- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.661
Perim,canım benim ben kötü bir niyetle söylemedim zaten.Allah şahit ki,bunu sende bence şimdiye kadar anlamışsındır seni kardeşim gibi görüp sevdiğimi,nasıl içten olduğumu sana karşı...
Seni üzmeyi kesinlikle istemem.Sadece ben söylemek istedim,senden de bebişlerimin teyzesi olarak bir şeyler bekledim.Yoksa bende öyle takıntılı birisi değilimdir.Burayı ailem gibi benimsemiş olmanın verdiği bir şeyle yazdım.Yeri geldi ailemize anlatmadığımız şeyleri birbirimizle paylaştık burada.Özür dilerim perim ve kızlar yanlış anlattıysam kendimi,yanlış anlaşıldıysam...
Hakkını helal et perim...
kizlar faranjit oldum basladim yine surekli yutkunmaya bogazim cok aciyoo.. nar yiyemem bal da yiyemem adaacayida icemem ilac zaten kullanamam benim faranjitim azgin faranjit olmustu antibiyotiksiz hic gecmez
Kuzuuuuum ağlatma beniiii........ Gel burayaaa
Canım benimmmm.. Tamam geçti bitti konu, ikimizde birbirimizi biliyoruzzz. Hiç gerek yok bunlaraaa
Bende sana çok değer verdiğimden bu kadar ufak bi sebepten öyle yazmana üzüldüm. Ama geçti işte bebişim... Sıkma sen canınııı hadiiii hoppppp kendimize geldikk....
Yarın senin en özel en güzel gününn, hayatının ennn mükemmel anını yaşicaksın hemde bir değil iki kez. İki mucizeye şahit olacaksın... Allahım yardımcın olsun arkadaşım. Yanındayız hep... Kokuları burnuma geldi şimdiden çok seviyorumki ben Akınımla Anılımı... Kendine gelebildiğinde yaz bebişimmm inşallah sorunsuz ağrısız geçer....
Dün gibiii herşey gözümde yazıp ağlayıp ağlatmak istemiyorum zaten çok hassasız...
Seni seviyorum tatlı dillim melek kalplimm abooo trip de atarmış len banaaa
Dualarım seninle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fırında mısırlı brokoli derkennn
ben de merak ettim valla, ben bi tek haşlamasından salata yapabiliyorum yuwwwrim
tarif bekliyoruzzzzz
Tarifi bende istiyorumm netten araştırırdım ama fırsat bulmuşken size bakim dedimmm
ohh banyomu yaptım aklandım paklandım
çok kolay kuzularr...
yarım kilo kadar brokoliyi ayırın dallarına..buharda pişirin azcık, şu delikli süzgeçler çok kullanışlı...çatalı sap kısmına batırın giriyorsa okidir..ben azcık tuz döküyorum buhardaykene.....çok pişirmeyin erimesin...bu sırada beşamel sos hazırlıyoruz..
1kaşık kadar unu yine 1 kaşık zeytinyağında az kavurup 1,5 bardak kadar yavaş yavaş süt ekliyoruz...kıvamına göre ayar yapın..krema gibi olunca kapatıverin..karabiber güzel oluyor içine...
güzelce biborcam olur tepsi olur...yağlayın ben zeytinyağı kullanıyorum..brokoliyi dizin, üzerine sosumuz, üzerine de konserve haşlanmış mısır..ben bol mısırlı severimmm..
en üste de rendelenmiş kaşarrrr...ve kekik...doğru fırına...kaşarlar kızarıncaya kadar pişirin....bütün baharatlar yakışır.......afiyet olsun....
merhaba kızlar add dan ne haber mehmedim deryam dularımız seninle en güzel şekilde doğumunu yap allahın izniyle
kizlar faranjit oldum basladim yine surekli yutkunmaya bogazim cok aciyoo.. nar yiyemem bal da yiyemem adaacayida icemem ilac zaten kullanamam benim faranjitim azgin faranjit olmustu antibiyotiksiz hic gecmez
şu mısırlı brokoliye bayıldıııııııııım amaaa benim kociş peynir yemiyo yaav :44: naaapsam ki??? sen de az değilsin haaaa şantiye yengesisin ama gerekirse 10 numara 5 yıldız ev hanımı olurum diyosuun
kızlarr kocam geldii..süpriz yaptııı.............
ödümü kopardı orası ayrı..gerçi tahmin ettiimmm hep yoldan ses geliyoduuu...
gerçektende hoşgelddiniz yaa
sizinle bütünleşmiş bu topikkkkk
ne güzelllllll
kızlarr kocam geldii..süpriz yaptııı.............
ödümü kopardı orası ayrı..gerçi tahmin ettiimmm hep yoldan ses geliyoduuu...
aklıma kolpaçinodaki işemeli s..çmalı ayin geldiii puahhaaaa
Oyyyyyyyyyyyyyy pitommmmmmmmmmmmmmmmmm poklu pitommmmmmmmmmmmmmmmmmsen 9 ay karnında taşı büyüt sonra çıksın üstüne zç.... ayyyyyyyyyyy yerim ben on zeynoşumu denoşumuuuuu ohhhh yapsın hakkıdır iyi etmişşşşşşşşşşşşşşşşş ahahha koptummmmmmm
Ya benim menü boşşşşşşşşşş ve acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÇorba yapiim bari
Perimminnn tripleri de baslarmis aman da aman noliyyyy yaa bu kiza:)))
Perimm daha neler gorcen yawrimm sen bu bebekler bizleri alt ust ediyor yaa hormonlardan midir yoksa cok beklemekten stresten midir bilinmez ama cok degisik bir 9 ay orasi kesin :)))
Amann sefamiz olsun bu zamanda birbirimize trip atmayacaksak kime aticaz anacim rahatla koyver gitsin ( bu hepimiz icin gecerli kizlar) sinucta zor donemlerden gectik her birimiz cok yansitmasam da bu 2 bebegin bende actigi yaralr cok derin ama kendime bile caktirmiyorum durumu(
Neyse artik yeni bebege de bismillah diyip bi dalalim bakalim neler vikacak bhtimiza Allah kimseye yasatmasin bu zorluklari. Aminnnn
Vitom kizz cok guldum durumuna bende yeni doganda calisirkene formalarim az pok olmamisti.yuzune cis yapan vok bebek var(erkek bebisler ) :)))
Mehmet deryam bebem sakin stres yapma bak gor hersey cok yolunda gidecek alacaksin anil ve akini kucagina hayirlisi ile.yeterki yaninda bilincli bir kisi olsun yakin olsak inan gelirdik yanina kuzummm
kutlarım vitom şimdi tam anlamıyla anne olduuunnnn
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?