- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.241
Gunaydinnnnn canlarimmmmmmm bugun doktora gidicezzzz napcak acaba kese de gorunmez ki dahaayyy neler soyluyorum bennnnnnn inanmak cok zoooorrrr
Bebiskolaaaaaaayyyyyyyyy gunossss munossssssss cicosssss
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın canım hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel vajinal ultrasyon yaparsa görür belki keseyi inansan iyi olur rüya gibi geliyor insana her gittiğinde dahada büyüyecek hele o kalp atışlarını gördüğündeki duygular çok güzel artık dikkatli olma zamanı canım kendine çooooook dikkat et doktordan gelice haber ver merakla bekliyorum
yarin dr gidiyorum kizlar normalde ozele gidiyodum ama yarin devlete gidicem bide orda takip yaptircam dua edin bana belki cinsiyetini soyler
Bitanemmm senin ve bebeklerin icinen hayirlisi neyse o olsunnn dualarimiz seninle o essiz duyguyu yasama cok az kaldi cok heyecanliyimmmmmmVitoşum,inan ne yazacağımı bilemedim ama bir an önce toparlanman ve bebişinle ilgilenmen gerekiyor.İyi bir dr a gidip şikayetlerinle ilgili tedavini ol bakalım,ozaman her şey yoluna girecek ve bebişine de gereken ilgiyi göstereceksin inşallah.Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil,ne foto ne başka bir şey.Bunlar için sıkma canını.Bak çok şükür sağ salim dünyaya geldi bebişin,bundan önemlisi var mı ya.Fotolar bırak çirkin olsun.Sağlık olsun yeterki.İnşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...
Seyzenim çok tatlı bebişin kıyafetleri.Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
Perim hadi bakalım,keseyi görmeye de az kaldı.Keseleri de olabilir tabi ki...
Bende bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
valla kızımla ile ilgilenemiyrum çok kötü oldum bakamıcam diyip diiyp uzaklasıyorum bebeğimden sinirlerim çok bozukk( annem çalışmasa hep yanımda olurdu oda calısıyoo 2 günde bir geliyo aksamları yıkayıp gişdiyo bebeği kalıyo iştee o gelince bir tek yüzüm gülüyoo o gidince baslıyorum somurtmayaa..bunu söylerken bile çok fena oluyorum ama kızımı bile sevemiyorumm..ben nasıı seyler hayal etymiştimm hep kendime kızıyorum küfrediyorum..ne berbat bir durummuş bu lohusalık psikolojisii geceleri bile uyanmkta güçlük çekiyorum kii anne yim ben,bir sesiyle zıplamam lazmm.. ( çok zorlanıyrum..
bundan dolayıda kendime okadar cooooooooooooooooooook kızıyorum sinirleniyrumkiiiiiiiiii anlatamamm
dün gece yine acildeydim bacaklarım artık su tooplama derecesine geldi yanık olcak diye kokrtum..
vücudumda kanımda enfeksiyon çıktı kasıntı içinde iğne oldum..5 saat emzirme yasaktı Allahtan buzlukta sütüm vardıı.ordan tam yettii hatta 12 saat emzirmedimki bebeğime geçmesin diyee..
anlatmk istedigim çok şey varda olmuyoo malesef kızlazr..,
anelik gerçkten cok zormuş ama aynı zamanda da eşsiz bir duyguymuşşşşşşşş
herseyin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz..
zorlu sancılı bir süreçte olabiliyoo sizin psikolojiniz yüzünden aslında hersy güzelkende durup duurp aglıyabişlyrsunuz boş yere kendinzi sıkabilyrsunuz amaa geçer inşş en yakın zamandaaa
daha tam keyfine bile varamadım anneliğin((
göbek bagı bile evde ben uyurkjen düştü onu bile yaşayamadımm
dogumdada kaç saat kendime gelemedim ztnn.göremedim hiçbirseyini kızımın..dogumdan cıkıncaa saat 11 miş ama ben 3- 4 de kendime gelmişim ama orda bile berbat haldeyim..meme mi verip emzirmeye calısmıslar kucagıma vermişlerr hiçbirini hatırlamıyrum sancıdan ve narkozdann((( bir tane hastanede kucagımda resmi yok hep meme acıkta hepp kocaman narkozdan fena şişmiş bir karnım..eşime bile kızdım bok gibii karnımı aglayan halimi kaslarım saclarım birbirine girmiş hlimi çekmişinizz her gördüğümde aglıyorum...
oysakii ben gülücükle gögsümde bir tane tek pozum olsun isterdim dedim..
off kızloa<r yaa neyse uzatıpta sıkmıyım sizlerii
aklıma geldikçe cok sinirleniyorum...
düğün fotolarımda böyle olmuştuu okdr kötüydükii
ant içmiştim dogumumda fotocu tutucam diyee,eşim çalışmayınca masraf olmasın istedim..ztn iyikide olmamaış berbattım..
yyine sinirlendim((((((((((((
neyse kızlar öpüldünüz
cicişlerimiz teyzeleriiii
Eki Görüntüle 593447 Eki Görüntüle 593448 Eki Görüntüle 593449 Eki Görüntüle 593450 Eki Görüntüle 593451 Eki Görüntüle 593452 Eki Görüntüle 593453 Eki Görüntüle 593454 Eki Görüntüle 593455 Eki Görüntüle 593456 Eki Görüntüle 593457 Eki Görüntüle 593458 Eki Görüntüle 593459 Eki Görüntüle 593460 Eki Görüntüle 593461 Eki Görüntüle 593462 Eki Görüntüle 593463 Eki Görüntüle 593464 Eki Görüntüle 593465 Eki Görüntüle 593466
düzensiz alıyorum biraz sanırım liste yapmam lazım :26: bazıları uyumsuz olmuş
Günaydııııııııııııııııın
Perim sen hamile misin görünce inanamadım ya maşallah Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Canım ara ara okuyordum ama en son aşılama olmuştu sanırım ben çok takip edemedim geçmişi şöyle bir okuyayım aaaaaay çok sevindim ya maşallah maşallah
günaydınn kızlarr nasılsınızzz..PERİMM abooo minicik keseni mi görmeye gidiosunn sennn :))
Maşallah canım benim yaaa Allahım fazla aratmadı seni ilk aşılamada tutması çok güzel hatırladığım kadarıyla senin eşininde morfoloji sorunu vardı ama benim iki aşılama tutmadı daha sonra ara verdim ve nasip olursa bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. Görevde yükselme sınavımız vardı ona hazırlandım mecburi ara verdim tabi ne onu kazanabildim ne bebeğimizi kucağıma alabildim ara verdiğimle kaldım anlayacağın bugünlerde adet olmam lazım geçen ay 6 sında olmuştum 4 ünde bekliyorum ilk gün gidecez bakalım hakkımızda hayırlısı artık aranıza katılıp gün gün haberdar edebilirim ve canım inan senin adına çok sevindim o yazdığın mesajı görünce içimden bişey kıpır kıpır etti tarif bile edemiyorum sevincimi Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
günaydın canım nasıl oldun umarım daha iyisindir bende hamileliğimin ilk haftasında grip olmuştum doktor ilaç vermedi bana ozaman sarımsak yut demişti akşamları doğal antibiyotik öyle yaptım çok iyi geldi sende dene istersen ilaç içmekten iyidir
periiiiiiiiiiiiiiiiim hadi inşallah keseleri görürsündoktordan gelince hemen yaz gelişmelerii
keseLER miiiiiiiiiiiiAnoyyyy seyzosummmmm senin dilin ne soylerrrrr Yazicam hemennnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?