- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.681
1- günde bir milyon kere birini düşünmenin ne demek olduğunu anlayacaksınız.
2- birkaç kilo fazlalığı artık dert etmeyeceksiniz. en azından ilk aylarda... çünkü sorun edecek çok daha önemli şeyleriniz olacak.:44:
3- çiçek ve parfüm kokularından vazgeçeceksiniz; artık dünyanın en güzel kokusu kucagınızda
4- fedakarlık adını verdiğiniz pek çok şey artık size fedakarlık gibi gelmeyecek ve hepsini karşılık beklemeden yapacaksınız.
5- ailenize, özellikle annenize başka bir sevgi ve saygıyla bakacaksınız.
6- bebeğinizin canı yandığında ve hıçkıra hıçkıra ağladığında,kendi canınızın yanmasından daha büyük bir acı hissedeceksiniz.:18:
7- eskiden canınızı sıkan pek çok detay gözünüze çok daha önemsiz görünecek.
8- her gün yeni bir sürprizle karşılaşacaksınız.
9- dışkı, idrar, ter, gaz, kusmukgibi eskiden size mide bulandırıcı gelen şeyler, artık olumsuz etki yaratmayacak. kimi zamanlar onlarla karşılaşmaktan memnun bile olacaksınız.(vitominim tarafından onaylanmış madde )
10- artık aynada kendinize değil onun yerine sürekli bebeğinizin yüzüne bakacaksınız
11- geceler hiç olmadığı kadar uzun geçecek.
12- süper kahraman gücüyle dolacak, her şeye yeteceksiniz.:118:
13- artık uyanmak için alarma ihtiyacınız olmayacak
14- bağıra bağıra ağlayan bir çocuk gördüğünüzde "off artık sustursunlar şunu" demiyeceksiniz!!!:44: çocuğun ailesine "sizi çok iyi anlıyorum" diyen gözlerle bakacaksınız.
15- çok geç kalmış olsanız bile son bir öpücük için kapıdan geri döneceksiniz
16- duş almak bile sizin için lüks sayılacak.:44:
17- haberleri izlemeye dayanamayacaksınız çünkü artık anne gözüyle bakacaksınız.
18- göğüslerinizin gerçekten ne işe yaradığını öğreneceksiniz
19- eşinize, size böyle bir mutluluk yaşattığı için bir daha aşık olacaksınız
20- hayatta ne kadar çok şeyi başarmış olursanız olun, çocuğunuza her baktığınızda "işte en büyük başarım!" diye düşüneceksiniz.
bayıldımmm seyzosum superrrr keyıflı keyıflı okuyordummmm eşimeee 19. Maddede koptum ağlamaya başladımçok tatlıymışşş
Merhaba eerdgn,
Gelemedik ama unutmadık da;
Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.
Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )
doğum günün kutlu olsun canım, inşallah gelecek yaşına 3 kişi girersiniz
teşekkür ederim canım, inşallah....
Inşallah siz de 4 kişi, hatta 5 kişi olarak girersiniz :)))))))))))))))
Merhaba eerdgn,
Gelemedik ama unutmadık da;
Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.
Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )
asosum canım teşekür ederim duaların için, herşeyin en güzeli en iyisi senin olsun canımmmmmessimm gozun aydin canim
seyzenim 20 maddeye de bayildim
deryam hayirli kolay dogum olsun insallah
medmusss gel artik hadii
ya telden msj lari tam goremiyorum ama eylem sevcanmi ugradi
seyzeeennnn 100 yaz benden
perdoganimmm :119: iyiki dogdun hayirli mutlu huzurlu bir yik senin olsun hersey gonlunce olsun :119:
benim bogaz hala aciyo kizlar dun bal limon karabiber yaptim bugunde adacayi gargara yaparim artik
optuk hepiniziiii
seyzenimmm, teşekkür ederim canım:119::119::119:
iyi ki doğduuuuuun erdoganııııııım
ben de seni çok ama çok seviyorum meleğimmmmmmm, iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim, AMİNNNNNNNN,,,Perdoşummmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmmmmmm doğmuş bugünnnnnnnnnnnnnnn iyiki doğmuşşş iyiki varmışşşşşşşşşşş iyikiiiii tanımışım onuuuuuuuuuuuuuu melek kalpli güzel komik arkadaşım benimmmm....
Yeni yaşın sana hasretle beklediğin bebeğini versin bitanemmm... En güzel yaşın bu olsun. Eşinle sıcacık yuvanızda bebek sesleri çınlasınnn inşallahhhh, tüm hayallerin gerçek olsun yeni yaşındaaaaa.......
İyiki seni tanımışım herşeyin en güzelini hakeden arkadaşımmm........ Seni çok seviyorum İyiki doğdun iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepiiii börtdeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 600680 Eki Görüntüle 600681 Eki Görüntüle 600682 Eki Görüntüle 600683 Eki Görüntüle 600684 Eki Görüntüle 600685 Eki Görüntüle 600686 Eki Görüntüle 600687 Eki Görüntüle 600688 Eki Görüntüle 600689 Eki Görüntüle 600690
acaba vicks in bebegime bi zarari olurmu yarin dr a sorayimda ona gore kullanayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?