- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.541
[B .!.:seyzen;28187405]tatlım daha fazla üzme kendini bak doktorun da söylemiş olabilir diye
sen şimdi biraz sakinleşmeye çalış başka şeylerle uğraş kalk internetin başından bi kek mek bişii yap vakit geçir. 4 saat wc ye gitme ama çok su da içme 4-5 saat sonraki idrar la test yapabilirsin ve sabah idrarı gibi olur ama tekrar söylüyorum çok sıvı tüketme. hakkında hayırlısı canım. yıpratma kendini.
daha önce de yaşadın hayal kırıklıkları en kötüsünü biliyorsun zaten şimdi olmasa sonra bigün nasılsa hamiş olacaksın tatlım. üzme kendini artık
kizlar aklima eylem sevcanim geldi ne yapiyo acaba iyidir insallahhh
Perim yüreğinin ne kadar güzel olduğunu biliyorum canım inş dediğin gibidir Rabbim yüzümüze bakarda bir mucizeyi hepimiz görürüz. Bilmiyorum dediğim gibi saçma sapan korkularım var yapmaya korkuyorum testi şuan iş yerindeyim zaten burda yapamam test yanımda değil malesef evde ancak akşam işten dönünce yapabilirim ve inş o kopkoyu iki çizgiyi görürüm
ÇILLLLDIRDIMMM, ALLAHIM O NE TATLI BİR TEBESSÜM, ŞIMARIK ŞIMARIKbenim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
YERİM SENİ YERİMgunaydınnnnn guzel annelerrrrr tatlı hamıslerrrrrrrrr super bı gun olsunnnnnnben uyuyamıyorm artıkkkk erken yaıyorum belkı ondan bu saatlerde dıkılıyorum ayağa... Bıde heyecan var hala çokkkk
MEDMUSCUM BENİM BİR ARKADAŞIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞI ZAMAN HAMİLE KALDI, BAZILARI TÜPTEN KORKUYOR "TAAM YAA TAAM, BEN KENDİM GELİRİM, GEREK YOK" DİYOR, İNŞALLAH SENİNKİ DE GELMİŞTİR... DEĞİLSE BİLE ZATEN YAKINDA GELECEKKKKKK İNŞALLAHCanım ya elime testi alıp tekrar vazgeçiyorum gece 4 te uyandım kalktım test yapsam mı yapmasam mı düşündüm sonra o tek çizgiden korkup bıraktım daha önce gecikmelerim olmuştu ama hiç 6 günü bulmamıştı korkuyorum bilmiyorum adet olursam tüp bebek tedavisine başlıycaz stres mi yaptım naptım bilmiyorum ki yani ne gebelik belirtisi var ne hastalanacağımın belirtisi arada derede kaldım :26:
çok zamandır benimde aklımdaa napıyor acaba iyimiii :26:
iş yerindeyim canım aksilik bugün yoğunda değilim ama siz varsınız siz iyi geliyorsunuz canım benimtatlım daha fazla üzme kendini bak doktorun da söylemiş olabilir diye
sen şimdi biraz sakinleşmeye çalış başka şeylerle uğraş kalk internetin başından bi kek mek bişii yap vakit geçir. 4 saat wc ye gitme ama çok su da içme 4-5 saat sonraki idrar la test yapabilirsin ve sabah idrarı gibi olur ama tekrar söylüyorum çok sıvı tüketme. hakkında hayırlısı canım. yıpratma kendini.
