Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaaaaar bişey sorcammmm bebişinizin net bebiş şekli aldığını kafasının felan belirginleştiğini ultrasonda kaçıncı haftada yada ayda gördünüzzzzzzzzzz

Medmusuuummmmmmmmmmmm ne zaman çıkcak sonuççççççççç fenalardayımmmmmmm 300-400 arası çıkıcak bencee

ben 12. haftada bebek şeklini gördüm perim 9. haftada gittiğimde de bööyle kundakta gibi kesciğin içinde belli oluyordu aslında
en net kol bacak ağız burun şekli ise 16. haftada hemide renkli

yaaa medmusu merak etmiştiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

veee çoooooooooooooooookkk sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....bize de umut oldun yeniden medmusuummmm...olmicakk diye bişi yookkk demek ki....valla moralim düzeldiiiiii.....

değerin de yüksek çıkacaakkkkk..bayaaa geçtii adetteeennnn....

ve azcık halay patlatiimmmmm...

değerini alalımm o zaman kopsuunn kıyameeetttt.............................

mutlu yıllllaaarrrrrrrr perdoşşşşşş....

Nice güzel, sağlıklı yıllaaarrrr sevdiklerinlee....

hahahaaaaa

çok güzel olmuuşşşş...aylık ruh halimi yansıtmııışşşşşş....

darısı artık ve artıık üst listeye geçmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...sıra kimde bakalımmm.....tahminleri alallııımmmm..

bojumm diyoruummmm....

beni merak edenlereeee...yımırtlamanın son günü olsa gerek dünnn değerlendirdik

Son düzenleme:
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Bugün internetin azizliğine uğradım doğru düzgün çalışmıyor beni sinir etti . Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış eşi doktora göstermiş değeri ne kaç haftalık diye zahmet edip sormamış sinirlerim tepeme çıktı haftaya gelsin ultrasonla bakalım dış mı boş mu gebelik diye hastanenin sitesinden değerlerimi gördüm ama anlamadım ki bir yorumlar mısın Beta HCG >1000.00 dil beta HCG 6338 bunlar ne anlama geliyor normal mi her şey doktor kesin hamile demiş ama of anlamadım ya :18:

keşke numarasını alsaydıkkkk...ne durumdalar acabaa?? inşallahh sağlıkla gelirler...sorunsuz bir doğum olur...

ben 12. haftada bebek şeklini gördüm perim 9. haftada gittiğimde de bööyle kundakta gibi kesciğin içinde belli oluyordu aslında
en net kol bacak ağız burun şekli ise 16. haftada hemide renkli

Oyyy kuzum benimmmmmmmmmmmmmm nasıl duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Canım benim... Allahım nası bi mucizeee Maşallahhhhhhh seyzoşummm. 12. haftada ne kadar nettt canım benimmm miniğim benimmmmmmmm ayyy demek ben de 6. haftada böyle görebilicem Allahım izin verirseeeeeeeeeeeeeee

bianlayan el atıverseeee...:44::44: beta şimdi 6338 mi?

ama doktorrr hamile demiişşşşşşşşşşşşşşşş....

süper canım değerin bence çok iyi çıkmış içini ferah tut 6338 galiba 5,5-6. haftanın içindesin ama ben iyi bilmiyorum peri bilir bu değerleri ama :44: kendisi tıp tahsilini bhcg değeri üzerine yaptığı için

inşallah göreceksin perim çok güzel heyecanlar bunlar Allah ım herkese nasip etsiin
eee perim anlatsana neler hissediyorsun daha doğrusu neler düşünüyorsun... eşinle neler konuşuyorsunuz çok özel değilse tabii merak ediyorum seni canım çok heyecanlısın mutlusun farkındayım Allah bozmasın

MEDMUSUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM
canım olduu çok şüküüüürrrrrrrrrrrrr olduuuuuuuuuuuuuuu
Allah tamamına erdirir inşaallah
aanoooooooooyyyyy topik şenlendiii
Pidilioşumdan da güzel haberi alırız inşaallahh

harikasınnn sen yaaaaaaa senide yerim göbüşündeki mercimeğide

medmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben sana dedimmmmmmmmmmmmmmmm....

Taam yaa taam ben kendim geldimmmmmmmmmmmmmmmm dedi bebeğinnnnnnnnnnnnnn
Tebrik ederim çok güzel bir haber
Allah sağlıkla sıhhatle geçireceğin bir hamilelik ve sonrasında da tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı bir bebek versin sana inşallah canımmmmm...
Para da cukkaya kaldı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…