Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlarrrrrrrr bugün medmusumun güzel haberleri gelsinnnnnn inşallahhhhhh. Mehmetderyaaaammmmm sorunsuz bi doğumla alsın ikizlerimi kucağı a dualarımız sizinleeee bebişkolayyyyy starda bizi ilgilendiren Muhabbetler dönüooooo

1- günde bir milyon kere birini düşünmenin ne demek olduğunu anlayacaksınız.
2- birkaç kilo fazlalığı artık dert etmeyeceksiniz. en azından ilk aylarda... çünkü sorun edecek çok daha önemli şeyleriniz olacak.:44:
3- çiçek ve parfüm kokularından vazgeçeceksiniz; artık dünyanın en güzel kokusu kucagınızda
4- fedakarlık adını verdiğiniz pek çok şey artık size fedakarlık gibi gelmeyecek ve hepsini karşılık beklemeden yapacaksınız.
5- ailenize, özellikle annenize başka bir sevgi ve saygıyla bakacaksınız.
6- bebeğinizin canı yandığında ve hıçkıra hıçkıra ağladığında,kendi canınızın yanmasından daha büyük bir acı hissedeceksiniz.:18:
7- eskiden canınızı sıkan pek çok detay gözünüze çok daha önemsiz görünecek.
8- her gün yeni bir sürprizle karşılaşacaksınız.
9- dışkı, idrar, ter, gaz, kusmuk gibi eskiden size mide bulandırıcı gelen şeyler, artık olumsuz etki yaratmayacak. kimi zamanlar onlarla karşılaşmaktan memnun bile olacaksınız.(vitominim tarafından onaylanmış madde )
10- artık aynada kendinize değil onun yerine sürekli bebeğinizin yüzüne bakacaksınız
11- geceler hiç olmadığı kadar uzun geçecek.
12- süper kahraman gücüyle dolacak, her şeye yeteceksiniz.:118:
13- artık uyanmak için alarma ihtiyacınız olmayacak
14- bağıra bağıra ağlayan bir çocuk gördüğünüzde "off artık sustursunlar şunu" demiyeceksiniz!!!:44: çocuğun ailesine "sizi çok iyi anlıyorum" diyen gözlerle bakacaksınız.
15- çok geç kalmış olsanız bile son bir öpücük için kapıdan geri döneceksiniz
16- duş almak bile sizin için lüks sayılacak.:44:
17- haberleri izlemeye dayanamayacaksınız çünkü artık anne gözüyle bakacaksınız.
18- göğüslerinizin gerçekten ne işe yaradığını öğreneceksiniz
19- eşinize, size böyle bir mutluluk yaşattığı için bir daha aşık olacaksınız
20- hayatta ne kadar çok şeyi başarmış olursanız olun, çocuğunuza her baktığınızda "işte en büyük başarım!" diye düşüneceksiniz.

bugünde topik hareketli geçiceğe benziyorr yaa medmus bi gelseee

deryamdan haber getirebilecek olan var mı acaba ne zaman haber alırız kii :44:

Dün doğum yapmış arkadaşa ve bugün yapacak olan deryaya hayırlı olsun diyorum, rabbim yardımcıları olsun her günlerinin tadını çıkarsınlar inşallah

bayıldımmm seyzosum superrrr keyıflı keyıflı okuyordummmm eşimeee 19. Maddede koptum ağlamaya başladım çok tatlıymışşş

medmus bu saate kadar gelmeliydi yaw :44: iyi haberlerle gelir inşallah:18:

adoşum giremedi internete deniz bırakmamıştır peşini iyi olduğunun haberini alsak...

mehmetderyam saat kaçta gidecekti haberi olan var mı :44:

:119::119::119::119::119::119::119:
günaydın canlarım, herkese güzel bir gün diliyorum.
adoş ve denizi inşallah iyidir, mehmetderyama da güzel ve kolay doğumLAR diliyorum :))))))))))))))) ayy çok heyecanlı.

seyzenim sen ne yaptın yaaa,,, zaten hormonlarım tavan yapmış durumda,,, BEN DE ANNE OLMAK İSTİYORUM, KOCAMI BİR DE BABA OLARAK GÖRMEK İSTİYORUUUUUUUUUM.
İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ

Merhaba eerdgn,

Gelemedik ama unutmadık da;

Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...

Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.

İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.

Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )

doğum günün kutlu olsun canım, inşallah gelecek yaşına 3 kişi girersiniz

messimm gozun aydin canim

seyzenim 20 maddeye de bayildim

deryam hayirli kolay dogum olsun insallah

medmusss gel artik hadii

ya telden msj lari tam goremiyorum ama eylem sevcanmi ugradi

seyzeeennnn 100 yaz benden

perdoganimmm :119: iyiki dogdun hayirli mutlu huzurlu bir yik senin olsun hersey gonlunce olsun :119:

benim bogaz hala aciyo kizlar dun bal limon karabiber yaptim bugunde adacayi gargara yaparim artik

optuk hepiniziiii

Son düzenleme:

:119::119::119:

iyi ki doğduuuuuun erdoganııııııım

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ...................100
enderfts..............................100......... .....................100
seyzen.................................50......... ......................50
19asos03..............................50................................50

TOPLAM...............................500........... ...................500

Perdoşummmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmmmmmm doğmuş bugünnnnnnnnnnnnnnn iyiki doğmuşşş iyiki varmışşşşşşşşşşş iyikiiiii tanımışım onuuuuuuuuuuuuuu melek kalpli güzel komik arkadaşım benimmmm....

Yeni yaşın sana hasretle beklediğin bebeğini versin bitanemmm... En güzel yaşın bu olsun. Eşinle sıcacık yuvanızda bebek sesleri çınlasınnn inşallahhhh, tüm hayallerin gerçek olsun yeni yaşındaaaaa.......

İyiki seni tanımışım herşeyin en güzelini hakeden arkadaşımmm........ Seni çok seviyorum İyiki doğdun iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hepiiii börtdeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 600684 Eki Görüntüle 600686 Eki Görüntüle 600687 Eki Görüntüle 600689 Eki Görüntüle 600690

asosum canım teşekür ederim duaların için, herşeyin en güzeli en iyisi senin olsun canımmmm
canım yatmadan önce ayak tabanlarına vicks sür iyice, üzerine çorap giy ve öyle yat, ertesi gün boğazın da göğsün de yumuşacıkkkk çok geçmiş olsun

:119::119::119:

iyi ki doğduuuuuun erdoganııııııım
seyzenimmm, teşekkür ederim canım

canım şımarmak istedi bugün, bu günümü de sizinle paylaşmak istedim iyi ki varsınız

ben de seni çok ama çok seviyorum meleğimmmmmmm, iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim, AMİNNNNNNNN,,,
CANIMSIN...

ayyy inşallah bebeklerimizin doğum günlerini de böyle kutlarız hep beraber
PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!
:118::118::118::118::118:
:122::122::122::122::122::122:

acaba vicks in bebegime bi zarari olurmu yarin dr a sorayimda ona gore kullanayim bari

acaba vicks in bebegime bi zarari olurmu yarin dr a sorayimda ona gore kullanayim bari

ayyy evettt, ya canım kusura bakma seni yanlış yönlendirmek istemem.
Vet sor mutlaka...

Ayy ana yüreği, bebeğini de düşünürmüş hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…