Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. .....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50................ .......................50
bojou............................50........................................50

TOPLAM.......................730................. .....................730

Gunaydinnnnn canlarimmmmmmm bugun doktora gidicezzzz napcak acaba kese de gorunmez ki daha ayyy neler soyluyorum bennnnnnn inanmak cok zoooorrrr

Bebiskolaaaaaaayyyyyyyyy gunossss munossssssss cicosssss

Gunaydinnnnn canlarimmmmmmm bugun doktora gidicezzzz napcak acaba kese de gorunmez ki daha ayyy neler soyluyorum bennnnnnn inanmak cok zoooorrrr

Bebiskolaaaaaaayyyyyyyyy gunossss munossssssss cicosssss

günaydın canım hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel vajinal ultrasyon yaparsa görür belki keseyi inansan iyi olur rüya gibi geliyor insana her gittiğinde dahada büyüyecek hele o kalp atışlarını gördüğündeki duygular çok güzel artık dikkatli olma zamanı canım kendine çooooook dikkat et doktordan gelice haber ver merakla bekliyorum

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın canım nasıl oldun umarım daha iyisindir bende hamileliğimin ilk haftasında grip olmuştum doktor ilaç vermedi bana ozaman sarımsak yut demişti akşamları doğal antibiyotik öyle yaptım çok iyi geldi sende dene istersen ilaç içmekten iyidir

Kaplosummmmmm gorunur mu dersin nnnn Allahim insallah guzel haberlerle gelirimmm sen ne zaman gormustun canimmm keseyiii

Günaydııııııııııııııııın
Perim sen hamile misin görünce inanamadım ya maşallah Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Canım ara ara okuyordum ama en son aşılama olmuştu sanırım ben çok takip edemedim geçmişi şöyle bir okuyayım aaaaaay çok sevindim ya maşallah maşallah

yarin dr gidiyorum kizlar normalde ozele gidiyodum ama yarin devlete gidicem bide orda takip yaptircam dua edin bana belki cinsiyetini soyler

Hadi canim benim bugun haberlerini bekliyoruzzzz hicbiseyi takma kafana daima pozitif dusun hersey guzel olacak asosum

Bitanemmm senin ve bebeklerin icinen hayirlisi neyse o olsunnn dualarimiz seninle o essiz duyguyu yasama cok az kaldi cok heyecanliyimmmmmm

Vitoommmmmm canim benim gececek bitanemmm hicbiri senin sucun degil hormonlarinin sucuuuu. Dogumdan sonra cok buyuk degisime ugruyam hormonlar seni bu hale sokuyor. Ayni ablacim gibi olmussun o da cok kotuydu dogumdan sonra 1 ay boyunca hep aladi hicbi sekilde ikna edemiyorduk onu. Ondan biliyorum cok tuhafti canim beim ben bu bebege nasil bakacam napicam bununla felan diyorduuuuu hepsinin biyolojik aciklamasi var dogumdan sonra cogu bayan yasiyor bunlari ama cok az kaldi geceecekkkkk. Allah yardimcin olsun bian once atlatirsin umarim biz senin yanindayiz gececek bu gunler arkadasim gececekkkk ya sabir cek bitanemmm

Seyzosummmmmm bayildimmmm hepsi cooookkk tatli cokkkk sekerrrrr minigimiz guzel gunlerde saglikla giysin insallahhhhhhhhhhhhhhhh yerim ben onuuuuuuu

Bitanemmmmmm evet medmusummm sonunda geldiii mucizeemmmmmm ilk asilamada sukurler olsunnnn tesekkur ederim tatlimmmm darisi senin ve tum isteyenlerin basinasaaa merak ettim seniiii kuzuuuuu sen neler yaptin kuzum tuplu dalis yaptin miiiiiiiii

günaydınn kızlarr nasılsınızzz..PERİMM abooo minicik keseni mi görmeye gidiosunn sennn :))

pendosummmm gunaydin kuzummmm ay doktor cagirdi ama bilmemki gorunurmu kese acaba cok heyecanladimmmmm

Maşallah canım benim yaaa Allahım fazla aratmadı seni ilk aşılamada tutması çok güzel hatırladığım kadarıyla senin eşininde morfoloji sorunu vardı ama benim iki aşılama tutmadı daha sonra ara verdim ve nasip olursa bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. Görevde yükselme sınavımız vardı ona hazırlandım mecburi ara verdim tabi ne onu kazanabildim ne bebeğimizi kucağıma alabildim ara verdiğimle kaldım anlayacağın bugünlerde adet olmam lazım geçen ay 6 sında olmuştum 4 ünde bekliyorum ilk gün gidecez bakalım hakkımızda hayırlısı artık aranıza katılıp gün gün haberdar edebilirim ve canım inan senin adına çok sevindim o yazdığın mesajı görünce içimden bişey kıpır kıpır etti tarif bile edemiyorum sevincimi Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canim benimmmmm hadi insallahhhhh guzel haberlerin cok yakin hissediyorum tatlimmm. Asilamada sans cok dusuktu hele ilkinde ama ben hep pozitif oldum inandim dua ettim ki esimde varikosel cikti morfolojiyi etkilemisti. Ama sperm yikandiktan sonra degerleri sasilacak sekilde artti sukurler olsun
Ben de senin guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum tatlim hersey cok guzel olucak cok az kaldi hissediyorum dualarim seninle medmusummmm bizi habersiz birakmaa .

Canım benim eşimin sorunu işte morfoloji%0 değerinde bende de çikolata kisti var aşılama bizde olmadı doktorumuz ısrar etti 3. aşılama için ama artık dayanacak sabrım yok iki yılı geçti bebiş isteyeli birde eşimin görevde yükselme iişi oldu anlayacağınız tayinci Ankarada gitme durumu var Allah bilir nereye çıkacak ee o giderse bende mecburen gidicem ve tedavimiz sıkınıya girecek onun için bu ay tüp bebek tedavimize başlıyoruz. Test yaptılar kanda pıhtılaşmaya ve genetik testlerimiz yapıldı sonuçları bekliyoruz inş onlarda bir sorun olmaz yalnız doktorum tek embriyo transferi yaparım dedi bende iki tane diye baskı yapıcam bakalım kim galip gelecek ( tabikiiiiiiii beeeeeeeen )

saol canım bugün daha iyiyim denerim sarımsağı da.

periiiiiiiiiiiiiiiiim hadi inşallah keseleri görürsün doktordan gelince hemen yaz gelişmelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…