- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.441
Ayyyyyy teyzeleriiiiiiii minicikkkkkk bebeğiiiiimmmmmmmmmm ufacık bi kesecikteeee Allahım nası bi dıygu buuu tarifi imkansızzzzzzzz gördük kzlar Allahıma bin şükürrrr haftaya çarşamba kalp atışlarını duyucaz inşallahhhhhh ayyy
ışılımm sözünü tuttu geldiii
Kaplang canımmm kontrollerini ihmal etme edersen öle fırça yersin işteee hep ölee izin alarak gidiyoruz napalım zor oluyo ama yapacak birşey yok
Asosuuumm canım puanım iyi demişsin sağool canım yaa inşallah yerleşirim hayırlısı benim eşim de esnaf
buarada kocişimle barıştıkkkk
Perimm kesenimi görücen sennn
Adoşuuumm yaa deniz gelsin artıkResim koy olur mu birde deniz kızı görelim
asosummm çok geçmiş olsun canım doktorunla görüşseydin yine de bilgisi olsunperim gozun aydin canim benim
kaplanim uzulme benim bebegimin kesesinin altindaki kanama 8cm di dusun ama oglum buyudu teyzesi coksukur kanamada gitti simdi diger rahim kaniyo ama hayirlisi
isilim az kaldi kiz aksama benim kntrl de 22 ocakta hayirlisi bakalim
bu arada kizlar dun balik yemistim toplasaniz 1cay tabagi
yemedim somon baligiydi ki ben baliktan nefret
ederim.. gece birden bire karnim agridi ama yok
boyle bir agri afedersiniz ishal agrisi gibi ki
yanilmadim 1 kereye mahsus ciktim wc ye ama
icimde ne varsa gitti midem bulandi gozlerim
karardi basim dondu butun vucudum uyustu cok
korktum ama wc den ciktiktan sonra gecti biraz
yattim oyle yine..bugunde igneden cikinca
birden gozlerim karardi midem bulandi
sanirim dun zehirlendim ama iyiyim simdi gitmedim dr a da uzun surseydi ishalim gidecektim zaten...
bu arada dayanamadim 3-4 parca biseyler aldim oglusuma
mehmet deryam bebişlerinin herbişeylerine bayıldım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşime bile gösterdim o da çok sevdi ve bizim için yine ikiz dualarını yineledi sağolsunD
perimmm senin cimcime ne ara 5 hafta oldu kızzzzz yesinler onu maşallahhhh
erdoğanım aynı kaderi paylaşıyoruz kuzum bizimde korunma sürecimiz bitti ve bende öğrenir öğrenmez iğnelere başlayacağım
messim evine kavuşmuşsun gözün aydın bebeişinde seni bekletmeden gelsin inşşş
pidilim hadi artık ver bebeğininnn müjdesinii:18::18::18:
bojummm artık bebeişinin gelmesi çokk yakın bunu hissediyoruz artıkkk ne güzelll
kaplangım bebişin iyi biz biliyoruz sakın stres yapmaaa
hiil sen neler yaptın kuzum
tuana zehra hoş geldin
add pırtlat artık sende deniz kızınııı
seyzenim oğluşunu yesinlerDD
asosum paşanın ismi çok güzelllll
kimler kaldı unuttum az önce aklımdaydı yazacaklarım
bana da öğrneir öğrenmez haber ver dedi, sanırım iğne vereceksiniz diil mi dedim, daha karar vermedim dedi, bakalım. inşallah herşey sorunsuz olur hepimiz için. hem bak esin'de de varmış, doğurduuumerhabaaa...
bütün gün okudum ama yazamadıımmm...eşya toplamaktann..kocamı gönderdimm de ben yineee
periimmm buluşalımmm ne zaman istersen..bahçelideyiz biz...ilacı da herkes kullanmış sende kullan o zaman..bebeğe bizararı yoksa...:44::44:
seyzenimmm inşallaahh terfi ederim tatlım. iyice rahatlığa alıştım kocamı toplarken dedim ki birde çocuk olsa şimdi yandıkk...
bence şansını dene 2.üniversite süpeer olurrrr..belki bende gireriimmm
deryaaammm yaaa harika olmuş dolap, kıyafetleerrr.. herşeyleri hazırrrmaşallaahhh...
adoşşş soonn 3 o zamaaannnn:18::18::18: daha dün gibi bizeee ama gelsin artık deniz kızıımıızz...
perdoğancımm özledik ama yaa özletmeyiinnnaklımdan benim de geçiyor o kadar çok kişi de görülüyor ki bu durum..kendimden şüpheleniyorumm...o yüzden sanırım bu ay tekrar gidicem doktora. hem eğer tedavi olacak bidurum varsa başlansın tekrar...
ayy alyaammm korunma sürenizz bitti demekk yaşasıınnnmoralini yüksek tut canım beniimmm..olmicak inşallah bu sefer bişi..
bende unuttumm bişiler daha diicektimmm...:44::44::44:
haklısın canım, evet önceden bilmemiz iyi, ben bir kayıp daha kaldıramazdım, o yüzden soruyorum sürekli, böyle olup da bebek sahibi olan var mı diye, esinimle seni öğrenince çok ama çok rahatladımderyammm bebişlerin odasına ve kıyafetlerine bayıldımmm,Rabbim sağlıkla giydirmeyi uyutmayı nasip etsin canım benim çok az kaldıı
perdoşummm alyammm pıhtılaşma problemi bende de var,iğne yapıyorum hergün ama inanın ucunda meleğinize kavuşmak gibi bir amaç olduğundan hiç zor gelmiyor.yeter ki o iyi olsun ben razıyım çekmeye.
