- 27 Şubat 2012
- 17.328
- 29.575
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.381
gunaydin hafzosummmmmm bende cok erken kalktim adet sancisi gibi sancilarim varrrr ama cok mutluyummmmm rahim genislio sanirsammmmmmKuzusss simdi esiinin dogumgunu yaaa dahada nazlaniyodur sen alttan alll barisireiniz bebiskom merak etmeeeeee
gunaydin asosummmmmm yat dinlen kuzu iyi gelir bas agrinaaa kiyamam sana bennnn
inanmıyorum yaa şaka gibi sabah gözlerimi açamıyordum görünce fal taşı gibi açıldı... periii hamilesiin Allah ım ne kadar sevındım yaa canım benimm inş saglıcakla alırsın meleğini yaa çok duygulandım ahan da ağlıyorumm...
yaa kız dur ağlama zaten moralim bozuk hormonlar bi yandan benide ağlatıcaksın
inanmıyorum yaa şaka gibi sabah gözlerimi açamıyordum görünce fal taşı gibi açıldı... periii hamilesiin Allah ım ne kadar sevındım yaa canım benimm inş saglıcakla alırsın meleğini yaa çok duygulandım ahan da ağlıyorumm...
evet evet canım ondan oluyo o ağrılar hiç korkma sen bilinçli bi anne adayısınn
öle yapıcam aşkitom ama önce sinirinin geçmesini beklemem lazımbugün hafsa ya biberon filan alıcaktı kızgınlığını alır herhalde bu alışveriş diyee ümit ediyoruumm
Canimmmm cok tesekkur ederimmmmmm sonunda bende bi anne adayi oldum Allahima sukurler olsunnnn insallah hersey guzel devam ederrr sen nasilsin canmmm bebis kocaman olmusssssss
alir bebekom alir merak etmeeeee kuzummmmm bizde en fazla 10 dk kus kalablirizzzz sonra sarmas dolasss kari koca arasinda olur gecer bebisimmmmm takma kafana hiicccc
ağlama anacım ağlama ağlayacağın günler ilerde şimdiden başlamaminikler pek bi ağlatıyor.. doğum yakın ya acayip duygusal gergin ve sinirliyim noliyii baaa anlamadım ya gece de uyutmadı zaten doğurmucam bu bebee
Canimmmm cok tesekkur ederimmmmmm sonunda bende bi anne adayi oldum Allahima sukurler olsunnnn insallah hersey guzel devam ederrr sen nasilsin canmmm bebis kocaman olmusssssss
alir bebekom alir merak etmeeeee kuzummmmm bizde en fazla 10 dk kus kalablirizzzz sonra sarmas dolasss kari koca arasinda olur gecer bebisimmmmm takma kafana hiicccc
cumartesi çalışanlar belli oluyo dimiiii
bu saatte kalksa kalksa seyzoş kalkar topiğin açılışını yaptım seyzoşum seni bekliyorum gel
moralim bozuk kızlaaarrr dün akşam eşimle tartıştık ben sabah barışırız diye düşünüyodum ama o sinirliymiş hala sabahta barışamadık iyimiiiiüstelik yarın pazar ve çarşamba da doğum günüüüü yaaaaa pufffff poffffff çağrı attım işe gelince arasın beni diye aramadı aslında kabahatli ama doğum günü varya küs geçirmek istemiyorum
ben de küstüm kocama ya şok etti beni dün gezmeye gittik sigara kokusunu bi görseniz ta üstümüze sindi o derece yine de erken kalkmadı sonra da başka odaya gitseydin bana tek hamile sen misin dedi eve geldiğimizde saat 12 olmuştu arabamız yok o saate kadar ne oturuyon demi bi saat yolda bekledik pasif anacım benimki abilerinin yanında efeli,k yapıp erken kalkamıyo
benimkininde perşembe doğum günü sarılıyo bilmem ne ama tek sen misisn hamile demiyecekti bana evde olunca centilmen oluyo kendi ailesi söz konusu olunca onları seçiyo önce yıl başında da kaynımın biri gece kulübünde gitar çalacakmış geç çıkarsam size gelirim dedi bizimki de gel dedi nasıl kavga ettik nasıl ben evime içkili adam sokmam diye ama beni dinblemedi allahtan duam kabul oldu da gelmedi kimse
boşver üstüne gitme canım demekki ailesine bişey diyemiyoo napsın zaten bizim tartışmada onun ailesi yüzünden oldu derler yaa evlenince ailesiylede evlenmiş oluyon çok doğru
kpss tercih yapcak ya kendi de biliyo diyoki biz hep sadece ailem yüzünden tartışıyoz diyo yazmam burayı diyo hayırlısı ne yapalım
öle mii ne mezunu eşin branşı ne kaç puan aldı bende k.t.ü. işletme mezunuyum 83,6 aldım ama ilk atamada yerleşemedim hazirandada bebek doğucak atanırsam çok karışık bi durum olucak :44::44:
bak kendide durumdan memnun değil demekki ohh ne güzel kpss ile gidersiniz inşallah
deragun ogretmen hafsa ozel sektorde sizin kocisler ne is yapiyo kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?