bebeğin kesesi etrafında kam pıhtısı vardı kanamam olmasın diye progestan diye ilaç vermişti onu içi yorum oda çok yan etkisi var şarhoş gibi geziyorum etrafta alla çok şükür kalp atışlarını gördüm bu hafta sonu tekrardan gideceğim kontrole ilacımda bitiyor doktor bebek büyüdükçe kan pırtısı gidecek dedi inşallah gitmiştir bende bu sıkıntıdan kurtulurum senin erkek bebek olcak sanırım allah sağlıklı sıhatli kucağınızada almayı naip etsin canım sen nasılsın senin nasıl geçiyor

canım yaa çok geçmiş olsun acaba lohusalık depresyonu gibi bişeymi geçiriyon lohusalıkta olurmuş öle şeyler düzelir inşallah bitanem

valla kızımla ile ilgilenemiyrum çok kötü oldum bakamıcam diyip diiyp uzaklasıyorum bebeğimden sinirlerim çok bozukk( annem çalışmasa hep yanımda olurdu oda calısıyoo 2 günde bir geliyo aksamları yıkayıp gişdiyo bebeği kalıyo iştee o gelince bir tek yüzüm gülüyoo o gidince baslıyorum somurtmayaa..bunu söylerken bile çok fena oluyorum ama kızımı bile sevemiyorumm..ben nasıı seyler hayal etymiştimm hep kendime kızıyorum küfrediyorum..ne berbat bir durummuş bu lohusalık psikolojisii geceleri bile uyanmkta güçlük çekiyorum kii anne yim ben,bir sesiyle zıplamam lazmm..( çok zorlanıyrum..
bundan dolayıda kendime okadar cooooooooooooooooooook kızıyorum sinirleniyrumkiiiiiiiiii anlatamamm

dün gece yine acildeydim bacaklarım artık su tooplama derecesine geldi yanık olcak diye kokrtum..
vücudumda kanımda enfeksiyon çıktı kasıntı içinde iğne oldum..5 saat emzirme yasaktı Allahtan buzlukta sütüm vardıı.ordan tam yettii hatta 12 saat emzirmedimki bebeğime geçmesin diyee..
anlatmk istedigim çok şey varda olmuyoo malesef kızlazr..,

anelik gerçkten cok zormuş ama aynı zamanda da eşsiz bir duyguymuşşşşşşşş
herseyin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz..
zorlu sancılı bir süreçte olabiliyoo sizin psikolojiniz yüzünden aslında hersy güzelkende durup duurp aglıyabişlyrsunuz boş yere kendinzi sıkabilyrsunuz amaa geçer inşş en yakın zamandaaa
daha tam keyfine bile varamadım anneliğin((
göbek bagı bile evde ben uyurkjen düştü onu bile yaşayamadımm
dogumdada kaç saat kendime gelemedim ztnn.göremedim hiçbirseyini kızımın..dogumdan cıkıncaa saat 11 miş ama ben 3- 4 de kendime gelmişim ama orda bile berbat haldeyim..meme mi verip emzirmeye calısmıslar kucagıma vermişlerr hiçbirini hatırlamıyrum sancıdan ve narkozdann ((( bir tane hastanede kucagımda resmi yok hep meme acıkta hepp kocaman narkozdan fena şişmiş bir karnım..eşime bile kızdım bok gibii karnımı aglayan halimi kaslarım saclarım birbirine girmiş hlimi çekmişinizz her gördüğümde aglıyorum...

oysakii ben gülücükle gögsümde bir tane tek pozum olsun isterdim dedim..
off kızloa<r yaa neyse uzatıpta sıkmıyım sizlerii
aklıma geldikçe cok sinirleniyorum...

düğün fotolarımda böyle olmuştuu okdr kötüydükii
ant içmiştim dogumumda fotocu tutucam diyee,eşim çalışmayınca masraf olmasın istedim..ztn iyikide olmamaış berbattım..
yyine sinirlendim ((((((((((((

neyse kızlar öpüldünüz

canim benim guzel taze annem oncelikle gecmis olsun diliyorum sonrada sıkıntını cok guzel anlatmissin ama bu hep lohusaliktan gecicek ama dua et bol bol o senin kizin prensesin beraber sarki soyleyecegin sayi saymayi ogretecegin gunlerin hayalini kur surda kac gunun kaldi gecicek hepsi sankim birazcikta bakimsiz kalmissin kendine cirkin gorunuyosun olur oyle annesin sen kusmukta kokucaksin ama silkelen birazcik git dusunu al guzelce giyin suslen kizinida kucagina al bir suru foto cekin luhusa psikolojisinde 1 gun diye hepsi gecicek ama lutfen uzulup aglayp kiizinida uzme rabbim yardimcin olsun kolaylik saglik versin

deger super superrr rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah canimmm

cicislere bayildim ben hic bisey alamiyorum annem babam kv herkes kiziyo annem kizim sabret sen herhangi bir hamile degilsin diyo bende bi kez daha anliyorum kendimi yalanciktan hamile gibi hissediyorum psikolojim benimde iyi degil aslinda bebegim karnimda demi benimle ben bazen inanamiyorum unutuyorum korkuyorum kizlar aslinda cok korkuyorum dun gece ruyamda dr bebekin sigmiyo rahmine cok aci cekiyo dedi heryeri kan dolu sıkıişıp kalmis orda dedi nasil agliyorum hıçkırarak anlatamam ruyalar tersine cikar aglamak da gulmek demektir ruyada rabbim hayirlara cikarsin dua edin banada

canım sagol düşüncelerin için..bende öyle diyorumm
geçick hepsii geçicekk

sende sıkma canınnı bende atlattım aynı seylerii o yüzden sdarılma kimseye benm annemde 7.ayım bittiğinde alışveriş yaptrdı bana oda benm zorumla agladım artık erken dogum olsa ne yapcak bu cocuk ortada kalcak kıyafeti bile yok dedim.
ondan az daha sabrett hiçbirsyciik olmazz
geç olsunda güç olmasınn

cicişlerimiz teyzeleriiii

düzensiz alıyorum biraz sanırım liste yapmam lazım :26: bazıları uyumsuz olmuş
oyy maşallh cicişlerinede oğluşunada yani müstakbel damadımaa

yaa bizim kızlardan kimdi yaa dünür diye takılıyolardı birbirlerine yeni dünürlerde biz olduk herhal
acele etme seyzoşumm yavaş yavaş al alışverişinde keyfini çıkarmış olursun sonra aldığını unutup tekrar bidaha almaa

canımm benimmmm gerçekten zorgünler geçirmişsin üstüne birde bu kaşıntı çıkmış ama inan hepsi geçici ilk kızında yengemdede olmuş bebekten nefret ediyordum dedi görmek istemiyordum onu diye anlatıyordu ama geçiyor sonra diye anlatmıştı yanımda bu sadece sana olmadı inan birçok lohusaya olan bişey ama şöle düşün burda hala bebeği gelsin diye bekleyen kızlar var bende bunlardan biriyim karnımda olması onu kucağıma alıcağımı garantilemez kii (Rabbim nasip eder inşallah)

hepsi geçici bitanem bazı şeyler yolunda gitmemiş olabilir ama bugünden sonra daha güzel olacağına inan minik kızını benim yerime öp ve kokla o kucağındayken bizede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…