- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.341
hemencecik kendimi anlatayım:
dün çok ağrım vardı adetimin 3 günü olmasına rağmen geçmeyince dr aradım gel dedi baktı bişey yok dedi
3 ay doldu ne yapacağız dedim
rahim gayet normal istediğin zaman korunmayı bırakabilirsin dedi yaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi dedim eşimin yüzüne baktım gayet mutlu şekilde
sonra korktuğumu söyledim yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye sana iğne başlamayı düşünüyroum dedi
çokk üzüldüm çünkü o iğnelerin belli bir süre sonra çok ağrı yaptığını ve artık vücudun ilacı emmediği için kol bacak nerden yapılıyorsa oranın çok sertleştiğini biliyorum((((((((((
ama çaresiz herşeye katlanacağız
müjdem bu ay bekletmeden gelirse ya 5 şubat tanışma yıldönümümüzde yada 14 şubatta müjdeyi eşime vermeyi planlıyorum umarım bu ay bekletmeden gelir bebeğimmmm
bana progestanı 10 gün kullan dedi dün bitti aslında dün gidebilirdim ama işten doktorun oraya gitmek cok yoruyor beni eşimde gelmek istediği için c.tesiye aldık randevuyu c.tesi gideceğiz inşallah geçer progestan bana çok yan etki yapıyor hiç sevmedim bu ilacı sendede yan etki yapıyomu
hemencecik kendimi anlatayım:
dün çok ağrım vardı adetimin 3 günü olmasına rağmen geçmeyince dr aradım gel dedi baktı bişey yok dedi
3 ay doldu ne yapacağız dedim
rahim gayet normal istediğin zaman korunmayı bırakabilirsin dedi yaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi dedim eşimin yüzüne baktım gayet mutlu şekilde
sonra korktuğumu söyledim yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye sana iğne başlamayı düşünüyroum dedi
çokk üzüldüm çünkü o iğnelerin belli bir süre sonra çok ağrı yaptığını ve artık vücudun ilacı emmediği için kol bacak nerden yapılıyorsa oranın çok sertleştiğini biliyorum((((((((((
ama çaresiz herşeye katlanacağız
müjdem bu ay bekletmeden gelirse ya 5 şubat tanışma yıldönümümüzde yada 14 şubatta müjdeyi eşime vermeyi planlıyorum umarım bu ay bekletmeden gelir bebeğimmmm
mehmet deryam bebişlerinin herbişeylerine bayıldım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşime bile gösterdim o da çok sevdi ve bizim için yine ikiz dualarını yineledi sağolsunD
perimmm senin cimcime ne ara 5 hafta oldu kızzzzz yesinler onu maşallahhhh
erdoğanım aynı kaderi paylaşıyoruz kuzum bizimde korunma sürecimiz bitti ve bende öğrenir öğrenmez iğnelere başlayacağım
messim evine kavuşmuşsun gözün aydın bebeişinde seni bekletmeden gelsin inşşş
pidilim hadi artık ver bebeğininnn müjdesinii:18::18::18:
bojummm artık bebeişinin gelmesi çokk yakın bunu hissediyoruz artıkkk ne güzelll
kaplangım bebişin iyi biz biliyoruz sakın stres yapmaaa
hiil sen neler yaptın kuzum
tuana zehra hoş geldin
add pırtlat artık sende deniz kızınııı
seyzenim oğluşunu yesinlerDD
asosum paşanın ismi çok güzelllll
kimler kaldı unuttum az önce aklımdaydı yazacaklarım
hoşbuldum balımmm. çok sağolooo alyam hoş geldiiinhadii gözünüz aydıın. başlasın halvetleer :26: sen öyle korkup stres yapıp kendini üzmezsen hemencik gelir bebişin inşallah tatlıım
Oh çok şükür canım çoook sevindm korunma sürecinin bittiğine ve problem kalmadığınaaaaaaaaaaaÇok şükürrrr. Ay dinlen bugün bol bollll ne güzelll tadını çıkarrr. Ne iğnesiymiş canım onlarrr?? Dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvama belki sende o etkileri göstermicek. Sana iyi gelsin gerisi önemli değillll. İnşallah bu ay güzel haberler bekliyorum sendennnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum balımmm. çok sağol
aslında eşim bir ay daha diyordu dr ne zaman isterseniz artık olabilir dedi ama garibim anlamamış eve geldik hala bir ay daha diyordu bi kızdım tamam o zaman olsun diyorD
