Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

maşallah değmesin sağlıcakla büyüsün minik yavrun

o pıtpıtlar ınsanın hayatında duyabiliceği en güzel seslerden biri ve sende duyucaksın inşallah perim

2 günden bişey olmaz diye düşündüm çok kızdı birde izin almayayım hemen suratlarını düşürüyolar keyfimden izin alıyorum sanki ayrıca işyerim çok ters doktora gitmek için 3 vesait değiştirmem gerekiyor o yüzden haftasonu gitmek istedim

perim gozun aydin canim benim

kaplanim uzulme benim bebegimin kesesinin altindaki kanama 8cm di dusun ama oglum buyudu teyzesi coksukur kanamada gitti simdi diger rahim kaniyo ama hayirlisi

isilim az kaldi kiz aksama benim kntrl de 22 ocakta hayirlisi bakalim

bu arada kizlar dun balik yemistim toplasaniz 1cay tabagi
yemedim somon baligiydi ki ben baliktan nefret
ederim.. gece birden bire karnim agridi ama yok
boyle bir agri afedersiniz ishal agrisi gibi ki
yanilmadim 1 kereye mahsus ciktim wc ye ama
icimde ne varsa gitti midem bulandi gozlerim
karardi basim dondu butun vucudum uyustu cok
korktum ama wc den ciktiktan sonra gecti biraz
yattim oyle yine..bugunde igneden cikinca
birden gozlerim karardi midem bulandi
sanirim dun zehirlendim ama iyiyim simdi gitmedim dr a da uzun surseydi ishalim gidecektim zaten...

bu arada dayanamadim 3-4 parca biseyler aldim oglusuma

Son düzenleme:
asosummm çok geçmiş olsun canım doktorunla görüşseydin yine de bilgisi olsun

oğluşunu yerim senin,iyi yapmışsın canım güle güle giysin minnoşun
bize alışverişe erken başladınız diye kızıyorlardı ama şimdi iyiki almışım diyorum,çok yoruluyorum artık gezerken

slmmm hatunlarrrrrr nabersinnnnnn

ne var ne yokkkkkk?**** güzel haberler varmııııııı

bana da öğrneir öğrenmez haber ver dedi, sanırım iğne vereceksiniz diil mi dedim, daha karar vermedim dedi, bakalım. inşallah herşey sorunsuz olur hepimiz için. hem bak esin'de de varmış, doğurduuu ışılım da doğurmak üzere korkmayalım diil mi :18::18:
haklısın canım, evet önceden bilmemiz iyi, ben bir kayıp daha kaldıramazdım, o yüzden soruyorum sürekli, böyle olup da bebek sahibi olan var mı diye, esinimle seni öğrenince çok ama çok rahatladım

canımsın benimmm sakın korkma,biz şanslılardanız çoğu doktor 3 düşüğü bekliyor Allah korusun.
benim doktorum bat tan bir kaç gün önce kanda betahcg baktır demişti,pozitif çıkar çıkmaz iğneye başlamıştım.sende de öyle yapar muhtemelen perdoşum

aybişim gelmiş ama yakalayamadımmm

perdoğanım sen napıosun canım?

ASIL SEN BENİM CANIMSIN, NASIL İÇİMİ RAHATLATTIN BİLEMEZSİN DOĞAMIZ VE KAANIMIZ BANA EN İYİ ÖRNEK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

BEN DE ÖYLE YAPAYIM CANIM, ZATEN SÜREKLİ ELİMDE TEST ÇIBIĞI DOLAŞIR DURURUM
SENİN NASIL GİDİYOR, 10 HAFTA KALMIŞ. BELLİ Mİ SEZERYAN MI, PIRTLATACAK MISIN AYY YERİM SİZİ BEN YAA, ALLAH KOLAY DOĞUMLAR VERSİN HERKESE

değmesin PERİİİİİİİMMMMMM gözünaydıınn
çok minnak o daaa canım benimm

PERİM, CANIM GÖZÜN AYDIN, NAZAR DEĞMESİNNNNN KENDİNİ SICAK TUT CANIM AMAN ÜŞÜTME , DİKKKAT ET

IŞILIIMMMMMMMM
PERDOŞUUUUUUUUMMMMM :))
napıyonuz len zilloşlar,nerlerdesiniz bakiiimm
özledimm heeee
iyisiniz di mi
Işılımm büyütmüşsün DOĞA hanımı
Perdoşuumm sen neler yapıyosuunn bebişkommm
ben tüplü dalışa geçtiimm
yapıyom inneleri göbüşten göbüşten
hayırlısı bakalımm

gelin bakiim öpiiimm sizi

merhaba kızlar ben aranıza yenı kaltıldım vajinismustum yenı yendım ama yenerkn çok zman kaybettım hep bebek hasretylee yandım tutşdum kaynanm bı yandan ayy ne mzna olcak ne mzna olcak dyip durduu kzılar bende bebek sahıbı olmk istyrum

amin bitanemmm senin ve bekleyen diğer arkadaşlarımızın da tez zamanda konsun melekleri göbişlere inşallahh...
çok şükür canım ufak tefek sıkıntılar dışında sorunumuz yok,iğnemizi yapıyoruz hergün.
ben sezeryan düşünüyorum canım,normal doğumu beklemek için iğneyi önceden kesmek gerekiyor.ben de risk almak istemiyorum,hayırlısı bakalım bugün doktorum ne diyecek...

amiiinn inşallah

nasılsın messim napıyon

iyiiyiimmm annecikleriimmmm...acil çıkmam gerekti kaynanamla gezdik geldik...özlediler tabii gidimm dediimm bari...ama hava çok soğuk..:18:

ışılım haber bekliyorumm..bikaç güne gelebilir...gelsin yaa karda kışta evinde otursun... yımırtlamayı kaçırıyor ama

ne güzel dilekler de bulunuyorsunuzz..bebeğim olmasa da olacak biliyorumm iyi, pozitif düşüncelerleee....

anaammm maşallaaah sizeeeeee......

hepimiz bebişleri koklamaya yaklaşıyoruz sırayla,darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun tez zamanda inşallah

amiiinnnnnnnnnnnnn.....

hoşgeldin ponjuuummmm özledim seni
büyüttüm çok şükür canım darısı size olsun,tüplü dalışa çok sevindim çok iyi yaptınız
transfer haftaya filan olur o zaman diiiimiiiiii
bu arada çok iyiyiz bebişim hamiş sayımız arttıkça daha iyi olcaz

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben aranıza yenı kaltıldım vajinismustum yenı yendım ama yenerkn çok zman kaybettım hep bebek hasretylee yandım tutşdum kaynanm bı yandan ayy ne mzna olcak ne mzna olcak dyip durduu kzılar bende bebek sahıbı olmk istyrum yardımlarnızla

pojommmmmm, iyiyim bebeğim sen nasılsın? daldırmadın diil mi daha tüpü bu iğneler öncesi için.
hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer tamam seninki, düplü pojommmm,
bende de pıhtılaşma problemi çıktı, marta kadar korunup aspirin alacağım, hamile kalınca da sanırım ben de göbekten iğneleyeceğim kendimi , hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…