Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Işlılımmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmmmmm çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve bebişimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Evet ışılımmmmmmmmmmmmmmm kurban olduğum Allahım gönderdi sonunda bebeğimiziiiiiiiii bitanemmmmmmmmmmmmmmmm ayyy inanamıyorumkiii halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen napıyosun ışılımmmm ay azcık kaldı doğumaaaaaaaaaaa bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doğurana kadar mı yapıcaz iğneyi aman Allahım ben daha kısa sanmıştım ((((((((((((((((((
aslında tahliller temiz çıktı ama 3. yü kaybetmeyi göze alamadığımızdan başlıyoruz bu iğnelere .
ben yapamam dedim(ama zamanında başkalarına çok yapmıştım ah mı aldım ne ) o zaman eşin yapar dedi dr
o diyo ki ben yapparsam bayılırım napcam ben yaa 52:

hafzoşummm kulağım çınladı bi geldim adım geçmiş mutlu oldummm
ne var ne yok tatlım minik prenses nasıl,hamişlik nasıl gidiyor?

herkesi çok özlemişimmmmmmmmmmmm

bizde seni özlediiikkk nirdesiiiin sen bakim yoksun çok zamandır.
hamişlik harikaa prensesin keyfi yerinde teyzesiii tekmeleri başladı hareketlerini hissediyorum artık

sen nasılsın ışılımmm varmı bi şikayetin çok zamandır yoktun merak ettik seniii

inş canım inşş çok dua et bizeeeee
doğa n nasıl napıyooo
her zaman dua ediyorum canlarım size hep aklımdasınız
doğam iyi çok şükür teyzesi keyfi yerinde

hoşbuldum bitanemm iyiyiz çok şükür,yerleştik sonunda doğa hanımın hazırlıklarıyla uğraşıyoruz...
odasını süsledik ama eksiklerimiz var,biter bitmez koycam fotoları
hayırlı zamanda tutcak annesi biraz daha sabır canım benimmmm

bende kocamaaaaaaaaannnn

eşini göndermişsin messim bu sefer nereye gitti nezaman dönüşü Allah kavuştursun bitanemmmmm

çok şükür bitanemmm çok şükür inan çok sevindim şok oldummmm mutlu oldummmmmmmm
canım füşündüğün gibi zor olmuyor inan benim eşim yapıyor.ayrıntılı anlatırım ben sana

canım çok şükür iyiyim pazartesi gelcem söz.acil çıkmam lazım özür dilerim hepinizdennnnnn
kocaman öpüyorummmmmm

yok yoookk kapanmaz niye kapansın yaa olucak inşallah bu ay korunma ayında tutturdun bebişi çalışırken tutturmada örtmenin bassın sana 0 'ı sonra

ahh ben size ne güzel hesap yapmıştımmm keşke bu ay olsaydı yaaa
azıcık daha kalsaydınız Erzurumda olduydu bu iş

evet yaaaa nasıl plan yaptınnn..ben de bakıyorum bu kız napıyo diyee..bizim belli olmaz işte canımcım.....
bak bu hafta halvet haftası ama koca yok ben en iyisimi kendi kendime sperm üretme yollarını araştıriimmm...

bende kocamaaaaaaaaannnn

eşini göndermişsin messim bu sefer nereye gitti nezaman dönüşü Allah kavuştursun bitanemmmmm

erzurum' a döndü sonra hoopp erzincan sonraa hoop sivaass..sonra biraz tatil sonra hooopp ırak

süre olarakta 5-6 gün sonra dönecek gibi görünüyor... ıraka kadar tatil ne kadar bilmiyoruz canımcım...

