- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.401
kocalardan dertliler kulubüü olmuş ya burasııhamurunda öküzlük var bunların boşverin ben 8 aydır anlamadım bu adamı bana diyo kii hamilesin alıngansın de geeet kendine hiç bakıyo muu yoook.. neymiş efendim hamileymişim alınganmışım hassasmışımm kurban ol sen bana hıh boşverin kızlar burunlarından getirin ben yapamadımm ama meğer yapılmalıymış ayy karnım ağrıyo ay kaldıramıyom canım şunu istiyo sancım var o var bu var şu var derseniz kazanırsınız
bak onu yapıyo sağ olsun evde süper dışarda aslan bizimki ama benim ailemden biri gelsin o zamanda süt
iki gündür benimki iyi sen de baya büyütmüşsün baya maşallah annesi kolayca doğur inşallah hayırlı evlat olsun herkes için
Maşallah bebişlerimin odasına teyzeleri...
Kıyafetleri tek tek çekemedim,çünkü çok fazla...
Eki Görüntüle 594905 Eki Görüntüle 594912 Eki Görüntüle 594911 Eki Görüntüle 594910 Eki Görüntüle 594906 Eki Görüntüle 594907 Eki Görüntüle 594908 Eki Görüntüle 594909 Eki Görüntüle 594923 Eki Görüntüle 594924 Eki Görüntüle 594913 Eki Görüntüle 594914 Eki Görüntüle 594915 Eki Görüntüle 594904 Eki Görüntüle 594903 Eki Görüntüle 594902 Eki Görüntüle 594922 Eki Görüntüle 594921 Eki Görüntüle 594920 Eki Görüntüle 594919 Eki Görüntüle 594917 Eki Görüntüle 594916 Eki Görüntüle 594925
selam kızlar;
bugün dr gittik herşey normal kızım iyi dogum kanalına girmemiş nst de sancım hiç yok zaten çatım dar oldugu için normal dogum zor gibi ama dr yinede 8 ocaga kadar bekleyelim sancın falan olmazsa 8 ocakta sabah tekrar kontrol eder sonrada sezeryana alırız dedi bende tamam dedim bakalım çok az kaldı ...
suni sancıyla dogum başlamasını istemedigimi söyledim çünkü dün bir arkadşım hamileliginin 41.haftasında 8 saat suni sancı çekti dogumu bu şeklide başlatıldı ve bebek dogum kanalında sıkıştı acil sezeryana alındı çok şükür ikisi de çok iyi ama arkadaşım çok bitkin ve yorgundubende böyle bişey yaşamak istemiyorum inş.çok kolay dogumlarımız olur hepimizin amin....
hepiniziiiiiiiiii öpüyoruzzzzzzzzzz
selam kızlar nasılsınızz bakalım
bizde iyiyizz
anneme geldik dün aldılar bizi kızcemlee :))
uyuyo uyanır birazdan saldırır memeye ham hammm diyeee
bende bir grip bakayım didim sizeee
Mehmetderyam cok güzel cicişlerr saglıkla gydirr bebişerineeeeee
kızlr ben şimdi cıkyım öpüldünzzzzzz anacıklarımmmmmmmmmmm
selam kızlar;
bugün dr gittik herşey normal kızım iyi dogum kanalına girmemiş nst de sancım hiç yok zaten çatım dar oldugu için normal dogum zor gibi ama dr yinede 8 ocaga kadar bekleyelim sancın falan olmazsa 8 ocakta sabah tekrar kontrol eder sonrada sezeryana alırız dedi bende tamam dedim bakalım çok az kaldı ...
suni sancıyla dogum başlamasını istemedigimi söyledim çünkü dün bir arkadşım hamileliginin 41.haftasında 8 saat suni sancı çekti dogumu bu şeklide başlatıldı ve bebek dogum kanalında sıkıştı acil sezeryana alındı çok şükür ikisi de çok iyi ama arkadaşım çok bitkin ve yorgundubende böyle bişey yaşamak istemiyorum inş.çok kolay dogumlarımız olur hepimizin amin....
hepiniziiiiiiiiii öpüyoruzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?