Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
allahım ADOŞ doğum yaıyoooor, Allah sağlıklı sıhhatli, kolay bir doğum versin canım sana.
Şimdiden tebrik ederim canım, dualarımız seninle.
hadi pırtlat da gel yosmam canım benim yaaaa, kıyamam, allah yardımcın olsun, ne hakkımız varsa sağlığa helal olsun

duygusal meleğim, Allah'ım kolay doğumlar versin sana, içini ferah tut, o güzel dualarını et bebeğim, hiç acımaz, acısa da oğullarını kucağına aldığında hepsini unutuvereceksin, sağlıklı sıhhatli güzel ve kolay bir doğum diliyorum sana canım benim allah yardımcın olsun, ne hakkımız varsa sağlığa helal olsun canım

kür dediğin ne bilmiyorum canım ama bende geçen ay harnup pekmezi aldım keçi boynuzu ile aynı dediler markette satılandan , yedi bakalım nolcak .......

kür dediğin ne bilmiyorum canım ama bende geçen ay harnup pekmezi aldım keçi boynuzu ile aynı dediler markette satılandan , yedi bakalım nolcak .......

Kiz sen degil kocan yapacak kuru:)))
İbrahim Saracoglunun yayinladiginkur bu cok etkili:))
Hemen anlatayim sana;
2,5 su bardagi kaynamis suya 6-7 tane keciboynuzunu kucuk kucuk kirip 3 dk kaynatiyorsun altini kapatiyorsun soguduktan sonra 1 bardak sabah 1 bardak aksam iciyor ( biz sabah yapmak mumkun olmadigindan aksam yapiyoruz 1 bardak aksam iciyor kalan bir bardagi da sabah iciyor) 1 hafta uygula teste oyle girsin inanilmaz farkediyor

PERİSOKO canım çok sevindim keseyi görmene inşAllah kalp atışınıda duyacaksın ondan sonra gün geçtikce büyüdüğünü göreceksin canım mütiş bir duygu

doğum yapacak arkadaş sizleride Allah kurtarsın sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin inşallah dualarım sizlerle

pek takip edemiyorum bu aralar fırsatım olmuyor seyzennin yazdığı gibi nereyi bulsam uyku moduna geçiyorum iş yerinde deseniz işler yoğun fırsat buldukca giriyorum anne olmak zormuş gercekten

bu arada hepinize teşekkürederim destekleriniz için silerde olmasanız kim anlayacak beni iyiki varsınız kızlar seviyorum sizleri

metras sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar benim kullandığım bir gebelik takip programı var onu kullanmanı öneririm canım yumurtlama günlerini belirliyor bir arkadaşımda işe yaradı sende neden yaramasın

En heyecanlı günlerde ben gelemiyorumm

adoşuumm deryammm canlarım benimm sağlıckla alın bebeklerinizi kucağınıza herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olsun inş. Sizi çok seviyorummm.

Perimm tek kesede çift bebekte olabilir

Keçi boynuzu kürüüüü 4 aydan fazla yaptım onu kocişeee allahım negünlerdii yaa Iş, kpss kursu, kocişin kürleri, evin işi, yemek ne performans sergilemiştimm ahhh ahhhh

Kızlar umarım herkes iyidir fırsat buldukça ara ara gelicem bugün

selaammm olsuunnnn herkeseeee....

haydiii adoşş haydii adoşş haydiiiii tam zamanı tam zamanııı şimdiiiiiii .....çok heyecanlıııııı...

canım ben iyiyimm çalışma şu aralar yok..çünkü eşim yok.. ve ben yumurtladım baya ağrı oldu yine hissediyorum ben şükür...
kullanıyorum porgram ben telefondan evet çok kullanışlı..herşeyi yazabiliyorsun..sıcaklık tablosu bile çıkarıyor...benimkinden memnunum..ama sen söyle yine de onu da denerim belki..ya da bir başkasına faydası dokunur...

ben yemedim kociş yedi zaten ama pekmez olanını yedi, bu dediğini bilmiyorum teste kadar yapamam bunu çünkü cuma şehir dışında eşim ondan önce gidecek doktora perşembe günü, inşallah gerek kalmaz ...........

slm hatunlar :82::82:

perimm canımcım görmüşsün keseyii.tekrardan hayırlı olsun tatlı meleğimm

pojuummm leynnn düplüyle dalmışsınn.ha gayrettttt olacak sanırım bu defaaa

ya pidilimle alakalı bişey göremedimmm sadece listede aşılama yapıyor denilmişşş haber varmı :26:özelden görüşen vsss.merak içerisindeyim.

anoyyyy adoşşş bugün doğumdamıııı..ayyy sağlık bi şekilde gelsinler inşş

Ayyyy Denızımız muhtemeln gözlerini açmıştır dünyayaaaa kuzum benımmmmmmmmmm nası sviorum görmedennnnnnnn kendi yigenim gibiiiii kardeş gibi oldukki burdaaaaaaa. Yahtı bahtı guzel olsun yavrumuzunnnnn

Elemsevcoşla konuşuorum ben kızlar as kaldı dogumuna onunda cuma felan dıstı yanlış hatırlamıosam evde net olmadıgı ıcın gıremıo

yıvrummm canım almısındır kucagına deniziniiiiiiiiiiiiiiii

kızımla adas oldular dogumgünlerimizde senle aynıydııııı
peşpeşede hamile kaldıkkkk

allah bahtını acık etsin saglıkla büyüsün inşşşşşşşşşşşş

merakta bırakma beni inşşş çok sancın yokturrrrrrr

öpüldünüzzzzzzz

canım kuzucuklarını alcaksınn kucagınaaaaa artık kötü düşünme vallahi döverimmm
hareketlerşn son tadını cıkart vallahii ben daha ilk günden karnımı özlemiştim tosun gibii :))

sehzadelerin saglıkla büyüdü karnında hiiç korkmaaaaaaaaaaa

dularımız şimdide seninleeee

benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm

oyyyyy aşkım benimmmmmm maşallahhhh subhanallaaaahhhhhhhhh Allahım nasarlardan saklası onuuuuu oyyyy neğası tatlı pıtoşummmmmm o bacakları ısırrrrr yerımeeeee oyyy kuzum benımmmmmmmm pıtommmm ben aynı babasna benzetttımmmmmmmmmm

kuzummmmmm sagollll
valla ilk defa sen benzettin babaya
öperim şimdikkkk hemennnnnnnn

pıtırığa bak be heyyt maşallah subhanallah annesi allah nazardan kötülüklerden korsun

aminn cnm sagolllllllll

iroşuum inşallah seninde eşininde sonuçlarınız iyi çıkar tatlım.

benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm

vitoooop bu güzellik neee
41,5 kere maaşşallah
kıyafetide çok güzelmiş prensesin yesinler onun totoşunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…