- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.261
meleğimmmm güzelll kalpli arkadaşımmmmm benimmmmm geldi demek sonunda bebişinnnnnayy nasııı duygulandım anlatamam .canım benimmm yaaaa.Rabbim nazarlardan saklasınnn.hayırlı uğurlu olsunnn canımcımm.ayyyyy ne güzel bi haber bu yaaaaaaaaaaaayy tutamıcam kendimi
perimmm ben seni geçen günn rüyamda görmüştüm.güya yazmış.biz taile gitmişiz.sizinle aynı otelde karşılaşıyorduk.kucağında bebişin vardııı.kız ve adıda sare imişnasıl mutluydunnnnn.ayyyy gerçekmişşş
Paybisimmmm bitanemmmm canimmmmmmmm gedlsi sonunda teyzesiiiiii geldi melegimmmmmm... ALLAHIMMMMM ennnnn kisa zamanda sana ve tum bekleyenlere de yasatsin bi duyguyu dilerimmmm... Canim benimmmm bende hala inanamiyorum ama oldu ilk asilamada hemdeee sukurler olsun rabbime. Paybisimmmm bebegimmmmm benimmmmm cok az kaldiiii artik hepimizin zamani geldiiii innnnnnn cok az kaldiii biz hep pozitif oldukkk hic iyan etmedikkk hic vazgecmedikkkkk cokk az kaldi insnnnn cok ozledim seniii neler yaptin canimmm. Guzel kalplimmm bak ruyanda gormussun inanamiyorum cok duygulandimmmmmm ayni otele gitmisizzz demekki sanada cok az kaldii ben oyle yorumluyorum ayni yoldan gidecez birlikte bebiskommmmmmcok seiviyorummm seniiii ozletmeeee kendiniiiiii bebekimmmmmm
rabbime sukur oglum saglikli teyzeleri dr ayrintili ultrason istedigi icin baska bir yere gonderdi tahlillerle birlikte ultrason sonuclarini dr ogleden sonra yorumlayacak.. dua edin bana ama rahimde bi problemvar solemedi ultr. dr u ama bisey en ust sevide dedii korkuyorum dua edin
Kuzummmmmmm Allahıma bin şükür oğluşun sağlıklı bitanrm gördünmüüü içini ferah tut bebeğimmm herşey güzel olucakk hep olumlu düşün canm benmmmmm neden söylemedi neymiş ki problem önemli bişe olsa söylerdi tatlmm kafana takma lütfennnrabbime sukur oglum saglikli teyzeleri dr ayrintili ultrason istedigi icin baska bir yere gonderdi tahlillerle birlikte ultrason sonuclarini dr ogleden sonra yorumlayacak.. dua edin bana ama rahimde bi problemvar solemedi ultr. dr u ama bisey en ust sevide dedii korkuyorum dua edin
selamlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
asos gördünmü ogluşunuuuuuuuuuu bak saglıklıymış işte çok şükür canım gözün aydın inş.sonuçlarda temiz çıkacak inş.
periiiiiiiiiiiiiiiiii karaböcük ben 864 degerle gitmiştim dr ve keseyi görmüştüm sende görürsün canım vajinal muaynede gözükmüştü benim kesem senin kide görünür inş.belkide keseleerrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyy hadii inş. meraklan haberlerini bekliyom takibindeyimdr gidiyosun bugün dimi?????
seyzen ne yapan ?
hafzak yok bugün nerde ki?
derya nerdesin?
ve diger yosmalar ne yapanız?
ben iyiyim ne yapim saba tümere bakıyom ordan hooopp bana herşey yakışır ordaaaaaaaan hoppppppppp kral müzikkkkkk zaping yapıyooommmmmmmmmmm
hepiniiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kaplosummmmmm gorunur mu dersin nnnn Allahim insallah guzel haberlerle gelirimmm sen ne zaman gormustun canimmm keseyiii
Canlarmmmmmmmm geldm doktordan nokta gibi bişi gösterdimişte bı dedi hamilesin ve rahim içi hamilelik dedi çok şükür. Daha çok erken keseyi göremedik pazartesi tekrar çağrdı canlarmmmmmm
Canlarmmmmmmmm geldm doktordan nokta gibi bişi gösterdimişte bı dedi hamilesin ve rahim içi hamilelik dedi çok şükür. Daha çok erken keseyi göremedik pazartesi tekrar çağrdı canlarmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?