Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İçimde tuhaf,tarifi mümkün olmayan hisler var.Gerek korku ve endişe,gerekse bebişlerime kavuşmanın vereceği heyecan,acır mı hissi,sağlıklı doğacaklar mı düşüncesi ve daha bir sürü şey...
Bugün son kontrolümüze gittik.Perşembe günü saat 10'da hastanede olacağız Allah'tan bir şey olmazsa ve saat 12 en geç 1 gibi alırız dedi dr um.Şuan için bebekler 2500 kg civarı doğarlar,büyük ihtimalle küvöze girmezler ama yinede belli olmaz orası şansa kalmış dedi.Bakalım Allah'tan hayırlısı olsun.İnşallah sağ salim girer,sağ salim bebişlerimi kucağıma alırım.Hep Allah'tan her şeyden önceki tek dileğim sağlık sıhhat oldu.İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşmakta nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin inşallah.Hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize...

Bende son durumlar böyle canlarım.Hepinizi seviyorum.Daha dün gibi test yapıpta sizlere haber verdiğim...Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Hiçbirimizi darda koymasın...Duygusala bağladım iyice bugün,çok ağlayasım var...

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................121................ .....................121
meessttrraa..................105.................. ...................105
HAFZAK.......................150.................. ....................150
enderfts........................50................ .......................50
bojou............................50............... ........................50
19asos03.......................25................. ......................25
seyzen in annesi.............200......................................200

TOPLAM......................1001................. ....................1001

Allah kabul etsin kızlar

MAYSTRROOOOOMMM
SEYZOŞUUUUUUUMMMM biyeriniz şişmesiiin sizi de öpiiimm

şişebilirrdiiiiii vallaaaaa bizi öpmeden gitmek olmazzzz.......

yaa çookkkk duygulandımmmmmm
burda yaşadıklarımız öyle bağladı ki bizi birbirimizeee...şimdi de sanki kardeşim doğum yapıcak gibi hissediyorummm...

sağlıkla gelecek inşallah kuzucuklarınızz...

adoşummm kendin gibi tatlı bircimcimen olucak... taksiyle gitmeniz daha iyi gibi..eşinde de heyecan olucak, kar kıyamett...riske girmeyiinn.............

deryaaammm zor bir süreçtii bak bittiii....bebeklerin sesini duyunca rahatlicaksın inşallahhh....

evet ailemizin bebekleriii sizi bekliyoruuzzz...hep dualarımızdasınızzzz...

bilmiyorum pek hissetmiyorum :44: yani tekme mi gaz mı ayırtedemiyorum :26:

eşin ne zaman geliyor

valla bilmiyorumm:44::44: çok kar yağmış, arazi yalan olmuş...normalde 3-4 güne gelicek...artık ne karar çıkar görücez...

gazla ayırt edilmiyo mu ki? biraz daha büyümesi lazım o zaman...

valla bilmiyorumm:44::44: çok kar yağmış, arazi yalan olmuş...normalde 3-4 güne gelicek...artık ne karar çıkar görücez...

gazla ayırt edilmiyo mu ki? biraz daha büyümesi lazım o zaman...

ewt her yer kar... inşallah gelir hemencik kazasız belasız canım

ben uyuklamaya başladım mesoşuuum. sana iyi sörfler ben yine bilgisayarın başında uyuyup kalmadan:26: gidiyim yerime yatayım bariiii. hadi tatlım iyi geceler sana da

teşekkürler canımcıımmmm..iyi geceler sana...

uyu da büyüsünnn bebeğin ....

teyzelerii benim minik kızımm büyüyo biliyomusunuzzz
kocaman olucakk
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii

cok sukur rabbime sag salim geldiniz bu gunlere rabbim deryama da adosumada saglikli sihhatli kolay dogum nasip etsin insallah yavrularinizi saglikli sihhatli alirsiniz kucaklariniza cok duygulandim ya ben acaba bende yazabilecekmiyim hayirlisiyla kizlar yarin doguma gidiyorum diye rabbim hepimize hayirli gunler gostersin hayirli seyler yasatsin insallah

vitom ben senin minik kizini minnak kizini yerim masallah subhanallah annesi

uyuyamadik biz sabahim 6 sinda kalktik teyzeleri karnimiz acikmis yedik biseyler ama sonra midemiz cok rahatsiz oldu o bir parca ekmekle peynir mahvetti bizi bizde bi size gunaydinn diyelim dedik :119:

günaydın kızlar, nasılsınız

ben dün doktora gittim, 4-5 aydır ciddi adet düzensizliğim vardı, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi

