- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.221
cicislere bayildim ben hic bisey alamiyorum annem babam kv herkes kiziyo annem kizim sabret sen herhangi bir hamile degilsin diyo bende bi kez daha anliyorum kendimi yalanciktan hamile gibi hissediyorum psikolojim benimde iyi degil aslinda bebegim karnimda demi benimle ben bazen inanamiyorum unutuyorum korkuyorum kizlar aslinda cok korkuyorum dun gece ruyamda dr bebekin sigmiyo rahmine cok aci cekiyo dedi heryeri kan dolu sıkıişıp kalmis orda dedinasil agliyorum hıçkırarak anlatamam ruyalar tersine cikar aglamak da gulmek demektir ruyada rabbim hayirlara cikarsin dua edin banada
bizde iyiyiz cok şükür canımm minik kızımda iyi 9 ocakta kontrolümüz var insallah hersey yolundadır :))yok canım normal bu aralar :) hızlıca büyücek sonradan büyümesi cok agırlascak :) hareketlerini hisediomusun
ayyy cok güzeller seyzenim allahım saglıklaa giymeyi nasip eder insallahhh :)))
günaydın canım hamilelik zormuş hep kolay sanırıdım benim miğde bulantım kusmam olmadı çok şükür ama birşey yiyemiyorum hep acım sulu gıdalar yiyorum daha çok çorba gibi ama oda tok tumutor aç kalınca kan şekerim düşüyor bir tuaf oluyorum 2 hafta önce bebeğin kesesi etrafında kam pıhtısı vardı kanamam olmasın diye progestan diye ilaç vermişti onu içi yorum oda çok yan etkisi var şarhoş gibi geziyorum etrafta alla çok şükür kalp atışlarını gördüm bu hafta sonu tekrardan gideceğim kontrole ilacımda bitiyor doktor bebek büyüdükçe kan pırtısı gidecek dedi inşallah gitmiştir bende bu sıkıntıdan kurtulurum senin erkek bebek olcak sanırım allah sağlıklı sıhatli kucağınızada almayı naip etsin canım sen nasılsın senin nasıl geçiyor
seyzencim cnm cok güzlmiş cicilrin güle güle kullnsın bebeğin saglıkla inşşş..
cicislere bayildim ben hic bisey alamiyorum annem babam kv herkes kiziyo annem kizim sabret sen herhangi bir hamile degilsin diyo bende bi kez daha anliyorum kendimi yalanciktan hamile gibi hissediyorum psikolojim benimde iyi degil aslinda bebegim karnimda demi benimle ben bazen inanamiyorum unutuyorum korkuyorum kizlar aslinda cok korkuyorum dun gece ruyamda dr bebekin sigmiyo rahmine cok aci cekiyo dedi heryeri kan dolu sıkıişıp kalmis orda dedinasil agliyorum hıçkırarak anlatamam ruyalar tersine cikar aglamak da gulmek demektir ruyada rabbim hayirlara cikarsin dua edin banada
oyy maşallh cicişlerinede oğluşunada yani müstakbel damadımaa
yaa bizim kızlardan kimdi yaa dünür diye takılıyolardı birbirlerine yeni dünürlerde biz olduk herhal
acele etme seyzoşumm yavaş yavaş al alışverişinde keyfini çıkarmış olursun sonra aldığını unutup tekrar bidaha almaa
Günaydın canlarımmm nasılsınızzz telden yazıyorum çok bakamadım geçmişe bugün yine kan verdim 410 çıktı inanamıyoru hala rüya gibi 2 gün önce 180 di Allahım sağlıklı güzel gidiyor şülürler olsun sonuna kadar böyle olur umarm çok mutluyum canlarmmmm bugün evime dönüyorum. Annemlerle çok güzel bi yılbaşı geçirdikkk hepinizi özledimmm çokkkkkk öpüyorummm. İnş pidilgamın da güzel haberini alıcaz bikaç güne
Vitoşum,inan ne yazacağımı bilemedim ama bir an önce toparlanman ve bebişinle ilgilenmen gerekiyor.İyi bir dr a gidip şikayetlerinle ilgili tedavini ol bakalım,ozaman her şey yoluna girecek ve bebişine de gereken ilgiyi göstereceksin inşallah.Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil,ne foto ne başka bir şey.Bunlar için sıkma canını.Bak çok şükür sağ salim dünyaya geldi bebişin,bundan önemlisi var mı ya.Fotolar bırak çirkin olsun.Sağlık olsun yeterki.İnşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...
