- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.301
günaydın kızlar hayırlı cumalar umarım hepiniz güzel bir hafta geçirmişsiniz benim yarın kotrolim var bakalım ne diyecek doktor inşallah kan pıhtısı gitmiştir bende rahatlarım
günaydın kızlar hayırlı cumalar umarım hepiniz güzel bir hafta geçirmişsiniz benim yarın kotrolim var bakalım ne diyecek doktor inşallah kan pıhtısı gitmiştir bende rahatlarım
Ben de seni yerim güzel gözlümmmm.... Beğendim ben selimhan'ı ayyy nedense ismi duyunca çok duygulandımmmmmmmm böyle aslan gibi bi delikanlı geldi gözümün önüneeeeAllahım yavrularımızı bize bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhh Anlamı da çok güzel canımmmm
günaydınnn kızlarrrr,MEHMETDERYAMM aldıkların cok güzelll :)) allahım güle güle giymeyi nasip etsinnn insallahhh..
kızlarr ben bebeğime ''NİL'' ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl? yanına isim eklemek istemiyoruz..ama baska isim tavsiyeleriniz var mı :) altarnatif olarak :)))
Canım valla senin topiğe katıldığından bile haberim yok benim kusura bakma. Atlamışım sanırımGünaydın hayırlı cumalar canım listende beni unutmuşun gene üzüldüm valla:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Herkese hayırlı cumalar....
günaydın kızanlar,,,,,
periiiiiiiiiiiiii huhuhuvvvvvvvvvvvvvv pztrsi ben büyük ihtimal doguracam sende inş.keseni yada keselerini göreceksin dualarım seninle ve hepinizle kızlarrrrrrrrrrrrr
asosss selimhan çok güzel bir isim ben selim ve hakan isimlerine bayılırım çok asil gelir bana güzel seçim 10 numara 5 yıldızlık bir isim yavrummmmmmmmmm
endrfts nil de güzel isim tek olsun yaaaaa niye başka isim olsun ki yanında ben iki ismi hiç sevmiyorum kafam karışıyooooooooo
deryaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzzzzz oglanlar gerdege girene kadar kıyafetleri var yosmaaaaaaaaa adamı batırmışın zillii seniiiiiiiiiiihepsi çok güzel güle güle giysinler yakışıklı delikanlılar amin. beşikleri de çok güzel bayıldım
seyzennnnnnnnnn efe ne yapar gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hafzak nerde ki yaaaaaaaaa?
kaplang üzülme gönlünü ferah tut bebiş seninle tadını çıkar hayırlı haberlerle gel yavrummmmmmmmmmm
diger kızlar ne yapanız iremneva nasılsınnnnnnnn ?
tuanazehra nasılsın?
biz iyiyiz ne yapalım işte bekleme modundayım
kızlar hepinize günaydın.
uzun zamandır sizleri ihmal ettim, umarım bana kızmamışsınızdr.
herkes iyi galiba bir sorun yok çok şükür...
hamilelere süper bir hamilelik, taze annelere sağlıklı lohusalık, bekleyenlere de hamişlik diliyorum...
bende durumlar pek iç açıcı değil gibi...
düşükten sonraki süre doldu ve ben doktorumun istediği testleri yaptırdım. sonuçlarını dün aldım. kanda Protein C düşüklüğü varmış. Kanın pıhtılaşması problemi...bunun için bir diyet verdi kızartmalar ve tatlılar yok, her gün de 1 bebek aspirini alıyorsun dedi. ayrıca sabah 2 fındık, akşam 2 fındık ilaç gibi mutlaka yiyorsun dedi.
marta kadar korunacağım, mart başında korunmayı bırakacağım, hamile kalır kalmaz haber vereceeğim, sanırım pıhtılaşma önleyici iğne vericek.
aramızda böyle birşey yaşayan var mıydı ?
