Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
meleğimmmm güzelll kalpli arkadaşımmmmm benimmmmm geldi demek sonunda bebişinnnnnayy nasııı duygulandım anlatamam .canım benimmm yaaaa.Rabbim nazarlardan saklasınnn.hayırlı uğurlu olsunnn canımcımm.ayyyyy ne güzel bi haber bu yaaaaaaaaaaaayy tutamıcam kendimi

perimmm ben seni geçen günn rüyamda görmüştüm.güya yazmış.biz taile gitmişiz.sizinle aynı otelde karşılaşıyorduk.kucağında bebişin vardııı.kız ve adıda sare imişnasıl mutluydunnnnn.ayyyy gerçekmişşş

rabbime sukur oglum saglikli teyzeleri dr ayrintili ultrason istedigi icin baska bir yere gonderdi tahlillerle birlikte ultrason sonuclarini dr ogleden sonra yorumlayacak.. dua edin bana ama rahimde bi problemvar solemedi ultr. dr u ama bisey en ust sevide dedii korkuyorum dua edin

selamlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

asos gördünmü ogluşunuuuuuuuuuu bak saglıklıymış işte çok şükür canım gözün aydın inş.sonuçlarda temiz çıkacak inş.

periiiiiiiiiiiiiiiiii karaböcük ben 864 degerle gitmiştim dr ve keseyi görmüştüm sende görürsün canım vajinal muaynede gözükmüştü benim kesem senin kide görünür inş.belkide keseleerrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyy hadii inş. meraklan haberlerini bekliyom takibindeyim dr gidiyosun bugün dimi?????

seyzen ne yapan ?
hafzak yok bugün nerde ki?
derya nerdesin?

ve diger yosmalar ne yapanız?

ben iyiyim ne yapim saba tümere bakıyom ordan hooopp bana herşey yakışır ordaaaaaaaan hoppppppppp kral müzikkkkkk zaping yapıyooommmmmmmmmmm

hepiniiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun tatlım daha da güzel haberlerle gel inşallah bu yıl çoğu oğlan erkek senesi mi ne

Kuzummmmmmm Allahıma bin şükür oğluşun sağlıklı bitanrm gördünmüüü içini ferah tut bebeğimmm herşey güzel olucakk hep olumlu düşün canm benmmmmm neden söylemedi neymiş ki problem önemli bişe olsa söylerdi tatlmm kafana takma lütfennn

Adoşummmm naptın bitanemmmm güzel annemmmm özledm çokkkk şidi doktora gidiyorumm görünürmüki yaaa ayyy inşallah kuzuşşşşş denizim napıooooo yerim siziii yalar yutarım siziiiiiiii

Canlarmmmmmmmm geldm doktordan nokta gibi bişi gösterdimişte bı dedi hamilesin ve rahim içi hamilelik dedi çok şükür. Daha çok erken keseyi göremedik pazartesi tekrar çağrdı canlarmmmmmm

kızlar hepinize cok tesekkür ederimm 2 gündür daha iyiyim sanki buraya yazınca içimdekini döknce gitti tüm sıkıntılarım gibiii geldiii ne bileyim tuhaff yanii iyileşitim gibii..

kızımı alıyorum ztn kucagıma seviyorum m öpüyorum elliyorum heryerini öpüyorum ama buda yetmiyormuş gibi geliyodu sevgimi tam vermiyormusum gibi geliyoduu

dogum yaptıgım ilk 2-3 gün kızım kucagımda annem bize bakıyoo bakıp bakıp aglıyordum
anne bu benden mi çıktı nasıı oldu inanamıyorum diyordum
oda garibim çok üzülmüş o laflarımaa nasıı güzel konusuyordun yavrum diyoo içim sızladıı benide aglatıcaktın dedi..
ne psikolojii yaaa :))

ben iyiyim vede iyi olucamm
ztn gidip annemde kalıcam bir 15 gün fln.. kadın heba olduu bir benm ev bir kendi evi birde iş.
kaynanandan hayır yok ztn salla gitsinn :))

neysee yanii biz meleğimle iyiyiz vede dahada iyi olucaz kızlarrrrrrrrrr
destekleriniz için sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm sagol tatlımmmm
ben kendimi toparladım gibi iyiyiymm takmıyorum etrafta olanları artıkkk

