- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.361
Allahımm şükürler olsun sanaaaa
perimmm hamilesinnnnnnnnnnnnn canım benimmmm çok sevindim çok duygulandım yaa Rabbim güldürdü yüzünüzü sonunda bitanem inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar minnak yeğenimm annesini üzmez hiççççççç
süper haber yaaaaaaa çok mutlu oldummmm bennnnnnnn darısı bekleyen diğer kızların başına inşallahhhhh
bende halay çekicem bananeeee
deryammm bebişlerin odasına ve kıyafetlerine bayıldımmm,Rabbim sağlıkla giydirmeyi uyutmayı nasip etsin canım benim çok az kaldıı
perdoşummm alyammm pıhtılaşma problemi bende de var,iğne yapıyorum hergün ama inanın ucunda meleğinize kavuşmak gibi bir amaç olduğundan hiç zor gelmiyor.yeter ki o iyi olsun ben razıyım çekmeye.
şükür ki doktorlarınız tahlilleri yapıp farketti durumu,farkında olmayan o kadar çok kişi var ki...
herşey çok güzel olacak,bebişleriniz sağlıkla gelecekler annelerine inşallahhhhhhhh
hafzoşummm kulağım çınladı bi geldim adım geçmiş mutlu oldummm
ne var ne yok tatlım minik prenses nasıl,hamişlik nasıl gidiyor?
herkesi çok özlemişimmmmmmmmmmmm
her zaman dua ediyorum canlarım size hep aklımdasınızinş canım inşş çok dua et bizeeeee
doğa n nasıl napıyooo
hoşgeldiinnnn ışılcımmmm nerelerdesiinnnnn?? nasılsınızzzz? yerleşebildin mi?
doğanın odasını süsledin püsledin mi???
evet kararı aldım almaya da.. bakalım ne zaman denk gelecek...3- 4 ay sonra diyorum ama bakalım. keşke canım tutsa kendiliğinden..
haaa nil ve derin ismine bende bayılıyorumm yaaa...nil olsun amaaaaaaa...
selimhan da güzel isimm asoscum.. hepsi sağlıkla gelsinn..güzel hayatları olsunn....
hafzoşum öptümmm..aksatma doktor kontrolünü canımcımmidilden bihaber okuyamadım :26:
çok şükür bitanemmm çok şükür inan çok sevindim şok oldummmm mutlu oldummmmmmmmIşlılımmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmmmmm çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve bebişimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEvet ışılımmmmmmmmmmmmmmm kurban olduğum Allahım gönderdi sonunda bebeğimiziiiiiiiii bitanemmmmmmmmmmmmmmmm ayyy inanamıyorumkiii halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen napıyosun ışılımmmm ay azcık kaldı doğumaaaaaaaaaaa bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım füşündüğün gibi zor olmuyor inan benim eşim yapıyor.ayrıntılı anlatırım ben sanadoğurana kadar mı yapıcaz iğneyi aman Allahım ben daha kısa sanmıştım((((((((((((((((((
aslında tahliller temiz çıktı ama 3. yü kaybetmeyi göze alamadığımızdan başlıyoruz bu iğnelere .
ben yapamam dedim(ama zamanında başkalarına çok yapmıştım ah mı aldım ne) o zaman eşin yapar dedi dr
o diyo ki ben yapparsam bayılırım napcam ben yaa52:
bizde seni özlediiikkk nirdesiiiin sen bakim yoksun çok zamandır.
