Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ooo alyam hoş geldiiin hadii gözünüz aydıın. başlasın halvetleer :26: sen öyle korkup stres yapıp kendini üzmezsen hemencik gelir bebişin inşallah tatlıım

mehmet deryam bebişlerinin herbişeylerine bayıldım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşime bile gösterdim o da çok sevdi ve bizim için yine ikiz dualarını yineledi sağolsun D
perimmm senin cimcime ne ara 5 hafta oldu kızzzzz yesinler onu maşallahhhh
erdoğanım aynı kaderi paylaşıyoruz kuzum bizimde korunma sürecimiz bitti ve bende öğrenir öğrenmez iğnelere başlayacağım
messim evine kavuşmuşsun gözün aydın bebeişinde seni bekletmeden gelsin inşşş
pidilim hadi artık ver bebeğininnn müjdesinii:18::18::18:
bojummm artık bebeişinin gelmesi çokk yakın bunu hissediyoruz artıkkk ne güzelll
kaplangım bebişin iyi biz biliyoruz sakın stres yapmaaa
hiil sen neler yaptın kuzum
tuana zehra hoş geldin
add pırtlat artık sende deniz kızınııı

seyzenim oğluşunu yesinler DD
asosum paşanın ismi çok güzelllll
kimler kaldı unuttum az önce aklımdaydı yazacaklarım

Allaha şükür bende yan etki felan yapmıyor canım ne gibi yan etkileri var yan etkilerini okudunmu okuduysan psikolojikte olabilir....

Oh çok şükür canım çoook sevindm korunma sürecinin bittiğine ve problem kalmadığınaaaaaaaaaaa Çok şükürrrr. Ay dinlen bugün bol bollll ne güzelll tadını çıkarrr. Ne iğnesiymiş canım onlarrr?? Dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvama belki sende o etkileri göstermicek. Sana iyi gelsin gerisi önemli değillll. İnşallah bu ay güzel haberler bekliyorum sendennnnnnnnnnnnnnnn

meraba canım hoşbuldum valla

ooo alyam hoş geldiiin hadii gözünüz aydıın. başlasın halvetleer :26: sen öyle korkup stres yapıp kendini üzmezsen hemencik gelir bebişin inşallah tatlıım
hoşbuldum balımmm. çok sağol
aslında eşim bir ay daha diyordu dr ne zaman isterseniz artık olabilir dedi ama garibim anlamamış eve geldik hala bir ay daha diyordu bi kızdım tamam o zaman olsun diyorD
bugun hayallere başladı bile
aslında stres yapmıyorum ama korkuyorum biraz aynı şeyleri yaşamaktan

bende çok sevindim perimmmmm
kanama pıhtılaşmadan korktuğundan clexan yada ona eş değer iğnelerden verecek nolur yapmayalım dedim bana gülüyo adam yaa DD
bende kendimden güzel haber bekliyorum perim eger bu ay olursa aramızda sadece 1 ay olacak DD veee bizzz yaz hamişi olucazzzzz yaşasınnn :118::118::118::119::119::119:

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmm
sabah beri koşturuyorum bugün birde sağlık ocağına gittim aradılar gelmiyosun diye doktor fırça kaydıı söz didimm bundan sonra düzenli gelicem (İnşallah)

ne güzel haberler alıyoruz öleeeee
alyammmm korunman bitmiş çoookk şükür bu ay alırız inşallah güzel haberini özledim seni alyamm yaa gözüm arıyo valla birde ışılımııı kaçtır gelmiyooo

erdoğanımm canım hiç bi bilgim yok bu konuda ama doktoruna güven veriyosa sana onu iyi dinle derim inşallah korunma süren bitsin ilk ay sendende güzel haberler alıcaz

