- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.501
allahım ADOŞ doğum yaıyoooor, Allah sağlıklı sıhhatli, kolay bir doğum versin canım sana.stanbulda deli gibi kar yagıyor yarın sezeryanle dogum yapacagım saçlarımı fönletip geldimherşeyimiz hazır ama galiba arabayla hastaneye gidemeyecegiz kar çok yagıyo taksiiyle yollara düşecegiz hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlı degilim sadece biraz endişeliyim ama inş.sorunusuz bir ameliyat olur ve kızıma denizime kavuşurum amin.darısı dogumunu bekleyen bütün annelerin başına olsun saglıkla ve mutlulukla amin.
Allahım evlat isteyen cümlesine hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar dualarım sizinle sizde bana dua edin yarın için:2:
periiiiiiiiiiidegmesin kuzun büyüyooooooooooo ohhhhhhhhhh çok şükür darısı pıt pıtları duymayaaaaaaaaaaa inş.
çarşamba günü haber veriirim size evime gelince canlar bana dua eden bu süreçte yanımda olan herkese çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa helal olsun kızlar 9 ay beraber agladık beraber güldük üzüldük iyi kötü aile olduk inş.şimdide ailemizin meyveleri tek tek geliyooo hepinizi seviyorum hepiniz gönlünden geçeni rabbim kabul etsin canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amin..
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiianladınız siz onu
duygusal meleğim,İçimde tuhaf,tarifi mümkün olmayan hisler var.Gerek korku ve endişe,gerekse bebişlerime kavuşmanın vereceği heyecan,acır mı hissi,sağlıklı doğacaklar mı düşüncesi ve daha bir sürü şey...
Bugün son kontrolümüze gittik.Perşembe günü saat 10'da hastanede olacağız Allah'tan bir şey olmazsa ve saat 12 en geç 1 gibi alırız dedi dr um.Şuan için bebekler 2500 kg civarı doğarlar,büyük ihtimalle küvöze girmezler ama yinede belli olmaz orası şansa kalmış dedi.Bakalım Allah'tan hayırlısı olsun.İnşallah sağ salim girer,sağ salim bebişlerimi kucağıma alırım.Hep Allah'tan her şeyden önceki tek dileğim sağlık sıhhat oldu.İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşmakta nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin inşallah.Hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize...
Bende son durumlar böyle canlarım.Hepinizi seviyorum.Daha dün gibi test yapıpta sizlere haber verdiğim...Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Hiçbirimizi darda koymasın...Duygusala bağladım iyice bugün,çok ağlayasım var...
irem neva ins testlerin temiz cikar yavrum ben dun esime keciboynuzu kuru basladim dusunun kendi alip gelmis dun ins bu ay ikizi patlatiyorum :)))))))))))) sen de yap kusum inanilmaz garkediyor testte biz daha once gorduk bunu 1 haftada bayagii degisti hizii ( su ucan adamin numarasi neydi yaa iste ondan ))
telden giriyorum ya ondan goremiyorum
kimler cevrimici onuda goremiyorum
bebeklerinizin haftasini da goremiyorum yaa idare edin((
kür dediğin ne bilmiyorum canım ama bende geçen ay harnup pekmezi aldım keçi boynuzu ile aynı dediler markette satılandan , yedi bakalım nolcak .......
PERİSOKO canım çok sevindim keseyi görmene inşAllah kalp atışınıda duyacaksın ondan sonra gün geçtikce büyüdüğünü göreceksin canım mütiş bir duygu
doğum yapacak arkadaş sizleride Allah kurtarsın sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin inşallah dualarım sizlerle
pek takip edemiyorum bu aralar fırsatım olmuyor seyzennin yazdığı gibi nereyi bulsam uyku moduna geçiyorum iş yerinde deseniz işler yoğun fırsat buldukca giriyorum anne olmak zormuş gercekten
bu arada hepinize teşekkürederim destekleriniz için silerde olmasanız kim anlayacak beni iyiki varsınız kızlar seviyorum sizleri
metras sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar benim kullandığım bir gebelik takip programı var onu kullanmanı öneririm canım yumurtlama günlerini belirliyor bir arkadaşımda işe yaradı sende neden yaramasın
Kiz sen degil kocan yapacak kuru:)))
İbrahim Saracoglunun yayinladiginkur bu cok etkili:))
Hemen anlatayim sana;
2,5 su bardagi kaynamis suya 6-7 tane keciboynuzunu kucuk kucuk kirip 3 dk kaynatiyorsun altini kapatiyorsun soguduktan sonra 1 bardak sabah 1 bardak aksam iciyor ( biz sabah yapmak mumkun olmadigindan aksam yapiyoruz 1 bardak aksam iciyor kalan bir bardagi da sabah iciyor) 1 hafta uygula teste oyle girsin inanilmaz farkediyor
benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
oyyyyy aşkım benimmmmmm maşallahhhh subhanallaaaahhhhhhhhhAllahım nasarlardan saklası onuuuuu oyyyy neğası tatlı pıtoşummmmmm o bacakları ısırrrrr yerımeeeee oyyy kuzum benımmmmmmmm pıtommmm ben aynı babasna benzetttımmmmmmmmmm
pıtırığa bak be heyyt maşallah subhanallah annesi allah nazardan kötülüklerden korsun
günaydın kızlar, nasılsınız
ben dün doktora gittim, 4-5 aydır ciddi adet düzensizliğim vardı, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?