- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.481
MAYSTRROOOOOMMM
SEYZOŞUUUUUUUMMMM biyeriniz şişmesiiin sizi de öpiiimm
stanbulda deli gibi kar yagıyor yarın sezeryanle dogum yapacagım saçlarımı fönletip geldimherşeyimiz hazır ama galiba arabayla hastaneye gidemeyecegiz kar çok yagıyo taksiiyle yollara düşecegiz hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlı degilim sadece biraz endişeliyim ama inş.sorunusuz bir ameliyat olur ve kızıma denizime kavuşurum amin.darısı dogumunu bekleyen bütün annelerin başına olsun saglıkla ve mutlulukla amin.
Allahım evlat isteyen cümlesine hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar dualarım sizinle sizde bana dua edin yarın için:2:
periiiiiiiiiiidegmesin kuzun büyüyooooooooooo ohhhhhhhhhh çok şükür darısı pıt pıtları duymayaaaaaaaaaaa inş.
çarşamba günü haber veriirim size evime gelince canlar bana dua eden bu süreçte yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa helal olsun kızlar 9 ay beraber agladık beraber güldük üzüldük iyi kötü aile olduk inş.şimdide ailemizin meyveleri tek tek geliyooo hepinizi seviyorum hepiniz gönlünden geçeni rabbim kabul etsin canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amin..
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiianladınız siz onu
İçimde tuhaf,tarifi mümkün olmayan hisler var.Gerek korku ve endişe,gerekse bebişlerime kavuşmanın vereceği heyecan,acır mı hissi,sağlıklı doğacaklar mı düşüncesi ve daha bir sürü şey...
Bugün son kontrolümüze gittik.Perşembe günü saat 10'da hastanede olacağız Allah'tan bir şey olmazsa ve saat 12 en geç 1 gibi alırız dedi dr um.Şuan için bebekler 2500 kg civarı doğarlar,büyük ihtimalle küvöze girmezler ama yinede belli olmaz orası şansa kalmış dedi.Bakalım Allah'tan hayırlısı olsun.İnşallah sağ salim girer,sağ salim bebişlerimi kucağıma alırım.Hep Allah'tan her şeyden önceki tek dileğim sağlık sıhhat oldu.İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşmakta nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin inşallah.Hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize...
Bende son durumlar böyle canlarım.Hepinizi seviyorum.Daha dün gibi test yapıpta sizlere haber verdiğim...Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Hiçbirimizi darda koymasın...Duygusala bağladım iyice bugün,çok ağlayasım var...
mesoşuuum nabersiin
iyiyiimmm canımmmm...sörff yapıyoringgg
senden naberrr? nasıl oğluşun tekmeleme vaa mıı??
bilmiyorum pek hissetmiyorum :44: yani tekme mi gaz mı ayırtedemiyorum :26:
eşin ne zaman geliyor
valla bilmiyorumm:44::44: çok kar yağmış, arazi yalan olmuş...normalde 3-4 güne gelicek...artık ne karar çıkar görücez...
gazla ayırt edilmiyo mu ki? biraz daha büyümesi lazım o zaman...
ewt her yer kar... inşallah gelir hemencik kazasız belasız canım
ben uyuklamaya başladım mesoşuuum. sana iyi sörflerben yine bilgisayarın başında uyuyup kalmadan:26: gidiyim yerime yatayım bariiii. hadi tatlım iyi geceler sana da
İçimde tuhaf,tarifi mümkün olmayan hisler var.Gerek korku ve endişe,gerekse bebişlerime kavuşmanın vereceği heyecan,acır mı hissi,sağlıklı doğacaklar mı düşüncesi ve daha bir sürü şey...
Bugün son kontrolümüze gittik.Perşembe günü saat 10'da hastanede olacağız Allah'tan bir şey olmazsa ve saat 12 en geç 1 gibi alırız dedi dr um.Şuan için bebekler 2500 kg civarı doğarlar,büyük ihtimalle küvöze girmezler ama yinede belli olmaz orası şansa kalmış dedi.Bakalım Allah'tan hayırlısı olsun.İnşallah sağ salim girer,sağ salim bebişlerimi kucağıma alırım.Hep Allah'tan her şeyden önceki tek dileğim sağlık sıhhat oldu.İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşmakta nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin inşallah.Hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize...
Bende son durumlar böyle canlarım.Hepinizi seviyorum.Daha dün gibi test yapıpta sizlere haber verdiğim...Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Hiçbirimizi darda koymasın...Duygusala bağladım iyice bugün,çok ağlayasım var...
teyzelerii benim minik kızımm büyüyo biliyomusunuzzz
kocaman olucakk
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii
stanbulda deli gibi kar yagıyor yarın sezeryanle dogum yapacagım saçlarımı fönletip geldimherşeyimiz hazır ama galiba arabayla hastaneye gidemeyecegiz kar çok yagıyo taksiiyle yollara düşecegiz hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlı degilim sadece biraz endişeliyim ama inş.sorunusuz bir ameliyat olur ve kızıma denizime kavuşurum amin.darısı dogumunu bekleyen bütün annelerin başına olsun saglıkla ve mutlulukla amin.
Allahım evlat isteyen cümlesine hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar dualarım sizinle sizde bana dua edin yarın için:2:
periiiiiiiiiiidegmesin kuzun büyüyooooooooooo ohhhhhhhhhh çok şükür darısı pıt pıtları duymayaaaaaaaaaaa inş.
çarşamba günü haber veriirim size evime gelince canlar bana dua eden bu süreçte yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa helal olsun kızlar 9 ay beraber agladık beraber güldük üzüldük iyi kötü aile olduk inş.şimdide ailemizin meyveleri tek tek geliyooo hepinizi seviyorum hepiniz gönlünden geçeni rabbim kabul etsin canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amin..
günaydın kızlar, nasılsınız
ben dün doktora gittim, 4-5 aydır ciddi adet düzensizliğim vardı, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
eşim ben düşük yaptıktan sonra önce bağırsak mide rahatsızlığı geçirdi , sonrda o rahatsızlığa bağlı diye düşünüyorum basur ameliyatı oldu, biz düşükten sonra düzenli son 2 aydır deniyoruz , eşim bir ay daha deneyelim gelecek ay vereyim demişti ama ben doktora gitmek için gelecek ayı bekleyemeyince erkene almış olduk, ama tamam demesine sevindim ,bence erkekler kendilerinde bir sıkıntı çıkar diye korkuyolar, kadınlar cesaretli bir sıkıntımız varsa hemen çözülsün diye bizde doktorun kapısında yatcaz nerdeyseGunaydın Iroşşş iyi yapmışsın bakılsın bi hormişlere bakalım. Ee bi zahmet versin tabii vermiyor muydu? Anlamıyorum ben bu adamları yaptıkları yapacakşarı tek şey masturbason yapmak!!! Ayy butun acılsrı bız çekelim rahim filmiiii bilmemne paşalar hem keyif yapsın hem şikayet etsinler. Çok kızıyorum bu konuda asla taviz vermeyin kızlar! Afedersiniz ama paşa paşa gidecekler.
Asoşuuumm
Seyzoşuummmm
Palyoooooooşşşşşuummmmmm
günaydoş yawrularrr
len Palyoş zillisi napıyonn,nasıl gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?