daha önce de yaşadın hayal kırıklıkları en kötüsünü biliyorsun zaten şimdi olmasa sonra bigün nasılsa hamiş olacaksın tatlım. üzme kendini artık
Günü geçmiş seyzoş artık ilk idrar olmasının bi önemi yok. Ayrıca benim ikinci idrarım hep ilk idrardan daha net çizgiydi. Sabah idrarı fazla beklemiş ve konsantre oluyormuş felan fıstık. Çoğu bayanda bunu söylüyor benim gibi çıbığa işeme hastalığı olanlar. Her çişle test yaptığımdan
ÇILLLLDIRDIMMM, ALLAHIM O NE TATLI BİR TEBESSÜM, ŞIMARIK ŞIMARIKMAŞALLAH PİTOMİNİM ÇOK TATLI BİR KIZIN VAR ÇOK DA HINZIR GÜLMÜŞ EŞŞEK
YERİM SENİ YERİMFASÜLYE GİBİ OLMAYA BAŞLAMIŞ. MAŞALLAH
MEDMUSCUM BENİM BİR ARKADAŞIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞI ZAMAN HAMİLE KALDI, BAZILARI TÜPTEN KORKUYOR "TAAM YAA TAAM, BEN KENDİM GELİRİM, GEREK YOK" DİYOR, İNŞALLAH SENİNKİ DE GELMİŞTİR... DEĞİLSE BİLE ZATEN YAKINDA GELECEKKKKKK İNŞALLAH
Günü geçmiş seyzoş artık ilk idrar olmasının bi önemi yok. Ayrıca benim ikinci idrarım hep ilk idrardan daha net çizgiydi. Sabah idrarı fazla beklemiş ve konsantre oluyormuş felan fıstık. Çoğu bayanda bunu söylüyor benim gibi çıbığa işeme hastalığı olanlar. Her çişle test yaptığımdan
benim minnak zeynep denizimmmmmmmmmmmmm
Canım benimm melek kalplimmm öğle arası bi koşu çişmatik al da gel uyduruğundan onlarda daha çabuk çıkıyorAyyy nası dayancazz yarına kadarrrr :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Dualarım seninle canımmmm inş bu sefer göreceksin o çizgiyiiiiiiiii nşallahhhhhhhhhhhhh
MEDMUSCUM BENİM BİR ARKADAŞIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞI ZAMAN HAMİLE KALDI, BAZILARI TÜPTEN KORKUYOR "TAAM YAA TAAM, BEN KENDİM GELİRİM, GEREK YOK" DİYOR, NŞALLAH SENİNKİ DE GELMİŞTİR... DEĞİLSE BİLE ZATEN YAKINDA GELECEKKKKKK İNŞALLAH
gunaydınnnnn guzel annelerrrrr tatlı hamıslerrrrrrrrr super bı gun olsunnnnnnBen uyuyamıyorm artıkkkk erken yaıyorum belkı ondan bu saatlerde dıkılıyorum ayağa... Bıde heyecan var hala çokkkk
iş yerindeyim canım aksilik bugün yoğunda değilim ama siz varsınız siz iyi geliyorsunuz canım benim
koptum ya hiç güleceğim yoktu çıbığa işeme hastalığı bende yakalanaydım eyiydi şu durumdan kurtulurdum bende tırsağım
günaydın kızlar....................
Senin huzurlu uyumalarını sevsinler maşallah sana
günaydınn perimmm heyecan olmazmııı ben her sabah pc yi açar açmaz kk ya girer gelişim cetvelini okurdum gerçi hala okuyorum yaaHele karnında bir hisset perim o zaman bambaşka oluyoo
Amiinn süper bir gün olur inşallah
günaydııııın
Iremcimmm nasılsıın ??
Diyarbakır da kar yağıyor yaw:44: Burda bile yağıyorsa yüksek yüksek tepeler ne haldedir kim bilir
günaydın kızlar
Vitaminc canım kızın çok tatlı allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar bu arada tedavi sürecimde sizi bilgilendirecektim henüz tedaviye başlayamadık çünkü adetim geçti ve bugün 6. Günüm cesaretimde yok test yapmaya evde test öylece duruyo tek çizgiden çok korkuyorum :18:
bu arada günaydın kızlarrrrrr hoooopppppp diye dalmışım
Adoşumuz doğum yapmıştır şimdi deniziyle beraberdir,inşallah ikisi de çok iyidir
deryammm sen de yarın gidiyorsun doğuma,allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla al oğluşlarını kucağına inşallahhhhhh
topiğimizin bebişleri çoğalıyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıın örtmeniimm
Seyzoşş diğer avatarın çok güzeldi neden değiştin onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?