Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
adoşşş dogummu yaptııı ayyy canım aşiftem benim yaaaa ayyy cok mutlu oldum ben adoşşşuuuuum yaladık yuttuk seni emirle bebişimmm oyyy

gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
keşke dayanabilseydin de normal doğum olsaydı canım yaaa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana:44: ama bakalım ben naaapıcam son aylarda :18:
neyse Allah sonuna kadar sağlık versin tatlım

oooooooooo kim gelmiiiş
zeytiniiiim emir i yeriiiim seninde vızvızını özlemişiim vallaaa
Allah kavuştursun canım bu arada. annaların rahatlığı başka oluyo valla

Kızlar ben bi süre girmicem topiğe. Size keyifli sohbetler. Ufak çaplı bi depresyon geçiriyorum sanırım şuan da da ellerim titriyor üzüntüden. 1 sene oldu birbirimizi görmesekte bağlandık sevdik. Ufak tefek şeylere bozulmalara ben gelemiyorum artık. Zaten bi dolu derdim var Kİ hiçbirini sizi üzmemek için söylemiyorum bile. Söylesekte derdini anlatıp kaçtı oluyor zaten. Hepinizi kardeşimmiş gibi sevdim topiğe girmeyenleri tek tek aradım sordum, özel günlerimizi hiçbi zaman unutmadım. Ama karşılığı bu olmamalı. Hayır başkası yapsa üzülmem de... Neyse konuşamıyorum ben. Bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama gerçekten kaldıramıyorum artık. Görüşürüz.

kızz nasılda duygusala bağlamışsın öleee anoyyyyyyy kıayamam ama perimde yenii hamiş uzun zamndır bekliyordu onun sevinci heyecanııı derkennn olabilirrr yanniiii

bende sizleri öslemişimm canım evet analar baskaa coook baska allah razı olsun 1,5 ay beni beklediii kadınnn..en cok ta sen seviosun die vızıldadım zatiiii

....burası sensiizz ve idilsizzz olmaazzzzzz.......

canımmm benimmm perimmmmm yapma lütfennn vallaa sen gidince biz dağılıyoruzzz bakk ilk günlerin dikka ett kendine stres yapma lütfenn.biraz sakinleş gell lütfennn bekliyoruuzzzzzzzz.en güzel günlerini bizimle paylaşamayackmısın

.................................................................

Son düzenleme:

periim yapma gözünü seveyim sen olmasan topikğin bütüüün heyecanı neşesi kaçar. deryam da sana naz yaptı zaten sen de anla yarın onun için çok önemli bir gün çok gergindir şimdi o yüzden alınganlık etmiştir. yoksa seni bilir ne düşündüğünü ne yaşadığını... ama sen de duygusal bi dönemdesin tabii en iyisi biraz sakinleş bak bi düşün bişey yok aslında ortada canım benim. şu en güzel günlerinizde üzmeyin birbirinizi. bak perim derya için bi daha yarın olmayacak özel bi gün yani ameliyata seninle kırgın girmesin noolur :

hatunlar perimle telden görüşenlerr nosunu bilen biri arıyabilirimi yaaa

offff çok canım sıkıldı yaw. tatlı tatlı konuşuyorduk nazar değdi valla kim girdi topiğimize nazar etti hemen

10 dakika oldu mu? Depresyon sürem geçti sanırım. Neyse ki uzun süre asla mutsuz ve üzgün kalmayı beceremeyen bi tipim. Paybişim seni çok seviyorum. Mesoşum sensiz hiç olmaz burası. Seyzenim ben gerekli cevabı yazdım sevdiğimi de söyledim. Dargınlık yok benden yana...

Ama insan dert edecek olsa öyle çok şey varki mesela bende bi geçmişe baktım ki hiçbir zaman kim hangi mesajıma cevap yazdı kim yazmadı sıkıntısı yaşayan bi kişi olmadım çünkü o mesajı okurken hepinizin teker teker neler hissedeceğini biliyorum, mehmetderyam sen üzülmüşsün ama sende benim keseme yorum yapmamışsın, hayırlı olsun dememişsin?? Ben bunu farketmedim bile?? Hayırlı olsun dememeni dert etmedim bileee.. Çünkü okuduğunda yüzünde tebessüm oluştuğunu benim kadar sevindiğini biliyorum, cevap vermemen çokta önemli olmamış benim için. Buraya bişe yazarken hiçbi zaman bi beklentim olmadı, beklentim olarak da yazmadım zaten.... Bunları konuşuyor olmak çok komik bence bizler için...

Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Benden 400 yazar mısın Seyzenim?

Son düzenleme:
canım benimmmm yaklaşıkk 9 aydır herkein heyecanını sevincini üzüntüsünü beraber paylaştık.son bikaç kişi kalmıştık.çok şükür sende hamişsin şuan ve ben seninde en güzel duygularına sevinçlerine şahit olmak istiyoruumm. lütfennnnn canımmm yaaa

ohhhh beeeee işteee buuuuu.canımmm benimmm

Kıyamam ki ben size hiççç.......... Hepinizi çok seviyorummmm üzülürlermişşşş canlarım benimmmm...... Ay gidemem yaa evim benim burasııııııı..... Ne komiğim 10 dakika trip atıp tıpış tıpış geliyorum eşime de böyleyim ben Bide mehmetderyam için yarın önemli görüp üzülsün istemedim... Çok seviyorumki onuuu, hepiniziii....

Medmusummmm çişmatik aldın mı çişmatikkkk???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…