deryaaammmm bayıldııımm bayıldımm eve gidiyorum anneme şiş ip hemen başlıyooooo
rabbim gönlünce giydirmeyi nasip etsin cab-nımmm odalarıda çok güzel olmuş canım hatta yatağını eşime gösteriyim bende ondan istiyorum beyaz üzerine pembe cibinlik kıyafetler düzen 10 puan aferiiiinnn

periiimmm noktanı görmüşsüüüünnn yakında virgül olucak sonra o torba olucak sonra içindeki noktayı görüceksin sonra o fasulye gibi olucak sonrada minicik elini kolunu totoşunu görücen inşallah heycanlı perimmmmm çok mutlu olyorum seni böle görünceeee

kaplang canım o progestan beni bi uyutuyodukii gözümü açmayı bırak kendimi yattığım yerden kaldıramıyordum ama bebişlerimiz için napalım herşeye değer

başka kime yazacaktıımm haaaaaa

idilgadan haber var mııı :44::44::44:

canım o ilacı kullanıyım mı yazmışın doktorun sana bırakması bence şu demek kullanmana gerek yok ama kullanırsan da her hangi bir zararı yok istersen kullan demek istemiş
kullanma canım illaki kullanman gerek olsaydı seçimi sana bırakmazdı sen sadece dinlen ki bebişin sana kuvvetlice tutunsun daha hiç bişeycikler olmaz minikine ama öle eskis gibi 2 dakikada ütü 5 dakkikada ev temizliği yapmak yok ağır kaldırmak boyunun yetmediği yere uzanmak yok bozuşuruz sonra haaa

merhabaaa...

bütün gün okudum ama yazamadıımmm...eşya toplamaktann..kocamı gönderdimm de ben yineee

periimmm buluşalımmm ne zaman istersen..bahçelideyiz biz...ilacı da herkes kullanmış sende kullan o zaman..bebeğe bizararı yoksa...:44::44:

seyzenimmm inşallaahh terfi ederim tatlım. iyice rahatlığa alıştım kocamı toplarken dedim ki birde çocuk olsa şimdi yandıkk...
bence şansını dene 2.üniversite süpeer olurrrr..belki bende gireriimmm

deryaaammm yaaa harika olmuş dolap, kıyafetleerrr.. herşeyleri hazırrr maşallaahhh...

adoşşş soonn 3 o zamaaannnn :18::18::18: daha dün gibi bizeee ama gelsin artık deniz kızıımıızz...

perdoğancımm özledik ama yaa özletmeyiinnn aklımdan benim de geçiyor o kadar çok kişi de görülüyor ki bu durum..kendimden şüpheleniyorumm...o yüzden sanırım bu ay tekrar gidicem doktora. hem eğer tedavi olacak bidurum varsa başlansın tekrar...

ayy alyaammm korunma sürenizz bitti demekk yaşasıınnn moralini yüksek tut canım beniimmm..olmicak inşallah bu sefer bişi..

bende unuttumm bişiler daha diicektimmm...:44::44::44:

Canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy 1 ay olacak aramızda inşallahhh tam güzel zamanda doğum yapıcaz Allahın izniyleee hadi çok güzel çalışma bekliyorum senden bu ayyy bitanemmmm

Canım pisiloştan ses yok henüzzz ayy senin minik kocaman oldu yaa yerim onuuuuuuuuuuuuuuu göbüşün ne alemdeee foto isterimmmmmm kızlarrrr hepinizden göbüş fotosu isterim banaaneeeeeeeeeeeeeeeeee Progestan kullanmicam canım rahim duvarı çok kalın dedi o yüzden bana bıraktı sanırım. Ayy inşallah içimde yersiz bi korku var zor olduğundan sanırımmm. Ayy yokkk paso yatıyorum çok uykumvar Hafzoşum zatennn eşim sağolsun hiçbişe yaptırmıyor banaaa su şişesi görse elimde aa napıyosun diye kapıyor elimden çok fena oldu benim kocammmmm besliyor sürekliiii bakıyor bebek gibi Allah ondan razı olsunnnnn her fırsatta iyiki onunla evlenmişim dedirtiyor banaa. Allahım kimsenin evinden huzuru aşkı eksik etmesinnnn.