Seyzenim çok tatlı bebişin kıyafetleri.Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
Perim hadi bakalım,keseyi görmeye de az kaldı.Keseleri de olabilir tabi ki...
Bende bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
selam kızlar ;
ne habersiniz ben iyiiyim çok şükür bi sorun yok bekliyorum bakalım neler olacak
periiiiiiiiiiiii testi tekrarlayacak mı acaba inş.degeri kat be kat artmıştır amin...periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bojouuuuuuuuuuu üzülme canı hakkında hayırlısı duarlarımdasın canım arkadaşım inş.tez zamnda bebeklerin seninle olacak amin...
i
idilgadan haber var mı ne zamn test yapacak acaba?
seyzen üzülme alışır eşinde erkek bebek ahmet efe beye alışır zaman ver adama
hafzakkkkkkkkkkkkk ne yapan yavrum?
bende bugün hep derya yı gördüm rüyamda ama tam hatırlamıyorum hakkında hayırlısı olsun dogumdaşımın
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii öpüyoz yalıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol canım.
e yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin deryam. Allah bundan sonrasını da kazasız belasız geçirmeyi nasip etsin. tam bir hafta kaldı desene.
2013 ün ilk bebekleri Deniz, Anıl ve Akın
günaydın canlarımmm nasılsınızzz telden yazıyorum çok bakamadım geçmişe bugün yine kan verdim 410 çıktı inanamıyoru hala rüya gibi 2 gün önce 180 di allahım sağlıklı güzel gidiyor şülürler olsun sonuna kadar böyle olur umarm çok mutluyum canlarmmmm bugün evime dönüyorum. Annemlerle çok güzel bi yılbaşı geçirdikkk hepinizi özledimmm çokkkkkk öpüyorummm. Inş pidilgamın da güzel haberini alıcaz bikaç güne
Vitoşum,inan ne yazacağımı bilemedim ama bir an önce toparlanman ve bebişinle ilgilenmen gerekiyor.İyi bir dr a gidip şikayetlerinle ilgili tedavini ol bakalım,ozaman her şey yoluna girecek ve bebişine de gereken ilgiyi göstereceksin inşallah.Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil,ne foto ne başka bir şey.Bunlar için sıkma canını.Bak çok şükür sağ salim dünyaya geldi bebişin,bundan önemlisi var mı ya.Fotolar bırak çirkin olsun.Sağlık olsun yeterki.İnşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...
Seyzenim çok tatlı bebişin kıyafetleri.Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
Perim hadi bakalım,keseyi görmeye de az kaldı.Keseleri de olabilir tabi ki...
Bende bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
doğru söylüyorsun canım akşam babamız gelsin bi liste yapalım en iyisi. Bu arada eşim bayaa alıştı oğluşuna ama şimdiden ikinci çocuk planları yapıyorBizim oğlan şöyle olur bunu der şunu yapar diye konuşup duruyo
Dünüşler esinle vitom du galiba yeni dünüşler biz miyiz
................................ADDD83............ ...............eylemsevcan
perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. ....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150
TOPLAM.......................630................. ....................630
:119: :119: :118: :118:
Taze Annelerimiz
Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı:124:
Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız
Perisoko Hamileee
Kaplang Hamileee
Deragun HamileeePrensimiz geliyooor
Asos Hamileee
Hafzak HamileeePrensesimiz geliyoooor
Seyzen HamileeeAhmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr
beyazz_35 Hamileee
isilisil38 Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan HamileeeErkeğimiz geliyorrrr
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35 NOBAT:
Aybice NOBAT:
meessttrraa NOBAT: 27 Kasım
eerdgn NOBAT:
Bojou: Bu ay aşılama yaptırdı
İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?