- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.321
Evet Perdoşummm inanamıyorum hala.... Allahım en kısa en hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin... Hep dualarımdasınız inan... Canım benimmmm eşsiz bi duyguymuş gerçekten. Bak pıhtılaşmayla ilgili konular bi bak istersen biranemmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/166405-hamilelikte-kan-pihtilasmasi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-suresince-neler-yapilacaklutfen-buraya.html
Seyzoşşşş senin facebookun varmıııı varsa att özelden ekleşelimmmmm topikte face i olan herkes birbirinde ekliiii olmayanlar daverebilir kullanıyorlarsaaa öperimmmm
kızlar hepinize günaydın.
uzun zamandır sizleri ihmal ettim, umarım bana kızmamışsınızdr.
herkes iyi galiba bir sorun yok çok şükür...
hamilelere süper bir hamilelik, taze annelere sağlıklı lohusalık, bekleyenlere de hamişlik diliyorum...
bende durumlar pek iç açıcı değil gibi...
düşükten sonraki süre doldu ve ben doktorumun istediği testleri yaptırdım. sonuçlarını dün aldım. kanda Protein C düşüklüğü varmış. Kanın pıhtılaşması problemi...bunun için bir diyet verdi kızartmalar ve tatlılar yok, her gün de 1 bebek aspirini alıyorsun dedi. ayrıca sabah 2 fındık, akşam 2 fındık ilaç gibi mutlaka yiyorsun dedi.
marta kadar korunacağım, mart başında korunmayı bırakacağım, hamile kalır kalmaz haber vereceeğim, sanırım pıhtılaşma önleyici iğne vericek.
aramızda böyle birşey yaşayan var mıydı ?
günaydın hayırlı cumalar canım inşallah güzel haberlerle dönersin inş kan pıhtısı kalmamıştır ben progestanın 3.kutusunu kullanıyorum hala ve 24 aralıkta gittiğimde çok az kanama var demişti kesenin etrafında hapa devam dedi yaniii inş seninki azalmıştırr....
amin canım inşallah... teşekkür ederim bu topikleri de incelemiştim, sağol canım benim...
ya ben hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))
çok çok çok sevindim.
prensesliğin keyfini dibine kadar çıkar canım :)))))))))))
pidilden bir haber var mı ?
ben bir ara çok koptum takip edemedim.
Enderfts canım tşkler.Daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun...
Seyzenim ikiz olunca gözümüz korktu sanırım,biz bir yandan annem bir yandan ablam bir yandan kayınvaldem de bir yandan alınca her şeyden çifter değil maşallahbaya bir çok oldu...Alllah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...Canım hepsi senin olsun,canın ve bebişin sağolsun...
Asosum tşkler tatlım.Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah...
Adoşum çok saol canım.Dediğim gibi ikiz olunca abarttık baya galiba :)
Canım benimm pidişko aşılattı işte ama hala test yapmadıııı inş içime güzel şeyler doğuyor onla ilgili bu ayyy.. Hep aynı ayda hamiş kalcaz dioduk ondandır belkideeeİnşallah kelebeği gelmiştir onun da artıkkkk
yaaa perim bende sorucam sorucam başka konuya dalıyorum :44: bi taciz felan yapsan perim idiloşa telden...çok merak ediyorum durumunu. geçen hafta bojoum la birlikte doktora gitmişlerdiiii bojoum için ama idilimden haber yok
yok be canım ben kullanmıyorum facebook. öğrencilerden dolayı çok sıkıntı oluyor :44: ben böyle iyiyim...
ben forumlarda çok okudum canım. geçmiş olsun. hatta haziran annelerinde de vardı birisi sanırım ilaç kullanıyor sürekli. çözümü olmayan bişey diil canım biraz dikkat et doktorun dediği şekilde beslen inşallah bi sorun yaşamazsın
Maşallah bebişlerimin odasına teyzeleri...
Kıyafetleri tek tek çekemedim,çünkü çok fazla...
Eki Görüntüle 594905 Eki Görüntüle 594912 Eki Görüntüle 594911 Eki Görüntüle 594910 Eki Görüntüle 594906 Eki Görüntüle 594907 Eki Görüntüle 594908 Eki Görüntüle 594909 Eki Görüntüle 594923 Eki Görüntüle 594924 Eki Görüntüle 594913 Eki Görüntüle 594914 Eki Görüntüle 594915 Eki Görüntüle 594904 Eki Görüntüle 594903 Eki Görüntüle 594902 Eki Görüntüle 594922 Eki Görüntüle 594921 Eki Görüntüle 594920 Eki Görüntüle 594919 Eki Görüntüle 594917 Eki Görüntüle 594916 Eki Görüntüle 594925
teşekkür ederim seyzenim sağol ilgin için.
senin bebeğinin cinsiyeti nedir, belli oldu mu ????????????
meleğimmmm güzelll kalpli arkadaşımmmmm benimmmmm geldi demek sonunda bebişinnnnnayy nasııı duygulandım anlatamam .canım benimmm yaaaa.Rabbim nazarlardan saklasınnn.hayırlı uğurlu olsunnn canımcımm.ayyyyy ne güzel bi haber bu yaaaaaaaaaaaayy tutamıcam kendimi
Paybisimmmm bitanemmmm canimmmmmmmm gedlsi sonunda teyzesiiiiii geldi melegimmmmmm... ALLAHIMMMMM ennnnn kisa zamanda sana ve tum bekleyenlere de yasatsin bi duyguyu dilerimmmm... Canim benimmmm bende hala inanamiyorum ama oldu ilk asilamada hemdeee sukurler olsun rabbime. Paybisimmmm bebegimmmmm benimmmmm cok az kaldiiii artik hepimizin zamani geldiiii innnnnnn cok az kaldiii biz hep pozitif oldukkk hic iyan etmedikkk hic vazgecmedikkkkk cokk az kaldi insnnnn cok ozledim seniii neler yaptin canimmm. Guzel kalplimmm bak ruyanda gormussun inanamiyorum cok duygulandimmmmmm ayni otele gitmisizzz demekki sanada cok az kaldii ben oyle yorumluyorum ayni yoldan gidecez birlikte bebiskommmmmmcok seiviyorummm seniiii ozletmeeee kendiniiiiii bebekimmmmmm
Pericim çook tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşallah.
mehmetderyam, bayıldım bebekelrin eşyalarına.Enderfts canım tşkler.Daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun...
Seyzenim ikiz olunca gözümüz korktu sanırım,biz bir yandan annem bir yandan ablam bir yandan kayınvaldem de bir yandan alınca her şeyden çifter değil maşallahbaya bir çok oldu...Alllah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...Canım hepsi senin olsun,canın ve bebişin sağolsun...
Asosum tşkler tatlım.Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah...
Adoşum çok saol canım.Dediğim gibi ikiz olunca abarttık baya galiba :)
ohhh, maşallaholdu oldu canııım oğluşuuum geliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?