Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım aramıza,öncelikle stresi sıkıntıyı bir kenara bırak.ne kadar zamandır çalışıyorsunuz bebiş için?

hoşgeldin canım aramıza,öncelikle stresi sıkıntıyı bir kenara bırak.ne kadar zamandır çalışıyorsunuz bebiş için?

canım ben vajinismustum yenı yendım biz 1 hafta olcak ama ben çok zman kaybettım 1.5 sendr ilşki olmadı son 1 haftadr gerçelşti ama ben hemen lsun istyrum

canım ben vajinismustum yenı yendım biz 1 hafta olcak ama ben çok zman kaybettım 1.5 sendr ilşki olmadı son 1 haftadr gerçelşti ama ben hemen lsun istyrum

canım daha çok yeni yenmişsin vajinismusu,bebek olayı sabır istiyor gerçekten
ben 1 sene bekledim bebeğimi,burda daha uzun süredir bekleyen arkadaşlarımız da var
sakın kendini şartlama hemen olsun diye
gün aşırı ilişki,sonrasında hemen kalkma yataktan uzan 1 saat.
Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelecek bebeğin,inşallah fazla bekletmez seni

cok gecmis olsun canim hakkaten uzun bir sure 1.5 sene ama gelmis gecmis gecmisi dusunup stres yapma sakin en onemlisi rahaat olman ve duzenli bir iliski..ayrica iliskide senin mutlu olmanda bebegin sagligi acisinda onemli oldugu yaziyor gebelik sitelerinde.. sadece bebek icin yasama birseyleri akisina birak inan hersey cok guzel olacak

burda okudklarımdan bılmedgm çok şeyi ögrendmm belki buranın bana faydası olur eşım askre gtmeden olsun istyruz

o kadr çok ıstyrum kı allah bılıyo yanı hamıle kadınları görunce aglıyorm duyglnytm benm ne zman olck dye

hoşgeldin canım.bi süre bende yaşamıştım o sıkıntıyı.bende çok zamn kaybetmiştim.

ama şu söyleyeyim bence kendine ve eşine zamn tanı.yani ilişkiye biraz alış.zaten gelecekse bebişin gelir.henüz bi hafta olmuş çok erken.üzerindeki geçmiş sıkıntıyı stresi anlayabiliyorum.onları bi sil süpür ilişkin iice otursun.boşver kaynanyı falan önemli olan senin sağlığın.yarın yine yazışırız.dert etme

herkesiii öpüyoruummm geçmişi artık yarın okurum

tamam cnm teşekkr edrmm yrn grşrz

en güzeli canım, ben de hep normal doğum yapıp o duyguyu tatmak istiyordum ama böyle olunca illa ki sezeryan olur.
Olsun varsın, önemli olan senin ve doğamızın sağlığı, hayırlısı olsun canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
(bu arada ne çok "hayırlısı olsun" demişim )

hoşgeldinnn Evet önce sıkıntıyı stresi bir kenara bırakmak lazım, burda birçok arkadaşımız bebeğe yoğunlaşamdığı ay hamile kaldılar, stres çok etkiliyor. Olacağına kendini inandırmalısın. Vaji dışında bir sıkıntı yoksa olur inşallah

burda okudklarımdan bılmedgm çok şeyi ögrendmm belki buranın bana faydası olur eşım askre gtmeden olsun istyruz

esin yaninda olmadan sakin deyim inan gebelik gecmiyo esine en cok ihtiyacin oldugu zaman ben memurum ama raporluyum memleket te annem bakiyor dusuk riskim var doguma kadarda burdayim esim calistigimiz sehirde allah 3 saat ve 2 haftada bir geliyor ama ben hep aglmakliyim cok ozluyorum cok zorlaniyorum biri esin ne yapiyo dese basliyorum aglamaya.. sana anlatacaklarim bu kadar canim iyi dusun.. kalbim aciyo benim canim inan cok yaniyo ilk 2 bebegimi kaybettim zor bir gebelik geciriyorum surekli yatiyorum igneler canimi cok acitiyo ama inan bunlarin hicbiri kocamin yanimda olamamasi kadar uzmuyo beni.. her gece bana bebegime sarilsin karnimin milim milim buyudugunu gorebilsin diye neler vermezdik her ikimizde ama nasip tabi buna sukur...

