Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm hatunlarrrr nasılsınızzz??????????

hatuncuklarım ya ben aşıla yaptıracamda.aşılama tecrübelirinizden faydalanmak istiyorum yani ben rahim filmini anestezili çektirmiştim.aşılama nasılll anesteziliye gerek varmı?***** ayy çok tırsttım haa:18::18::18::18::18::18::18:

nerelerdesinnn yaaffff.gününde geçmişşşşş.hayddiii gelll bak bende aşılama yaptırcam birbirimize destek olalım

Son düzenleme:
oyy oyy annesi şimdiden küçük melekini düşünürmüş alyam ben senden çok ümitliyim heran haberini bekliyorum

Kizzz dusunulmez mi onlar yaa ins tombik soyle tatli sari yesil gozlu uslu bir bebek istiyorumm
Bende kendimden umitliyim cok calisicigim bu ay ins

Yaa kuzucugun geliyor o zaman seninde ayy hadi ins kuşum yaa

nabersiniz kizlar medmus napti acaba
miskim amberim seninde tutcak o zaman bu ay hadi alyamla sizde bir hamile kalinn.. hakkaten pidilden haber yokmu

Paybişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben bu miskambere alışıamadım ısınamadım hiççççççççççççççççç

Hadi aşılannnn ilk aşılama dimiiiiiiiiiii hadi sende benden oll ilk aşılamada patlat bebişiiiiiiiiiii

yok be kuzum ne anestezisiiiiiii normal muayeneden farksızz hiçbişe hissetmiyosun aşılamada benim sonrasında çok sancım oldu ama o benim bünyemle alakalıymış aşılama sırasında hiçbişe hissetmedimmmm kesinlikle anestezi felan alma ki doktorlar yapmaz zatennnn AYRICA EN ÖNEMLİSİ KESİNLİKLE HAPLI TEDAVİ KABUL ETME. İğne kullanmak istiyorum de. Zaten aşılamada başarı oranı düşük hapla iyice düşüyor iğne hem rahmi gebeliğe hazırlıyor hemde çook kaliteli yumoşlar oluyorr. İyi bi yer seç laboratuar iyi olsun sperm yıkama çok önemliiiii ayy hadi heyecan yaptım adetin 2. günü iğneye başlaa, doktor gonal f verirse bende biraz kalmıştı enjektör ve ilaç gönderirim sanaa çok pahalı dozuna göre belki yeter belkide en azından 1 tane alırsın

ve mess geliirrr... ne güzel herkes bi uğramıışşş bi haber vermiş....

yaa 6 gün bana da uzun geldi..en iyisi test yapıp bidoktora görünmek geciktiyse adet söktürücü bişi verir belki..böylece tüpe daha da gecikmezsin medmusumm..
bu bünyeler böyle anacımmmm, o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de 2,5 yılı geçti korunmayı bırakalı ama test yapmaktan korkmuyorum..günü gelmeden başlıyorummmm inşallah blu sefer seni yanıltır ve o çift çizgi hemen çıkar....ne süpriz amaaa yaa....

hiç gerek yok canım...derin nefes al ver, kendini sıkma yeter.....sıkmaman gereken zaman 5 dk...o heyecanı hissetmekte güzel bir duygu...
benim eşimi içeri aldılar aşılamadan sonra...nasıl olduğunu anlattım yatarken...bunu bile yaşamamız bizi mutlu etmişti...ama ne yazık ki tutmadı..kısmet...
güvenilir yere gitmek gerçekten önemli..ilaç dozu iyi ayarlanmalı, sperm iyi yıkanmalı....gerisi Allah a kalıyor....
umarım tek seferde gelir bebeğin...

ve benim eşim yarın geliyorrrr....

Erdgnım,Alyam,Işılım,Hafzağım,Seyzenim,Vitoşum,Meesttrram.Asosum ve unuttuğum her kim varsa tşk ederim güzel dilekleriniz için...İnşallah hayırlısı ile sağ salim bebişlerimi kucağıma almak nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin kızlar.Başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olur çünkü...

Allah ım hayırlısı ile bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah...

Adoşum ne yaptı acaba,inşallah sağ salim almıştır denizimizi kucağına...

Bu arada VİTOŞUM maşallah çok tatlı kızın.Allah ım bağışlasın...

