Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kesinlikle ağlama rüyasının tersi çıkar çok mutlu olucaksın canım inşallah
sen yat dinlen alışveriş dediğin bir haftada olur biter onun için üzülme inan bende kızımı öğrendikten sonra sadece çorap aldım başka hiç bişey almadım iznime ayrıldığım zaman nasipse alıcam

9 ocağa bişey kalmamış görüceksin kızını ne güzelll
baya hızlı büyüyo gerçekten günden güne bile diyebilirim :44::44: hareketlerini hissediyorummm hareket ettiği anlarda ağlayasım geliyo

Günaydın canlarımmm nasılsınızzz telden yazıyorum çok bakamadım geçmişe bugün yine kan verdim 410 çıktı inanamıyoru hala rüya gibi 2 gün önce 180 di Allahım sağlıklı güzel gidiyor şülürler olsun sonuna kadar böyle olur umarm çok mutluyum canlarmmmm bugün evime dönüyorum. Annemlerle çok güzel bi yılbaşı geçirdikkk hepinizi özledimmm çokkkkkk öpüyorummm. İnş pidilgamın da güzel haberini alıcaz bikaç güne

Vitoşum,inan ne yazacağımı bilemedim ama bir an önce toparlanman ve bebişinle ilgilenmen gerekiyor.İyi bir dr a gidip şikayetlerinle ilgili tedavini ol bakalım,ozaman her şey yoluna girecek ve bebişine de gereken ilgiyi göstereceksin inşallah.Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil,ne foto ne başka bir şey.Bunlar için sıkma canını.Bak çok şükür sağ salim dünyaya geldi bebişin,bundan önemlisi var mı ya.Fotolar bırak çirkin olsun.Sağlık olsun yeterki.İnşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...

Seyzenim çok tatlı bebişin kıyafetleri.Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...

Perim hadi bakalım,keseyi görmeye de az kaldı.Keseleri de olabilir tabi ki...

Bende bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...

ahhh çok iyi biliyorum o iştahsızlığı ağzımın tadının olmamasını... geçiyor zamanla canım bebişte besleniyor her koşulda zaten. bende halaa var yemek yaparken eşime tattırıyorum tuz tadı gelmiyor hiç. ben bu hafta raporluyum evde yatıyorum. üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyorum. astımımda olduğu için nefes darlığı çekiyorum biraz. ama oğluşum çook iyi cumartesi gördüm kıpır kıpırdı

sende stres yapma canım. kan pıhtısı diil stres çok zarar verir bebişine :44: sabret canım geride bıraktığın üç yılı çektiğin sıkıntıları düşün sabret Allah bebişine sağlık versin

seyzencim cnm cok güzlmiş cicilrin güle güle kullnsın bebeğin saglıkla inşşş..

saol vitooom ama çok üzüldün durumuna tatlım. aslında çook büyük bi sıkıntın yok gibi ama sen üzüyorsun kendini gibi geldi bana :44:

tatlım ne sezaryen olman ne o fotoğraflar ne de sıktığın diğer sıkıntılar kızının suçu diil. o masum sana muhtaç bi melek. bazen istediğimiz gibi olmuyor herşey. varsın olmasın fotoğrafların değer mi sağlığını bozmaya. sil at gitsin o pozları görüp görüp kızacağına. biliyorum bize konuşmak kolay geliyor belki ama inan canım dışardan bakınca boşuna kendini üzdüğünü düşünüyorum. senin tek derdin minik prensesin olsun. biraz sabret az daha büyüsün havalarda düzelsin koyarsın arabasına kuaförede gidersin alışverişe de gidersiin. gezmeye de gidersin hepsini yaparsın bebeğin senin hiç bişeyini engellemiyor ve kısıtlamıyor unutma sen istersen herşeyin üstesinden gelirsin. HİÇ BİR ŞEYİN SEBEBİ SUÇLUSU BEBEĞİN DİİL O SENİN SEVGİNİN BİR SONUCU MEYVESİ SADECE...
Ona kavuşmak için ne kadar çok sabrettin nasıl özledin bi düşün... şimdi kavuştunuz işte vitom sarıl kokla öp doya doya bir saniyeyi bile boşa harcama.
çok bilmişlik yaptıysam da affet canım :26:

sen kulak asma çevrene canım kılık kıyafet alınır sabret çok önemli diil bence ama stres ne kadar zararlı biliyorsun o yüzden yat sağlığını bebişini düşün o seninle ve hep seninle olacak
inşallah bi sonraki kontrolde herşey daha iyi olacak

doğru söylüyorsun canım akşam babamız gelsin bi liste yapalım en iyisi. bu arada eşim bayaa alıştı oğluşuna ama şimdiden ikinci çocuk planları yapıyor bizim oğlan şöyle olur bunu der şunu yapar diye konuşup duruyo
dünüşler esinle vitom du galiba yeni dünüşler biz miyiz

oh oh ooooohhhh

keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun periiim

Son düzenleme:
yarin dr gidiyorum kizlar normalde ozele gidiyodum ama yarin devlete gidicem bide orda takip yaptircam dua edin bana belki cinsiyetini soyler

