- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.581
oyy oyy annesi şimdiden küçük melekini düşünürmüş alyam ben senden çok ümitliyim heran haberini bekliyorum
slm hatunlarrrr nasılsınızzz??????????
hatuncuklarım ya ben aşıla yaptıracamda.aşılama tecrübelirinizden faydalanmak istiyorum yani ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.aşılama nasılll anesteziliye gerek varmı?***** ayy çok tırsttım haa:18::18::18::18::18::18::18:
:82::82::82: Babyyyyyyyyy
Günaydın kızlar
VİTAMİNC canım kızın çok tatlı Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar bu arada tedavi sürecimde sizi bilgilendirecektim henüz tedaviye başlayamadık çünkü adetim geçti ve bugün 6. günüm cesaretimde yok test yapmaya evde test öylece duruyo tek çizgiden çok korkuyorum :18:
Canım iki buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için daha önce defalarca hayal kırıklıkları yaşadım o tek çizgiyi gördükten sonra ki ruh halimden korkuyorum aslında ne kadar pozitif olmaya çalışsamda olmuyor elime aldığımda diyorum ki kaybedecek bir şeyin yok eğer hamile değilsem nasılsa tüp bebek tedavisi olacam önümüzdeki aya hamileyim inşalllah diyorum ama işte korkuyorum vazgeçiyorum. Ama yarın kesin yapcam tek çizgi çıkarsa bahanem olmaz yok geç döllenmiştir falan diye silikte olsa yarın çıkması lazım eğer hamileysem 5 haftalık oluyorum
slm hatunlarrrr nasılsınızzz??????????
hatuncuklarım ya ben aşıla yaptıracamda.aşılama tecrübelirinizden faydalanmak istiyorum yani ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.aşılama nasılll anesteziliye gerek varmı?***** ayy çok tırsttım haa:18::18::18::18::18::18::18:
nabersiniz kizlar medmus napti acaba
miskim amberim seninde tutcak o zaman bu ay hadi alyamla sizde bir hamile kalinn.. Hakkaten pidilden haber yokmu
Erdgnım,Alyam,Işılım,Hafzağım,Seyzenim,Vitoşum,Meesttrram.Asosum ve unuttuğum her kim varsa tşk ederim güzel dilekleriniz için...İnşallah hayırlısı ile sağ salim bebişlerimi kucağıma almak nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin kızlar.Başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olur çünkü...
Allah ım hayırlısı ile bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah...
Adoşum ne yaptı acaba,inşallah sağ salim almıştır denizimizi kucağına...
Bu arada VİTOŞUM maşallah çok tatlı kızın.Allah ım bağışlasın...
Ayrıca Perim bana hiç yorum yapmamış,geçmişe baktım ama göremedim ve üzüldüm
yyyyy alyam şimden eğlencelere başlasakmıkiiii.heyecan yapıtımmYaa kuzucugun geliyor o zaman seninde ayy hadi ins kuşum yaa
ayyy innşşş kuzum yaaa yaptırayımm şu aşılamyıdaaa bekle bekle böyle olmuyorrnabersiniz kizlar medmus napti acaba
miskim amberim seninde tutcak o zaman bu ay hadi alyamla sizde bir hamile kalinn.. hakkaten pidilden haber yokmu
bende alışamadım desemm :26::26: yaptık bi hataPaybişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben bu miskambere alışıamadım ısınamadım hiççççççççççççççççç
Hadi aşılannnn ilk aşılama dimiiiiiiiiiii hadi sende benden oll ilk aşılamada patlat bebişiiiiiiiiiii
yok be kuzum ne anestezisiiiiiii normal muayeneden farksızz hiçbişe hissetmiyosun aşılamada benim sonrasında çok sancım oldu ama o benim bünyemle alakalıymış aşılama sırasında hiçbişe hissetmedimmmm kesinlikle anestezi felan alma ki doktorlar yapmaz zatennnnAYRICA EN ÖNEMLİSİ KESİNLİKLE HAPLI TEDAVİ KABUL ETME. İğne kullanmak istiyorum de. Zaten aşılamada başarı oranı düşük hapla iyice düşüyor iğne hem rahmi gebeliğe hazırlıyor hemde çook kaliteli yumoşlar oluyorr. İyi bi yer seç laboratuar iyi olsun sperm yıkama çok önemliiiii ayy hadi heyecan yaptım adetin 2. günü iğneye başlaa, doktor gonal f verirse bende biraz kalmıştı enjektör ve ilaç gönderirim sanaa çok pahalı dozuna göre belki yeter belkide en azından 1 tane alırsın
anesteziii yokkkcanımmmm
naber napıyon
yok aybicem yaaa ne anestezisi aşılama dediğin şeyin tıktıktanFarkı yok kii anladın sen onu korkmaaa
hiç gerek yok canım...derin nefes al ver, kendini sıkma yeter.....sıkmaman gereken zaman 5 dk...o heyecanı hissetmekte güzel bir duygu...
benim eşimi içeri aldılar aşılamadan sonra...nasıl olduğunu anlattım yatarken...bunu bile yaşamamız bizi mutlu etmişti...ama ne yazık ki tutmadı..kısmet...
güvenilir yere gitmek gerçekten önemli..ilaç dozu iyi ayarlanmalı, sperm iyi yıkanmalı....gerisi Allah a kalıyor....
umarım tek seferde gelir bebeğin...
ve benim eşim yarın geliyorrrr....
çok sevindim canıım eşin geliyormuş
yetişiyor mu yani haniki onikiyeanladın sen onu
slm emir uyumuşken kızlara bakayım dedim cat pat okuyabildim gecmişi bugün annem gitti cooook üzgünüm gurbet cok zor coook alısmıstım..burda kimsem yok emiri nası banyo yaptırıcam bilemiyorum soguk kanlı insan olan ben kendi evladıma gelince coook ürkek oldummm..annemide özledim simdiden.cok zoooor yanlızlıkkk annem bile yazık coook üzüldü halıme 1 tane dahi komsu yok yavrum burda dedi kader...perimm 6 haftalık olmusuzz kucagına aldıgın günleride görücez inş..kızlar gece uykularımız olmadıgı için hala cook giremiorum ama hepinizz aklımdasınızzz.VİTOOOM masallah süban allah coook tattlı kızıııın oğluma alsamya ben...bu arada öhöööö öhöööö ses bir iki arııııııııııı vızzzzzz vızzzzz vızzzzzzzzzzz arııııı vızzz vızzzz vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pöfff anaaaaaaammm nerdesinnnn
ay deryaam sen iyice duygusala bağlamışsın canııımperi zillisinin aklı bi karış havada zatiii keseciğini görünce uçtu gitti halaaa indiremedik onu aşaaa hepimiz yaşadık bu heyecanları canım benim sen anla
İnşallah yarın herşey yolunda gidecek. Allah ın izniyle sağ sağlim alacaksın oğluşlarını kucağına deryoşuuum. sen sakın üzme kendini
Erdgnım,Alyam,Işılım,Hafzağım,Seyzenim,Vitoşum,Meesttrram.Asosum ve unuttuğum her kim varsa tşk ederim güzel dilekleriniz için...İnşallah hayırlısı ile sağ salim bebişlerimi kucağıma almak nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin kızlar.Başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olur çünkü...
Allah ım hayırlısı ile bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah...
Adoşum ne yaptı acaba,inşallah sağ salim almıştır denizimizi kucağına...
Bu arada VİTOŞUM maşallah çok tatlı kızın.Allah ım bağışlasın...
Ayrıca Perim bana hiç yorum yapmamış,geçmişe baktım ama göremedim ve üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?