bugun hayallere başladı bile
aslında stres yapmıyorum ama korkuyorum biraz aynı şeyleri yaşamaktan
bende çok sevindim perimmmmm
kanama pıhtılaşmadan korktuğundan clexan yada ona eş değer iğnelerden verecek nolur yapmayalım dedim bana gülüyo adam yaaDD
bende kendimden güzel haber bekliyorum perim eger bu ay olursa aramızda sadece 1 ay olacakDD veee bizzz yaz hamişi olucazzzzz yaşasınnn :118::118::118::119::119::119:
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmm
sabah beri koşturuyorum bugün birde sağlık ocağına gittim aradılar gelmiyosun diye doktor fırça kaydıısöz didimm bundan sonra düzenli gelicem (İnşallah)
ne güzel haberler alıyoruz öleeeee
alyammmm korunman bitmiş çoookk şükür bu ay alırız inşallah güzel haberini özledim seni alyamm yaa gözüm arıyo valla birde ışılımııı kaçtır gelmiyooo
erdoğanımm canım hiç bi bilgim yok bu konuda ama doktoruna güven veriyosa sana onu iyi dinle derim inşallah korunma süren bitsin ilk ay sendende güzel haberler alıcaz
deryaaammmm bayıldııımm bayıldımm eve gidiyorum anneme şiş ip hemen başlıyooooo
rabbim gönlünce giydirmeyi nasip etsin cab-nımmm odalarıda çok güzel olmuş canım hatta yatağını eşime gösteriyim bende ondan istiyorum beyaz üzerine pembe cibinlikkıyafetler düzen 10 puan aferiiiinnn
periiimmm noktanı görmüşsüüüünnn yakında virgül olucak sonra o torba olucak sonra içindeki noktayı görüceksin sonra o fasulye gibi olucak sonrada minicik elini kolunu totoşunugörücen inşallah heycanlı perimmmmm çok mutlu olyorum seni böle görünceeee
kaplang canım o progestan beni bi uyutuyodukii gözümü açmayı bırak kendimi yattığım yerden kaldıramıyordumama bebişlerimiz için napalım herşeye değer
başka kime yazacaktıımm haaaaaa
idilgadan haber var mııı :44::44::44:
canım o ilacı kullanıyım mı yazmışın doktorun sana bırakması bence şu demek kullanmana gerek yok ama kullanırsan da her hangi bir zararı yok istersen kullan demek istemiş
kullanma canım illaki kullanman gerek olsaydı seçimi sana bırakmazdı sen sadece dinlen ki bebişin sana kuvvetlice tutunsun daha hiç bişeycikler olmaz minikine ama öle eskis gibi 2 dakikada ütü 5 dakkikada ev temizliği yapmak yok ağır kaldırmak boyunun yetmediği yere uzanmak yok bozuşuruz sonra haaa
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmm
sabah beri koşturuyorum bugün birde sağlık ocağına gittim aradılar gelmiyosun diye doktor fırça kaydıısöz didimm bundan sonra düzenli gelicem (İnşallah)
ne güzel haberler alıyoruz öleeeee
alyammmm korunman bitmiş çoookk şükür bu ay alırız inşallah güzel haberini özledim seni alyamm yaa gözüm arıyo valla birde ışılımııı kaçtır gelmiyooo
erdoğanımm canım hiç bi bilgim yok bu konuda ama doktoruna güven veriyosa sana onu iyi dinle derim inşallah korunma süren bitsin ilk ay sendende güzel haberler alıcaz
deryaaammmm bayıldııımm bayıldımm eve gidiyorum anneme şiş ip hemen başlıyooooo
rabbim gönlünce giydirmeyi nasip etsin cab-nımmm odalarıda çok güzel olmuş canım hatta yatağını eşime gösteriyim bende ondan istiyorum beyaz üzerine pembe cibinlikkıyafetler düzen 10 puan aferiiiinnn
periiimmm noktanı görmüşsüüüünnn yakında virgül olucak sonra o torba olucak sonra içindeki noktayı görüceksin sonra o fasulye gibi olucak sonrada minicik elini kolunu totoşunugörücen inşallah heycanlı perimmmmm çok mutlu olyorum seni böle görünceeee
kaplang canım o progestan beni bi uyutuyodukii gözümü açmayı bırak kendimi yattığım yerden kaldıramıyordumama bebişlerimiz için napalım herşeye değer
başka kime yazacaktıımm haaaaaa
idilgadan haber var mııı :44::44::44:
merhabaaa...
