Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bende tek isim düşünüyorum adoşum yani farklı tek bi isim olarak dedim altarnatif :):) ayyy cok heycanlıı yaaa pazartesiye ne kaldııı ki şurdaaa :))))))))

perimmm bende NİL ismini cok seviyorumm..ama isim konusunda karar vermek cok zorr o yüzden iyice düşünmek istiyorummm :))

amin canım inşallah... teşekkür ederim bu topikleri de incelemiştim, sağol canım benim...
ya ben hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))
çok çok çok sevindim.
prensesliğin keyfini dibine kadar çıkar canım :)))))))))))
pidilden bir haber var mı ?
ben bir ara çok koptum takip edemedim.

Enderfts canım tşkler.Daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun...

Seyzenim ikiz olunca gözümüz korktu sanırım,biz bir yandan annem bir yandan ablam bir yandan kayınvaldem de bir yandan alınca her şeyden çifter değil maşallah baya bir çok oldu...Alllah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...Canım hepsi senin olsun,canın ve bebişin sağolsun...

Asosum tşkler tatlım.Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah...

Adoşum çok saol canım.Dediğim gibi ikiz olunca abarttık baya galiba :)

Seyzoşşşş senin facebookun varmıııı varsa att özelden ekleşelimmmmm topikte face i olan herkes birbirinde ekliiii olmayanlar daverebilir kullanıyorlarsaaa öperimmmm

yok be canım ben kullanmıyorum facebook. öğrencilerden dolayı çok sıkıntı oluyor :44: ben böyle iyiyim...

ben forumlarda çok okudum canım. geçmiş olsun. hatta haziran annelerinde de vardı birisi sanırım ilaç kullanıyor sürekli. çözümü olmayan bişey diil canım biraz dikkat et doktorun dediği şekilde beslen inşallah bi sorun yaşamazsın

asoşsun paşası geliyoda yaz teyzesi :119:

perim bu arada ben 3 ay progestanin hapini kullandim simdi de en kuvvetlii ignesi hafta 2 kere hemde rahime bebegin iyi tutunmasini sagliyo bence de dr sana birakmamali sonucta bu bebek asilamayla oldu kolay olmadi neden riske atti acaba anlamadim be kuzum # sasiran bebek ifadesi yaptigimi dusun sayisini bilmiyom#

bana progestanı 10 gün kullan dedi dün bitti aslında dün gidebilirdim ama işten doktorun oraya gitmek cok yoruyor beni eşimde gelmek istediği için c.tesiye aldık randevuyu c.tesi gideceğiz inşallah geçer progestan bana çok yan etki yapıyor hiç sevmedim bu ilacı sendede yan etki yapıyomu

Canım benimm pidişko aşılattı işte ama hala test yapmadıııı inş içime güzel şeyler doğuyor onla ilgili bu ayyy.. Hep aynı ayda hamiş kalcaz dioduk ondandır belkideee İnşallah kelebeği gelmiştir onun da artıkkkk

yok be canıım abartmamışsınız aslında... rahat edersiniz sonra. vay kirlendi kalmadı derdin olmaz. e bide kış bebeklerini kat kat giydirmek lazım

yaaa perim bende sorucam sorucam başka konuya dalıyorum :44: bi taciz felan yapsan perim idiloşa telden... çok merak ediyorum durumunu. geçen hafta bojoum la birlikte doktora gitmişlerdiiii bojoum için ama idilimden haber yok

eeee hadi anlatın kızlar. nörüyonuuuuz 7 kişi olduk

kaçanlar olduuuu :44:
bende ütüye devam o zaman... hadi bana kolay gelsin

Son düzenleme:
yaaa perim bende sorucam sorucam başka konuya dalıyorum :44: bi taciz felan yapsan perim idiloşa telden... çok merak ediyorum durumunu. geçen hafta bojoum la birlikte doktora gitmişlerdiiii bojoum için ama idilimden haber yok

Ayy canım sorma taciz edip duruyorum zatennn test test test diye beynini şişirdim inat etti bu defa yapmıyor. Hayır yakınında olsam tutucam kulağından götürücem teste, yada götürcem çubuğu işetcemmm Ypğun ısrarlarıma dayanamayıp bugün yaparım belki dedi ama bilmiyorummm aramadı henüzzz

teşekkür ederim seyzenim sağol ilgin için.
senin bebeğinin cinsiyeti nedir, belli oldu mu ????????????

mehmetderyam, bayıldım bebekelrin eşyalarına.
maşallah sen de hepsini kağıt gibi dizmişsin :)
allah ikisine de sağlık sıhhat versin canım.
şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

oldu oldu canııım oğluşuuum geliyooooo
ohhh, maşallah allah nazarlardan saklasın

duygusal kelebekim benim bu paşa dan sana teyzesi tesekkur ediyoruz ekledikin icin

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nöbetten çıktım bugün uyudum kalktım tüm gün evdeyim ve rahatım
kaç zamandır rahatça giremiyordum bu süper oldu yani benim için bugün CUMARTESİ GÖRÜNÜMLÜ CUMA DDDDDDDDDDDDDDD
herkese hayırlı cumalar olsun

hemencecik kendimi anlatayım:
dün çok ağrım vardı adetimin 3 günü olmasına rağmen geçmeyince dr aradım gel dedi baktı bişey yok dedi
3 ay doldu ne yapacağız dedim
rahim gayet normal istediğin zaman korunmayı bırakabilirsin dedi yaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi dedim eşimin yüzüne baktım gayet mutlu şekilde
sonra korktuğumu söyledim yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye sana iğne başlamayı düşünüyroum dedi
çokk üzüldüm çünkü o iğnelerin belli bir süre sonra çok ağrı yaptığını ve artık vücudun ilacı emmediği için kol bacak nerden yapılıyorsa oranın çok sertleştiğini biliyorum((((((((((
ama çaresiz herşeye katlanacağız
müjdem bu ay bekletmeden gelirse ya 5 şubat tanışma yıldönümümüzde yada 14 şubatta müjdeyi eşime vermeyi planlıyorum umarım bu ay bekletmeden gelir bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…