- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.701
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
kızlaaaaaaar nerdesinizzz koşunnnnnnnnnnnnnnnnn hamişimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde 2,5 senedir hasret çeken bi hamişimizzz......... Allahım sen ne büyüksünnnn........ çok duygulandımmmm çokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
merhaba eerdgn,
gelemedik ama unutmadık da;
bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
Iyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.
Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )
kızlarrrrr geriyeee kalanlar için duada yoğunlaşalımmmmmmmm .hamiş sayımızz çoğunluktaaaa günlük olarak bizee dua edin
bide perimmm listede, hamişlerrde doğum yapanlarda sarı kafalar varrr bizim başımız kelmiii bizde şuYada Yada:44: Bu olabilir gibi hattaa Hehehehheeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?