- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.721
Kızlaaaaaaaaar bişey sorcammmm bebişinizin net bebiş şekli aldığını kafasının felan belirginleştiğini ultrasonda kaçıncı haftada yada ayda gördünüzzzzzzzzzz
Medmusuuummmmmmmmmmmm ne zaman çıkcak sonuççççççççç fenalardayımmmmmmm 300-400 arası çıkıcak bencee
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
merhaba eerdgn,
gelemedik ama unutmadık da;
bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
Iyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.
Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35:18: :92:
Miskamber:18: :92:
meessttrraa:18: :92:
eerdgn:18: :92:
Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı:18: :92:
İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı:18: :92:
ben 12. haftada bebek şeklini gördüm perim 9. haftada gittiğimde de bööyle kundakta gibi kesciğin içinde belli oluyordu aslında
en net kol bacak ağız burun şekli ise 16. haftada hemide renkli
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Bugün internetin azizliğine uğradım doğru düzgün çalışmıyor beni sinir etti . Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış eşi doktora göstermiş değeri ne kaç haftalık diye zahmet edip sormamış sinirlerim tepeme çıktı haftaya gelsin ultrasonla bakalım dış mı boş mu gebelik diye hastanenin sitesinden değerlerimi gördüm ama anlamadım ki bir yorumlar mısın Beta HCG >1000.00 dil beta HCG 6338 bunlar ne anlama geliyor normal mi her şey doktor kesin hamile demiş ama of anlamadım ya :18:
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Bugün internetin azizliğine uğradım doğru düzgün çalışmıyor beni sinir etti . Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış eşi doktora göstermiş değeri ne kaç haftalık diye zahmet edip sormamış sinirlerim tepeme çıktı haftaya gelsin ultrasonla bakalım dış mı boş mu gebelik diye hastanenin sitesinden değerlerimi gördüm ama anlamadım ki bir yorumlar mısın Beta HCG >1000.00 dil beta HCG 6338 bunlar ne anlama geliyor normal mi her şey doktor kesin hamile demiş ama of anlamadım ya :18:
Oyyy kuzum benimmmmmmmmmmmmmm nasıl duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCanım benim... Allahım nası bi mucizeee Maşallahhhhhhh seyzoşummm. 12. haftada ne kadar nettt canım benimmm miniğim benimmmmmmmm ayyy demek ben de 6. haftada böyle görebilicem Allahım izin verirseeeeeeeeeeeeeee
değmesn Seyzoşuummm
minnoş büyüneye başladıııı yiriiiiiiimmmmm
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35:18: :92:
Miskamber:18: :92:
meessttrraa:18: :92:
eerdgn:18: :92:
Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı:18: :92:
İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı:18: :92:
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?