- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.621
periiiiimmmmmmmmmmmmm
10 dk da özledik vaallaahiii....
10 dakika oldu mu? Depresyon sürem geçti sanırım. Neyse ki uzun süre asla mutsuz ve üzgün kalmayı beceremeyen bi tipim. Paybişim seni çok seviyorum. Mesoşum sensiz hiç olmaz burası. Seyzenim ben gerekli cevabı yazdım sevdiğimi de söyledim. Dargınlık yok benden yana...
Ama insan dert edecek olsa öyle çok şey varki mesela bende bi geçmişe baktım ki hiçbir zaman kim hangi mesajıma cevap yazdı kim yazmadı sıkıntısı yaşayan bi kişi olmadım çünkü o mesajı okurken hepinizin teker teker neler hissedeceğini biliyorum, mehmetderyam sen üzülmüşsün ama sende benim keseme yorum yapmamışsın, hayırlı olsun dememişsin?? Ben bunu farketmedim bile?? Hayırlı olsun dememeni dert etmedim bileee.. Çünkü okuduğunda yüzünde tebessüm oluştuğunu benim kadar sevindiğini biliyorum, cevap vermemen çokta önemli olmamış benim için. Buraya bişe yazarken hiçbi zaman bi beklentim olmadı, beklentim olarak da yazmadım zaten.... Bunları konuşuyor olmak çok komik bence bizler için...
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Benden 400 yazar mısın Seyzenim?
Bende mesoşummmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118:
anaaaaam yeni listeyi yapmayı unutttuuuum
Allah ım kıriiiiiiiz
kız peri bak gelmesen girmesen al sana küsme sebebi hiiii :18:
sıra kimde kimin doğumu yaklaştııı ayyy yardım edin tutuştuuum :18:
olayı duygusala bağlayıp F.D den beni bıtrakmayı sölicektimmmm
52:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118:
Kıyamam ki ben size hiççç.......... Hepinizi çok seviyorummmm üzülürlermişşşş canlarım benimmmm...... Ay gidemem yaa evim benim burasııııııı..... Ne komiğim 10 dakika trip atıp tıpış tıpış geliyorum eşime de böyleyim benBide mehmetderyam için yarın önemli görüp üzülsün istemedim... Çok seviyorumki onuuu, hepiniziii....
Medmusummmm çişmatik aldın mı çişmatikkkk???
yaa benim alınganlığa ve küslüğe alerjiimmm vaarr...benim sürem de az
anaaaaam yeni listeyi yapmayı unutttuuuum
Allah ım kıriiiiiiiz
kız peri bak gelmesen girmesen al sana küsme sebebi hiiii :18:
sıra kimde kimin doğumu yaklaştııı ayyy yardım edin tutuştuuum :18:
olayı duygusala bağlayıp F.D den beni bıtrakmayı sölicektimmmm
52:
:118::118::118::118:
kızlar geçmişe şöyle bi kabaca bakmıştım.SELİMHAN ismini duydummm.ama kimindi hatırlayamadım.ben çok beğendimm
şşşşşşşşşşşş itişmennnnggggnooliyy,
medmus cisini yapicakmis oleyyy hadi rastgele :)
vitom ben senin minnak kizini burdan goremedim ama baska yerden gordum hatta minik kizim minnak kizim yazmistin bende agladincok duygulandim biliyomusun ozaman.. rabbim nazarlardan korusun
slm emir uyumuşken kızlara bakayım dedim cat pat okuyabildim gecmişi bugün annem gitti cooook üzgünüm gurbet cok zor coook alısmıstım..burda kimsem yok emiri nası banyo yaptırıcam bilemiyorum soguk kanlı insan olan ben kendi evladıma gelince coook ürkek oldummm..annemide özledim simdiden.cok zoooor yanlızlıkkk annem bile yazık coook üzüldü halıme 1 tane dahi komsu yok yavrum burda dedi kader...perimm 6 haftalık olmusuzz kucagına aldıgın günleride görücez inş..kızlar gece uykularımız olmadıgı için hala cook giremiorum ama hepinizz aklımdasınızzz.VİTOOOM masallah süban allah coook tattlı kızıııın oğluma alsamya ben...bu arada öhöööö öhöööö ses bir iki arııııııııııı vızzzzzz vızzzzz vızzzzzzzzzzz arııııı vızzz vızzzz vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pöfff anaaaaaaammm nerdesinnnn
peeehhh kaçırdınn günnünn bombasınıperi evi terk ettiii.zor ikna ettikk gelmem die tutturduuu.anooyyy ne günlerdii çok şükürrr geçtiii
Medmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çişmatik aldın mı çişmatiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ????????? Ayy çatlicammm ama
hahhaaaa yaa hep böyle olalım emiiiiii.....gerçi bunlar da taıd tuzu dimiii..bak perim bizi bititrettii kendimize geldiikkkkk....
yemek yapıp kendime bakım yapmam lazııımmmmm...haydi görüşürüüzzz....kimse biyere gitmesinnn bizim doğurmamızı bekliceksinizz yoksa küserimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?