Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım keseciğini yirim yaaa
noldu nettin bakayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de seni yerim canımmmmm keseciği tam göremedik işte kuzummmm daha erken pazartesi görünür inşallah teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii Daha iyi olmana çok sevindim kuzummmmm daha da iyi olcaksın inan herşey düzelecekkk çok daha iyi olacakkkk bebişinle musmutlu yaşicaksın canım benimmmmmmm
gözün aydın periim. inşallah kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıt pıt
Seyzoşummm inşallahhh bitanemmm inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
noktası virgülü virgülü yavrusuna dönüşesice hadi hayırlı olsun. canım vitom bunlar güzel şeyler iyi olmana çok sevindim
ayy canım benimmmmmmmmmmmmm sağol deroşummm sen nasılsın iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Asosumm canım bu kadar dert etme akışına bırakkk Allah korusun kanamalardan daha tehlikeli bişey varsa o da senin sürekli karamsarlığa kapılman rahat ol be canımmm yiyecek ekmeği vardır kuzunun bişeycik olmaz Allahın izniyle... Özel durumunu biliyorum o yüzden de endişelendiğinin farkındayım ama takma kafana lütfen herşey yolunda işte tadını çıkar artık

Mesoşummmmmmmm hoşgeldin evine kuzummmmm Ankaraya geldin dimiiiii. Görüşelim bi ara cancaazımmmmm Amin bitanem güzel dileklerin için teşekkür ederimmmmm her fırsatta dua ediyorum hepinizeee... Çok az kaldı bitanemmm inşallah yakında gelecekkk kalan bebişlerimizzzzzzzzzzz

sağol tatlım sevdiklerimizin iyi haberleriyle daha da iyi oluyoruz. benim şu ay oldu çıkarmalarım bitmedi ya

kocişimi gönderdim hooooop pc başınaaa
ama herkes fosur fosur uyuyooo sanırsam :44:
neyse ben bugün gayet iyiyim biraz ev işi felan yaspıyım... ütü çamaşır süpürge toz vs... yarın sınavım var bide ikinci üniversite için uğraşıyorum ama zooor :44:
çocukta yaparım kariyerdeeee
kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama sanırım tırt çıkıcam

mesoşuuuuuuumm hadi oturun azcık evinizde. tatlıım inşallah 2013 de şantiye yengeliğinden şantiye hamişliğine geçiş yapacaksın

pasamizla biz geldikkk:119:
perimmm ben senin avatarini yerimm
bojom tüplü dalislarinda hayirli olur insallah
kizlar oglusuma selimhan ismini vermek istiyodum kusursuz dogru durust anlaminda ama baska anlamida kolay iyilesen hastalik demekmis bize yardimci olun emi soyle bildiginin kendi guzel anlami guzel erkek isimleri varsa yazin bize :)

Ben de seni yerim güzel gözlümmmm.... Beğendim ben selimhan'ı ayyy nedense ismi duyunca çok duygulandımmmmmmmm böyle aslan gibi bi delikanlı geldi gözümün önüneeee Allahım yavrularımızı bize bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhh Anlamı da çok güzel canımmmm

İrooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınn kuzummmmmmmmmmmmmm nasılsınnn???

Görmemişin bi oğlu olmuşşşş tutmuş bi tarafını koparmış misaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 0,4 mm olmuş boyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kurbiş olur annesi onaaaaaaaaaaaaaaa Kalbi oluşurmuşşşşş oyyyy yerimmm kurban olduğum Allahım nelere kadirsinnnnnn. Napiimm zor buldummm ben onuuu geç buldummmm kalbi de oluşurmuşşşşşşşşşşşşşş kalbine kurbannnnnnnnnn

Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.

İrooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınn kuzummmmmmmmmmmmmm nasılsınnn???

günaydın taze hamiş geriden haberlerinizi okuyarak geliyorum işte iyi diyelim iyi olsun, hayırlı olsun canım noktanı görmüşün darısı tez zamanda sağlıkla kese ve pıt pıtlarına :112::112::112::116::116::116::116::116:

Amin güzel anne.İnşallah cümlemizin bebişleri sağlıkla sıhhatle gelir.Rabbim sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin bebişlerimize ve bizlere.Bol rızıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.Amin...

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Anıl ve Akın'ımız geliyorrrr

ADDD83 Hamileee Deniz'imiz geliyorrrr

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

meessttrraa NOBAT: 27 Kasım

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı

İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

günaydınnn kızlarrrr,MEHMETDERYAMM aldıkların cok güzelll :)) allahım güle güle giymeyi nasip etsinnn insallahhh..

kızlarr ben bebeğime ''NİL'' ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl? yanına isim eklemek istemiyoruz..ama baska isim tavsiyeleriniz var mı :) altarnatif olarak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…