bütün gün okudum ama yazamadıımmm...eşya toplamaktann..kocamı gönderdimm de ben yineee
periimmm buluşalımmm ne zaman istersen..bahçelideyiz biz...ilacı da herkes kullanmış sende kullan o zaman..bebeğe bizararı yoksa...:44::44:
seyzenimmm inşallaahh terfi ederim tatlım. iyice rahatlığa alıştım kocamı toplarken dedim ki birde çocuk olsa şimdi yandıkk...
bence şansını dene 2.üniversite süpeer olurrrr..belki bende gireriimmm
deryaaammm yaaa harika olmuş dolap, kıyafetleerrr.. herşeyleri hazırrrmaşallaahhh...
adoşşş soonn 3 o zamaaannnn:18::18::18: daha dün gibi bizeee ama gelsin artık deniz kızıımıızz...
perdoğancımm özledik ama yaa özletmeyiinnnaklımdan benim de geçiyor o kadar çok kişi de görülüyor ki bu durum..kendimden şüpheleniyorumm...o yüzden sanırım bu ay tekrar gidicem doktora. hem eğer tedavi olacak bidurum varsa başlansın tekrar...
ayy alyaammm korunma sürenizz bitti demekk yaşasıınnnmoralini yüksek tut canım beniimmm..olmicak inşallah bu sefer bişi..
bende unuttumm bişiler daha diicektimmm...:44::44::44:
Canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy 1 ay olacak aramızda inşallahhh tam güzel zamanda doğum yapıcaz Allahın izniyleee hadi çok güzel çalışma bekliyorum senden bu ayyy bitanemmmm
Canım pisiloştan ses yok henüzzz ayy senin minik kocaman oldu yaa yerim onuuuuuuuuuuuuuuu göbüşün ne alemdeee foto isterimmmmmm kızlarrrr hepinizden göbüş fotosu isterim banaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeProgestan kullanmicam canım rahim duvarı çok kalın dedi o yüzden bana bıraktı sanırım. Ayy inşallah içimde yersiz bi korku var zor olduğundan sanırımmm. Ayy yokkk paso yatıyorum çok uykumvar Hafzoşum zatennn eşim sağolsun hiçbişe yaptırmıyor banaaa su şişesi görse elimde aa napıyosun diye kapıyor elimden çok fena oldu benim kocammmmm besliyor sürekliiii bakıyor bebek gibi Allah ondan razı olsunnnnn her fırsatta iyiki onunla evlenmişim dedirtiyor banaa. Allahım kimsenin evinden huzuru aşkı eksik etmesinnnn.
meessimm sen napıosun balım ankaraya dönmüşsün,tüplü dalış kararınıza çok sevindim canım ama belki sürpriz yapar o zamana senin yaramaz(inşalllaaahhhhhhh)
alyam da korunmayı bırakmış yaşasııınnnnnnn herkes hamiş olacak Allahın izniyle
hoşgeldiinnnn ışılcımmmm nerelerdesiinnnnn?? nasılsınızzzz? yerleşebildin mi?
doğanın odasını süsledin püsledin mi???
evet kararı aldım almaya da.. bakalım ne zaman denk gelecek...3- 4 ay sonra diyorum ama bakalım. keşke canım tutsa kendiliğinden..
Canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy 1 ay olacak aramızda inşallahhh tam güzel zamanda doğum yapıcaz Allahın izniyleee hadi çok güzel çalışma bekliyorum senden bu ayyy bitanemmmm
Canım pisiloştan ses yok henüzzz ayy senin minik kocaman oldu yaa yerim onuuuuuuuuuuuuuuu göbüşün ne alemdeee foto isterimmmmmm kızlarrrr hepinizden göbüş fotosu isterim banaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeProgestan kullanmicam canım rahim duvarı çok kalın dedi o yüzden bana bıraktı sanırım. Ayy inşallah içimde yersiz bi korku var zor olduğundan sanırımmm. Ayy yokkk paso yatıyorum çok uykumvar Hafzoşum zatennn eşim sağolsun hiçbişe yaptırmıyor banaaa su şişesi görse elimde aa napıyosun diye kapıyor elimden çok fena oldu benim kocammmmm besliyor sürekliiii bakıyor bebek gibi Allah ondan razı olsunnnnn her fırsatta iyiki onunla evlenmişim dedirtiyor banaa. Allahım kimsenin evinden huzuru aşkı eksik etmesinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?