Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bak onu yapıyo sağ olsun evde süper dışarda aslan bizimki ama benim ailemden biri gelsin o zamanda süt

bak onu yapıyo sağ olsun evde süper dışarda aslan bizimki ama benim ailemden biri gelsin o zamanda süt

hıııh aynı benim ki dışarda aslan evde kedi çakaal ben onun bebekliğini biliriim bee

hamilelik nasıl gidiyor kızlar

iki gündür benimki iyi sen de baya büyütmüşsün baya maşallah annesi kolayca doğur inşallah hayırlı evlat olsun herkes için

iki gündür benimki iyi sen de baya büyütmüşsün baya maşallah annesi kolayca doğur inşallah hayırlı evlat olsun herkes için

Allah razı olsun canımda geçmiyo ki günler yaa sıkıldım valla yüzüstü yatmayı özledim..

anaaammm kocaları çekiştirme günü olmuş bugüünnn

benim ki de inatçı yok dedi mi bitti...

canım dün acil çıktım yazamadım ayrıntılı
ben gebeliğin başından beri yapıyorum iğne,daha doğrusu eşim yapıyo
başlarda zorlandı ama alıştı o da napsın eli mahkum...
biz yapmadan öncesinde ve sonrasında buz torbası koyuyoruz acıyı hafifletiyo biraz
risk almamak en iyisi alyamm yaparsın iğneni hiç korkma,bak esin de yaptı 9 ay iğneyi şimdi kaanımız kucağında çok şükür.darısı hepimizin başına inşallahhhh

deryam cicişler falan hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah ee bi de ikiz olunca çifter çifter bunların kıyfetleri nasıl oluyo acaba ayrı mı oluyo karışık mı giyiyo ikizler

selam kızlar nasılsınızz bakalım
bizde iyiyizz
anneme geldik dün aldılar bizi kızcemlee :))
uyuyo uyanır birazdan saldırır memeye ham hammm diyeee
bende bir grip bakayım didim sizeee

Mehmetderyam cok güzel cicişlerr saglıkla gydirr bebişerineeeeee

kızlr ben şimdi cıkyım öpüldünzzzzzz anacıklarımmmmmmmmmmm

selam kızlar;

bugün dr gittik herşey normal kızım iyi dogum kanalına girmemiş nst de sancım hiç yok zaten çatım dar oldugu için normal dogum zor gibi ama dr yinede 8 ocaga kadar bekleyelim sancın falan olmazsa 8 ocakta sabah tekrar kontrol eder sonrada sezeryana alırız dedi bende tamam dedim bakalım çok az kaldı ...

suni sancıyla dogum başlamasını istemedigimi söyledim çünkü dün bir arkadşım hamileliginin 41.haftasında 8 saat suni sancı çekti dogumu bu şeklide başlatıldı ve bebek dogum kanalında sıkıştı acil sezeryana alındı çok şükür ikisi de çok iyi ama arkadaşım çok bitkin ve yorgundu bende böyle bişey yaşamak istemiyorum inş.çok kolay dogumlarımız olur hepimizin amin....

hepiniziiiiiiiiii öpüyoruzzzzzzzzzz

hakkında hayırlısı canıım deryamda sende kazasız belasız sıkıntısız atlatırsınız inşallah. Annemi de aradım dua et dedim haftaya doğumları var arkadaşlarımın diye Allah kabul etsin.

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................120................ .....................120
meessttrraa...................80.................. .....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50................ .......................50
bojou............................50............... ........................50

TOPLAM.......................750................. .....................750

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................120................ .....................120
meessttrraa..................105.................. ...................105
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50................ .......................50
bojou............................50............... ........................50
19asos03.......................25.......................................25

TOPLAM.......................800................. .....................800

ekledim cicişleer

Son düzenleme:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım benımmmm ıyılestıgını gordukce ıcım rahatlıyorrrr cok mutlu oluyorummmm yavas yavas toparlıyorsun ıste super bebısııımmmm superrrrrrmdaha ıyı olcaksın ınsallah kuzummmm

Anoyyyyy bugun doguracaktın oysaaaaaa hayırlısı lsun bıtanem senn ve denızımız ıcın en ıyısı neyse o olsunnnn nrmal dogum en ıyısı tabıı ama sartlar uygun oldugu sureceee

gunooooooosssss canlarrrrrrrr nasılsınızzzzz uyuyamadım heyecandan 11 de kesemıızı gormeye gıdıcez ınsllahhhhhhhhh hayırlısıyla gorebılırz bufunnnnnnnnumarım hersey yolunda gıderrr telden yazıcam sıze cıkınca canıskolarrr

günaydınn kızlarrr :)) nasılsınızz,hava cok kötü hiç çalısasımm yoookkk.. ADOŞUMMM hayırlısıyla tez vakitte bebişini kucagna alırsın insallahhhh

günaydın kızlar.........

doğum yapacaklara, kese göreceklere, pıtpıt duyacaklara, bebişinin hareketini hissedip rabbime şükredeceklere benden koca bir slm ossunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…