Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrrr

adoşummm sağlıkla deniz kızımızı kucağına alırsın inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

perimmmmm keseyi görmeye mi gidiyosuuuuunnnnnnnnn,ayyyy çok heyecanlı canım ya güzel haberlerini bekliyoruz.bakalım kaç kese görcezzzzz bitanemmmm

günaydın arkadaşlar iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum 3 gündür giremiyorum annemler geldi bana kalmaya onlarala vakit geçirdim fırsatım olmadı kısaca söyle anlatayım 10 gün progestan kullandıktan sonra doktorum geldemişti perşembe günü bitti ilacım ben gitmedim cumartesi giderim iştende izin almayayım diye düşünmüştüm cuma günü randevu almak için doktoru aradım ilacımın perşenbe günü bittiğini cumartesi gelmek istediğimi söyledim kızdı bana ilaç bitince gelmem gerekiyomuş aravermek olmazmıs hemen gel dedi cuma günü izin aldım işten gittim bebeğin kesesi etrafındaki kan pıhtısı küçülmüş bir öncekine göre ilaca devam 12 haftaya kadar dedi mecburen içeceğim bebek büyümüş 20 mm olmuş dedi bebek büyüdükçe kan pıhtısıda gidecek dedi en azımdan içim rahatladı benim anlatacaklarım bukadar sizler nasılsınız

Merhaba canım sevindim bebeişinin iyi olmasına zamanla geçer inş o kan pıhtısıda benimde çok az vardı bakalım bana ne diyecekk...

gözünaydın canım kan pıhtısı küçülmüş ne güzel inşallah tamamen kaybolacak rahat ol sen,bebişine maşallahhh büyümüş

Son düzenleme:
Merhaba canım sevindim bebeişinin iyi olmasına zamanla geçer inş o kan pıhtısıda benimde çok az vardı bakalım bana ne diyecekk...

maşallah gelişim olmuş bebekte ilaca başladığımda 10 mm şimdi 20 mm olmuş kan pıhtısı küçülmüş moralim düzeldi Allahıma çok şükürler olsun inşAllah böylede devam eder

seninde düzelir canım inşallah kalmaz o kan pıhtısı güzel haberler getirirsin inşAllah

gözünaydın canım kan pıhtısı küçülmüş ne güzel inşallah tamamen kaybolacak rahat ol sen,bebişine maşallahhh büyümüş

teşekkürederim 10 gün boyunca diken üstünde oturmuştum Rabbime şükürler olsun gelişim göstermiş 12 haftadan sonra kalmaz dedi böyle giderse inşAllahta kalamaz canım

ışılımm sözünü tuttu geldiii

Kaplang canımmm kontrollerini ihmal etme edersen öle fırça yersin işteee hep ölee izin alarak gidiyoruz napalım zor oluyo ama yapacak birşey yok

Asosuuumm canım puanım iyi demişsin sağool canım yaa inşallah yerleşirim hayırlısı benim eşim de esnaf
buarada kocişimle barıştıkkkk

Perimm kesenimi görücen sennn

Adoşuuumm yaa deniz gelsin artık Resim koy olur mu birde deniz kızı görelim

İnş canım kalmaz benimde bitmiştir inşallah bayadır kullanıyorum progestanı inş azalmıştır 24 ocakta kontrolümüz var güzel haberlerle gelirim inşşş

tutmam mı canım benimmmmmmm
ne güzel barışmışsınız kocişle,Allah bozmasın bi daha aranızı hafzakımmmmm
bu arada hafsanın tekmelerini hissetmeye başlamışsın canımm kucağına alıp kokladığın günler de gelsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
güzel bir hafta olsuunnnn...güzel haberler alalııımmmm...

inşallah canım hepimiz için musmutlu bir hafta olsun
sen nasılsın meessimmmm kocişin ne zaman gelecek?

tutarsın bilirim bitanemmm
inşallah ışılımmm hepimiz o günleri görürüz inşallah hissediyorum artık teyzesiii hele sırt üstü yatınca karnımda nerde duruyosa orası böle şiş oluyo nerde olduğunu bile anlıyorum çok net

size tatlı annişle tatlı kızı
bizimki de keyfi yerinde olursa laf yarıştırıyor bizimle,konuşunca tekmelerle cevap veriyor ölüyoruz babasıyla gülmekten
Allahıma binlerce şükürler olsun çok güzel bir duygu,Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallahhhh

Ayyyyyy teyzeleriiiiiiii minicikkkkkk bebeğiiiiimmmmmmmmmm ufacık bi kesecikteeee Allahım nası bi dıygu buuu tarifi imkansızzzzzzzz gördük kzlar Allahıma bin şükürrrr haftaya çarşamba kalp atışlarını duyucaz inşallahhhhhh ayyy

canım benimmm melek kalplimmmmm çok sevindimm çok şükür Allahıma,haftaya da pıtpıtlarını duyacaksınız hayırlısıyla inşallahhhh
yerim ben o küçücük pıtırcığı,hep böyle mutlu olun canımın içiiiiii.herşeyin en güzeline layıksın sen,öpüyorum sizi kocamaaaaaaaaannnnnnnnnn

hepimiz bebişleri koklamaya yaklaşıyoruz sırayla,darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun tez zamanda inşallah

ooyy oyyy minik ayaklarını yir teyzesiii
gerçekten harika anlar duygular Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…