Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalbimmmmm ağzımda atıyooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy medmusuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

allahııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciddi misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız gerçek olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şükürler olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy inanmıyorum çok fena oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!1

NASI MUTLUYUM ŞUAN ANLATAMAMMMMM............

2,5 yıllık hasret sona erdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahım sen ne büyüksüüünnnnn tüpe gerek kalmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Çok mutluyum canım çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allahım nazarlardan saklasınnn sağlıkla al kucağına inşallahhhhhhhh ayyy yazamıyorum sözün bittiği yer nası sevindim varyaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Oldu medmusum sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Allahıma bin şüküüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR COŞALIMMMMMMMMMMMM MEDMUS HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kANDA DA SÜPER ÇIKACAK SONUCUN BEBİŞİMMMM MERAK ETMEEEEEEEEEEEEE AYYYYYY EYLÜL ANNESİ OLUCAZ BİZZ ALLAHIM İZİN VERİRSEEE DELİRDİM ŞUAN SEVİNÇTENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

Eki Görüntüle 600767 Eki Görüntüle 600768 Eki Görüntüle 600769 Eki Görüntüle 600770 Eki Görüntüle 600772

Periiiiiim hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim iki buçuk yıllık hasretim sona mı erecek şimdi Rabbim ne büyüksün ne kadar şükretsem az öğleden sonraki değerlerimde inşallah iyidir dua edin nolur burdaki net bağlantısından mı yoksa portal yüzünden mi anlamadım yazdıklarım gitmiyor yazılanları zor görüyorum ama burdayım sizinle paylaşmak istiyorum her şeyi her anı eksik etmeyin dualarınızı sizi seviyorum

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

meessttrraa NOBAT:

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı

İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Kızlaaaaaaar nerdesinizzz koşunnnnnnnnnnnnnnnnn hamişimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde 2,5 senedir hasret çeken bi hamişimizzz......... Allahım sen ne büyüksünnnn........ Çok duygulandımmmm çokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar ya kocişim doktora gitti ama meğer en fazla 4 gün ilişkisiz dönemde yapılıyomuş o test bizim daha fazla oldu o yüzden gelecek haftaya kaldı ya

hayırlı olsun canım, inşallah katlanarak artan değerlerin olur

anoyyyyyyyyyyyyyyyyy medmus hamişşşş

hayırlı olsunn inşşşşşş ayy inşş kan değerlerinde güzel çıkar canımcııı 2013 2 güzel haberle geldiii

şükürler olsun bu ne güzel bir an yarabbim şükürler olsun değerini sabırsızlıkla bekliyorum canım hasretin bitti şükürler olsun 2,5 yıl özlem şükürler olsun yaaaaa söyleyecek söz yazacak kelime bulamadım
gelsin halaylarrrrrr

:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlaaaaaaar nerdesinizzz koşunnnnnnnnnnnnnnnnn hamişimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemde 2,5 senedir hasret çeken bi hamişimizzz......... Allahım sen ne büyüksünnnn........ çok duygulandımmmm çokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

geldim perimm geldimm kutlama var gelmezmiyiz üstelik hamiş kutlamasııııııııııııı

hoooleeeeeeyyyyyyyyyy

kızlarrrrr geriyeee kalanlar için duada yoğunlaşalımmmmmmmm .hamiş sayımızz çoğunluktaaaa günlük olarak bizee dua edin

bide perimmm listede, hamişlerrde doğum yapanlarda sarı kafalar varrr bizim başımız kelmiii bizde şu yada yada:44: bu olabilir gibi hattaa hehehehheeeeee

Son düzenleme:

doğum gününmü canım benimmm nice senelere nice mutlu yaşlaraaaaa

yaaa çok güzel yaaa...
2,5 sene sonra Allah ım bi mucize yarattı... nasıl dengeli nasıl düzenli herşey aslında zamanını bekliyor herşey ve olacaksa asla önüne geçemiyoruz.
medmusuuum Allah sana ve doğacak bebişine sağlık versin tatlım inşallah değerlerinde güzel çıkar Allah tamamına erdirsin

canım yaaa sende hamiş olunca yaşayacaksın inşallah insan uzun zaman bekleyince zaten başka birşey için dua edemiyorsun ki hep bekleyen arkadaşların geliyo aklına bir bebeğine sağlık istiyosun birde arkadaşlarına bebek :)))))

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

meessttrraa :18::92:

eerdgn :18::92:

Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı :18::92:

İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı :18::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…