haaa nil ve derin ismine bende bayılıyorumm yaaa...nil olsun amaaaaaaa...

selimhan da güzel isimm asoscum.. hepsi sağlıkla gelsinn..güzel hayatları olsunn....

hafzoşum öptümmm..aksatma doktor kontrolünü canımcımm idilden bihaber okuyamadım :26:

Allahımm şükürler olsun sanaaaa
perimmm hamilesinnnnnnnnnnnnn canım benimmmm çok sevindim çok duygulandım yaa Rabbim güldürdü yüzünüzü sonunda bitanem inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar minnak yeğenimm annesini üzmez hiççççççç
süper haber yaaaaaaa çok mutlu oldummmm bennnnnnnn darısı bekleyen diğer kızların başına inşallahhhhh
bende halay çekicem bananeeee

meessimm sen napıosun balım ankaraya dönmüşsün,tüplü dalış kararınıza çok sevindim canım ama belki sürpriz yapar o zamana senin yaramaz(inşalllaaahhhhhhh)

alyam da korunmayı bırakmış yaşasııınnnnnnn herkes hamiş olacak Allahın izniyle

hafzoşummm kulağım çınladı bi geldim adım geçmiş mutlu oldummm
ne var ne yok tatlım minik prenses nasıl,hamişlik nasıl gidiyor?

herkesi çok özlemişimmmmmmmmmmmm

inş balım bu ay olucak diyorum tabii kürtaj sonrası tüpler tekrar kapanmadıysa D
sende sakın kontrolleri aksatma unutma sağlık ocağında bütün sorularına cvp alırsın vee aşıları onlar takip edecek o yuzden kızıyoruz sanaD

kuzum Allah kavuştursun kocana tez zamanda arkasından da bebişine inş bazen bebiş konusu benim gözümdede büyüyo ama bunca zaman yattığımız yeter artık sorumluluk alma zamanı :118::118::119::119:

tamam örtmenim bu ay çookkkkkk çalışcam sonuçta 5 şubat ve 14 şubat önemli günler bunları kaçırmamalıyım sürpriz varrr şubatta bizde DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inş canım inşş çok dua et bizeeeee
doğa n nasıl napıyooo

hoşgeldiinnnn ışılcımmmm nerelerdesiinnnnn?? nasılsınızzzz? yerleşebildin mi?
doğanın odasını süsledin püsledin mi???

evet kararı aldım almaya da.. bakalım ne zaman denk gelecek...3- 4 ay sonra diyorum ama bakalım. keşke canım tutsa kendiliğinden..

ahh ben size ne güzel hesap yapmıştımmm keşke bu ay olsaydı yaaa
azıcık daha kalsaydınız Erzurumda olduydu bu iş

göbişim biraz daha büyüsün koyucam teyzesi şimdi küçük daha
o yersiz korku hormonlardan oluyo perim ben midem bulanmıyo diye ne kadar ağlamıştım yat zaten periiiimmm Allah razı olsun eşinden bak iş yemek hiç bişey beklemiyo senden yeterki siz iyi olun
amiiiiinnnnn inşallah

deryammm bebişlerin odasına ve kıyafetlerine bayıldımmm,Rabbim sağlıkla giydirmeyi uyutmayı nasip etsin canım benim çok az kaldıı

perdoşummm alyammm pıhtılaşma problemi bende de var,iğne yapıyorum hergün ama inanın ucunda meleğinize kavuşmak gibi bir amaç olduğundan hiç zor gelmiyor.yeter ki o iyi olsun ben razıyım çekmeye.
şükür ki doktorlarınız tahlilleri yapıp farketti durumu,farkında olmayan o kadar çok kişi var ki...
herşey çok güzel olacak,bebişleriniz sağlıkla gelecekler annelerine inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…