Canım benim Rabbim nasıl verdiyse öyle de korur inşallah...Sen elinden geleni yap,gerisi Allah ın takdiri.Verende o alanda o.İnşallah sağ salim kucağına alacağın günlerde gelecek,bizde burdan mutluluğunu paylaşacağız.Sıkma canını,kalbini ferah tut canım...

saol canım.

e yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin deryam. Allah bundan sonrasını da kazasız belasız geçirmeyi nasip etsin. tam bir hafta kaldı desene.
2013 ün ilk bebekleri Deniz, Anıl ve Akın

Hayırdır inşallah canım benim.Allah ım hayırlara çıkarsın inşallah.Senin tarih belli oldu mu tam olarak?Allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

inan periiimm inan bebişin göbişinde artıııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk
inşallah sonuna kadar böle güzel devam eder bebişin için bol bol dua et perim

CANIMM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER GÖNLÜM İKİSİNİDE NORMAL DOĞURMANDAN YANA AMA TABİKİ SEÇİM SENİN DERYAM DOKTORUN VE SEN KARAR VERİCEKSİNİZ BUNA
BAK GÖRDÜN MÜ DERYAM 37. HAFTANI BİLE TAMAMLARSIN BELKİDE ÇOK KORKUYORDUN ERKEN DOĞARLARSA DİYEE
KAÇAR KİLO OLMUŞ ŞİMDİ BİZİM DELİKANLILAR

bak gördünmü canım alıştı bile eşin daha çok şeyler yapıcak çoooookk aslında erkekler erkek bebek ister ama senin koçişle benimki istisna çıktı Dahada güzel olucak seyzenim şimdi bizimki göbişimde bebişini arıyo eliyle bulmaya çalışıyor bide duyucakmış gibi kulağını dayamıyo muu ölüyorum gülmekten sus sus ses yapma diyo banada

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. ....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150

TOPLAM.......................630................. ....................630

seyzenimm banada 50şer yazarmısın..

selam hanımcıklar;

nasılsınız biz iyiyiz çok şükür beklemeye devam

deryam, benim tam tarihim bu cts belli olacak canım ama büyük ihtimalle 7 ocakta sezeryan olacagım allahım hayırlısıyla bir sesde bir nefesde hem bizim hemde bebeklerimizin saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin, dogumu atlatmasını nasip etsin cümlesiyle beraber aminn..

vitoooooooooooo canını sıkan her ne varsa boşver sen şimdi kızına alışma evresindesin suçlama kendini o sana sen ona alışacaksınız elbette bunda üzülecek bişey yok sen çok güzel ve çok mükemmel bir annesin ve kızın seni çok ama çok seviyoo tabii ilk başlarda zor olacak uykusuzluk,sürekli ilgi isteyen bir bebek alıştıgın hayatın yerini çok koşuşturmacalı bir hayat alıyoo ama olsun bol bol dua et canım rabbimize sıgın inş.bu günleri de hatırlayıp gülecegiz amin..

seyzennnnnnnnnnnnn ben yılın en yırtıgı en edepsizi en çirkefi olmak istiyommm bu arada oglanın cicileriiiiiiiiiii mikemmel begendim güle güle giyinsin delikanlı amin.

hafzakkkkkkkkkk ne yapan kıçen ne yapar yavrumm

asos bi kendini kasma artıkın bacım bişey olmaz inş.senin bebiş çok ama çok güçlü bak sana sımsıkı sarılmışsende ona sarıl annesi ve bol bol dua okucanım benim rabbim e sıgın herşey çok güzel olacak öncelikle buna inan..

enderfts nasılın bacım ne var ne yok ?

periiiiiiiiiiiiiiiii degmesin rabbim daha da artırsın degerin inş.ayyyyyyyyyyyyy ikiz mi üçüz mü acaepppppppppp anammmmmmmmmmmmmmmmmmm heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anladınız siz onu

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. ....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50........................................50

TOPLAM.......................680................. ....................680

ekledim enderim ağzına sağlık

hepinize cok tesekkur ediyorum.. adosum deryam rabbim kolay dogum nasip etsin insallaaahhhhhh sizede.. allah razi olsun kizlar

Beni unutmuşunuz ama ya bende hamileyimmmm

napıyonuz len zilloşlar :))
seyzoşum benden 100 yazıver canişkom
yılın son günü Pidilimle buşutuk,dr.a beraber gittik,velim olarak yanımdaydı sağolsun :)
içimi dışımı gördü heee
tüplü dalışa başladım hayırlısıyla
bakalım görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler
işlerim acayip yoğun,fazla giremiyom
hepinizi öpüyom çok çok

PERİİİMMMM değmesin
değerin süperrr yawrım benim,karaböcüküümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…