Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Günü geçmiş seyzoş artık ilk idrar olmasının bi önemi yok. Ayrıca benim ikinci idrarım hep ilk idrardan daha net çizgiydi. Sabah idrarı fazla beklemiş ve konsantre oluyormuş felan fıstık. Çoğu bayanda bunu söylüyor benim gibi çıbığa işeme hastalığı olanlar. Her çişle test yaptığımdan

Canım benimm melek kalplimmm öğle arası bi koşu çişmatik al da gel uyduruğundan onlarda daha çabuk çıkıyor Ayyy nası dayancazz yarına kadarrrr :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Dualarım seninle canımmmm inş bu sefer göreceksin o çizgiyiiiiiiiii nşallahhhhhhhhhhhhh

benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
ÇILLLLDIRDIMMM, ALLAHIM O NE TATLI BİR TEBESSÜM, ŞIMARIK ŞIMARIK MAŞALLAH PİTOMİNİM ÇOK TATLI BİR KIZIN VAR ÇOK DA HINZIR GÜLMÜŞ EŞŞEK

gunaydınnnnn guzel annelerrrrr tatlı hamıslerrrrrrrrr super bı gun olsunnnnnn ben uyuyamıyorm artıkkkk erken yaıyorum belkı ondan bu saatlerde dıkılıyorum ayağa... Bıde heyecan var hala çokkkk
YERİM SENİ YERİM FASÜLYE GİBİ OLMAYA BAŞLAMIŞ. MAŞALLAH

MEDMUSCUM BENİM BİR ARKADAŞIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞI ZAMAN HAMİLE KALDI, BAZILARI TÜPTEN KORKUYOR "TAAM YAA TAAM, BEN KENDİM GELİRİM, GEREK YOK" DİYOR, İNŞALLAH SENİNKİ DE GELMİŞTİR... DEĞİLSE BİLE ZATEN YAKINDA GELECEKKKKKK İNŞALLAH

iş yerindeyim canım aksilik bugün yoğunda değilim ama siz varsınız siz iyi geliyorsunuz canım benim

koptum ya hiç güleceğim yoktu çıbığa işeme hastalığı bende yakalanaydım eyiydi şu durumdan kurtulurdum bende tırsağım

Evettt Perdoşummm büyümüşüz azcıkkkkk Darısı en kısa zamanda sana olsun bitanem benimmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm. Ay koptummmmm taam ya taam ben kendim gelirimm ay ölcem çok tatlısın hahahhahahha

ayyy doğru aslında perim bende akşam işten gelince yapıvermiştim ama garanti olsun diye işte yazdım ne biliyim :44: bende heyecan yaptım çooook
medmus teyzesii bak oğluşumda kıpraşmaya başladı habire dürtüyooo test yapsın teyzoş diyeee

Canım yaaaaa malesef iş yerim ankaranın en ücra yerinde burdaki arkadaşıma kalsa çoktan almıştı ama alacak bir yer akşam gidince yaparım ama ancak yarın sabah size sonucu bildiririm malesef evimde internet yok (

Benim bebe biraz maddiyatçı mı olcek neee tedaviye verecekleri parayı bana harcasınlar diye mi düşünüyor aaaaaaaaaay inş öyle düşünüp gelmiştir Benim kuzum düşünceli anasını babasını yormayacak eğer canı sıkılırda gelmezse önümüzdeki ay tüple gelecek ya gelecek ya gelecek

gunaydınnnnn guzel annelerrrrr tatlı hamıslerrrrrrrrr super bı gun olsunnnnnn Ben uyuyamıyorm artıkkkk erken yaıyorum belkı ondan bu saatlerde dıkılıyorum ayağa... Bıde heyecan var hala çokkkk

günaydınn perimmm heyecan olmazmııı ben her sabah pc yi açar açmaz kk ya girer gelişim cetvelini okurdum gerçi hala okuyorum yaa Hele karnında bir hisset perim o zaman bambaşka oluyoo
Amiinn süper bir gün olur inşallah

İşte bende tam 14. gün felan yaparsam altıma şeederim heyecan ve korkudan diyerek 9. gün yapmaya başlardım kendimi alıştırırdımmmm olmadığına bi de bi olasılık bırakırdım henüz erken ilerleyen günlerde çıkabilir diyerekk Bu ay da öyle oldu tam aşılamadan 9 gün sonra bi işeyem bakem şu çıbığa diyerek sıvadım kolları indirdim donları ayyyy hahahhah bekliyorum böyle çok rahatım nasılsa çıkmaz bu kadar erken diye. Anoy birde baktımmmm görmek için kör olmak gerekn bi çizgi inanmadım tabii çizgi göz oldum artık dedim. Sonra günden güneeee koyulaştıııı şükürler olsunn. ben böyle bi alıştırma tekniği kullanıyorum medmusummmmmmmmmmmm şu sıralar çok eksiğim test yapamamaktan dolayı bu defa da sizlere sardımmmm işeyin çıbıklaraaaaaaaaaaaa Bide ben bu ay hamile olduğumu öğrenmiş olmama rağmen hah şimdi adet olcam işte kan testi yanlış modundaydım hem aynııı adet olcak gibi hissetmekten hemde inanamadığımdan sanırımmm. o yüzden adet olma hissine takılma bebişimmmmmmmm patlat bi bişşşşşşşşşşşş

Aynenn bende sabahın 7:30 unda orda 6 haftayı gördüm içim bi hoş olduuuuuuuuuuu hafzooşummm. Aminn o günleri de görürüm inşallahhhhhhhhhhhhhh

medmus cisini yapicakmis oleyyy hadi rastgele :)

vitom ben senin minnak kizini burdan goremedim ama baska yerden gordum hatta minik kizim minnak kizim yazmistin bende agladin cok duygulandim biliyomusun ozaman.. rabbim nazarlardan korusun

canım 6 gün çok fazla eğer çok stresli bir durumda değilsen (olabilir insanız hepimiz) normal gecikme için 6 çok fazla ama test için sen bilirsin tabii canım ben olsam dayanamaz yapardım gibime geliyoo

günaydıın ışılımmmmmm olsun sen gelde hoop diye gell

Evet topiğimize maşallah bebişleri çoğaltıcaz inşallah sırayla herkes hamiş kalıcak doğuracak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…