- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.601
çok sevindim canıım eşin geliyormuş
yetişiyor mu yani haniki onikiyeanladın sen onu
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmrb kızlarr :) azönce doktordan geldim cok şükür 5 haftalık calısabilir raporu aldım..32+0 haftadayım..prensesim 2250 gr olmus :) büyük ihtimalle sezeryan olcam..varislerim var bacaklarımda yukarı dogru cıktı hamileliğimde, doktorda muayene edelim dedi sonrada catı muayeneside yapalım dedi,normal doğuma engel değilmiş varislerim az derecede oldugundan..ben hiç dayanamadım alttan muayene ederken ,agrı eşiğin cok düşük dedi..bende bu acıya dayanamadım normale hiç dayanamam diye korktum..sezeryan olsun dedim..doktorum normal yapabilcegimi söledi ama ben yapamam kendime güvenim yok bu konuda..bu muayene acısı böleysee :) ayrıca son ana kadar bekleyip normal olmazsa sezeryana alırlar die korkumdan direk sezeryan olcam prensesimin gelişimi bi hafta önde oldugundan 38.haftada alabilcegni söledi..insallah sizde doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz..
slm emir uyumuşken kızlara bakayım dedim cat pat okuyabildim gecmişi bugün annem gitti cooook üzgünüm gurbet cok zor coook alısmıstım..burda kimsem yok emiri nası banyo yaptırıcam bilemiyorum soguk kanlı insan olan ben kendi evladıma gelince coook ürkek oldummm..annemide özledim simdiden.cok zoooor yanlızlıkkk annem bile yazık coook üzüldü halıme 1 tane dahi komsu yok yavrum burda dedi kader...perimm 6 haftalık olmusuzz kucagına aldıgın günleride görücez inş..kızlar gece uykularımız olmadıgı için hala cook giremiorum ama hepinizz aklımdasınızzz.VİTOOOM masallah süban allah coook tattlı kızıııın oğluma alsamya ben...bu arada öhöööö öhöööö ses bir iki arııııııııııı vızzzzzz vızzzzz vızzzzzzzzzzz arııııı vızzz vızzzz vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pöfff anaaaaaaammm nerdesinnnn
bende sizleri öslemişimm canım evet analar baskaa coook baska allah razı olsun 1,5 ay beni beklediii kadınnn..en cok ta sen seviosun die vızıldadım zatiiiigözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
keşke dayanabilseydin de normal doğum olsaydı canım yaaa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana:44: ama bakalım ben naaapıcam son aylarda :18:
neyse Allah sonuna kadar sağlık versin tatlım
ooooooooookim gelmiiiş
zeytiniiiim emir i yeriiiim seninde vızvızını özlemişiim vallaaa
Allah kavuştursun canım bu arada. annaların rahatlığı başka oluyo valla
Kızlar ben bi süre girmicem topiğe. Size keyifli sohbetler. Ufak çaplı bi depresyon geçiriyorum sanırım şuan da da ellerim titriyor üzüntüden. 1 sene oldu birbirimizi görmesekte bağlandık sevdik. Ufak tefek şeylere bozulmalara ben gelemiyorum artık. Zaten bi dolu derdim var Kİ hiçbirini sizi üzmemek için söylemiyorum bile. Söylesekte derdini anlatıp kaçtı oluyor zaten. Hepinizi kardeşimmiş gibi sevdim topiğe girmeyenleri tek tek aradım sordum, özel günlerimizi hiçbi zaman unutmadım. Ama karşılığı bu olmamalı. Hayır başkası yapsa üzülmem de... Neyse konuşamıyorum ben. Bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama gerçekten kaldıramıyorum artık. Görüşürüz.
Kızlar ben bi süre girmicem topiğe. Size keyifli sohbetler. Ufak çaplı bi depresyon geçiriyorum sanırım şuan da da ellerim titriyor üzüntüden. 1 sene oldu birbirimizi görmesekte bağlandık sevdik. Ufak tefek şeylere bozulmalara ben gelemiyorum artık. Zaten bi dolu derdim var Kİ hiçbirini sizi üzmemek için söylemiyorum bile. Söylesekte derdini anlatıp kaçtı oluyor zaten. Hepinizi kardeşimmiş gibi sevdim topiğe girmeyenleri tek tek aradım sordum, özel günlerimizi hiçbi zaman unutmadım. Ama karşılığı bu olmamalı. Hayır başkası yapsa üzülmem de... Neyse konuşamıyorum ben. Bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama gerçekten kaldıramıyorum artık. Görüşürüz.
offff çok canım sıkıldı yaw. tatlı tatlı konuşuyorduknazar değdi valla kim girdi topiğimize nazar etti hemen
aynen canımm yaaaa püfffff
10 dakika oldu mu? Depresyon sürem geçti sanırım. Neyse ki uzun süre asla mutsuz ve üzgün kalmayı beceremeyen bi tipim. Paybişim seni çok seviyorum. Mesoşum sensiz hiç olmaz burası. Seyzenim ben gerekli cevabı yazdım sevdiğimi de söyledim. Dargınlık yok benden yana...
Ama insan dert edecek olsa öyle çok şey varki mesela bende bi geçmişe baktım ki hiçbir zaman kim hangi mesajıma cevap yazdı kim yazmadı sıkıntısı yaşayan bi kişi olmadım çünkü o mesajı okurken hepinizin teker teker neler hissedeceğini biliyorum, mehmetderyam sen üzülmüşsün ama sende benim keseme yorum yapmamışsın, hayırlı olsun dememişsin?? Ben bunu farketmedim bile?? Hayırlı olsun dememeni dert etmedim bileee.. Çünkü okuduğunda yüzünde tebessüm oluştuğunu benim kadar sevindiğini biliyorum, cevap vermemen çokta önemli olmamış benim için. Buraya bişe yazarken hiçbi zaman bi beklentim olmadı, beklentim olarak da yazmadım zaten.... Bunları konuşuyor olmak çok komik bence bizler için...
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Benden 400 yazar mısın Seyzenim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?