Ayrıca Perim bana hiç yorum yapmamış,geçmişe baktım ama göremedim ve üzüldüm

Son düzenleme:
çok sevindim canıım eşin geliyormuş
yetişiyor mu yani haniki onikiye anladın sen onu

mrb kızlarr :) azönce doktordan geldim cok şükür 5 haftalık calısabilir raporu aldım..32+0 haftadayım..prensesim 2250 gr olmus :) büyük ihtimalle sezeryan olcam..varislerim var bacaklarımda yukarı dogru cıktı hamileliğimde, doktorda muayene edelim dedi sonrada catı muayeneside yapalım dedi,normal doğuma engel değilmiş varislerim az derecede oldugundan..ben hiç dayanamadım alttan muayene ederken ,agrı eşiğin cok düşük dedi..bende bu acıya dayanamadım normale hiç dayanamam diye korktum..sezeryan olsun dedim..doktorum normal yapabilcegimi söledi ama ben yapamam kendime güvenim yok bu konuda..bu muayene acısı böleysee :) ayrıca son ana kadar bekleyip normal olmazsa sezeryana alırlar die korkumdan direk sezeryan olcam prensesimin gelişimi bi hafta önde oldugundan 38.haftada alabilcegni söledi..insallah sizde doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz..

slm emir uyumuşken kızlara bakayım dedim cat pat okuyabildim gecmişi bugün annem gitti cooook üzgünüm gurbet cok zor coook alısmıstım..burda kimsem yok emiri nası banyo yaptırıcam bilemiyorum soguk kanlı insan olan ben kendi evladıma gelince coook ürkek oldummm..annemide özledim simdiden.cok zoooor yanlızlıkkk annem bile yazık coook üzüldü halıme 1 tane dahi komsu yok yavrum burda dedi kader...perimm 6 haftalık olmusuzz kucagına aldıgın günleride görücez inş..kızlar gece uykularımız olmadıgı için hala cook giremiorum ama hepinizz aklımdasınızzz.VİTOOOM masallah süban allah coook tattlı kızıııın oğluma alsamya ben...bu arada öhöööö öhöööö ses bir iki arııııııııııı vızzzzzz vızzzzz vızzzzzzzzzzz arııııı vızzz vızzzz vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pöfff anaaaaaaammm nerdesinnnn

ay deryaam sen iyice duygusala bağlamışsın canııım peri zillisinin aklı bi karış havada zatiii keseciğini görünce uçtu gitti halaaa indiremedik onu aşaaa hepimiz yaşadık bu heyecanları canım benim sen anla
İnşallah yarın herşey yolunda gidecek. Allah ın izniyle sağ sağlim alacaksın oğluşlarını kucağına deryoşuuum. sen sakın üzme kendini

Yaa kuzucugun geliyor o zaman seninde ayy hadi ins kuşum yaa
yyyyy alyam şimden eğlencelere başlasakmıkiiii.heyecan yapıtımm
nabersiniz kizlar medmus napti acaba
miskim amberim seninde tutcak o zaman bu ay hadi alyamla sizde bir hamile kalinn.. hakkaten pidilden haber yokmu
ayyy innşşş kuzum yaaa yaptırayımm şu aşılamyıdaaa bekle bekle böyle olmuyorr
bende alışamadım desemm :26::26: yaptık bi hata

ii canımm vallaa içimi rahatlatınızz.tmm iğnede ısrar ederim meleğim benimmm.tmm duruma göre haberleşiriz canımcım.çok mersi
canımmmm
naber napıyon
yok aybicem yaaa ne anestezisi aşılama dediğin şeyin tıktıktan Farkı yok kii anladın sen onu korkmaaa
anesteziii yokkkoda nekii????* ya ben muayene olurken bile kendimi kastığımdan ondan şeyettiydim

doğru diyosuunnn okadar stress çekiyozz bebiş içinnnn acsa bileeee değerrrr dımıı yaaaa.ohhhhhhhhhhhh be valllaaa rahatladımm

çok sevindim canıım eşin geliyormuş
yetişiyor mu yani haniki onikiye anladın sen onu

yok canım çatladım ben
ama kısmet bakalımmmmm..............

yaa canımmm duygulandırdınnnnn beni de....özledim annemiii.......çok zor zeytinimm...ama bebeğinle daha çok birbirinize bağlanacaksınızz...herşeyini kendin öğreneceksin, deneyimliyceksin....
Allah hepinize sağlık versin....

kızlar geçmişe şöyle bi kabaca bakmıştım.SELİMHAN ismini duydummm.ama kimindi hatırlayamadım.ben çok beğendimm

doğru dedin seyzeniimmmm...perim uçuyoorr şimdii
yine iyi bile burda okuyor, yazıyorrr....valla ben 2 ay kendime gelemem sanırımmmm....
deryaammm canımmm bugün soooonnnnn...... oğlanlaarr geliyooorrrr, ayyhhh ne heyecaannn ne mutluluuukkk.......

Bende çok üzüldüm 1 senedir beni tanıyamamış olup 1 yorum yapmadım diye üzülmene cidden üzüldüm. Tek bir mesajına yorum yapmadım diye bunu söylemen çok üzücü gerçekten. Anlayamamışssın demekki sana verdiğim değeri tek bi mesajla böyle söylüyorsun. Dün Adoş doğum yaptı ona odaklanmıştık yarın da senin günün senin heyecanın başladı gözden kaçmış olabilir bende insanım dimi?... Sağlıkla al kucağına bebişlerini... Fotoğraf çekmeyi unutma. Allah bi nefeste kurtarsın dualarım seninle olacak. Umarım herşey yolunda gider. Seni seviyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…