- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.421
günaydın arkadaşlar iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum 3 gündür giremiyorum annemler geldi bana kalmaya onlarala vakit geçirdim fırsatım olmadı kısaca söyle anlatayım 10 gün progestan kullandıktan sonra doktorum geldemişti perşembe günü bitti ilacım ben gitmedim cumartesi giderim iştende izin almayayım diye düşünmüştüm cuma günü randevu almak için doktoru aradım ilacımın perşenbe günü bittiğini cumartesi gelmek istediğimi söyledim kızdı bana ilaç bitince gelmem gerekiyomuş aravermek olmazmıs hemen gel dedi cuma günü izin aldım işten gittim bebeğin kesesi etrafındaki kan pıhtısı küçülmüş bir öncekine göre ilaca devam 12 haftaya kadar dedi mecburen içeceğim bebek büyümüş 20 mm olmuş dedi bebek büyüdükçe kan pıhtısıda gidecek dedi en azımdan içim rahatladı benim anlatacaklarım bukadar sizler nasılsınız
Merhaba canım sevindim bebeişinin iyi olmasına zamanla geçer inş o kan pıhtısıda benimde çok az vardı bakalım bana ne diyecekk...
gözünaydın canım kan pıhtısı küçülmüş ne güzel inşallah tamamen kaybolacak rahat ol sen,bebişine maşallahhh büyümüş
maşallahgelişim olmuş bebekte ilaca başladığımda 10 mm şimdi 20 mm olmuş kan pıhtısı küçülmüş moralim düzeldi Allahıma çok şükürler olsun inşAllah böylede devam eder
seninde düzelir canım inşallah kalmaz o kan pıhtısı güzel haberler getirirsin inşAllah
bizim de bugün doktor kontrolümüz var kızlar,çok özledim doğamı nasıl olacaksa akşammmmm
tutmam mı canım benimmmmmmmışılımm sözünü tuttu geldiii
Kaplang canımmm kontrollerini ihmal etme edersen öle fırça yersin işteee hep ölee izin alarak gidiyoruz napalım zor oluyo ama yapacak birşey yok
Asosuuumm canım puanım iyi demişsin sağool canım yaa inşallah yerleşirim hayırlısı benim eşim de esnaf
buarada kocişimle barıştıkkkk
Perimm kesenimi görücen sennn
Adoşuuumm yaa deniz gelsin artıkResim koy olur mu birde deniz kızı görelim
güzel bir hafta olsuunnnn...güzel haberler alalııımmmm...
amiiinn inşallahgüzel bir hafta olsuunnnn...güzel haberler alalııımmmm...
tutarsın bilirim bitanemmmtutmam mı canım benimmmmmmm
ne güzel barışmışsınız kocişle,Allah bozmasın bi daha aranızı hafzakımmmmm
bu arada hafsanın tekmelerini hissetmeye başlamışsın canımm kucağına alıp kokladığın günler de gelsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
inşallah canım hepimiz için musmutlu bir hafta olsun
sen nasılsın meessimmmm kocişin ne zaman gelecek?
tutarsın bilirim bitanemmm
inşallah ışılımmm hepimiz o günleri görürüz inşallah hissediyorum artık teyzesiiihele sırt üstü yatınca karnımda nerde duruyosa orası böle şiş oluyo nerde olduğunu bile anlıyorum çok net
Ayyyyyy teyzeleriiiiiiii minicikkkkkk bebeğiiiiimmmmmmmmmm ufacık bi kesecikteeee Allahım nası bi dıygu buuu tarifi imkansızzzzzzzz gördük kzlar Allahıma bin şükürrrr haftaya çarşamba kalp atışlarını duyucaz inşallahhhhhh ayyy
size tatlı annişle tatlı kızı
bizimki de keyfi yerinde olursa laf yarıştırıyor bizimle,konuşunca tekmelerle cevap veriyor ölüyoruz babasıyla gülmekten
Allahıma binlerce şükürler olsun çok güzel bir duygu,Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?