Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
inanmıyorum yaa şaka gibi sabah gözlerimi açamıyordum görünce fal taşı gibi açıldı... periii hamilesiin Allah ım ne kadar sevındım yaa canım benimm inş saglıcakla alırsın meleğini yaa çok duygulandım ahan da ağlıyorumm...

evet evet canım ondan oluyo o ağrılar hiç korkma sen bilinçli bi anne adayısınn
öle yapıcam aşkitom ama önce sinirinin geçmesini beklemem lazım bugün hafsa ya biberon filan alıcaktı kızgınlığını alır herhalde bu alışveriş diyee ümit ediyoruumm

yaa kız dur ağlama zaten moralim bozuk hormonlar bi yandan benide ağlatıcaksın

yaa kız dur ağlama zaten moralim bozuk hormonlar bi yandan benide ağlatıcaksın

ağlama anacım ağlama ağlayacağın günler ilerde şimdiden başlama minikler pek bi ağlatıyor.. doğum yakın ya acayip duygusal gergin ve sinirliyim noliyii baaa anlamadım ya gece de uyutmadı zaten doğurmucam bu bebee

Canimmmm cok tesekkur ederimmmmmm sonunda bende bi anne adayi oldum Allahima sukurler olsunnnn insallah hersey guzel devam ederrr sen nasilsin canmmm bebis kocaman olmusssssss

alir bebekom alir merak etmeeeee kuzummmmm bizde en fazla 10 dk kus kalablirizzzz sonra sarmas dolasss kari koca arasinda olur gecer bebisimmmmm takma kafana hiicccc

eveeet teyzesiii goccamaaan olduuu benim oğluş gece uykularımız nerdeysee yok napalım dayanıyoruuuz inşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyuu herkes doğursun istiyoooruuuuuuuuuuuuuuummmm

ben de küstüm kocama ya şok etti beni dün gezmeye gittik sigara kokusunu bi görseniz ta üstümüze sindi o derece yine de erken kalkmadı sonra da başka odaya gitseydin bana tek hamile sen misin dedi eve geldiğimizde saat 12 olmuştu arabamız yok o saate kadar ne oturuyon demi bi saat yolda bekledik pasif anacım benimki abilerinin yanında efeli,k yapıp erken kalkamıyo

doğurmaa orda kalsınnn karın şiştikçe yatmak uyumak dahada zorlaşıyor dimii :18: biri bana nefes almakta bile zorlanıyorum demişti

aşkımm beniiimmm

benimkininde perşembe doğum günü sarılıyo bilmem ne ama tek sen misisn hamile demiyecekti bana evde olunca centilmen oluyo kendi ailesi söz konusu olunca onları seçiyo önce yıl başında da kaynımın biri gece kulübünde gitar çalacakmış geç çıkarsam size gelirim dedi bizimki de gel dedi nasıl kavga ettik nasıl ben evime içkili adam sokmam diye ama beni dinblemedi allahtan duam kabul oldu da gelmedi kimse

günaydınn deragunummmm belll bacım gel anacım geeell bugün koçişlerden dert yanma günü bizde son 14 saattir küsüz

boşver üstüne gitme canım demekki ailesine bişey diyemiyoo napsın zaten bizim tartışmada onun ailesi yüzünden oldu derler yaa evlenince ailesiylede evlenmiş oluyon çok doğru

boşver üstüne gitme canım demekki ailesine bişey diyemiyoo napsın zaten bizim tartışmada onun ailesi yüzünden oldu derler yaa evlenince ailesiylede evlenmiş oluyon çok doğru

kpss tercih yapcak ya kendi de biliyo diyoki biz hep sadece ailem yüzünden tartışıyoz diyo yazmam burayı diyo hayırlısı ne yapalım

kpss tercih yapcak ya kendi de biliyo diyoki biz hep sadece ailem yüzünden tartışıyoz diyo yazmam burayı diyo hayırlısı ne yapalım

öle mii ne mezunu eşin branşı ne kaç puan aldı bende k.t.ü. işletme mezunuyum 83,6 aldım ama ilk atamada yerleşemedim hazirandada bebek doğucak atanırsam çok karışık bi durum olucak :44::44:

bak kendide durumdan memnun değil demekki ohh ne güzel kpss ile gidersiniz inşallah

puanin cok guzeeelllll allahin izniyle bidahaki atamaya sansin yuksek maliye yazmani tavsiye ederim cunku hangi ilcenin alim yapacaginida yaziyo kizz meslektas oluruzzz :)

elektronik ve haberleşme 88 puanı var 91de kaspattı bi ümit bekliyoruz seneye hazirana

kocalardan dertliler kulubüü olmuş ya burasıı hamurunda öküzlük var bunların boşverin ben 8 aydır anlamadım bu adamı bana diyo kii hamilesin alıngansın de geeet kendine hiç bakıyo muu yoook.. neymiş efendim hamileymişim alınganmışım hassasmışımm kurban ol sen bana hıhboşverin kızlar burunlarından getirin ben yapamadımm ama meğer yapılmalıymış ayy karnım ağrıyo ay kaldıramıyom canım şunu istiyo sancım var o var bu var şu var derseniz kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…