şükür ki doktorlarınız tahlilleri yapıp farketti durumu,farkında olmayan o kadar çok kişi var ki...
herşey çok güzel olacak,bebişleriniz sağlıkla gelecekler annelerine inşallahhhhhhhh
bana da öğrneir öğrenmez haber ver dedi, sanırım iğne vereceksiniz diil mi dedim, daha karar vermedim dedi, bakalım. inşallah herşey sorunsuz olur hepimiz için. hem bak esin'de de varmış, doğurduuuışılım da doğurmak üzere korkmayalım diil mi :18::18:
haklısın canım, evet önceden bilmemiz iyi, ben bir kayıp daha kaldıramazdım, o yüzden soruyorum sürekli, böyle olup da bebek sahibi olan var mı diye, esinimle seni öğrenince çok ama çok rahatladım
aybişim gelmiş ama yakalayamadımmm
perdoğanım sen napıosun canım?
ASIL SEN BENİM CANIMSIN, NASIL İÇİMİ RAHATLATTIN BİLEMEZSİNcanımsın benimmm sakın korkma,biz şanslılardanız çoğu doktor 3 düşüğü bekliyor Allah korusun.
benim doktorum bat tan bir kaç gün önce kanda betahcg baktır demişti,pozitif çıkar çıkmaz iğneye başlamıştım.sende de öyle yapar muhtemelen perdoşum
Ayyyyyy teyzeleriiiiiiii minicikkkkkk bebeğiiiiimmmmmmmmmm ufacık bi kesecikteeee Allahım nası bi dıygu buuu tarifi imkansızzzzzzzz gördük kzlar Allahıma bin şükürrrr haftaya çarşamba kalp atışlarını duyucaz inşallahhhhhh ayyy
amin bitanemmm senin ve bekleyen diğer arkadaşlarımızın da tez zamanda konsun melekleri göbişlere inşallahh...ASIL SEN BENİM CANIMSIN, NASIL İÇİMİ RAHATLATTIN BİLEMEZSİNDOĞAMIZ VE KAANIMIZ BANA EN İYİ ÖRNEK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
BEN DE ÖYLE YAPAYIM CANIM, ZATEN SÜREKLİ ELİMDE TEST ÇIBIĞI DOLAŞIR DURURUM
SENİN NASIL GİDİYOR, 10 HAFTA KALMIŞ. BELLİ Mİ SEZERYAN MI, PIRTLATACAK MISINAYY YERİM SİZİ BEN YAA, ALLAH KOLAY DOĞUMLAR VERSİN HERKESE
tutmam mı canım benimmmmmmm
ne güzel barışmışsınız kocişle,Allah bozmasın bi daha aranızı hafzakımmmmm
bu arada hafsanın tekmelerini hissetmeye başlamışsın canımm kucağına alıp kokladığın günler de gelsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
inşallah canım hepimiz için musmutlu bir hafta olsun
sen nasılsın meessimmmm kocişin ne zaman gelecek?
amiiinn inşallah
nasılsın messim napıyon
hepimiz bebişleri koklamaya yaklaşıyoruz sırayla,darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun tez zamanda inşallah
IŞILIIMMMMMMMM
PERDOŞUUUUUUUUMMMMM :))
napıyonuz len zilloşlar,nerlerdesiniz bakiiimm
özledimm heeee
iyisiniz di mi
Işılımm büyütmüşsün DOĞA hanımı
Perdoşuumm sen neler yapıyosuunn bebişkommm
ben tüplü dalışa geçtiimm
yapıyom inneleri göbüşten göbüşten
hayırlısı bakalımm
gelin bakiim öpiiimm sizi
pojommmmmm, iyiyim bebeğim sen nasılsın? daldırmadın diil mi daha tüpüIŞILIIMMMMMMMM
PERDOŞUUUUUUUUMMMMM :))
napıyonuz len zilloşlar,nerlerdesiniz bakiiimm
özledimm heeee
iyisiniz di mi
Işılımm büyütmüşsün DOĞA hanımı
Perdoşuumm sen neler yapıyosuunn bebişkommm
ben tüplü dalışa geçtiimm
yapıyom inneleri göbüşten göbüşten
hayırlısı bakalımm
gelin bakiim öpiiimm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?