hamişlik harikaaprensesin keyfi yerinde teyzesiii tekmeleri başladı hareketlerini hissediyorum artık
sen nasılsın ışılımmm varmı bi şikayetin çok zamandır yoktun merak ettik seniii
hosgeldiiinnnnnizzzz kizlaaarrrrr
inş balım bu ay olucak diyorum tabii kürtaj sonrası tüpler tekrar kapanmadıysaD
sende sakın kontrolleri aksatma unutma sağlık ocağında bütün sorularına cvp alırsın vee aşıları onlar takip edecek o yuzden kızıyoruz sanaD
kuzum Allah kavuştursun kocana tez zamanda arkasından da bebişine inş bazen bebiş konusu benim gözümdede büyüyo ama bunca zaman yattığımız yeter artık sorumluluk alma zamanı :118::118::119::119:
tamam örtmenim bu ay çookkkkkk çalışcam sonuçta 5 şubat ve 14 şubat önemli günler bunları kaçırmamalıyım sürpriz varrr şubatta bizdeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ahh ben size ne güzel hesap yapmıştımmm keşke bu ay olsaydı yaaa
azıcık daha kalsaydınız Erzurumda olduydu bu iş
bende kocamaaaaaaaaannnn
eşini göndermişsin messim bu sefer nereye gitti nezaman dönüşü Allah kavuştursun bitanemmmmm
yok yoookk kapanmaz niye kapansın yaaolucak inşallah bu ay korunma ayında tutturdun bebişi çalışırken tutturmada örtmenin bassın sana 0 'ı sonra
inş balım bu ay olucak diyorum tabii kürtaj sonrası tüpler tekrar kapanmadıysaD
sende sakın kontrolleri aksatma unutma sağlık ocağında bütün sorularına cvp alırsın vee aşıları onlar takip edecek o yuzden kızıyoruz sanaD
kuzum Allah kavuştursun kocana tez zamanda arkasından da bebişine inş bazen bebiş konusu benim gözümdede büyüyo ama bunca zaman yattığımız yeter artık sorumluluk alma zamanı :118::118::119::119:
tamam örtmenim bu ay çookkkkkk çalışcam sonuçta 5 şubat ve 14 şubat önemli günler bunları kaçırmamalıyım sürpriz varrr şubatta bizdeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
evet yaaaa nasıl plan yaptınnn..ben de bakıyorum bu kız napıyo diyee..bizim belli olmaz işte canımcım.....
bak bu hafta halvet haftası ama koca yok ben en iyisimi kendi kendime sperm üretme yollarını araştıriimmm...
erzurum' a döndü sonra hoopp erzincan sonraa hoop sivaass..sonra biraz tatil sonra hooopp ırak
süre olarakta 5-6 gün sonra dönecek gibi görünüyor... ıraka kadar tatil ne kadar bilmiyoruz canımcım...
yaa evet niye kapansın ki??? kapanmamıştırrrr inşallaaaaaahh...tarihler de süpermiiiişşşşincir mi yiyon, çörek otlu zapzingi mi yapıyon bişiler yap tam gaz başlaaa
yumurtlamanın sonunda dönecek o zaman dimii inş geç yumurtlarsında yumoşlar kocanı bekler yaaaaa noluurrr öyleeeeeee olsunnnnnn
belki kendiliğinden olur yani inşşşşşşşşhemide ikiz :dd
biz geldik gunaydiinnnn basim cok agriyo kizlar bu ara cok sık olmaya basladi canimi yakiyo bu 2. gunhayirlisi artikin..
hafsammm balim kiz kussun iste sali gecesine kadar barisma surpriz dogum gunu partisi yap oohhh mukemmel :119:
cumartesi çalışanlar belli oluyo dimiiii
bu saatte kalksa kalksa seyzoş kalkar topiğin açılışını yaptım seyzoşum seni bekliyorum gel
moralim bozuk kızlaaarrr dün akşam eşimle tartıştık ben sabah barışırız diye düşünüyodum ama o sinirliymiş hala sabahta barışamadık iyimiiiiüstelik yarın pazar ve çarşamba da doğum günüüüü yaaaaa pufffff poffffff çağrı attım işe gelince arasın beni diye aramadı aslında kabahatli ama doğum günü varya küs geçirmek istemiyorum
gunaydin asosummmmmm yat dinlen kuzu iyi gelir bas agrinaaa kiyamam sana bennnnbiz geldik gunaydiinnnn basim cok agriyo kizlar bu ara cok sık olmaya basladi canimi yakiyo bu 2. gunhayirlisi artikin..
hafsammm balim kiz kussun iste sali gecesine kadar barisma surpriz dogum gunu partisi yap oohhh mukemmel :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?