çok uzuldm cnm yaa ben de eşim askere gtsn glsn ıstyrum ama o istemyo

inşallah canım güzel haberler veririm size
ben de çok diyorum hayırlısı olsun diye,yaşlanıyo muyuz neyiz

inşallah canım güzel haberler veririm size
ben de çok diyorum hayırlısı olsun diye,yaşlanıyo muyuz neyiz
Bİ DE BUNUN "NASİP !" VERSİYONU VAR,

teyzelerii benim minik kızımm büyüyo biliyomusunuzzz
kocaman olucakk
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii
MAŞALLAH DE PİTOMİN, GAZI VAR MI GAZI ? İNŞALLAH YORMUYORDUR SENİ ANNESİ MİNİK MELEĞİN BİZİM İÇİN DE KOKLA, ÖP DEMİYORUM BAK KOKLA...

stanbulda deli gibi kar yagıyor yarın sezeryanle dogum yapacagım saçlarımı fönletip geldim herşeyimiz hazır ama galiba arabayla hastaneye gidemeyecegiz kar çok yagıyo taksiiyle yollara düşecegiz hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlı degilim sadece biraz endişeliyim ama inş.sorunusuz bir ameliyat olur ve kızıma denizime kavuşurum amin.darısı dogumunu bekleyen bütün annelerin başına olsun saglıkla ve mutlulukla amin.

Allahım evlat isteyen cümlesine hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar dualarım sizinle sizde bana dua edin yarın için
:2:

periiiiiiiiiii degmesin kuzun büyüyooooooooooo ohhhhhhhhhh çok şükür darısı pıt pıtları duymayaaaaaaaaaaa inş.

çarşamba günü haber veriirim size evime gelince canlar bana dua eden bu süreçte yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa helal olsun kızlar 9 ay beraber agladık beraber güldük üzüldük iyi kötü aile olduk inş.şimdide ailemizin meyveleri tek tek geliyooo hepinizi seviyorum hepiniz gönlünden geçeni rabbim kabul etsin canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amin..

hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anladınız siz onu

günaydın seyzenimm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?

ayyy ışılım :26: kusuruma bakma noolur bilgisayarın başında uyuyp kalmışım iyiyim canım saol işte bu her yerde uyuya kalma olayım var ama başka bi sıkıntı yok çok şükür. sen de iyisindir umarım

geçmiş olsun asoşum. amaan dikkat et... bayattı herhalde balık :44: ben çok yiyorum ama bişey olmadı bugüne kadar
oğluşun güle güle giysin cicişlerini canım

Allah yardımcın olsun adoşum. sıkıntısız dertsiz atlatacaksın inşallah canım. içini ferah tut :16. merakla bekliyoruz iyi haberlerini
dualar bu akşam bitiyor annem tamamlayacak komşusuyla Allah kabul etsin

gözün aydın tatlım. tek kese galiba :44: tutturamadım tahminimi desene neyse haftaya kalp atışının da duydun mu tamamdır sonra cinsiyet sonra tarama testleri .... Allah ım sağlık versin ikinize de canıım

Canlarım teşekkür ederim hepinize kocamannnnn seviyorm siziiii bennn. Adoşummm çok heyecanlıyım senin adınaaa. Ben doğurcam sankiiii. Dün gibi daha adetin geçmişti ısrarlarımıza dayanıp test yapmıştı veeee kocaman çift çizgiiiii canm benmmmm nası sevinmişkk inanamıyorm halaaaa ne günlerdiiiii....

Asosummmmm sıkıntılı günleriniz bitrcek eşinle kavuşacaksınız canmmmm stres yapıp bebişi de üzmeeee tazeliğinden emn olmadan da balık yemeeee ama somon çok faydalı bebiş için canmmmm....

Seyzoşumm bitane kesemizzz canımmm şükürler olsunnnnnn.... Teşeklürler bebekmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…