- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.281
Ben de seni yerim canımmmmm keseciği tam göremedik işte kuzummmm daha erken pazartesi görünür inşallah teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiicanım keseciğini yirim yaaa
noldu nettin bakayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Seyzoşummm inşallahhh bitanemmm inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgözün aydın periim. inşallah kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıt pıt
ayy canım benimmmmmmmmmmmmm sağol deroşummm sen nasılsın iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiinoktası virgülü virgülü yavrusuna dönüşesice hadi hayırlı olsun. canım vitom bunlar güzel şeyler iyi olmana çok sevindim
Asosumm canım bu kadar dert etme akışına bırakkk Allah korusun kanamalardan daha tehlikeli bişey varsa o da senin sürekli karamsarlığa kapılman rahat ol be canımmm yiyecek ekmeği vardır kuzunun bişeycik olmaz Allahın izniyle... Özel durumunu biliyorum o yüzden de endişelendiğinin farkındayım ama takma kafana lütfen herşey yolunda işte tadını çıkar artıkhepinize kocaman tesekkur ediyorum kizlar sagolun.. sıkıntı olan sey bu seferde bebegin rahminde kanaama bitmis digerr rahimde kanama varmis zaten azicik yurudum diye hemen basladi lekelenmem hairlisi artik dua edin bizlere teyzelerii....
vitom iyi olmana cok sevindim masallah
perim kese karindan hcg 6000 lerdeyken net gorunuyo sıkıntı yok yani pazartesi gorursun insallah annesiii...
hepinizi optuk teyzeleriiii
ne koşturmacaydı yaaaa... evdeyimmm sonundaaaa...
seyzeniimmmmne güzel kıyafetler onlar öyleeeee...nazar boncuk takıver hepsineeee..maşallah sizee..
perimmm canım senin adına çok mutluyuz hepimizzz...pazartesiye az kaldıı...dr da hamilelik var diyorrr tadını çıkarma zamanııııı inşallah sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirirsiiinnnn...
bojummmm haydi bakalıımmmmm tüp deneyimlerini senden dinlerim artıııkk..gonal f mi verdi iğne acaba? :44::44::44::44: artık son kalanlar toplu tüp denicek sanırımmm
asosum küçük erkeğin mi geliyorr..benim tahminlerim totemlerim gibi tutmuyo...biletim de amorti bile yok zateeennn...:26::26: 2.rahimde ki kanamanın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum...o bireysel takılıyo demek ki..bak bebeğin de gayet sağlıklıymıışşşşş...
adooşşşş ne güzel iyice dinleennn...sonraaa uykusuuzz her geceeeeeeyavrıımmm doğumda adımı söylemeyi unutmaa umarım liste kabarık değildirr sıra geliir banaaa...
vitoommmm çok normal bu halleeerrr...kızlar yazmış zateeennn..havalar biraz düzelince al bebeğini yanınaaa at kendini dışarıı...ikinize de hava değişikliği iyi geliirr bence...
ne güzel capcanlı bir listemiz var..aşağı liste biran önce sıfırlansıınnn...
veeeee 2013 hepimize sağlık, mutluluk getirsinn..azcık para da getirse hiç fena olmaazzz...
ve yılın son güzel fotosu perininnnnn pozitif testiii....bu 2013 te de şantiye yengeliğine devam gibi görünüyooorrr
yılın vızvızııı zeytiinnnn
kocişimi gönderdim hooooop pc başınaaa
ama herkes fosur fosur uyuyooo sanırsam :44:
neyse ben bugün gayet iyiyim biraz ev işi felan yaspıyım... ütü çamaşır süpürge toz vs... yarın sınavım var bideikinci üniversite için uğraşıyorum ama zooor :44:
çocukta yaparım kariyerdeeee
kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama sanırım tırt çıkıcam
Günaydınnnn seyzoşummmmmmmmmm benim kociş de erken gitti bugünn evde iş var yapasım yokkkkkkkkSürekli uyuyorum zatennnnn İkinci üniversite hangi bölüm istiyorsun canımm? Açıköğretim olursa kolay olur senin içinnn...
mesoşuuuuuuumm hadi oturun azcık evinizde. tatlıım inşallah 2013 de şantiye yengeliğinden şantiye hamişliğine geçiş yapacaksın
Ben de seni yerim güzel gözlümmmm.... Beğendim ben selimhan'ı ayyy nedense ismi duyunca çok duygulandımmmmmmmm böyle aslan gibi bi delikanlı geldi gözümün önüneeeepasamizla biz geldikkk:119:
perimmm ben senin avatarini yerimm
bojom tüplü dalislarinda hayirli olur insallah
kizlar oglusuma selimhan ismini vermek istiyodum kusursuz dogru durust anlaminda ama baska anlamida kolay iyilesen hastalik demekmis bize yardimci olun emi soyle bildiginin kendi guzel anlami guzel erkek isimleri varsa yazin bize :)
Nasılsınız?Bizde uyuyamayanlardanız...
Mehmetderyaaammm günaydın bitanemmm. En son hangi isimde karar kıldınızzzz?? Çınar Çağan felan diyordummm son karar ne oldu yaziim listeye bebişimmmmmm
İrooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınn kuzummmmmmmmmmmmmm nasılsınnn???
Maşallah bebişlerimin odasına teyzeleri...
Kıyafetleri tek tek çekemedim,çünkü çok fazla...
Eki Görüntüle 594905 Eki Görüntüle 594912 Eki Görüntüle 594911 Eki Görüntüle 594910 Eki Görüntüle 594906 Eki Görüntüle 594907 Eki Görüntüle 594908 Eki Görüntüle 594909 Eki Görüntüle 594923 Eki Görüntüle 594924 Eki Görüntüle 594913 Eki Görüntüle 594914 Eki Görüntüle 594915 Eki Görüntüle 594904 Eki Görüntüle 594903 Eki Görüntüle 594902 Eki Görüntüle 594922 Eki Görüntüle 594921 Eki Görüntüle 594920 Eki Görüntüle 594919 Eki Görüntüle 594917 Eki Görüntüle 594916 Eki Görüntüle 594925
Maşallah bebişlerimin odasına teyzeleri...
Kıyafetleri tek tek çekemedim,çünkü çok fazla...
Eki Görüntüle 594905 Eki Görüntüle 594912 Eki Görüntüle 594911 Eki Görüntüle 594910 Eki Görüntüle 594906 Eki Görüntüle 594907 Eki Görüntüle 594908 Eki Görüntüle 594909 Eki Görüntüle 594923 Eki Görüntüle 594924 Eki Görüntüle 594913 Eki Görüntüle 594914 Eki Görüntüle 594915 Eki Görüntüle 594904 Eki Görüntüle 594903 Eki Görüntüle 594902 Eki Görüntüle 594922 Eki Görüntüle 594921 Eki Görüntüle 594920 Eki Görüntüle 594919 Eki Görüntüle 594917 Eki Görüntüle 594916 Eki Görüntüle 594925
canım sağlıklı huzurlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim çok güzeller
bu arada sanada hayırlı cumalar ..................
TÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜ 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhNe güzel ciciler bunlarrrrrrrr kuzummmmmm hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kullanmalarını nasip etsinnnn... Evinizden mutluluk huzur ve bebiş sesleri hiç eksilmesin canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?