- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.521
benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
iroşuum inşallah seninde eşininde sonuçlarınız iyi çıkar tatlım.
vitoooop bu güzellik neee
41,5 kere maaşşallah
kıyafetide çok güzelmiş prensesin yesinler onun totoşunuu
maşaalllaaahhhhhhhhh
çookkk öpp, koklaaaa...valla bütün sıkıntılar unutulur giderrrr kucağına alınca bu miniği...uslu görünüyor annesiii...
sağlıkla büyüsüünnnn....
günaydın kızlar....................
senin huzurlu uyumalarını sevsinler maşallah sana
yok canım benim ne kusuru,uyku olayı çok zor gerçekten ben de yine başladı gece uyuyamıyorum gündüz hep uykuluyummayyy ışılım :26: kusuruma bakma noolurbilgisayarın başında uyuyp kalmışım iyiyim canım saol işte bu her yerde uyuya kalma olayım var ama başka bi sıkıntı yok çok şükür. sen de iyisindir umarım
geçmiş olsun asoşum. amaan dikkat et... bayattı herhalde balık :44: ben çok yiyorum ama bişey olmadı bugüne kadar
oğluşun güle güle giysin cicişlerini canım
Allah yardımcın olsun adoşum. sıkıntısız dertsiz atlatacaksın inşallah canım. içini ferah tut :16. merakla bekliyoruz iyi haberlerini
dualar bu akşam bitiyor annem tamamlayacak komşusuylaAllah kabul etsin
maşallaaaaaaaahhhhhhhhh,Allahım o nasıl tatlılık öyle vitoşum Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin canımmmmbenim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar
VİTAMİNC canım kızın çok tatlı Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar bu arada tedavi sürecimde sizi bilgilendirecektim henüz tedaviye başlayamadık çünkü adetim geçti ve bugün 6. günüm cesaretimde yok test yapmaya evde test öylece duruyo tek çizgiden çok korkuyorum :18:
günaydııııın
Iremcimmm nasılsıın ??
Diyarbakır da kar yağıyor yaw:44: Burda bile yağıyorsa yüksek yüksek tepeler ne haldedir kim bilir
günaydın canım görünmedin uzun zamandır
6 gün uzun bir süre,bence yap artık testi medmusum hakkınızda hayırlısı olsun
merakla bekliyorummmmmmmm
Canım ya elime testi alıp tekrar vazgeçiyorum gece 4 te uyandım kalktım test yapsam mı yapmasam mı düşündüm sonra o tek çizgiden korkup bıraktım daha önce gecikmelerim olmuştu ama hiç 6 günü bulmamıştı korkuyorum bilmiyorum adet olursam tüp bebek tedavisine başlıycaz stres mi yaptım naptım bilmiyorum ki yani ne gebelik belirtisi var ne hastalanacağımın belirtisi arada derede kaldım :26:
canım anlıyorum seni tek çizgiyi görmek çok zor bişey ama sonucu öğrenip ona göre doktorunla görüşürsün
inşallahhh sonuç olumlu olur inşallaahhhhhhhh
Canım ya elime testi alıp tekrar vazgeçiyorum gece 4 te uyandım kalktım test yapsam mı yapmasam mı düşündüm sonra o tek çizgiden korkup bıraktım daha önce gecikmelerim olmuştu ama hiç 6 günü bulmamıştı korkuyorum bilmiyorum adet olursam tüp bebek tedavisine başlıycaz stres mi yaptım naptım bilmiyorum ki yani ne gebelik belirtisi var ne hastalanacağımın belirtisi arada derede kaldım :26:
hiiiiiiiii 6 gün müüüü
nasıl sabrettin bu kadar canım :44:
durma hadi bence yap testi
hayırlısı neyse o olacak tatlım sonuçta... bir an önce öğren ki tedavinde gecikmesin strese bağlıysa da vücudunun dengesi daha fazla bozulmasın :26:
bunlar olumsuz ihtimaller tabiii...
pekiii ya çift çizgi çıkarsaaaacoşarız valla
Günaydın kızlar
VİTAMİNC canım kızın çok tatlı Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar bu arada tedavi sürecimde sizi bilgilendirecektim henüz tedaviye başlayamadık çünkü adetim geçti ve bugün 6. günüm cesaretimde yok test yapmaya evde test öylece duruyo tek çizgiden çok korkuyorum :18:
Sinirlerim bozuldubu kadar sabretmemin sebebi daha önce gecikmelerim olmuştu ve test yaptığım gün hastlanmıştım genelde benim test yapmamı bekliyor bu aptal bünye belim ağrıyor bir haftadır göğüslerim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimden o kadar umutsuzum ki herkes yaptır ne bekliyorsun diyor ama ben daha öncede yaşadım ama ilk defa 6 günü buldu hiç bir belirtim yok hani istiyorum bir an önce adet olayım tedaviye başlayayım diye ondan olmuyor iki gün önce doktorum aramıştı genetik testlerimle kanda pıhtılaşmanın sonuçlarını söyledi şükür temiz çıkmış. kanda pıhtılaşmaya yatkınmışım ilaç yazdırdı ve geciktiğini söyledim iki gün bekle test yap dedi hamile olabilirsin sende beklemediğimiz bir durum değil kendiliğinden gebe kalırsın istersen yarın yap dedi ama ben bekliyorum. birde yazdırdığı ilaçların içinde coraspin var kanı sulandırıyor bildiğim kadarıyla dün aldım ondan belki kanamam olur diye ama olmadı keşke yapsamdım sabah ya bu belirsizlikten kurtulurdum hiç değilse........
MedmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOfff en başından beri senin için ne çok heyecanlandığımı nası istediğimi biliyorsunnn o kadar çok duyuyoruz ki tam tedaviye başlicakken hamile olduğunu öğrenennn Allah yardım ediyor. İnşallah sen de onlardan biri olursun!! Ayrıca 6 gün çok fazla çıkar kesin varsa çıkmasada kırmızıları görene kadar ümidimizi kaybetmek yokkkkkk. Ama yarına kadar stres yapacağına yap öğren hem bebiş hiç sevmez stresi. Bian önce tedbirini alırsın canımm. Hadiii güzel haberlerini ver bize inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?