yok yoookk kapanmaz niye kapansın yaa olucak inşallah bu ay korunma ayında tutturdun bebişi çalışırken tutturmada örtmenin bassın sana 0 'ı sonra

deli yaa güldürdün beniDD
ne bileyim oluyo ya bazen yaa ne bileyim saçmalıyorum işte istemiyorum diğerine birşey olsun
annem uzanınca biyerlere kızardı derdim doğucağı varsa birşey olmaz ama şimdi gözümden sakınıcam onu yeterki gelsin
aslında artık istemiyorum falan diyordum küsmüştüm kendimce ama dr artık olabilir diyince herşey geçti gitti
öyle ki şimdiden hamile gibi hissediyorum 2. hemen tuttu diye bu da öyle olacak gibime geliyor çünkü
şimdiden koruyorum kendimi deli miyim neyim ama çokkk heyecanlıyım şimdiden

inş dersime çok çalışcam 10 alıcam 10 DDDDDDDDDDDDDDDd

yaa evet niye kapansın ki??? kapanmamıştırrrr inşallaaaaaahh...tarihler de süpermiiiişşşş incir mi yiyon, çörek otlu zapzingi mi yapıyon bişiler yap tam gaz başlaaa

yumurtlamanın sonunda dönecek o zaman dimii inş geç yumurtlarsında yumoşlar kocanı bekler yaaaaa noluurrr öyleeeeeee olsunnnnnn
belki kendiliğinden olur yani inşşşşşşşşhemide ikiz :dd

yaa evet niye kapansın ki??? kapanmamıştırrrr inşallaaaaaahh...tarihler de süpermiiiişşşş incir mi yiyon, çörek otlu zapzingi mi yapıyon bişiler yap tam gaz başlaaa

bişey yapmıyom kuzum soğandan kaybettim belkide ikinciyi.kistim vardı o da gitmişken hiçbirşey yok sadece halvet D

yumurtlamanın sonunda dönecek o zaman dimii inş geç yumurtlarsında yumoşlar kocanı bekler yaaaaa noluurrr öyleeeeeee olsunnnnnn
belki kendiliğinden olur yani inşşşşşşşşhemide ikiz :dd

bire de razıyımmm....ikizz size olsuunnnnnn inş...evet sonu olacaaakkk bu ayda pas derim büyük ihtimal...

hmm o zaman deneme canımcımmm valla doğru diyosunn bisürü şey yaşadınnn...dokunursa şimdi bu kocakarı ilaçları....

ayyhhh olacaakkkk sıra bize de geliceeekkk..hattaa önce sana geliceekkk alyaammmmm...

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. .....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50................ .......................50
bojou............................50............... .........................50

TOPLAM.......................730................. .....................730

cumartesi çalışanlar belli oluyo dimiiii

bu saatte kalksa kalksa seyzoş kalkar topiğin açılışını yaptım seyzoşum seni bekliyorum gel

moralim bozuk kızlaaarrr dün akşam eşimle tartıştık ben sabah barışırız diye düşünüyodum ama o sinirliymiş hala sabahta barışamadık iyimiiii üstelik yarın pazar ve çarşamba da doğum günüüüü yaaaaa pufffff poffffff çağrı attım işe gelince arasın beni diye aramadı aslında kabahatli ama doğum günü varya küs geçirmek istemiyorum

biz geldik gunaydiinnnn basim cok agriyo kizlar bu ara cok sık olmaya basladi canimi yakiyo bu 2. gun hayirlisi artikin..

hafsammm balim kiz kussun iste sali gecesine kadar barisma surpriz dogum gunu partisi yap oohhh mukemmel :119:

biz geldik gunaydiinnnn basim cok agriyo kizlar bu ara cok sık olmaya basladi canimi yakiyo bu 2. gun hayirlisi artikin..

hafsammm balim kiz kussun iste sali gecesine kadar barisma surpriz dogum gunu partisi yap oohhh mukemmel :119:

geçmiş olsun canım ovala başını belki iyi gelir

yaaa ne biliyimm o kadar küs kalamam ben yaaa

gunaydin hafzosummmmmm bende cok erken kalktim adet sancisi gibi sancilarim varrrr ama cok mutluyummmmm rahim genislio sanirsammmmmm Kuzusss simdi esiinin dogumgunu yaaa dahada nazlaniyodur sen alttan alll barisireiniz bebiskom merak etmeeeeee

gunaydin asosummmmmm yat dinlen kuzu iyi gelir bas agrinaaa kiyamam sana bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…