Ben iyiyim canım nasıl olayım bulantılarım baya azaldı ok şükür 24 ocakta kontrolümüz var inş cinsiyetinide öğrenirim asıl sen nasılsın doğumada çok az kaldı allahım bir solukta kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinii:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın kızanlar,,,,,
periiiiiiiiiiiiii huhuhuvvvvvvvvvvvvvv pztrsi ben büyük ihtimal doguracam sende inş.keseni yada keselerini göreceksin dualarım seninle ve hepinizle kızlarrrrrrrrrrrrr
asosss selimhan çok güzel bir isim ben selim ve hakan isimlerine bayılırım çok asil gelir bana güzel seçim 10 numara 5 yıldızlık bir isim yavrummmmmmmmmm
endrfts nil de güzel isim tek olsun yaaaaa niye başka isim olsun ki yanında ben iki ismi hiç sevmiyorum kafam karışıyooooooooo
deryaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzzzzz oglanlar gerdege girene kadar kıyafetleri var yosmaaaaaaaaa adamı batırmışın zillii seniiiiiiiiiiihepsi çok güzel güle güle giysinler yakışıklı delikanlılar amin. beşikleri de çok güzel bayıldım
seyzennnnnnnnnn efe ne yapar gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hafzak nerde ki yaaaaaaaaa?
kaplang üzülme gönlünü ferah tut bebiş seninle tadını çıkar hayırlı haberlerle gel yavrummmmmmmmmmm
diger kızlar ne yapanız iremneva nasılsınnnnnnnn ?
Ayyy Adoşummmmmmmmmmm benim de dualarım seninle kuzummmm ALLAHIM Bİ SESTE KURTARSIN SENİ ARKADAŞIMMM sağ salim kucağına alll Denizimiziiiii bizi habersiz bırakma imkan oldukça yazzzz Allah yardımcın olsun bitanemmm ayyy çokk heyecanlıııııııııııııııııııııı
tuanazehra nasılsın?
biz iyiyiz ne yapalım işte bekleme modundayım
kızlar hepinize günaydın.
uzun zamandır sizleri ihmal ettim, umarım bana kızmamışsınızdr.
herkes iyi galiba bir sorun yok çok şükür...
hamilelere süper bir hamilelik, taze annelere sağlıklı lohusalık, bekleyenlere de hamişlik diliyorum...
bende durumlar pek iç açıcı değil gibi...
düşükten sonraki süre doldu ve ben doktorumun istediği testleri yaptırdım. sonuçlarını dün aldım. kanda Protein C düşüklüğü varmış. Kanın pıhtılaşması problemi...bunun için bir diyet verdi kızartmalar ve tatlılar yok, her gün de 1 bebek aspirini alıyorsun dedi. ayrıca sabah 2 fındık, akşam 2 fındık ilaç gibi mutlaka yiyorsun dedi.
marta kadar korunacağım, mart başında korunmayı bırakacağım, hamile kalır kalmaz haber vereceeğim, sanırım pıhtılaşma önleyici iğne vericek.
aramızda böyle birşey yaşayan var mıydı ?
geçmiş olsun canım üzülme ışıl ve sonesinti pıhtılaşma ignesi vuruyolardı hatırlıyorum canım inş.sende nisanda hemen hamiş kalırsın
bitanemmmm az önce listeyi düzenlerken düşündüm seniii canım benimmm herşey yoluna girecek inşallahhh martta korunmayı bırakır bırakmaz gelsin bebişinnn sağlıkla hayırlısıyla endoşum benimmmm. ışılımız da vardı sanırım bu sorun öyle hatırlıyorum toksoplazma vardı bide kan pıhtılaşma sorunu vardı diye biliyorum kuzum. O da girmiyor epeydir. şansın bol olsun inşallah bian öncee düzelir herşey kuzummmm
doğurdun doğuracaksın kısssssssssss :)))))))))))))))) ayy çok heyecanlandım şimdi anoyyyyyyyyyyyy
inşallah bitanem, sağol iyi dileklerin için.
Beni bırak şimdi, sen nasılsın asıl, bulutlardasın hala diil miiiiiiii???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?