Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
PERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM Ben kollarımı sıvayıp donlarımı ancak evde indiririm kuzum eve gidince çıbıkla haşır neşir olcam kuzum bu arada eğer hamileysem aramızda bir hafta olacak gelişimlerini falan takip ederiz süpeeeeeeeeeeeeer yaaaaa inş bünyem benimle kafa bulmuyordur

sanada günaydın canım iyiyim heyecanla yarını bekliyorum, herifim doktora gitsin deyi An itibariyle trabzona da kar yağışı başlamıştır bakalım tutacak mı .....................

yarın gidicek dimi inşallah değerlerinde bir sorun yoktur canımmm
trabzondamı yaşıyorsun bende rizeliyim ama istanbuldayım maselef ( amaaaa doğumun rizede olucak nasipse
Trabzonun neresindesin canım ben ktü de okudum biraz bilirim oraları

günaydıın örtmeniimm

Seyzoşş diğer avatarın çok güzeldi neden değiştin onuu
günaydın canım. oturabilirsin
kız kocişim taktı o avatara hergün girip girip değiştirmeye çalışıyordu bende bu toştoşu koydum olmamış mııı :44: ben senin için arada değiştiririm tatlım
PERİM İDİLDEN HABER YOK MU
hay sen çok yaşa tatlım bende merak ediyorum :18::18::18:

Son düzenleme:

işte buu kararlılık istikrar sende anne ışığı var medmuscummm varr

vallahi randevusunu aldım biraz önce arayıp senin gittiğin hastaneden al randevu dedi ben kampüste çalışıyorum havalanının karşısındaki mahalledede oturuyorum, ahada gel bul beni kızınla ...............

olmuş oluştaa o daha tatlıydııı ayy senin eşin benii öldürüyo zatenn

ne mahallesiydi orası yaaa arkadaşlarım kalırdı orda ayy unuttum şimdiii :44: Kampüstemi çalışıyon hangi fakültede ben iibf de işletme okudum

Günceli yakaladım

adoştan ne zaman haber alırız acaba

Valla yaa pidilga yamuk yapıyo bize habersiz bırakıyoo
perim senin tele msn e filan cvp vermiyor mu :44::44::44:

Kızlarrr pidiloş hala adet olmadııı dua edelimmmm ben bu ay ondan çok ümitliyimmm inşallahh güzel haberlerini alırıızzzzzz

Medmusummmm ay ne güzel oluuurrrrrrrrrr Eylül annesi oluciiizzzzzz

Ay bu arada benim eltimde hamileee benden tam 1 hafta sonra verdi müjdeyiiiiiiiii biz öğrendiğimizde onlara gitmiştik eşim abisine amca oluyorsun demişti 1 hafta sonra aynı şeyi onlar bize gelip söylediiiiiiii çok mutluyum yaaa

Son düzenleme:

ne kadar güzel ya ya idilin günü 31 aralık değil miydi ben mi yanlış hatırlıyom :44::44::44:

Ben geldim guzel anneler ve anne adaylari
Dun geldim kimseler yoktu bugun ne cok yazmissiniz masallah :)))
Medmusummm canim hayirlisi olur ins canim bende sende anne sabri gordum kizz bu kez harbiden oldu sankimmm yasasinnnnnn :118::118::118::118:
Vitom bende kizini goremiyom telefondan ama faceden gordugum kadariyla cok tatli bir bebek ailesine ugur getirsin ins.ikinizin kurdela taktigi fotoya bayildim esinle birlikte olann bende oyle foto istiyorum kiz olursa super otesii :)))))
Kizlar bugun 9. Gunum yumurtlamam yakindir cok heyecanliyim yaa surekli aglamalar geliyo bana ((
Eger boyle heyecan yapmaya devam edersem kesin olmayacak diyorum herseyin hayirlisi inss

Palyoşum heyecanını kaybetmeee ondan zarar gelmez çok strese dönüşmesin yeterrr. Hadi inşallah bu ay senden çok ümitliyiz tatlımmmm

Palyoşum heyecanını kaybetmeee ondan zarar gelmez çok strese dönüşmesin yeterrr. Hadi inşallah bu ay senden çok ümitliyiz tatlımmmm

Yaa bende kendimden ümitliyim gibi ama kiziyorum kendime boyle yaptigimdan((
sanki testte ucuk kirmizi testi gorursun de bebegi gormek icin 1 hafta beklersin yaa ayni onun gibi ne gun bitiyor ne saat geciyor.
Bende o gunleri gormek istiyorum umarim bu kez rahat bi hamilelik geciririm cok para harcamak istiyorum odasini kurmak istiyorum artik
Bugun sabh yine bebek odasi yapacagimiz odaya girmek zorunda kaldim hazirlanirken baktim cok sicak diger odalara gore olmadi burda hep otururuz diyorum yeterki hasta olmasin ooooo :)))))))))))

perimmm ya niye test yapmıyo pidiloş,az biraz taciz etsen de alsak müjdeli haberi inşallahhhhhhhhh

ne güzel eltinle beraber büyütürsünüz bebişleri canım benimmmmmmmm mutluluğunuz daim olsun

anladım kız yani nerede görev yapıyon diye sormak istedimm ama soramadım galiba
Hıı pelitlii tamam yaaa
kız burdakiler personeli rektörlüğü daha önemli görüyo , fakülteleri kıytırık buluyoda aklımca bende fakülteyi beğenmeyerek onları taklit ettim

hadi inşallah birlikte hamiş olucaz diyodunuz hep inşallah gerçekleşir gününe daa varmı yoksa onun günüde geçiyor mu?

Ne güzelll yaa iki hamiş birden var ölemii kayınvaliden çok mutludur Onunda ilk bebeğimi perimm

oyy oyy annesi şimdiden küçük melekini düşünürmüş alyam ben senden çok ümitliyim heran haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…