Gunaydın Iroşşş iyi yapmışsın bakılsın bi hormişlere bakalım. Ee bi zahmet versin tabii vermiyor muydu? Anlamıyorum ben bu adamları yaptıkları yapacakşarı tek şey masturbason yapmak!!! Ayy butun acılsrı bız çekelim rahim filmiiii bilmemne paşalar hem keyif yapsın hem şikayet etsinler. Çok kızıyorum bu konuda asla taviz vermeyin kızlar! Afedersiniz ama paşa paşa gidecekler.

eşim ben düşük yaptıktan sonra önce bağırsak mide rahatsızlığı geçirdi , sonrda o rahatsızlığa bağlı diye düşünüyorum basur ameliyatı oldu, biz düşükten sonra düzenli son 2 aydır deniyoruz , eşim bir ay daha deneyelim gelecek ay vereyim demişti ama ben doktora gitmek için gelecek ayı bekleyemeyince erkene almış olduk, ama tamam demesine sevindim ,bence erkekler kendilerinde bir sıkıntı çıkar diye korkuyolar, kadınlar cesaretli bir sıkıntımız varsa hemen çözülsün diye bizde doktorun kapısında yatcaz nerdeyse

kızlar gunaydın,ben bırsey sormak ıstıyorum ıznınızle ,1 haftalık evlıyım dogum kontrol hapı kullanıyorum 2 gundur almayı unuttum sorun cıkarmı tesekkurler utana utana yazdım

Gunaydin yavrular bugun isim cok degil geleyim hemencecik dedim ama aksamlari duzenli okuyorum bi elim uzerinizde yani
Add bebem ne guzel alicaksin denizi kucagina bize cook dua et doguma giderken kabul olur derler.saglikla gelsin kuzunnn
Mehmet deryam uzulme sakin 2500 cok iyi 2000 olsa kesin girerler ama 2500 ikiz icin cok iyi bir kilo
Sen sadece onlari dogum sonrasi iyi beslemeye bak cunku ilk gun sarilik olurlar.
Kizlar soyle dusunun sariligi cis ve kaka yaparak atiyotlar vucuttan bunun icin tek yapmaniz gereken onlari beslemek eger ilk gun beslenmezlerse sabaha sarilik oluyorlar.mama vermem demeyin ilk sutu ( agiz) aldiktan sonra verin gitsin yeterki ac kalip sonrasinda kuveze yatmasinlar veeee ilk gunden yalanci emzik verin alissin sipalar yoksa isiniz cookkk zor.2 saatte bir inlar uyanmasada uyandirin gerekirse ayaklarini sikin uyanip emsin sonrasinda hicbirseycik olmaz Allahin izniyle .onlar bizim kuzularimiz yaaaa
Perimm keseni gormussun masallah ona yaa darisi benim gibi bekleyenlere ins
Kizlar icim de cok buyuk bir heyecan var eger sakinlemezsem bu ay bebek zor :
Hep gidip odasina bakiyorum soyle yaparim boyle yaparim diyorum hep :118::118::118::118::119::119::119::119:
Asosum kuzum az kaldi dayan iyi gunlerin basliyor artik rahat gecireceksiniz pasanla gunlerini inss
Bojumm tuple dalmakkkk yeni heyecan yasasinnnnn

ADOŞUUUMMMM YOSMAAAMMMM Allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin,sağlıkla kucağına al DENİZ KIZIMIZIII
dualarımdasın yawruummmmm

Asoşuuumm
Seyzoşuummmm
Palyoooooooşşşşşuummmmmm
günaydoş yawrularrr
len Palyoş zillisi napıyonn,nasıl gidiyoo

Asoşuuumm
Seyzoşuummmm
Palyoooooooşşşşşuummmmmm
günaydoş yawrularrr
len Palyoş zillisi napıyonn,nasıl gidiyoo

İyi gidiyo bebem
Bekliyom bebisimin gelmesini adetim bitti bugun 8 gun
Lan sona kalan herkesin gunu ayni olacak gibi sorariz artik
Aseriyir musun, gobegin cikti mi su testi yaptin mi dr un ne dedi falan aman Allahim ins yaaaaa

İrem neva ins testlerin temiz cikar yavrum ben dun esime keciboynuzu kuru basladim dusunun kendi alip gelmis dun ins bu ay ikizi patlatiyorum :)))))))))))) sen de yap kusum inanilmaz garkediyor testte biz daha once gorduk bunu 1 haftada bayagii degisti hizii ( su ucan adamin numarasi neydi yaa iste ondan ))
Telden giriyorum ya ondan goremiyorum
Kimler cevrimici onuda goremiyorum
Bebeklerinizin haftasini da goremiyorum yaa idare edin ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…