Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sezoşş banada 100 100 yaz canımm

pitominnn bende gördümmm kızçeniçok tatlıı maşaallah rabbim nazarlardan saklasın inşşş

leynnn sen daha burdamısınnn aboooo kocasııı gelecekkk hala bizimle çeneleşiyyooo

taam yaa gidiceemmm...yarın gelicek heemmm...

yarın öğlen menüsüüü

fırında mısırlı brokoli, mercimek çorbası, zeytinyağlı kereviz...

akşama kaynana da balıkkkk

buda benim koptuğum andır

peeehhh kaçırdınn günnünn bombasını peri evi terk ettiii.zor ikna ettikk gelmem die tutturduuu.anooyyy ne günlerdii çok şükürrr geçtiii
takipteyim, benden kaçmaz, çok fena yakalarım

ne okuyoruz canım, fatiha mı? ben de okuyayım bari
anağğğğmmm, s.çıklı bebiş, popişini yerim

Oyyyyyyyyyyyyyy pitommmmmmmmmmmmmmmmmm poklu pitommmmmmmmmmmmmmmmmm sen 9 ay karnında taşı büyüt sonra çıksın üstüne zç.... ayyyyyyyyyyy yerim ben on zeynoşumu denoşumuuuuu ohhhh yapsın hakkıdır iyi etmişşşşşşşşşşşşşşşşş ahahha koptummmmmmm

Ya benim menü boşşşşşşşşşş ve acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Çorba yapiim bari

Perimminnn tripleri de baslarmis aman da aman noliyyyy yaa bu kiza:)))
Perimm daha neler gorcen yawrimm sen bu bebekler bizleri alt ust ediyor yaa hormonlardan midir yoksa cok beklemekten stresten midir bilinmez ama cok degisik bir 9 ay orasi kesin :)))
Amann sefamiz olsun bu zamanda birbirimize trip atmayacaksak kime aticaz anacim rahatla koyver gitsin ( bu hepimiz icin gecerli kizlar) sinucta zor donemlerden gectik her birimiz cok yansitmasam da bu 2 bebegin bende actigi yaralr cok derin ama kendime bile caktirmiyorum durumu(
Neyse artik yeni bebege de bismillah diyip bi dalalim bakalim neler vikacak bhtimiza Allah kimseye yasatmasin bu zorluklari. Aminnnn
Vitom kizz cok guldum durumuna bende yeni doganda calisirkene formalarim az pok olmamisti.yuzune cis yapan vok bebek var(erkek bebisler ) :)))
Mehmet deryam bebem sakin stres yapma bak gor hersey cok yolunda gidecek alacaksin anil ve akini kucagina hayirlisi ile.yeterki yaninda bilincli bir kisi olsun yakin olsak inan gelirdik yanina kuzummm

Ayy ağlıycam derkeeeennn gülmeye başladım içimi dışımı karıştırdınız valla aman neyse olay herzaman olduğu gibi Tatlıya bağlanmış zaten
biri yarın doğuracak biri yeni hamişşşş araya birde vitoş girdi yeni lohusa rengarenk rüzgargülü gibiyiz Aman nazarlar değmesin hıı medmus var yeni test yapacak olan, kocişine kavuşacak olan, kocişinin doğum günü olan (obenimmm) ayyyy bu topiği seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmm

kutlarım vitom şimdi tam anlamıyla anne olduuunnnn
Darısı başımıza

Deroşum yarın sağlıcakla oğlanlarını kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle küveze girmeden direk sıcacık evlerine gelirler inşallah perimi tanıyorsun zaten bişey demeye gerek sende heyecanlı korkulu zor zamanlar geçiriyorsun hepimiz seni çoooooooooookk iyi anlıyor ve seviyoruz Sağlıcakla gidin ve gelinnn

periiiiimmmmmm bebikom yaaaaa süpriz yumurta gibimsin neçıkarıcan belli olmuyoo Işte buyüzden bu topik bu kadar uzun zamandır birbirine bağlı birşekilde halaaa var seni çok seviyoruz yaaaaaa

kizlar faranjit oldum basladim yine surekli yutkunmaya bogazim cok aciyoo.. nar yiyemem bal da yiyemem adaacayida icemem ilac zaten kullanamam benim faranjitim azgin faranjit olmustu antibiyotiksiz hic gecmez

perim bencede arada yanlıs anlasılmalar olabilir,gitmee lütfennn..hamilelik heycanını hafta hafta beraber yasıyalımm hep beraberr

Perim,canım benim ben kötü bir niyetle söylemedim zaten.Allah şahit ki,bunu sende bence şimdiye kadar anlamışsındır seni kardeşim gibi görüp sevdiğimi,nasıl içten olduğumu sana karşı...
Seni üzmeyi kesinlikle istemem.Sadece ben söylemek istedim,senden de bebişlerimin teyzesi olarak bir şeyler bekledim. Yoksa bende öyle takıntılı birisi değilimdir.Burayı ailem gibi benimsemiş olmanın verdiği bir şeyle yazdım.Yeri geldi ailemize anlatmadığımız şeyleri birbirimizle paylaştık burada.Özür dilerim perim ve kızlar yanlış anlattıysam kendimi,yanlış anlaşıldıysam...
Hakkını helal et perim...

periiiiimmmmmm bebikom yaaaaa süpriz yumurta gibimsin neçıkarıcan belli olmuyoo Işte buyüzden bu topik bu kadar uzun zamandır birbirine bağlı birşekilde halaaa var seni çok seviyoruz yaaaaaa

Canım benimmmmm bende hepinizi teker teker çok ama çokkkk seviyorummm.. Biz farklıyız gerçekten bu ispatlandı artık... Bebekim benim eniştemizin de doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum yeni yaşı ona babalık ünvanı kazandıracak inşallahhhh en özel en güzel yaşı olsun... Birlikte nice mutlu seneler yaşayın kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…