Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Kuzuuuuum ağlatma beniiii........ Gel burayaaa

Canım benimmmm.. Tamam geçti bitti konu, ikimizde birbirimizi biliyoruzzz. Hiç gerek yok bunlaraaa

Bende sana çok değer verdiğimden bu kadar ufak bi sebepten öyle yazmana üzüldüm. Ama geçti işte bebişim... Sıkma sen canınııı hadiiii hoppppp kendimize geldikk....

Yarın senin en özel en güzel gününn, hayatının ennn mükemmel anını yaşicaksın hemde bir değil iki kez. İki mucizeye şahit olacaksın... Allahım yardımcın olsun arkadaşım. Yanındayız hep... Kokuları burnuma geldi şimdiden çok seviyorumki ben Akınımla Anılımı... Kendine gelebildiğinde yaz bebişimmm inşallah sorunsuz ağrısız geçer....

Dün gibiii herşey gözümde yazıp ağlayıp ağlatmak istemiyorum zaten çok hassasız...

Seni seviyorum tatlı dillim melek kalplimm abooo trip de atarmış len banaaa

Dualarım seninle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar faranjit oldum basladim yine surekli yutkunmaya bogazim cok aciyoo.. nar yiyemem bal da yiyemem adaacayida icemem ilac zaten kullanamam benim faranjitim azgin faranjit olmustu antibiyotiksiz hic gecmez

Doktorunu bi ara sor canım geçmiş olsun... Bi çözüm bulur inşallahh kıyamam sana bal neden yiyemesin canım bal limon karabiber iyi gelebilir aslındaa...

Medmusummmm yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidini kaybetme herşey çok güzel olcakkkkkkk yarın hepimiz coşucaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Endoşummmmmmmm burdayım bitanemmmm merak etmeeeeeeeeeeeeeee benim evim burasııııııııııııııııı

İnşallah canım benim,Allah razı olsun.inşallah hepimiz için çoooook güzel olur her şey.İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp kokularını doyasıya içimize çekeriz...
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun,korktuğumuza uğratmasın inşallah Rabbim...

Seni ve hepinizi çooooooookkk seviyorum.Perim seni ve bebişini de Allah korusun.Rabbim tamamına erdirsin...Darısı da diğer güzel anne adayı arkadaşlarımızın başına inşallah...

bende dogumdan önce ve sonra arayıp ne oldu canım nasılsın dienlere cok özenmiştim.beni kimse aramadı merak etmedi die üzülmüştüm ilgi beklemiştim ama lohusa olmama ragmende kismelere küsmedim kırılmaım kızlar...yapmayın böyle hııııı

ohh banyomu yaptım aklandım paklandım

fırında mısırlı brokoli derkennn

ben de merak ettim valla, ben bi tek haşlamasından salata yapabiliyorum yuwwwrim
tarif bekliyoruzzzzz

Tarifi bende istiyorumm netten araştırırdım ama fırsat bulmuşken size bakim dedimmm

çok kolay kuzularr...

yarım kilo kadar brokoliyi ayırın dallarına..buharda pişirin azcık, şu delikli süzgeçler çok kullanışlı...çatalı sap kısmına batırın giriyorsa okidir..ben azcık tuz döküyorum buhardaykene.....çok pişirmeyin erimesin...bu sırada beşamel sos hazırlıyoruz..

1kaşık kadar unu yine 1 kaşık zeytinyağında az kavurup 1,5 bardak kadar yavaş yavaş süt ekliyoruz...kıvamına göre ayar yapın..krema gibi olunca kapatıverin..karabiber güzel oluyor içine...

güzelce biborcam olur tepsi olur...yağlayın ben zeytinyağı kullanıyorum..brokoliyi dizin, üzerine sosumuz, üzerine de konserve haşlanmış mısır..ben bol mısırlı severimmm..

en üste de rendelenmiş kaşarrrr...ve kekik...doğru fırına...kaşarlar kızarıncaya kadar pişirin....bütün baharatlar yakışır.......afiyet olsun....