tek sorunum obur kızıma sütümüm yetiştirmek :)))
poposunu temzlemekk
ve tıkalı olan burnundan sümüğünü cıkartma cabamm :))
gecen banyo yaptıgında bir hapsırdıı sümük cıktıı ayy alıp agzıma atıcaktım yaaa :))
nasıı sevindim anlatamammm cocuk rahatladı diyee birde resim çektik ilk sümük diyee :)))))))

sende sakın aklına geti,rme öyle kötü kötü düşüncelerrr
duaşrım hep sizinlee hiç merak etmee saglıkla dünyaya getirceksin bebişiniiiiiiiiiiii

hayırlı ugurlu olsun tüplü dalışşlarınnnnnnnnnnnnnnnn
kuzumm olcak olcakkk
senin ki pek bir nazlı cıktıı dünyaya gözlerini açtıgında o burnundan sıkarsın hıııııııııııııııııııııııııııııııı diyeeeeeeeeee

haakkımızda hayırlısıı böcüküüümm :))
olucakk sen moralini hep yüksek tutt..hep güzel düşüncelerlee güzel bebeğini çagırrrrrrr

dualrım seninleeee

kızlar dogumlarınız iyice yaklastıı
size tek önerimm
kimseyi kafanıza takmayın dogum zor bir süreçmişşş
gercekten karnında tasıdıgın gibi olmuyooo
sende cocuklasıyorsunnn

kendini anlayamıyorsunnn

ama bir okadrda güzelkiiii
bebeğinizin kokusunu doya doya cekin içinze hele birde 2-3 sonra sütle beslnice daha da bir artıyo o kokuu mis gibiiiiiiiiiiiiii

Allah yardımcınız olsun kızlar
öpüldünüzz

Canlarmmmmmmmm geldm doktordan nokta gibi bişi gösterdimişte bı dedi hamilesin ve rahim içi hamilelik dedi çok şükür. Daha çok erken keseyi göremedik pazartesi tekrar çağrdı canlarmmmmmm

gözün aydın periim. inşallah kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıt pıt

noktası virgülü virgülü yavrusuna dönüşesice hadi hayırlı olsun. canım vitom bunlar güzel şeyler iyi olmana çok sevindim

hepinize kocaman tesekkur ediyorum kizlar sagolun.. sıkıntı olan sey bu seferde bebegin rahminde kanaama bitmis digerr rahimde kanama varmis zaten azicik yurudum diye hemen basladi lekelenmem hairlisi artik dua edin bizlere teyzelerii....
vitom iyi olmana cok sevindim masallah
perim kese karindan hcg 6000 lerdeyken net gorunuyo sıkıntı yok yani pazartesi gorursun insallah annesiii...
hepinizi optuk teyzeleriiii

ne koşturmacaydı yaaaa... evdeyimmm sonundaaaa...

seyzeniimmmmne güzel kıyafetler onlar öyleeeee...nazar boncuk takıver hepsineeee..maşallah sizee..

perimmm canım senin adına çok mutluyuz hepimizzz... pazartesiye az kaldıı...dr da hamilelik var diyorrr tadını çıkarma zamanııııı inşallah sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirirsiiinnnn...

bojummmm haydi bakalıımmmmm tüp deneyimlerini senden dinlerim artıııkk..gonal f mi verdi iğne acaba? :44::44::44::44: artık son kalanlar toplu tüp denicek sanırımmm

asosum küçük erkeğin mi geliyorr..benim tahminlerim totemlerim gibi tutmuyo...biletim de amorti bile yok zateeennn...:26::26: 2.rahimde ki kanamanın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum...o bireysel takılıyo demek ki..bak bebeğin de gayet sağlıklıymıışşşşş...

adooşşşş ne güzel iyice dinleennn...sonraaa uykusuuzz her geceeeeee yavrıımmm doğumda adımı söylemeyi unutmaa umarım liste kabarık değildirr sıra geliir banaaa...

vitoommmm çok normal bu halleeerrr...kızlar yazmış zateeennn..havalar biraz düzelince al bebeğini yanınaaa at kendini dışarıı...ikinize de hava değişikliği iyi geliirr bence...

ne güzel capcanlı bir listemiz var..aşağı liste biran önce sıfırlansıınnn...

veeeee 2013 hepimize sağlık, mutluluk getirsinn..azcık para da getirse hiç fena olmaazzz...

ve yılın son güzel fotosu perininnnnn pozitif testiii....bu 2013 te de şantiye yengeliğine devam gibi görünüyooorrr

yılın vızvızııı zeytiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…