Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Medmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çişmatik aldın mı çişmatiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ????????? Ayy çatlicammm ama

anaaaaam yeni listeyi yapmayı unutttuuuum
Allah ım kıriiiiiiiz
kız peri bak gelmesen girmesen al sana küsme sebebi hiiii :18:
sıra kimde kimin doğumu yaklaştııı ayyy yardım edin tutuştuuum :18:

Bende mesoşummmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118:

olayı duygusala bağlayıp F.D den beni bıtrakmayı sölicektimmmm
52:

:119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118:

anaaaaam yeni listeyi yapmayı unutttuuuum
Allah ım kıriiiiiiiz
kız peri bak gelmesen girmesen al sana küsme sebebi hiiii :18:
sıra kimde kimin doğumu yaklaştııı ayyy yardım edin tutuştuuum :18:

Mehmetderya eylemsevcoş bebişimmmmmmm diilmi onların bitti mi? Bilemedimmmmmmmm, nööeyyyyyyyy hele bi küs de
olayı duygusala bağlayıp F.D den beni bıtrakmayı sölicektimmmm
52:

:118::118::118::118:

ahahhahhahha Ne gerek var bebişimmmm ben de Tarkandan bi gel desennnnnn kapının önündeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'i söylüyordummmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa benim alınganlığa ve küslüğe alerjiimmm vaarr...benim sürem de az

heheheheeee aynen bendeeee çok komik oluyo ama yaaa bende bağırıp çağırıp sonra beni affet diye peşinde dolanıyorum eşimin heheheheeeheee

perim duygusal kobram kiz deryaaa oda duygusal kobranin buyugu hangisiyse derya da o olsun hani yarin dogum yapacak bide kocaman olduya o bakimdan yani ben de hemen duygulandim gozlerim doldu..

canim perim ya hicte kin tutamazmis opucuk atan kiz buydu sanirim

kızlar geçmişe şöyle bi kabaca bakmıştım.SELİMHAN ismini duydummm.ama kimindi hatırlayamadım.ben çok beğendimm

benim oglumun adi olcak insallah teyzesi yaa

medmusss hadi kizim hepimiz senin cis yapmani bekliyoruuuuzzz

hahhaaaa yaa hep böyle olalım emiiiiii.....gerçi bunlar da taıd tuzu dimiii..bak perim bizi bititrettii kendimize geldiikkkkk....

yemek yapıp kendime bakım yapmam lazııımmmmm...haydi görüşürüüzzz....kimse biyere gitmesinnn bizim doğurmamızı bekliceksinizz yoksa küserimmm

medmus cisini yapicakmis oleyyy hadi rastgele :)

vitom ben senin minnak kizini burdan goremedim ama baska yerden gordum hatta minik kizim minnak kizim yazmistin bende agladin cok duygulandim biliyomusun ozaman.. rabbim nazarlardan korusun

kız aglamaaa kızz kıyamammmmmmm

verdim gittiii de esinie vermiştim kızıı oda gelmiyoo hiççç
bende masallah saldım kızı ortalıgaaaaaaaaaaa
all senindirr kızımm şekerim
sen yeterki üzülme annenin yoklugunaa kıyammm

periiiiiiiii ve mehmetderyammmmm

ikiniznde kafasına vurdum heeeeeee
beni lohusalık dönemimde sinirlendirmeyin vallahiii daraltı menapozlu ve gıcık duygusal ama mutlu ama sevinçlii bir dönemdeyim ztnn
ne oldugmu bende bilmiyorummmmmmm

neysee konu kapanmıstır ztnn
bizim burda öyle birbirimize trip atıpta gitmeler ztn olmazzzzzzz hahayyyyttttttttt

kıskananlar catlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

.......................................işilişil38.......................enderfts

perisoko..............................200.............................200

TOPLAM..............................200.............................200

sanırım bi yanlışlık yok deryama erken doğum riski var deyi okumuştuk zaten. eylemin de bitti adoşla birlikte sanırım en yakın ışıl ve enderim var :44: hadiii başlayalım bakalım bismillah

Medmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çişmatik aldın mı çişmatiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ????????? Ayy çatlicammm ama

perim canım yaaaaaaaa çişmatik evde eve gidince ancak yapabilirim burda bir tek eczane yok sizin için alırdım eğer olsaydı akşam yapar sabah işe gelir gelmezde sizi haberdar ederim. Öğleden sonra iş yerinin interneti yavaşlıyor ancak okuyucu olarak katılıyorum kızlar kusura bakmayın yazayım diyorum tam yazacam konu değişmiş mesajı yazacağım sayfa çok geç açılıyor :44:

leynnn sen daha burdamısınnn aboooo kocasııı gelecekkk hala bizimle çeneleşiyyooo

kızlar sizi güldüreym miii

şimdi dün kızcemin altını değiştiryorumm
altını actım çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sildimm yeni bezi koydummmm tırtttttttttttt ossurukkkkkk

sonra çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

dedim hemen kapatmam lazmm acınca ferahlıyo zavallım rahatlıyoo tekrar bşir tırtttttttttttttttttttttttttt

dedimm şunun poposunu üstünüde sileyim kucagıma aldım ama cıplakk
kardeşim yanımda abla şimdi pok yaparsa görürsün dedi yok yapmaz benm kızım dememe kalmadann üstüm bacagımm ellerim heryerim pokkkkkkkkkkkkkk

bizz gülme krizine girdikk annemle babam nasıı kosuyoo noldu diyeeeee

neyse hemencecikk yıkadık herbiryerisiniiii öptümm geçtii yaaaaaaaaaaaaaaa

Allah hepiinizee bunu yasatsın cok güzellllllllllll

kızcelerim ben kacanziiiiiiiiiiiiiiii

size ayırdıgım sürenin burda sonuna geldikk
gidip az uyuyayımm

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…