merhaba kızlar add dan ne haber mehmedim deryam dularımız seninle en güzel şekilde doğumunu yap allahın izniyle

kizlar faranjit oldum basladim yine surekli yutkunmaya bogazim cok aciyoo.. nar yiyemem bal da yiyemem adaacayida icemem ilac zaten kullanamam benim faranjitim azgin faranjit olmustu antibiyotiksiz hic gecmez

asoşuuum canım geçmiş olsun doktorunu ara hamilelerin kullanabileceği bir kaç antibiyotik var çok gerekirse veriyor doktorlar. geçen hafta benimde solunum yolları enfeksiyonu ağır geçti ama bende ilaç istemedim zencefilli çay içtim günde iki fincan doktorumda içebilirsin dedi bir de tarhana çorbası çooook iyi geliyor. taze zencefili (bir lira kadar büyük ve kalın olacak) yarım limon ve nane (taze kuru farketmez) büyük büyük doğra demliğe koy üzerine 2,5 bardak kaynar su çek 5 dk demlendir. süz iç. Allah şifa versin canım.

şu mısırlı brokoliye bayıldıııııııııım amaaa benim kociş peynir yemiyo yaav :44: naaapsam ki??? sen de az değilsin haaaa şantiye yengesisin ama gerekirse 10 numara 5 yıldız ev hanımı olurum diyosuun

her zaman yapmam da özledim mutfağımı, eşyalarımı...
birde kaç aydır dışarda yiyoruz yaa içim bayıldı...hem de doktor iyi beslensin demişti...tamamen düzensiz hayattan değişiyor değerleri demişti...iyi bakmam lazım kocişee...

peynir yenmez mi yaaa..alerjisi varsa ayrı...... o zaman bol beşamel sosla azcık fırında beklet...öyle yesin..

sosuda yemezse..buharda pişmiş haline sarımsaklı yoğurt, üstüne kırmızı biberli az yağ kavurup sunulabilir...

kızlarr kocam geldii..süpriz yaptııı.............

ödümü kopardı orası ayrı..gerçi tahmin ettiimmm hep yoldan ses geliyoduuu...

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100..............................100
enderfts..............................100.................................
seyzen.................................50...............................50

TOPLAM..............................450........... ..................350

gerçektende hoşgelddiniz yaa
sizinle bütünleşmiş bu topikkkkk
ne güzelllllll

kızlarr kocam geldii..süpriz yaptııı.............

ödümü kopardı orası ayrı..gerçi tahmin ettiimmm hep yoldan ses geliyoduuu...

ayyyy gözünaydın mesoşum çok sevindimmmmmmm ayy bende korkarım öyle süprizlerdennn ama tatlı bi korku böyleeee çok ciciş oluuurrrrrr yerim seniii hadi bebiş yapınnnnnn

Seyzoşummm napıon annemmmmm yerm len seniiii

Ayyy bende Eylul anneleri topiğisine akem dedimmm anooyyy herkes bi kavga halinde sürekli bi tripler kavga etmelerrrr hemen el attım dayanamayıp bizim topişimiz gibisi yok valla emissfirlikten evme dönmüş gibi oldummmm

Ayyy medmusum naptı acaba yaaa... Aklım onda kaç senedir hasretle sabıtla beklediiii canım benimm Allahım inşallah bu akşam güldürmüştür yüzüünüüüüüüüüü...

Kızlarrr sizi seviyorum ya

Son düzenleme:
aklıma kolpaçinodaki işemeli s..çmalı ayin geldiii puahhaaaa

kutlarım vitom şimdi tam anlamıyla anne olduuunnnn
Darısı başımıza

hahaaa kızlar kusmus maceramda vardı ama kızcem uyandıı

darısı basınızaaa ama cok güzel bir duygu hiç tiksinme yok hatta seciniyorum rahatladı diyeeeeeee

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr,güzel ve hayırlı bir gün diliyorum hepimize

anaaaammmm ne olmuş öyle ya dün burda,neyseki tatlıya bağlanmış olay.çok sevindimmm...

meessim kocişin sürpriz yapmış ne güzel bitanem gözün aydın.belki yumoşa yetişmiştirrrrr

bugün çok işim var ama arada bakarım size,medmusu merak ettimmmmmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…